Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok artık vallamı
bu arada 70,6 yazaydılar iyiydi

parky tatlşım tebrikler
Anaaam ben az önce hashasli bir poğaça yedim yaa
Afyona özgü çok severim görünce direkt mideye indirdim sonra diyet yaptığımı hatirladim
Yazıklar olsun bana
afyonlumusun? ilk çalışma yerimdi afyon çok severim o yüzden afyon u

bebeğim koray candemiri geçmişten de tanırım rock-pop la sisteme girse de ruhunda yoktu ve enerjisi düşüktü hep..

Kızları etkileyerek işi ilerletmeye çalışıyor o havayı sezdim resmen ama bu sefer o da olmuyor :)))) Etkileyiciliğini de yitirmiş :))) Lise yıllarımda bir arkadaşım delisiydi ve sayesinde çok bir araya gelmişliğim oldu. Üniv.de konserine gittim ki ben Koray’ı hiç beğenmezdim ama o zaman inanılmaz etkilenmiştim enerjisinden ve cidden yakışıklı gelmişti ilk defa :))))) Ama şu an ne enerji, ne görsel, ne ses, ne espri kabiliyeti! Gözümde dip oldu birden. :)))

Sabah doktora gittim ki doktora da kolay kolay gitmem hatta hiç gitmem ama gece boğaz ağrısından uyuyamadım. Ağrı kesici almıştım o bile fayda etmedi. Doktor el-ayak-ağız haatalığı çok yaygın, eğee elde ayakta döküntü olursa haberm olsun. Şu an başka bir bulgu olmadığı için faranjit gibi duruyor dedi.

yaa haluk levent taş resmen maşallah adama ben insanlığını da çok beğeniyorum

Haluk Levent’e Ortaköy’de Sis Barda çalmaya başladığı ilk zamanlarından beri hayranım ve artarak devam eden bir aşk Haluk Levent. Özü insan. Ve tabii kaliteli müzik...

Haluk leventi bende çok severim
Yaslanmis demek koray hatirliyamadim onu

Umarım Umut uslanır diyeyim 4 e gelince ama sen yine de beklentini yüksek tutma. Ne kadar minimumda tutarsan o kadar az hayal kırıklığı Şeyma :)))
Koraycığıma gelince :)) En iyilerini çektim koydum instagrama tabii ama geneli bayıktı, çok tek düze gitti. Zaten arada; paslanmışız yaa falan dediği de oldu. :))) Ama harbiden paslanmış. Bir coşturamadı izleyiciyi ve repertuarı berbattı bence. Vokalistleri şarkıları bilmiyordu nerdeyse. Siliktiler... Ya ilginçti. Dağılmış ve kendini toparlayamamış sanki müzikal anlamda. Olaydan uzak, kopmuş gibiydi. :))

İstanbul’a gel Şeyma, Ferah’da çocukları uyutsun bi konser yapalım:))) kötüyüm ben kötüyüüüümmmm.... :)))

175 boyum 67 kilom 3 4 kilo vermek istiyorum çalışıyorum çok düzenli yiyemiyorum napcaz kızlar:))
Hosgeldin aramiza

Gunaydiiinn kk' nin en zayıf hatunlari
Ben kahvaltımı yaptım birazdan spora gideceğim.
Herkese bol kalori yakmalı bir gün dilerim
Sağol canim

Günaydın herkese
Cuma öncesi güzel bi gün olsun
Yarın güzel eksiler görelim
İnşallah
Anaaam ben az önce hashasli bir poğaça yedim yaa
Afyona özgü çok severim görünce direkt mideye indirdim sonra diyet yaptığımı hatirladim
Yazıklar olsun bana
Uzme kendini yatin yemezsin dengelersin
Sende çok sicakkanlisin

oo tatlım ben de konyalıyım biliyon mu biraz daha uğraşsak akraba çıkacağız ben işe 25 sene önce başlamıştım afyon da üniversitenin ilk asistanlarındanım o derece eskiyim anla artık beni ama gerçekten çok candan arkadaşlatrım oldu en can arkadaşımı 3 sene önce yumurtalık kanserinden kaybedince afyon a gidemedim bir daha
Teşekkürler Şahnur, elma sirkesini içiyorum ben olmaz mı? :))
içebiliyorsan ne güzel o daha iyi

Hadi ya çok üzüldüm başın sağolsun.
Benim de babam Konyalı annem Afyonlu.
Ama ben pek Konyalilari sevemiyorum ya.
Gerçi çevre çok önemli.
Allah iyilerle karşılaştırsin hepimizi:)

üniversitedeyken konser için bulunduğum ilçeye geldi bunlar bende staj yapıyorum otelde foto çekildik o bateristi duruken gözüm koray mı görürdü.ne yazmıştım adama ..ha gençlik ah bekarlık

parkbyull tebrikler canım harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…