- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #297.241
Leslie youtube da spor yapan kadı değil mi?
Evde mi yapıyorsun sporu?
Çok duydum bu kadını da tam bilmiyorum ne yaptığını.
Tatlım ben sana eşlik ederim. İlk başladığım zamanlarda çok yapıyordum. Haydi yarından itibaren başlayalım. Yapmayan 100 ip atlama cezası alsın.Ya bu arada benimle kim Leslie arkadaşı olur? Hayatımda ilk defa spor yapmaya başladım :))) Lütfen beni destekleyin bir omuz verin. Biliyorsunuz nerelerden nerelere evrildim :))) Destekleyin de bırakmayayımBirisi benimle Leslie arkadaşı olsun hadi. Kim vardı daha önce Leslie yapan? Ben Leslie’yi burada öğrendim zaten de.... kimlerdi Leslieciler ? :)
Evde yürüyüş canım çok zevkli. Bi dene benceLeslie youtube da spor yapan kadı değil mi?
Kaptaniçem ben tok karnına tartışmayı seviyorumKızlar neredesiniz yarın cuma tartı günü unutmayın sabah aç karna tartışıyorsunuz bu akşam yemek işiniz bu saatte bitmiş olmalı öyle değil mi hadi bakalım
Katilmak isterdim ama ben leslieci degilim canim disarda sabah ve aksam yuruyorum tam 60 dakkaYa bu arada benimle kim Leslie arkadaşı olur? Hayatımda ilk defa spor yapmaya başladım :))) Lütfen beni destekleyin bir omuz verin. Biliyorsunuz nerelerden nerelere evrildim :))) Destekleyin de bırakmayayımBirisi benimle Leslie arkadaşı olsun hadi. Kim vardı daha önce Leslie yapan? Ben Leslie’yi burada öğrendim zaten de.... kimlerdi Leslieciler ? :)
Ben dışarda açık havvada yürüyücüyüm canimTatlım ben sana eşlik ederim. İlk başladığım zamanlarda çok yapıyordum. Haydi yarından itibaren başlayalım. Yapmayan 100 ip atlama cezası alsın.
Bildiğim kadarıyla yerimiz mevcut canım Hoşgeldin. Yapman gereken 1. sayfadaki kuralları okumak. Kuralları kabul ediyorsan buraya kuralları kabul ediyorum yazıyorsun.merhaba, bu grup hala üye arıyor mu? sağlıklı beslenmek, spotmr yapmak, kilo vermek amacındayım, kendime grup arıyorum. yer varsa bilgilerimi paylasabilirim.
Ben eliptik almadan önce yapıyordum bir ara. 3 mile burn body fat ti galiba favorim. Ağırlık, pilates bandı kullandığı video. Güzel sonuç alırsın Esracım. Aynen devam, eşlik edemesem de, destek olurum.Ya bu arada benimle kim Leslie arkadaşı olur? Hayatımda ilk defa spor yapmaya başladım :))) Lütfen beni destekleyin bir omuz verin. Biliyorsunuz nerelerden nerelere evrildim :))) Destekleyin de bırakmayayımBirisi benimle Leslie arkadaşı olsun hadi. Kim vardı daha önce Leslie yapan? Ben Leslie’yi burada öğrendim zaten de.... kimlerdi Leslieciler ? :)
Bu arada kaptanım beni de yeni gelenleri karşılama sorumlusu ilan etsen yeridir.Bildiğim kadarıyla yerimiz mevcut canım Hoşgeldin. Yapman gereken 1. sayfadaki kuralları okumak. Kuralları kabul ediyorsan buraya kuralları kabul ediyorum yazıyorsun.
Sonra da biraz kendini tanıtırsan kaptanımız bilgilerini kaydeder. Kilon kaç, hedef kilon nedir vs.
Senin yaptığın en güzeli aslında ama evden çıkamayan tayfa için.. .Ben dışarda açık havvada yürüyücüyüm canim
Merhaba, hoşgeldin. Kardelenimiz anlatmış zaten her şeyimerhaba, bu grup hala üye arıyor mu? sağlıklı beslenmek, spotmr yapmak, kilo vermek amacındayım, kendime grup arıyorum. yer varsa bilgilerimi paylasabilirim.
Evden dışarıya herhangi bir sebeple çıkamayıp spor yapmak isteyenler için bu ablamız efsane bir olay yaratmış. Çok güzel bir buluş valla.Leslie youtube da spor yapan kadı değil mi?
İnşallah hedeflerine ulaşırsın canım. Bebeğini de Allah bağışlasın.Herkese merhaba,
Kurallari okudum, kabul ediyorum.
3 ay once 71 kilo ile dogum yaptim - hamileyken gebelik sekeri cikti. Dogum sonrasi 56ya inmistim ama son zamanlarda geri kilo aldim. Baslangic kilom 60, hedef kilom 48 (kisa boyluyum). Kilo vermenin yani sira, diyabetten korunmak adina sekeri azaltmayi hedefliyorum.
aynı ben biyerde bir hata var ben bulamadımSabahları güzel başlıyorum da akşamları bir haller oluyor ya.
Buna bir müdahale etmek lazım.
Haklısın canım açık hava yürüyüşu en güzeli ama Lesliede iyi hafif biraz gerçi Fancy dediği ağırlıklı video rastlamadın hep yürüyüş ayarindaydi benim gördüklerim bende katilsam iyi olur biraz düşüneyimSenin yaptığın en güzeli aslında ama evden çıkamayan tayfa için.. .
Yagmurlarda bebegi olanlar için harika gercekten bende birara yapardim evdeSenin yaptığın en güzeli aslında ama evden çıkamayan tayfa için.. .
Evet ondan baskada yapan yok gibiMerhaba, hoşgeldin. Kardelenimiz anlatmış zaten her şeyi
Evden dışarıya herhangi bir sebeple çıkamayıp spor yapmak isteyenler için bu ablamız efsane bir olay yaratmış. Çok güzel bir buluş valla.
Beyne fazla birsey yemicem emri vermek kalıyor geriyeaynı ben biyerde bir hata var ben bulamadım
Leslie yapmayami basliyorsun canimHaklısın canım açık hava yürüyüşu en güzeli ama Lesliede iyi hafif biraz gerçi Fancy dediği ağırlıklı video rastlamadın hep yürüyüş ayarindaydi benim gördüklerim bende katilsam iyi olur biraz düşüneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?