- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #297.221
kız kaptaniçem bende konyalıyım eneeeeoo tatlım ben de konyalıyım biliyon mubiraz daha uğraşsak akraba çıkacağız ben işe 25 sene önce başlamıştım afyon da üniversitenin ilk asistanlarındanım o derece eskiyim anla artık beni ama gerçekten çok candan arkadaşlatrım oldu en can arkadaşımı 3 sene önce yumurtalık kanserinden kaybedince afyon a gidemedim bir daha
içebiliyorsan ne güzel o daha iyi
bence beni seversinHadi ya çok üzüldüm başın sağolsun.
Benim de babam Konyalı annem Afyonlu.
Ama ben pek Konyalilari sevemiyorum ya.
Gerçi çevre çok önemli.
Allah iyilerle karşılaştırsin hepimizi:)
Çok geçmiş olsun canım dikkat et faranjit de çok kötü. Benim kabusum o geçmeyen öksürüklerSabah doktora gittim ki doktora da kolay kolay gitmem hatta hiç gitmem ama gece boğaz ağrısından uyuyamadım. Ağrı kesici almıştım o bile fayda etmedi. Doktor el-ayak-ağız haatalığı çok yaygın, eğee elde ayakta döküntü olursa haberm olsun. Şu an başka bir bulgu olmadığı için faranjit gibi duruyor dedi.
Bu koku sorunu kv min çamaşır makinesinde olmuştu o da Ariston’du. Su giderinde mi ne sorun olmuş. Su kalıntısı olduğu için koku yapıyormuş servis öyle söylemişti. Sanırım bir servisin görmesi gerekir.
Açıkçası biraz hayal kırıklığı oldu karabibercim. Koray Candemir konseriydi, eski Kargo grubunun solistiydi belki hatırlayamayanlarınız olur çünkü yıllardır piyasada değildi. Onca yıl sonra yeniden görmek ve dinlemek için çok heyecanlıydım ancak Koray tükenmiş sanırım. Düşük performans sergiledi. Geçenlerde Haluk Levent konserine gitmiştim muhteşemdiiii.... Haluk Levent kaç yaşında birde yaaa resmen salladı ortalığı. Tüylerim diken dikendi konser boyunca, enerji tavandı. Koray’cım yakınından bile geçemedi üstadın :)))
Anaaam ben az önce hashasli bir poğaça yedim yaa
Afyona özgü çok severim görünce direkt mideye indirdim sonra diyet yaptığımı hatirladim
Yazıklar olsun bana
bende papates kızartması yedim ya oglen napim fena kokuyorduAnaaam ben az önce hashasli bir poğaça yedim yaa
Afyona özgü çok severim görünce direkt mideye indirdim sonra diyet yaptığımı hatirladim
Yazıklar olsun bana
Canım sen hamilesin canın çektiyse ye tabiiki.bende papates kızartması yedim ya oglen napim fena kokuyordu(
Yarın 12 ye kadar değil mi?Kızlar neredesiniz yarın cuma tartı günü unutmayın sabah aç karna tartışıyorsunuz bu akşam yemek işiniz bu saatte bitmiş olmalı öyle değil mi hadi bakalım
Yok tatlım sen elinden geleni yapıp kilo veremediysen vurun kırbacı yapıyozYarın 12 ye kadar değil mi?
Peki kilo vermemişsek ya da ayni kaldıysak şutlanıyor muyuz gruptan?
İvett kırbaçla iyi kilo veriliyormuş öyle diyollarYok tatlım sen elinden geleni yapıp kilo veremediysen vurun kırbacı yapıyozspora abanıyoruz şaka bir tarafa ilk haftalarda güzel kilo verilir ödem gider
Sabah hemen kalkınca yeme o zaman, biraz vakit gecin acıkınca ye :)Benim bazen sabahları çok midem ağrır o zaman kahvaltı yapamıyorum.Dun de bu yüzden kahvaltı yapamadım.
Yüzmeden gelince acayip ac oluyorum hemen birşeyler yiyesim geliyor kurabiye o arada kaynadı
Sarma bulgurluydu 5-6 tane yedim.
morordek
Gecmis olsun Esracım, biliyorsundur daha yenice atlattım el-ayak-ağız hastalığını, insallah o değildir diyeyim.Sabah doktora gittim ki doktora da kolay kolay gitmem hatta hiç gitmem ama gece boğaz ağrısından uyuyamadım. Ağrı kesici almıştım o bile fayda etmedi. Doktor el-ayak-ağız haatalığı çok yaygın, eğee elde ayakta döküntü olursa haberm olsun. Şu an başka bir bulgu olmadığı için faranjit gibi duruyor dedi.
Ben zaten Kargo'nun son zamanlarını da pek sevmezdim, ilk albümleri daha güzel bence. Koray da epeydir piyasada yok gerçekten, hamlaması çok normal. Neyse sana değişik bir gece olmus en azından :)Umarım Umut uslanır diyeyim 4 e gelince ama sen yine de beklentini yüksek tutma. Ne kadar minimumda tutarsan o kadar az hayal kırıklığı Şeyma :)))
Koraycığıma gelince :)) En iyilerini çektim koydum instagrama tabii ama geneli bayıktı, çok tek düze gitti. Zaten arada; paslanmışız yaa falan dediği de oldu. :))) Ama harbiden paslanmış. Bir coşturamadı izleyiciyi ve repertuarı berbattı bence. Vokalistleri şarkıları bilmiyordu nerdeyse. Siliktiler... Ya ilginçti. Dağılmış ve kendini toparlayamamış sanki müzikal anlamda. Olaydan uzak, kopmuş gibiydi. :))
İstanbul’a gel Şeyma, Ferah’da çocukları uyutsun bi konser yapalım:))) kötüyüm ben kötüyüüüümmmm.... :)))
Ah ah öğlen haric güzel menü olmus da öglen cidden kırbacı hak ediyorEveet bugünkü menüm;
Sabah:1 tane avakado,peynir,zeytin,domates,yarim dilim ekmek
Ögle:1 hashasli poğaça ve1 kurabiye
Vurun kırbacı!!!
Aksam:Tavuk sote,salata,turşu
Spor:1 saat yürüyüş(aslında yüzmeye gittim sabah ama bir isim çıktı yoldan dönmek zorunda kaldim)
Su:3 litre bebeğim
Sabah hemen kalkınca yeme o zaman, biraz vakit gecin acıkınca ye :)
Gecmis olsun Esracım, biliyorsundur daha yenice atlattım el-ayak-ağız hastalığını, insallah o değildir diyeyim.
Ben zaten Kargo'nun son zamanlarını da pek sevmezdim, ilk albümleri daha güzel bence. Koray da epeydir piyasada yok gerçekten, hamlaması çok normal. Neyse sana değişik bir gece olmus en azından :)
İstanbul'a geleyim bence de yaaa :))
Ah ah öğlen haric güzel menü olmus da öglen cidden kırbacı hak ediyor
Leslie youtube da spor yapan kadı değil mi?Ya bu arada benimle kim Leslie arkadaşı olur? Hayatımda ilk defa spor yapmaya başladım :))) Lütfen beni destekleyin bir omuz verin. Biliyorsunuz nerelerden nerelere evrildim :))) Destekleyin de bırakmayayımBirisi benimle Leslie arkadaşı olsun hadi. Kim vardı daha önce Leslie yapan? Ben Leslie’yi burada öğrendim zaten de.... kimlerdi Leslieciler ? :)
Ayyy keşke gelseniz bir an önce Şeymacım, bizde Umut paşamızla tanışırız.Canım kahvaltıyı atlamaman bence daha iyi olur. Tabi başka özel bir diyet yapmıyorsan.
Sabah güzel protein agırlıklı (yumurta, peynir gibi) bir kahvaltı seni uzun süre tok tutar. Onun dışında öglen ve aksam yediklerin de cok diyete uygun sayılmaz. Kurabiye cıss zaten. Sarma kac taneydi ve pirincli miydi, bulgurlu mu? Pirincli ise yine uzak durmanı tavsiye ederim, bulgurluysa da cok abartmadan yemen iyi olur. Söyleyeceklerim bu kadar :)
Mert'i çok merak ediyorum ya, İstanbul'a gelince bi göresim var :)
Esra'cım genelde kız çocukları daha uslu, sakin olurlar ama senin kızın maşallahı var sanırım anlattıgına göre :) Dün aksamki kutlamada 4 yaşında bir kız cocugu vardı, varlıgı yoklugu bir denir ya, aynen öyle. Kendi kendine oynuyor, annesini hiç daraltmıyor. Eşim de "4 yaşına gelince iyi oluyorlarmış ya" diyor, dedim "Hiç heveslenme erkek çocuğu böyle uslu uslu kendi kendine oynamaz, bizimki zaten canavar gibi, kesin o yaşlarda da etrafta zıp zıp zıplıyor olur"İnsallah ben yanılırım tabi ama gidişat onu gösteriyor.
Geçmiş olsun kaptanicem
Ya çok alemsin. 3 lt suda bi şey olmaz korkma
Yine çok güzel bir menü karabibercim
Esraaa görünce bi içim gitmedi değil, hatta aklıma "kötü arkadaşım ben" dediğin geldi ve "Esra kötü arkadaş ol ve beni konsere götür" diye yazacaktım az daha :))) Neyse burdan demiş olayımAma performansın kötü olması hoş olmamış tabi.
Verecek çok kilon yokmuş zaten canım burada bizimle motive olup kolayca verebilirsin diye dusunuyorum
Kurallarda da yazdıgı gibi günlük olarak yediklerini, içtigin su miktarını ve spor yaptıysan onu yazabilirsin. Zaten menülerin üzerinden konusuruz nasıl düzeltebilirsin diye :)
Menü düzensiz olmus dedigin ama neyse saglık olsun Ferahcım, Mert iyi olsun yeter ki
Tebrikler canımyok artık vallamı
bu arada 70,6 yazaydılar iyiydi
İlahiAnaaam ben az önce hashasli bir poğaça yedim yaa
Yazıklar olsun bana
Çok geçmiş olsun Esracım. El ayak kaşıntı da yapar. Bir o eksikti çünküSabah doktora gittim ki doktora da kolay kolay gitmem hatta hiç gitmem ama gece boğaz ağrısından uyuyamadım. Ağrı kesici almıştım o bile fayda etmedi. Doktor el-ayak-ağız haatalığı çok yaygın, eğee elde ayakta döküntü olursa haberm olsun. Şu an başka bir bulgu olmadığı için faranjit gibi duruyor dedi.
Ahahahaaa hadi bakalımUmarım Umut uslanır diyeyim 4 e gelince ama sen yine de beklentini yüksek tutma. Ne kadar minimumda tutarsan o kadar az hayal kırıklığı Şeyma :)))
Koraycığıma gelince :)) En iyilerini çektim koydum instagrama tabii ama geneli bayıktı, çok tek düze gitti. Zaten arada; paslanmışız yaa falan dediği de oldu. :))) Ama harbiden paslanmış. Bir coşturamadı izleyiciyi ve repertuarı berbattı bence. Vokalistleri şarkıları bilmiyordu nerdeyse. Siliktiler... Ya ilginçti. Dağılmış ve kendini toparlayamamış sanki müzikal anlamda. Olaydan uzak, kopmuş gibiydi. :))
İstanbul’a gel Şeyma, Ferah’da çocukları uyutsun bi konser yapalım:))) kötüyüm ben kötüyüüüümmmm.... :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?