- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #297.281
kaptaniçem 71,5 yazmışsın ya bana 71,6 idi o haberin olsun gerçi 0,1 den ölmeyiz ya yalan olmasın1 ocak 2019 hedefimiz
nickname 2.11.2018 kg / 01.01.2019 kg
@toplight 75 / 69
parkbyull 71,5 / 68-67
balpamuk 65,5 /60
@hedef38beden 68/66
@karabiber01 71,4/66
@kardelelen321 83/75
azaydidem 68,3/60
@si_bel 62,4/59
fancynancy 84,5/79,5
@fattofit85 80,3 / 71
yeni başlayan arkadaşlar sizlerin yılbaşı hedefleriniz nedir onları da yazalım isterseniz
bence bu hafta da biz birinciyukGünaydın günaydın
Sabah yoğunluğu ile anca gelebildim. Evden çıkmak resmen merasim artık, Umut beylerle vedalaşmak.. Cocuk gitmeyeyim diye yapmadığını bırakmıyor
Neyse bildirimler çok güzel bu ortalama ile derece de yaparız ama verilmiş sözler var :)
azaydidem ve balpamuk sizlerin bildirimlerini bekleyelim
Okudum kabul ettim
Kaptaniçe: @toplight
Takım kaptanı:morordek
Kaptan Yardımcıları :fancynancy ve @Cikilatacanavari
5.TAKIM KURALLARI:
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00'a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan ya da geciktiren takımdan uzaklaştırılır.
Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61 - 60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,819
* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.
* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür. Yazılan menüler takım kaptanı tarafından puanlandırılacaktır. Kaçamaksız menü 200 puan, kaçamaklı menü 100 puandır. Menü puanına yapılan sporların puanına göre spor puanı eklenecektir. Spor faaliyetlerinin puanlaması aşağıdaki tabloda verilmiştir.
* Kaçamak yapanlara yaptıkları kaçamağın kalorisine göre spor ceza puanı yazılacaktır. Kaçamak yapan kişi, ceza puanı kadar ekstra spor faaliyeti yapmakla yükümlüdür.
*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.
* 2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak, 3. hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.
*Takım listesine girmek için deneme süresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün kilosunu bildirecek ve bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. İlk ve ikinci cuma da kilosunu bildirecek, 3. cuma eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise listeye girecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.
* Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.
5. Takım Güzelleri
[th]Üye Ismi[/th]
[th]Başlangıç Kilosu[/th]
[th]Başlangıç Tarihi[/th]
[th]Hedef Kilosu[/th]
[th]Mezun Olabilecegi Kilo[/th]
[th]Not[/th] [td]0zlem[/td]
[td2]74,2[/td2]
[td2]01.06.2013[/td2]
[td2]69[/td2]
[td2]70[/td2]
[td]75,5 kg ile 562. etapta bildirimsiz izne ayrıldı[/td] [td]hedef38beden[/td]
[td2]86,2[/td2]
[td2]25.04.2015[/td2]
[td2]60[/td2]
[td2]65,2[/td2]
[td]588. etapta 67 kg ile izne ayrıldı[/td] [tr][/tr] [td]toplight[/td]
[td2]77[/td2]
[td2]13.10.2016[/td2]
[td2]65[/td2]
[td2]67,4[/td2]
[td]Listedeki üye[/td] [tr][/tr] [td]fancynancy[/td]
[td2]86[/td2]
[td2]20.02.2017[/td2]
[td2]67[/td2]
[td2]70,8[/td2]
[td]571. etapta 79,3 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı[/td] [tr][/tr] [td]balpamuk[/td]
[td2]68,1[/td2]
[td2]07.01.2018[/td2]
[td2]58[/td2]
[td2]60[/td2]
[td]568. etapta 61,4 kg ile izne ayrıldı[/td] [tr][/tr] [td]evlaefe[/td]
[td2]74,1[/td2]
[td2]20.02.2018[/td2]
[td2]65[/td2]
[td2]66,8[/td2]
[td]566. etapta 68,8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı[/td] [tr][/tr] [td]Cikilatacanavari[/td]
[td2]90[/td2]
[td2]22.02.2017[/td2]
[td2]70[/td2]
[td2]74[/td2]
[td]587. etapta 75,5 kg ile izne ayrıldı[/td] [tr][/tr] [td]Suzi1704[/td]
[td2]86[/td2]
[td2]02.03.2018[/td2]
[td2]70[/td2]
[td2]73,2[/td2]
[td]577. etapta 74,5 kg ile bildirimsiz hamilelik sebebiyle izne ayrıldı[/td] [tr][/tr] [td]karabiber01[/td]
[td2]85[/td2]
[td2]16.03.2018[/td2]
[td2]60[/td2]
[td2]65[/td2]
[td]Listedeki üye[/td] [tr][/tr] [td]hayalalemiveben[/td]
[td2]78,8[/td2]
[td2]07.04.2018[/td2]
[td2]58[/td2]
[td2]62,1[/td2]
[td]578. etapta 69,1 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı[/td] [tr][/tr] [td]violin35[/td]
[td2]67,2[/td2]
[td2]10.04.2018[/td2]
[td2]55[/td2]
[td2]57,4[/td2]
[td]Listedeki üye[/td] [tr][/tr] [td]azaydidem[/td]
[td2]68[/td2]
[td2]14.07.2015[/td2]
[td2]55[/td2]
[td2]57,6[/td2]
[td]587. etapta 67,8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı[/td] [tr][/tr] [td]melampusefe[/td]
[td2]79[/td2]
[td2]13.04.2016[/td2]
[td2]62[/td2]
[td2]65,4[/td2]
[td]576. etapta 64,7 kg ile izne ayrıldı[/td] [tr][/tr] [td]parkbyull[/td]
[td2]79[/td2]
[td2]08.05.2017[/td2]
[td2]68[/td2]
[td2]70,2[/td2]
[td]Listedeki üye[/td] [tr][/tr] [td]emnis[/td]
[td2]72,8[/td2]
[td2]28.05.2017[/td2]
[td2]60[/td2]
[td2]62,5[/td2]
[td]585. etapta 65,9 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı[/td] [td]rint[/td]
[td2]60[/td2]
[td2]28.05.2017[/td2]
[td2]55[/td2]
[td2]56[/td2]
[td]592. etapta 56,9 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı[/td] [td]fattofit85[/td]
[td2]77,5[/td2]
[td2]01.06.2012[/td2]
[td2]70[/td2]
[td2]71,5[/td2]
[td]513. etapta 76,5 kg ile izne ayrıldı[/td]
[tr][/tr] [th]Üye ismi[/th]
[th]Mezun olduğu kilo[/th]
[th]Mezun olduğu etap[/th]
[th]Karne linki[/th] [tr][/tr] [td]magickk[/td]
[td2]60[/td2]
[td2]578[/td2]
[td]magickk karnesi[/td] [tr][/tr] [td]si_bel[/td]
[td2]60,9[/td2]
[td2]583[/td2]
[td]si_bel karnesi[/td] [tr][/tr] [td]kardelelen321[/td]
[td2]79[/td2]
[td2]585[/td2]
[td]kardelelen321 karnesi[/td] [td]beyaz_inci[/td]
[td2]55,6[/td2]
[td2]588[/td2]
[td]beyaz_inci karnesi[/td] [td]gonulll[/td]
[td2]60,9[/td2]
[td2]591[/td2]
[td]gonulll karnesi[/td]
5. Takım Spor Puanlama
[tr][/tr] [th]Aktivite Adı[/th]
[th]Dakika/Adet[/th]
[th]Puan[/th] [tr][/tr] [td]Yürüyüş[/td]
[td]dakika[/td]
[td]1 puan[/td] [tr][/tr] [td]Adım sayısı[/td]
[td]100 adet[/td]
[td]1 puan[/td] [tr][/tr] [td]Leslie[/td]
[td]dakika[/td]
[td]1.5 puan[/td] [tr][/tr] [td]Koşu[/td]
[td]dakika[/td]
[td]4 puan[/td] [tr][/tr] [td]Eliptik[/td]
[td]dakika[/td]
[td]3 puan[/td] [tr][/tr] [td]İp atlama[/td]
[td]5 adet[/td]
[td]1 puan[/td] [tr][/tr] [td]Zumba[/td]
[td]dakika[/td]
[td]3 puan[/td] [tr][/tr] [td]Cardio[/td]
[td]dakika[/td]
[td]4 puan[/td] [tr][/tr] [td]Jillian[/td]
[td]dakika[/td]
[td]3 puan[/td] [tr][/tr] [td]Yüzme[/td]
[td]dakika[/td]
[td]3 puan[/td] [tr][/tr] [td]Bölgesel egzersizler[/td]
[td]dakika[/td]
[td]2.5 puan[/td] [tr][/tr] [td]Bölgesel egzersizler[/td]
[td]10 adet[/td]
[td]1 puan[/td] [tr][/tr] [td]Mat pilates[/td]
[td]dakika[/td]
[td]2 puan[/td] [tr][/tr] [td]Reformer pilates[/td]
[td]dakika[/td]
[td]3 puan[/td] [tr][/tr] [td]Yoga[/td]
[td]dakika[/td]
[td]1.5 puan[/td] [tr][/tr] [td]Bisiklet[/td]
[td]dakika[/td]
[td]3 puan[/td] [tr][/tr] [td]Jessica Smith[/td]
[td]dakika[/td]
[td]2.5 puan[/td] [tr][/tr] [td]Kangoo jumps[/td]
[td]dakika[/td]
[td]3 puan[/td]
Beden Ölçüleri Nasıl Alınır?
***5. Takım 594. Etap***
toplight (76/75/1/%1.32)
karabiber01 (71.6/71.4/0.2/%0.28)
parkbyull (72.5/71.6/0.9/%1.24)
fattofit85 (81.1/80.3/0.8/%0.99)
5. Takım Ortalaması: %0.956
***İzindeki Üyeler***
fancynancy (84,6/)
***Mezun Üyeler***
si_bel (62,4/)
kardelelen321 (83/) sabit
beyazinci (56,7/)
Evet Esra'cım Umut hasta olup beni sömürünce o iyilesti, ben hasta oldum, şansıma da el ayak hastalığı çıktı. Ne menem bi şeymiş görmüş oldum.Ay ben o kısmı kaçırmışım Şeyma’cım yaa... Hasta olduğunu biliyorum da el-ayak-ağız olduğunu bilmiyordum. Doktor; “havadan bile kapabilirsin, o kadar yaygın ve yapabilecek biriey yok. Bağışıklığı destekleyici ilaç almalısın.” dedi.
İstanbul’a gelme ihtimalin var mı peki? Yerleşmek için? Öyle bir gündem var mı ? :)
Artık eskisi kadar çatık kaşlı değil yaAyyy keşke gelseniz bir an önce Şeymacım, bizde Umut paşamızla tanışırız.Ay ne çatardı o kaşlarını yaaa
Mert bugün daha iyiydi çok şükür. Sabah hafifti ateşi şimdi yok gibi. Öksürüğü de ilk güne göre daha az korkutucu. Bu gece uyurum diyorum ama bakalım.
Kardelencim cok iyi yapıyorsun, çünkü yanıt almayanlar takıma gelmekten vazgeçebilir. Bence ilk gören mutlaka karşılasın yeni arkadaşları :)Bu arada kaptanım beni de yeni gelenleri karşılama sorumlusu ilan etsen yeridir.
Kimse yok diye ben cevaplıyorum bu soruları ama yanlış bişey yapmıyorum umarım
Hoşgeldin canımHerkese merhaba,
Kurallari okudum, kabul ediyorum.
3 ay once 71 kilo ile dogum yaptim - hamileyken gebelik sekeri cikti. Dogum sonrasi 56ya inmistim ama son zamanlarda geri kilo aldim. Baslangic kilom 60, hedef kilom 48 (kisa boyluyum). Kilo vermenin yani sira, diyabetten korunmak adina sekeri azaltmayi hedefliyorum.
Eki Görüntüle 2204366 kilommm azmin zaferi kizlar aylik hedefime ulasmaktan mutluluk duyarim 70.6
Sonunda yetmişli rakamlar şuanki kilom 79,4. Şu an adet dönemimdeyim buna ragmen fena değil bence.morordek sence
Tebrikler kızlar hepinizegünaydın
öncelikle tebrik eden arkadaşlarıma teşekkür ederim
kilo bildirimi yapayım,öncelikle aslında bence ben daha çok kilo vermiştim ama bugün ciddi gaz ile uyandım onun etkisi var mı bilmiyorum..
morordek geçen hafta 71,6 bu hafta 71,2 giden 0,4
dünkü menüye gelirsek
morordek fancynancy @Cikilatacanavari
sabah:dereotlu poğaça,şekersiz çay
öğlen:tavuklu pilav yarım porsiyon
akşam yeşil mercimek
su:2,75 lt
spor:30 dk yürüyüş
bundan sonra bende her ğperşembe saf protein yapacağım dün baya dışarı işi olunca böyle gitti birazda onun etkisi vardır yoksa dün 70,6 idim..
Hoşgeldin sen de. Ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazar mısın? Biraz da kendinden bahsedersen (kaç kilosun, kaç kilo olmak istiyorsun) seni tanımış oluruz :)@karabiber01 selam canim hem sen burada oldugun icin hemde baska gruba katildim ilgi göremedim o nedenle burada olmak istiyorum sartlar nelerdir
Eline sağlık kaptanicem. Sen de cok guzel vermişsin tebrik ederim***5. Takım 595. Etap***
toplight (/75/73,9/1,1/%1,47)
karabiber01 (71.4/70,6/0,8/%1,12)
parkbyull (71.6/71,2/0,4/%0,55)
fattofit85 (80.3/79,4/0,9/%1,12)
5. Takım Ortalaması: %1,065
morordek tatlım şu an takımda olanlar için listeyi düzenledim listeye girecek olanlar, yeni başlayanların kilosu vs kısmını sana bıraktım tatlım
kızlar tebrik ederim yüzdemiz gayet güzel
Ben sana cevap yazana kadar sen gerekli her şeyi yapmışsın bile :)Okudum kabul ettim
Diyete basladigim tarih 05.11.2018
Pazartesi
Boyum 1.60
Baslangic kilom 69
Verdigim kilo -1.4
Eki Görüntüle 2204376
Hedef kilom 57
Karatay diyeti yapiyorum
Spor yapamiyorum calisiyorum
Desteklerinize ihtiyacim var
Insallah parkcım :)bence bu hafta da biz birinciyuk
Tesekkür ederim kaptanim ihtiyacim var cok bunaldimBen sana cevap yazana kadar sen gerekli her şeyi yapmışsın bile :)
Hoşgeldin tekrardan ben takım kaptanıyım. Birlikte hedefine ulaşacağız inşallah
Günaydın günaydın
Sabah yoğunluğu ile anca gelebildim. Evden çıkmak resmen merasim artık, Umut beylerle vedalaşmak.. Cocuk gitmeyeyim diye yapmadığını bırakmıyor
Neyse bildirimler çok güzel bu ortalama ile derece de yaparız ama verilmiş sözler var :)
azaydidem ve balpamuk sizlerin bildirimlerini bekleyelim
Cok geçmiş olsunTesekkür ederim kaptanim ihtiyacim var cok bunaldim
InsAllah beraber basaricaz
2014 de dukan diyeti ile 75 den 55 se dustum
Kilomu korudum bir yil daha sonra hamilekaödim iki sefer ve dusukle sonuclandi derken kilo aldim 65 e ciktim 1 yildir 65 le devam etti son iki aydir almaya basladim 69 oldum esim reklam etti kilomu aldin dedi
Ve pazartesi diyete basladim insAllah hedefime ulasirim
Tesekkür ederim cnm insAllahCok geçmiş olsun
Daha önceden yaptıysan bence yine başarırsın :) burası da motive edecektir seni mutlaka
Tamam artık roket hızı ile vericez o kilolarıŞeyma’cım 65.4 ile beni listeye alıraın herhalde. Son 3 gündür yediklerim etkisini göstermiş bünyem sağolsun
Evet Esra'cım Umut hasta olup beni sömürünce o iyilesti, ben hasta oldum, şansıma da el ayak hastalığı çıktı. Ne menem bi şeymiş görmüş oldum.
İstanbul'da kv'ler var. Dönem arasında ziyaret durumu olabiliyor.
Tamamen yerleşme için İstanbul benim ilk tercihlerim arasında diyemeyeceğim :) çok kaotik bir şehir gibi geliyor. Ama tabi ki güzel bir fırsat yakalarsam orada doktora bitince, neden olmasın :)
Artık eskisi kadar çatık kaşlı değil ya
Dönem arasında gelirsek ayarlamaya çalışalım ama kv'ler Avrupa yakasında, siz Anadolu'dasınız değil mi? Nasıl olur bilemedim ama ayarlayabiliriz inşallah, sizleri görmeyi ben de çok istiyorum
Kardelencim cok iyi yapıyorsun, çünkü yanıt almayanlar takıma gelmekten vazgeçebilir. Bence ilk gören mutlaka karşılasın yeni arkadaşları :)
Hoşgeldin canım
Kurallarımızı okuduysan bugünden itibaren menü bildirimlerini bekliyoruz. Hatta cuma olduğu için bi tartıl, o kilonu başlangıç kilon olarak alalım.
Tebrikler kızlar hepinize
Hoşgeldin sen de. Ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazar mısın? Biraz da kendinden bahsedersen (kaç kilosun, kaç kilo olmak istiyorsun) seni tanımış oluruz :)
Eline sağlık kaptanicem. Sen de cok guzel vermişsin tebrik ederim
Tamam artık roket hızı ile vericez o kiloları
Basaksehir tarafıSen gel biz Avrupa yakasına geçeriz Şeyma’cım. Neresinde kv Avrupa Yakasının?
nasıl ya el ayak sen mi oldun bende aynı belirtilerle gittim benim daktır yetişkinlerin el ayak olmasının imkansız olduğunu söyledi bana ..ya bu daktırlar neyin kafasını yaşıyorlarEvet Esra'cım Umut hasta olup beni sömürünce o iyilesti, ben hasta oldum, şansıma da el ayak hastalığı çıktı. Ne menem bi şeymiş görmüş oldum.
İstanbul'da kv'ler var. Dönem arasında ziyaret durumu olabiliyor.
Tamamen yerleşme için İstanbul benim ilk tercihlerim arasında diyemeyeceğim :) çok kaotik bir şehir gibi geliyor. Ama tabi ki güzel bir fırsat yakalarsam orada doktora bitince, neden olmasın :)
Artık eskisi kadar çatık kaşlı değil ya
Dönem arasında gelirsek ayarlamaya çalışalım ama kv'ler Avrupa yakasında, siz Anadolu'dasınız değil mi? Nasıl olur bilemedim ama ayarlayabiliriz inşallah, sizleri görmeyi ben de çok istiyorum
Kardelencim cok iyi yapıyorsun, çünkü yanıt almayanlar takıma gelmekten vazgeçebilir. Bence ilk gören mutlaka karşılasın yeni arkadaşları :)
Hoşgeldin canım
Kurallarımızı okuduysan bugünden itibaren menü bildirimlerini bekliyoruz. Hatta cuma olduğu için bi tartıl, o kilonu başlangıç kilon olarak alalım.
Tebrikler kızlar hepinize
Hoşgeldin sen de. Ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazar mısın? Biraz da kendinden bahsedersen (kaç kilosun, kaç kilo olmak istiyorsun) seni tanımış oluruz :)
Eline sağlık kaptanicem. Sen de cok guzel vermişsin tebrik ederim
Tam ucundan ekstremi saglamisiz listedesin hadi bakalım :) uç havalara :))Yani artık listede miyim? Havalara uçabilir miyim yani?
Evet valla el ayak olmuşum. İmkansız değilmiş canım sana da yazdım ya artık görülebiliyormus. Akademik çalışmalara denk gelmiştim bu konu ile ilgilinasıl ya el ayak sen mi oldun bende aynı belirtilerle gittim benim daktır yetişkinlerin el ayak olmasının imkansız olduğunu söyledi bana ..ya bu daktırlar neyin kafasını yaşıyorlar
aynı ben biyerde bir hata var ben bulamadım
Haklısın canım açık hava yürüyüşu en güzeli ama Lesliede iyi hafif biraz gerçi Fancy dediği ağırlıklı video rastlamadın hep yürüyüş ayarindaydi benim gördüklerim bende katilsam iyi olur biraz düşüneyim
Valla harikasın, işte isteyince yapılıyor. Tebrik ediyorum ve örnek alıyorum.Eki Görüntüle 2204366 kilommm azmin zaferi kizlar aylik hedefime ulasmaktan mutluluk duyarim 70.6
Artık elimden geleni yapacağım kaptaniçem.neler oluyo kuzum merto nun hastalığı mı etkiledi toparla birazcık kendini tatlım
O zaman, hoşgeldinnnnn.Okudum kabul ettim
Diyete basladigim tarih 05.11.2018
Pazartesi
Boyum 1.60
Baslangic kilom 69
Verdigim kilo -1.4
Eki Görüntüle 2204376
Hedef kilom 57
Karatay diyeti yapiyorum
Spor yapamiyorum calisiyorum
Desteklerinize ihtiyacim var
Şeymacım sen gel de kıtalar, denizler aşar görüşürüz bizBasaksehir tarafı
Yani baya baya Avrupa yakası
Ortada buluşuruz olmazsa. Sen tek tabanca sorun yaşamazsın da Ferahcım Mert'le geçebilir mi acaba?
Valla gözümle gördüm kızımdan eşime geçti. Hatır hutur kaşındı garibim.nasıl ya el ayak sen mi oldun bende aynı belirtilerle gittim benim daktır yetişkinlerin el ayak olmasının imkansız olduğunu söyledi bana ..ya bu daktırlar neyin kafasını yaşıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?