- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #297.261
Diyete devam ediyorum kesinlikle ama yazamıyorum haklısın kaptanım yogunlugum da bi tık arttı kış temizliği yapıyoruz annemle bi de iş spor derken hep aklımda giremedim bu günde işe girmeden bakayım dedim ama artık daha cok gelirim kesinlikle.fattofit85 canım bilgisayarın bozuldu ama arada cepten girme imkanın olmuyor mu? Pek sesin çıkmıyor. Nasıl gidiyor diyet?
71 olmak kaptanım1 ocak 2019 hedefimiz
nickname 2.11.2018 kg / 01.01.2019 kg
toplight 75 / 69
parkbyull 71,5 / 68-67
balpamuk 65,5 /60
hedef38beden 68/66
Deniz ve Kum 71,4/66
kardelelen321 83/75
azaydidem ..../60
si_bel 62,4/59
fancynancy 84,5/79,5
fattofit85 80,3 / tatlım senin yılbaşı hedefin nedir
fancynancy canım cuma gün kilo bildirdin mi?
laaaaaaayn benimdi o kiloEki Görüntüle 2204366 kilommm azmin zaferi kizlar aylik hedefime ulasmaktan mutluluk duyarim 70.6
hoşgeldim ayva çiçeği tam da mevsimin bak gel hele gelHerkese merhaba,
Kurallari okudum, kabul ediyorum.
3 ay once 71 kilo ile dogum yaptim - hamileyken gebelik sekeri cikti. Dogum sonrasi 56ya inmistim ama son zamanlarda geri kilo aldim. Baslangic kilom 60, hedef kilom 48 (kisa boyluyum). Kilo vermenin yani sira, diyabetten korunmak adina sekeri azaltmayi hedefliyorum.
Süpersin tebrikler canımEki Görüntüle 2204366 kilommm azmin zaferi kizlar aylik hedefime ulasmaktan mutluluk duyarim 70.6
Çok iyi canım tebriklerSonunda yetmişli rakamlar şuanki kilom 79,4. Şu an adet dönemimdeyim buna ragmen fena değil bence.morordek sence
ilk sayfadaki kuralları okuyup okudum kabul ettim kilom şu boyum şu hedefim bu demen yeterli hoşgeldinDeniz ve Kum selam canim hem sen burada oldugun icin hemde baska gruba katildim ilgi göremedim o nedenle burada olmak istiyorum sartlar nelerdir
kuzum 16 kasımdı senin kontrolün değil mi tebrikler 16 kasıma bile gelmeden başardınEki Görüntüle 2204366 kilommm azmin zaferi kizlar aylik hedefime ulasmaktan mutluluk duyarim 70.6
canım bence evde tartın var mı yoksa da bir tartı al mesela geçen hafta a101 de vardı 20-30 tl arası birşey her hafta tartılacağın için iyi olur bugün spor salonunda tartıl başlangıç kilon olarak kayda girerTebriklerrrDeniz ve Kum
Ben de saat 10 gibi spor salonunda tartılacağım insallah.Oradaki tartı böyle rakamlı gösteriyor.
Ama kilo veremedim ben bence
Gelince de şu Leslieye bi bakacagim.
kuzum biraz girmeye çalış ama güzel kilo veriyon da bak bi şekilde bir merhaba deyip kaçıyoz kaç gündür yazmıyon merak ediyoz kilo içinde regliye rağmen çok güzel tebriklerDiyete devam ediyorum kesinlikle ama yazamıyorum haklısın kaptanım yogunlugum da bi tık arttı kış temizliği yapıyoruz annemle bi de iş spor derken hep aklımda giremedim bu günde işe girmeden bakayım dedim ama artık daha cok gelirim kesinlikle.
neler oluyo kuzum merto nun hastalığı mı etkiledi toparla birazcık kendini tatlımSabahları güzel başlıyorum da akşamları bir haller oluyor ya.
Buna bir müdahale etmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?