Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kız kaptaniçem bende konyalıyım eneeee

Çok geçmiş olsun canım dikkat et faranjit de çok kötü. Benim kabusum o geçmeyen öksürükler

Ayy servis çağırdık biz, makinenin kokmayacağı tuttu o gün! Deli olmuştum pamukcum.

Haluk Levent'in sosyal sorumluluk konularında sürekli aktif olmasını çok beğeniyor ve takdir ediyorum. Ayrıca İzmir Marşı'nı efsana söylemiş.

Anaaam ben az önce hashasli bir poğaça yedim yaa
Afyona özgü çok severim görünce direkt mideye indirdim sonra diyet yaptığımı hatirladim
Yazıklar olsun bana

Kızlar neredesiniz yarın cuma tartı günü unutmayın sabah aç karna tartışıyorsunuz bu akşam yemek işiniz bu saatte bitmiş olmalı öyle değil mi hadi bakalım
Yarın 12 ye kadar değil mi?
Peki kilo vermemişsek ya da ayni kaldıysak şutlanıyor muyuz gruptan?

Yarın 12 ye kadar değil mi?
Peki kilo vermemişsek ya da ayni kaldıysak şutlanıyor muyuz gruptan?
Yok tatlım sen elinden geleni yapıp kilo veremediysen vurun kırbacı yapıyoz spora abanıyoruz şaka bir tarafa ilk haftalarda güzel kilo verilir ödem gider

Sabah hemen kalkınca yeme o zaman, biraz vakit gecin acıkınca ye :)
Gecmis olsun Esracım, biliyorsundur daha yenice atlattım el-ayak-ağız hastalığını, insallah o değildir diyeyim.
Ben zaten Kargo'nun son zamanlarını da pek sevmezdim, ilk albümleri daha güzel bence. Koray da epeydir piyasada yok gerçekten, hamlaması çok normal. Neyse sana değişik bir gece olmus en azından :)
İstanbul'a geleyim bence de yaaa :))
Ah ah öğlen haric güzel menü olmus da öglen cidden kırbacı hak ediyor

Ay ben o kısmı kaçırmışım Şeyma’cım yaa... Hasta olduğunu biliyorum da el-ayak-ağız olduğunu bilmiyordum. Doktor; “havadan bile kapabilirsin, o kadar yaygın ve yapabilecek biriey yok. Bağışıklığı destekleyici ilaç almalısın.” dedi.

İstanbul’a gelme ihtimalin var mı peki? Yerleşmek için? Öyle bir gündem var mı ? :)

Ya bu arada benimle kim Leslie arkadaşı olur? Hayatımda ilk defa spor yapmaya başladım :))) Lütfen beni destekleyin bir omuz verin. Biliyorsunuz nerelerden nerelere evrildim :))) Destekleyin de bırakmayayım Birisi benimle Leslie arkadaşı olsun hadi. Kim vardı daha önce Leslie yapan? Ben Leslie’yi burada öğrendim zaten de.... kimlerdi Leslieciler ? :)

Leslie youtube da spor yapan kadı değil mi?
Evde mi yapıyorsun sporu?

Çok duydum bu kadını da tam bilmiyorum ne yaptığını.

Ayyy keşke gelseniz bir an önce Şeymacım, bizde Umut paşamızla tanışırız. Ay ne çatardı o kaşlarını yaaa
Mert bugün daha iyiydi çok şükür. Sabah hafifti ateşi şimdi yok gibi. Öksürüğü de ilk güne göre daha az korkutucu. Bu gece uyurum diyorum ama bakalım.

yok artık vallamı
bu arada 70,6 yazaydılar iyiydi
Tebrikler canım

Anaaam ben az önce hashasli bir poğaça yedim yaa
Afyona özgü çok severim görünce direkt mideye indirdim sonra diyet yaptığımı hatirladim
Yazıklar olsun bana
İlahi

Çok geçmiş olsun Esracım. El ayak kaşıntı da yapar. Bir o eksikti çünkü

Ahahahaaa hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…