Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tatlım ben sana eşlik ederim. İlk başladığım zamanlarda çok yapıyordum. Haydi yarından itibaren başlayalım. Yapmayan 100 ip atlama cezası alsın.

Katilmak isterdim ama ben leslieci degilim canim disarda sabah ve aksam yuruyorum tam 60 dakka

merhaba, bu grup hala üye arıyor mu? sağlıklı beslenmek, spotmr yapmak, kilo vermek amacındayım, kendime grup arıyorum. yer varsa bilgilerimi paylasabilirim.
Bildiğim kadarıyla yerimiz mevcut canım Hoşgeldin. Yapman gereken 1. sayfadaki kuralları okumak. Kuralları kabul ediyorsan buraya kuralları kabul ediyorum yazıyorsun.
Sonra da biraz kendini tanıtırsan kaptanımız bilgilerini kaydeder. Kilon kaç, hedef kilon nedir vs.

Ben eliptik almadan önce yapıyordum bir ara. 3 mile burn body fat ti galiba favorim. Ağırlık, pilates bandı kullandığı video. Güzel sonuç alırsın Esracım. Aynen devam, eşlik edemesem de, destek olurum.

Bu arada kaptanım beni de yeni gelenleri karşılama sorumlusu ilan etsen yeridir.

Kimse yok diye ben cevaplıyorum bu soruları ama yanlış bişey yapmıyorum umarım

merhaba, bu grup hala üye arıyor mu? sağlıklı beslenmek, spotmr yapmak, kilo vermek amacındayım, kendime grup arıyorum. yer varsa bilgilerimi paylasabilirim.
Merhaba, hoşgeldin. Kardelenimiz anlatmış zaten her şeyi

Leslie youtube da spor yapan kadı değil mi?
Evde mi yapıyorsun sporu?

Çok duydum bu kadını da tam bilmiyorum ne yaptığını.
Evden dışarıya herhangi bir sebeple çıkamayıp spor yapmak isteyenler için bu ablamız efsane bir olay yaratmış. Çok güzel bir buluş valla.

morordek

Kahvaltı
1 dilim ekmekten tost
Çay

Ara
Filtre kahve
Türk kahvesi

Öğle
5 kepçe brokoli çorbası

Ara
Filtre kahve

Akşam
Hamsi tava
Azıcık karides
Mısır ekmeği (itiraf ediyorum biraz kaçırdım miktarı)
Soğan

Gece
Kabuklu, taze yer fıstığı (2 avuç kadar)

Su: 1,5 lt
Spor: 15 dk yürüyüş

Herkese merhaba,

Kurallari okudum, kabul ediyorum.

3 ay once 71 kilo ile dogum yaptim - hamileyken gebelik sekeri cikti. Dogum sonrasi 56ya inmistim ama son zamanlarda geri kilo aldim. Baslangic kilom 60, hedef kilom 48 (kisa boyluyum). Kilo vermenin yani sira, diyabetten korunmak adina sekeri azaltmayi hedefliyorum.

İnşallah hedeflerine ulaşırsın canım. Bebeğini de Allah bağışlasın.
Her cuma 12ye kadar kilo bildirimi yapıyoruz, Pazartesi’leri de kontrol tartısı var. Her gün düzenli olarak menülerimizi paylaşıyoruz, dertleşiyoruz, eğleniyoruz, birbirimizden yeni şeyler öğreniyoruz.

Senin yaptığın en güzeli aslında ama evden çıkamayan tayfa için.. .
Haklısın canım açık hava yürüyüşu en güzeli ama Lesliede iyi hafif biraz gerçi Fancy dediği ağırlıklı video rastlamadın hep yürüyüş ayarindaydi benim gördüklerim bende katilsam iyi olur biraz düşüneyim

Senin yaptığın en güzeli aslında ama evden çıkamayan tayfa için.. .
Yagmurlarda bebegi olanlar için harika gercekten bende birara yapardim evde

Merhaba, hoşgeldin. Kardelenimiz anlatmış zaten her şeyi

Evden dışarıya herhangi bir sebeple çıkamayıp spor yapmak isteyenler için bu ablamız efsane bir olay yaratmış. Çok güzel bir buluş valla.
Evet ondan baskada yapan yok gibi

aynı ben biyerde bir hata var ben bulamadım
Beyne fazla birsey yemicem emri vermek kalıyor geriye

Leslie yapmayami basliyorsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…