- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #297.401
Canım senin menü de biraz az değil mi öğleyin sadece çorba akşam 1 dilim ekmek üzerine fıstık ezmesi karın doyurmaz kidünkü menü:
sabah kalkinca: 1 yk elma sirkesi, 1yk lesitin, 2 kuru erik
kahvalti: salatalik, domates, beyaz peynir, 1 haslanmis yumurta, 1avuc ceviz
öğle:1 kase nohutlu yoğurtlu toyga corbasi
aksam: (yemek pişirmeye firsat olmadi) , 1 dilkm çavdar ekmeği, ustune fistik ezmesi, 1 bardak yağsız süt, 1 muz
bu corba taneli bayagi, yemek gibi, kase de büyük :)Canım senin menü de biraz az değil mi öğleyin sadece çorba akşam 1 dilim ekmek üzerine fıstık ezmesi karın doyurmaz ki
Haftanın 3 günü çalışıyorum o günlerde kahvaltımı cok gec yapıyorum o yüzden sabah bi kahve ya da sütle geciştitiyorum mecburen. Bence menim baya proteinli tavuk var yumurta var peynir salam var bi ara dukan yapıyordum ben ful protein ama bana hiç yaramadı o Sebzesiz olmuyor benim diyetimSabah neden tam kahvaltı degıl calısıyormusun
Kahvaltıda yemen gerekenler öglen menusunde var proteını bıraz fazla tut
Şimdik beni karıştırma
Ben emziren anneyim, canım çekerse yiyorum. Doğum sonrası kilolarımı verdim, buradan ikinci kez mezun oldum. Şu anda korumadayım. Çok şükür kilo almıyorum çünkü benim oğlan beni fazla sömürüyoralmaya başlarsam hemen frene basarım. 59 kiloyum şu anda.
Öğlen 12ye kadar kilo bildirimi yapsaydın seni de eklerdim hapinesscim :) Kurallarımızı okuyup kabul etmiştin, kurallardan biri de bu. Eger sabah tartildiysan şimdi bildir kilonu, deneme sürecindesiniz ne de olsa
GünaydınGünaydın kızlar
merhaba kizlar, bu kadar az yiyerek ac kalirsiniz, ben ac kac kaldigim zaman zorlaniyorum diyet yapmakta. Ac olunca insan herseyi yemek ister
önce doğru şeyleri doyana kadar yemeye alisip sonra yavas yavas miktari azaltmayi deneseniz.
dünkü menü:
sabah kalkinca: 1 yk elma sirkesi, 1yk lesitin, 2 kuru erik
kahvalti: salatalik, domates, beyaz peynir, 1 haslanmis yumurta, 1avuc ceviz
öğle:1 kase nohutlu yoğurtlu toyga corbasi
aksam: (yemek pişirmeye firsat olmadi) , 1 dilkm çavdar ekmeği, ustune fistik ezmesi, 1 bardak yağsız süt, 1 muz
bu corba taneli bayagi, yemek gibi, kase de büyük :)
aksam biraz aceleye geldi, bebegi uyutmadan ne bulduysam yiyedim diye. fistik ezmesi yagli, proteini yüksek, muz ve sütle doydum ben.
ilk gün diye anlamamis olabilirim, biraz arttirayim yediklerimi.
Günaydın kızlar
Günaydın canımGünaydın kızlar
GUnaydın cnHerkese günaydın.
Yeni gelenler var rekabet fazla mi kızıştı ne
Sol tarafımda bacak ve kolda agrı var dız kapaklarım agrıyor 8-17 calısan bırıyım ve aksam agelınce yemek. Sofra kur kaldır derken pestılım cıkıyo yoruluyorum
evet meme apsesi gecirdim, sut tikanikligi oluyor onun icin başladım ayçiçek lesitini. aslinda ben multivitamin, antibiyotik ve probiyotik de alıyorum yazmadim onlari.ayvaçiçeği sana çok katılıyorum. Bu tür diyetleri yaptıktan bir süre sonra hem inanılmaz açlık oluşuyor vücut kıtlığa giriyor sanki. İkincisi de hem vücuttaki vitamin depoları, kan değerleri falan iyice azalıyor hem de verilen kilo çok hızlı geri dönüyor. Geçen sene bunların hepsini tecrübe ettim her türlü diyeti denerken. :) ama 2 günlük bir detoks için yapılacaksa çok sorun değil tabii belki vücudu diyete alıştırmak için yapılan bir iki gün olabilir. Ama genel olarak bu tür diyetleri ben de tavsiye etmem. Benim D vitaminim düştü, kan değerlerim düştü ve
Lesitin i takviye olarak mı alıyorsun ayvaçiçeği?
evet meme apsesi gecirdim, sut tikanikligi oluyor onun icin başladım ayçiçek lesitini. aslinda ben multivitamin, antibiyotik ve probiyotik de alıyorum yazmadim onlari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?