- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #297.201
yok artık vallamıGünaydınnnnnn
Dün arkadaşımın doğum günü vardı, öncesinde de hediye ve hazırlık faslı oldugu icin bakamadım hanımlar
Öncelikle bireysel sıralama listesi yayınlanmış, onu bi haber vereyim ve tüm takımlar icinde birinciparkbyull olmuş. Kendisini çok çok tebrik ediyorum Aşağıdaki linkten sıralamaya bakabilirsiniz:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...siralama-listesi.246132/page-13#post-57831337
teşekkür ederim kitap avcısıSeni de tebrik ederimparkbyull
parky tatlşım tebrikler
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 594. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listemizde hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
İlk on dereceye, beş üyesini yerleştiren 10. takıma tebrikler!
Liste birincisi parkbyull kocaman tebrikler!
afyonlumusun? ilk çalışma yerimdi afyon çok severim o yüzden afyon uAnaaam ben az önce hashasli bir poğaça yedim yaa
Afyona özgü çok severim görünce direkt mideye indirdim sonra diyet yaptığımı hatirladim
Yazıklar olsun bana
bebeğim koray candemiri geçmişten de tanırım rock-pop la sisteme girse de ruhunda yoktu ve enerjisi düşüktü hep..
Kızlar çok çok fenaaaaa. N’apsın yavrum, dışlıyorlar oğluşumu onlar gibi oynayamıyor diye, mertim de karakter yapıyorküçük olmakta zor.
Çok geçmiş olsun.
3 beyazdan mümkün mertebe uzak duriciiizzz. Her gün menü, su ve spor miktarı paylaşıyoruz, böylece birbirimize fikir ve öneri vererek yardımcı olmuş oluyoruz.
Kilon boyuna göre fazla gelmedi aslında bana canım.
İnşallah güzel geçmiştir canım konserve sen de iyi olmuşsundur Esracım.
sana da geçmiş olsun canım elma sirkesi ile gargara yap tatlım
yaa haluk levent taş resmen maşallah adama ben insanlığını da çok beğeniyorum
Haluk leventi bende çok severimAçıkçası biraz hayal kırıklığı oldu karabibercim. Koray Candemir konseriydi, eski Kargo grubunun solistiydi belki hatırlayamayanlarınız olur çünkü yıllardır piyasada değildi. Onca yıl sonra yeniden görmek ve dinlemek için çok heyecanlıydım ancak Koray tükenmiş sanırım. Düşük performans sergiledi. Geçenlerde Haluk Levent konserine gitmiştim muhteşemdiiii.... Haluk Levent kaç yaşında birde yaaa resmen salladı ortalığı. Tüylerim diken dikendi konser boyunca, enerji tavandı. Koray’cım yakınından bile geçemedi üstadın :)))
Canım kahvaltıyı atlamaman bence daha iyi olur. Tabi başka özel bir diyet yapmıyorsan.
Sabah güzel protein agırlıklı (yumurta, peynir gibi) bir kahvaltı seni uzun süre tok tutar. Onun dışında öglen ve aksam yediklerin de cok diyete uygun sayılmaz. Kurabiye cıss zaten. Sarma kac taneydi ve pirincli miydi, bulgurlu mu? Pirincli ise yine uzak durmanı tavsiye ederim, bulgurluysa da cok abartmadan yemen iyi olur. Söyleyeceklerim bu kadar :)
Mert'i çok merak ediyorum ya, İstanbul'a gelince bi göresim var :)
Esra'cım genelde kız çocukları daha uslu, sakin olurlar ama senin kızın maşallahı var sanırım anlattıgına göre :) Dün aksamki kutlamada 4 yaşında bir kız cocugu vardı, varlıgı yoklugu bir denir ya, aynen öyle. Kendi kendine oynuyor, annesini hiç daraltmıyor. Eşim de "4 yaşına gelince iyi oluyorlarmış ya" diyor, dedim "Hiç heveslenme erkek çocuğu böyle uslu uslu kendi kendine oynamaz, bizimki zaten canavar gibi, kesin o yaşlarda da etrafta zıp zıp zıplıyor olur"İnsallah ben yanılırım tabi ama gidişat onu gösteriyor.
Geçmiş olsun kaptanicem
Ya çok alemsin. 3 lt suda bi şey olmaz korkma
Yine çok güzel bir menü karabibercim
Esraaa görünce bi içim gitmedi değil, hatta aklıma "kötü arkadaşım ben" dediğin geldi ve "Esra kötü arkadaş ol ve beni konsere götür" diye yazacaktım az daha :))) Neyse burdan demiş olayımAma performansın kötü olması hoş olmamış tabi.
Verecek çok kilon yokmuş zaten canım burada bizimle motive olup kolayca verebilirsin diye dusunuyorum
Kurallarda da yazdıgı gibi günlük olarak yediklerini, içtigin su miktarını ve spor yaptıysan onu yazabilirsin. Zaten menülerin üzerinden konusuruz nasıl düzeltebilirsin diye :)
Menü düzensiz olmus dedigin ama neyse saglık olsun Ferahcım, Mert iyi olsun yeter ki
Hosgeldin aramiza175 boyum 67 kilom 3 4 kilo vermek istiyorum çalışıyorum çok düzenli yiyemiyorum napcaz kızlar:))
Sağol canimGunaydiiinn kk' nin en zayıf hatunlari
Ben kahvaltımı yaptım birazdan spora gideceğim.
Herkese bol kalori yakmalı bir gün dilerim
İnşallahGünaydın herkese
Cuma öncesi güzel bi gün olsun
Yarın güzel eksiler görelim
Uzme kendini yatin yemezsin dengelersinAnaaam ben az önce hashasli bir poğaça yedim yaa
Afyona özgü çok severim görünce direkt mideye indirdim sonra diyet yaptığımı hatirladim
Yazıklar olsun bana
Sende çok sicakkanlisinAnnem Afyonlu.
Konya da oturuyoruz ama hep Afyon yemekleriyle büyüdük.
Afyon hic gelişemedi.Senelerdir hep aynı kaldı.Caddeler,evler o kadar eski ki..
Ama insani inanılmaz sıcakkanlıdır.
Bundan olsa gerek ben de severim Afyon'u
oo tatlım ben de konyalıyım biliyon muAnnem Afyonlu.
Konya da oturuyoruz ama hep Afyon yemekleriyle büyüdük.
Afyon hic gelişemedi.Senelerdir hep aynı kaldı.Caddeler,evler o kadar eski ki..
Ama insani inanılmaz sıcakkanlıdır.
Bundan olsa gerek ben de severim Afyon'u
içebiliyorsan ne güzel o daha iyiTeşekkürler Şahnur, elma sirkesini içiyorum ben olmaz mı? :))
üniversitedeyken konser için bulunduğum ilçeye geldi bunlar bende staj yapıyorum otelde foto çekildik o bateristi duruken gözüm koray mı görürdü.ne yazmıştım adama ..ha gençlik ah bekarlıkKızları etkileyerek işi ilerletmeye çalışıyor o havayı sezdim resmen ama bu sefer o da olmuyor :)))) Etkileyiciliğini de yitirmiş :))) Lise yıllarımda bir arkadaşım delisiydi ve sayesinde çok bir araya gelmişliğim oldu. Üniv.de konserine gittim ki ben Koray’ı hiç beğenmezdim ama o zaman inanılmaz etkilenmiştim enerjisinden ve cidden yakışıklı gelmişti ilk defa :))))) Ama şu an ne enerji, ne görsel, ne ses, ne espri kabiliyeti! Gözümde dip oldu birden. :)))
Günaydınnnnnn
Dün arkadaşımın doğum günü vardı, öncesinde de hediye ve hazırlık faslı oldugu icin bakamadım hanımlar
Öncelikle bireysel sıralama listesi yayınlanmış, onu bi haber vereyim ve tüm takımlar icinde birinciparkbyull olmuş. Kendisini çok çok tebrik ediyorum Aşağıdaki linkten sıralamaya bakabilirsiniz:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...siralama-listesi.246132/page-13#post-57831337
teşekkür ederim canımparkbyull tebrikler canım harikasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?