- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #297.181
bebeğim koray candemiri geçmişten de tanırım rock-pop la sisteme girse de ruhunda yoktu ve enerjisi düşüktü hep..Açıkçası biraz hayal kırıklığı oldu karabibercim. Koray Candemir konseriydi, eski Kargo grubunun solistiydi belki hatırlayamayanlarınız olur çünkü yıllardır piyasada değildi. Onca yıl sonra yeniden görmek ve dinlemek için çok heyecanlıydım ancak Koray tükenmiş sanırım. Düşük performans sergiledi. Geçenlerde Haluk Levent konserine gitmiştim muhteşemdiiii.... Haluk Levent kaç yaşında birde yaaa resmen salladı ortalığı. Tüylerim diken dikendi konser boyunca, enerji tavandı. Koray’cım yakınından bile geçemedi üstadın :)))
oh oh buralar şenleniyor ,günaydınGunaydiiinn kk' nin en zayıf hatunlari
Ben kahvaltımı yaptım birazdan spora gideceğim.
Herkese bol kalori yakmalı bir gün dilerim
şimdi tosbikçim düzenli yemek olayını geçecen zaten..bu daha çok işimize gelir ..günde iki öğün beslen ya da bir öğün beslen hiç beslenmesende olur sorun yok175 boyum 67 kilom 3 4 kilo vermek istiyorum çalışıyorum çok düzenli yiyemiyorum napcaz kızlar:))
Günaydınşimdi tosbikçim düzenli yemek olayını geçecen zaten..bu daha çok işimize gelir ..günde iki öğün beslen ya da bir öğün beslen hiç beslenmesende olur sorun yok
akşam 18:00 den sonra yeme günde 3 litre su iç zaman bulamıyorsan 10-15 dk dahi olsa yürü 45 günde 3 kilo gider zaten
Kızlar çok çok fenaaaaa. N’apsın yavrum, dışlıyorlar oğluşumu onlar gibi oynayamıyor diye, mertim de karakter yapıyortoplight fancynancy
Yaaa ama Şahnur var yaa Mert o kadar tatlı bir çocuk ki.... Ben kızımdan çok illallah ettim onun için muhtemelen hayal edemezsiniz :))))) ama inan Mert o kadar uyumlu ve akıllı bir çocuk ki, maşallah. İnan hiç sorun yaşayacağımı sanmıyorum resitalde bile olsakBen kızımı bu yaz sonunda rica minnet “ÇağdaşSanat Topluluğu” nun son dans ve bale gösterisine soktum kaçırmayayım diye, zor izin versiler normalde çocuk almıyorlardı. İnan ilk yarı nasıl bitti sahne kapanana kadar nasıl sabrettik bilmiyorum. Rezil oldum resmen. Tam da ortada oturmuşuz. Sessiz ol dedikçe iyice konuşuyor. Baleein kızları gördükçe “Anne ben ne zaman sahneye çıkacağım” falan.... herkes koptu milletin ilgisi dağıldı. Çıksam iyice dağılacak ortalık. Dişimi sıka sıka bir hal olmuştum. O an tövbe ettim zaten. Bizim kızlar cadı. Hele Ferah’ın kızla bir araya gelince görün şenliği :)))) Mert’cim cool adam hiç takılmıyor bile onlara.
Çok geçmiş olsun.Büyük oğlan hastalandı tüm öğleden sonra hastanedeydim çok yoruldum iyi geceler
3 beyazdan mümkün mertebe uzak duriciiizzz. Her gün menü, su ve spor miktarı paylaşıyoruz, böylece birbirimize fikir ve öneri vererek yardımcı olmuş oluyoruz.Hoş bulduk napıcaz şimdi
İnşallah güzel geçmiştir canım konserÇok geçmiş olsun Şahnur’cum. Ferah’cım Mert’e de çok geçmiş olsun. Ya ne oluyor çocuklar bir türlü iyileşemiyor. Benim kızım da henüz iyileşti ama bu akşam benim boğazım şişti resmen konser akşamı yaa şaka gibi. Ağrı kesici bile fayda etmedi ama gideceğim kaçırmam bu konseri.
canım akşam okudum da cevap yazacak hal kalmamıştı mert e zaten resimlerinden hastayım ben yaa adamım benimtoplight fancynancy
Yaaa ama Şahnur var yaa Mert o kadar tatlı bir çocuk ki.... Ben kızımdan çok illallah ettim onun için muhtemelen hayal edemezsiniz :))))) ama inan Mert o kadar uyumlu ve akıllı bir çocuk ki, maşallah. İnan hiç sorun yaşayacağımı sanmıyorum resitalde bile olsakBen kızımı bu yaz sonunda rica minnet “ÇağdaşSanat Topluluğu” nun son dans ve bale gösterisine soktum kaçırmayayım diye, zor izin versiler normalde çocuk almıyorlardı. İnan ilk yarı nasıl bitti sahne kapanana kadar nasıl sabrettik bilmiyorum. Rezil oldum resmen. Tam da ortada oturmuşuz. Sessiz ol dedikçe iyice konuşuyor. Baleein kızları gördükçe “Anne ben ne zaman sahneye çıkacağım” falan.... herkes koptu milletin ilgisi dağıldı. Çıksam iyice dağılacak ortalık. Dişimi sıka sıka bir hal olmuştum. O an tövbe ettim zaten. Bizim kızlar cadı. Hele Ferah’ın kızla bir araya gelince görün şenliği :)))) Mert’cim cool adam hiç takılmıyor bile onlara.
sana da geçmiş olsun canım elma sirkesi ile gargara yap tatlımÇok geçmiş olsun Şahnur’cum. Ferah’cım Mert’e de çok geçmiş olsun. Ya ne oluyor çocuklar bir türlü iyileşemiyor. Benim kızım da henüz iyileşti ama bu akşam benim boğazım şişti resmen konser akşamı yaa şaka gibi. Ağrı kesici bile fayda etmedi ama gideceğim kaçırmam bu konseri.
maşallah sana bak ne güzel olmuş ancakl yavaş yavaş yudum yudum iç değilse wc den çıkamazsınEğer elimdeki suyu bitirebilirsem bugün toplamda 3 litre su içmiş olacağım.
Hadi bakalım insallah bugün ictigim suda bogulmam.
canım akşam okudum da cevap yazacak hal kalmamıştı mert e zaten resimlerinden hastayım ben yaa adamım benim
yaa haluk levent taş resmen maşallah adama ben insanlığını da çok beğeniyorumAçıkçası biraz hayal kırıklığı oldu karabibercim. Koray Candemir konseriydi, eski Kargo grubunun solistiydi belki hatırlayamayanlarınız olur çünkü yıllardır piyasada değildi. Onca yıl sonra yeniden görmek ve dinlemek için çok heyecanlıydım ancak Koray tükenmiş sanırım. Düşük performans sergiledi. Geçenlerde Haluk Levent konserine gitmiştim muhteşemdiiii.... Haluk Levent kaç yaşında birde yaaa resmen salladı ortalığı. Tüylerim diken dikendi konser boyunca, enerji tavandı. Koray’cım yakınından bile geçemedi üstadın :)))
canım bende çalışıyorum ne tarz bir iş yapıyorsun bahsetsene175 boyum 67 kilom 3 4 kilo vermek istiyorum çalışıyorum çok düzenli yiyemiyorum napcaz kızlar:))
Gecmis olsun kaptanicem.
İyi geceler.
Çok geçmiş olsun kaptanım.
Aynen ya pamukcum. İnsanlarda hiç utanma, çekinme kalmamış. Bence bunun en büyük nedeni sosyal medya. İnsanlar karşısında makine var gibi yazmaya alışıyor. Sonra gerçek hayatta da aynı şekilde devam ediyorlar. İyi niyetle zayıflamışsın, kendine ve sağlığına dikkat et diyecek olsan en yakınına bile çekinirsin ama yok. Gerçekten anlayamıyorum.
Ariston kullanıyoruz tatlım.
Tencere ayarı yok ama yoğun ayar için tencere ve çok kirli bulaşıklara uygun diyor. Kaç derece bilmemekle beraber tamamen kuru çıkıyor ve açıp direk dokununca el yakacak şekilde.
Ne güzel kurtulmuşsun. Çok sevindim adına.
Bulaşık makinesini değiştirelim diye düşündük ama ya aynı sorun çıkarsa ne yapacağız diye ona da cesaret edemedim.
O yüzden sürekli çözüm arıyorum.
Canım geçmiş olsun ya sende maşallah çok ugrastin acil şifalar tekrardan
Çok geçmiş olsun canım
geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar yaa midesi bulanıyor 1-2 defa kusmuş tathlilleri yaptırdık birşey çıkmadı allahtan ama bulantı devam ediyorKızlar çok çok fenaaaaa. N’apsın yavrum, dışlıyorlar oğluşumu onlar gibi oynayamıyor diye, mertim de karakter yapıyorküçük olmakta zor.
Çok geçmiş olsun.
3 beyazdan mümkün mertebe uzak duriciiizzz. Her gün menü, su ve spor miktarı paylaşıyoruz, böylece birbirimize fikir ve öneri vererek yardımcı olmuş oluyoruz.
Kilon boyuna göre fazla gelmedi aslında bana canım.
İnşallah güzel geçmiştir canım konserve sen de iyi olmuşsundur Esracım.
Hemsireyim kuzum ben işte akşamları uyumayınca ayarı kaçırabiliyorumcanım bende çalışıyorum ne tarz bir iş yapıyorsun bahsetsene
ben kamuda çalışıyorum öğlenleri mesela yanıma sebze yemeği getiriyorum ya da ızgara tarzı çocuk gibi beslenme taşıyorum abur cubur yememek için
canım kaptan yardımcımız vardıHemsireyim kuzum ben işte akşamları uyumayınca ayarı kaçırabiliyorum
Canım kahvaltıyı atlamaman bence daha iyi olur. Tabi başka özel bir diyet yapmıyorsan.Iyi akşamlar hanımlaa..
Sabah:Yok
Öğle:Tarhana çorbası,yoğurt ve 1 tane kurabiye
Aksam:Tarhana çorbası,sarma,yoğurt
Spor:1 saat yürüyüş
Su:2 litre
Menüm zayıf ama karnım tok
Şimdi de yesil cay
Mert'i çok merak ediyorum ya, İstanbul'a gelince bi göresim var :)toplight fancynancy
Geçmiş olsun kaptanicemBüyük oğlan hastalandı tüm öğleden sonra hastanedeydim çok yoruldum iyi geceler
Eğer elimdeki suyu bitirebilirsem bugün toplamda 3 litre su içmiş olacağım.
Hadi bakalım insallah bugün ictigim suda bogulmam.
Yine çok güzel bir menü karabibercimMenüm
Sabah
1 dilim ekmek
3 yemek kaşığı melemen
5 zeytin
2 dilim peynir
5 dilim domates
Ara
1 Türk kahvesi
Öğlen
5 yemek kaşığı bezelye
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
1 elma
Akşam
4 adet kofte
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
1 kase mercimek çorbası
Esraaa görünce bi içim gitmedi değil, hatta aklıma "kötü arkadaşım ben" dediğin geldi ve "Esra kötü arkadaş ol ve beni konsere götür" diye yazacaktım az daha :))) Neyse burdan demiş olayımAçıkçası biraz hayal kırıklığı oldu karabibercim. Koray Candemir konseriydi, eski Kargo grubunun solistiydi belki hatırlayamayanlarınız olur çünkü yıllardır piyasada değildi. Onca yıl sonra yeniden görmek ve dinlemek için çok heyecanlıydım ancak Koray tükenmiş sanırım. Düşük performans sergiledi. Geçenlerde Haluk Levent konserine gitmiştim muhteşemdiiii.... Haluk Levent kaç yaşında birde yaaa resmen salladı ortalığı. Tüylerim diken dikendi konser boyunca, enerji tavandı. Koray’cım yakınından bile geçemedi üstadın :)))
Verecek çok kilon yokmuş zaten canım burada bizimle motive olup kolayca verebilirsin diye dusunuyorum175 boyum 67 kilom 3 4 kilo vermek istiyorum çalışıyorum çok düzenli yiyemiyorum napcaz kızlar:))
Menü düzensiz olmus dedigin ama neyse saglık olsun Ferahcım, Mert iyi olsun yeter kiMert dün gece yine ateşliydi, bütün gün ducak ducak diye peşimdeydi. Gece 3te uyuduk, öksürük ve ateşten rahat edemedik ki. Dün menüm çok düzgün olmadı ama yazacağım yine de.
morordek
Kahvaltı
1 dilim ekmek üzerine karper
Çay
Ara
Sütlü filtre kahve x 2
Öğle
4 ızgara köfte
2 mercimek köftesi
1 yk humus
1 içli köfte
1 dilim ekmek
(Bunlar sofraya gidip gelip yendiği için ne yediğimi anladım ne doyduğumu.)
Ara
Naneli yeşil çay
Sahlep
Akşam
4 yk yoğurtlu makarna
Gece
1 dilim ekmek + kaşar peynir
Su: 2 tl
Spor: yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?