Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım senin menü de biraz az değil mi öğleyin sadece çorba akşam 1 dilim ekmek üzerine fıstık ezmesi karın doyurmaz ki

Canım senin menü de biraz az değil mi öğleyin sadece çorba akşam 1 dilim ekmek üzerine fıstık ezmesi karın doyurmaz ki
bu corba taneli bayagi, yemek gibi, kase de büyük :)
aksam biraz aceleye geldi, bebegi uyutmadan ne bulduysam yiyedim diye. fistik ezmesi yagli, proteini yüksek, muz ve sütle doydum ben.

ilk gün diye anlamamis olabilirim, biraz arttirayim yediklerimi.

Son düzenleme:
Sabah neden tam kahvaltı degıl calısıyormusun
Kahvaltıda yemen gerekenler öglen menusunde var proteını bıraz fazla tut
Haftanın 3 günü çalışıyorum o günlerde kahvaltımı cok gec yapıyorum o yüzden sabah bi kahve ya da sütle geciştitiyorum mecburen. Bence menim baya proteinli tavuk var yumurta var peynir salam var bi ara dukan yapıyordum ben ful protein ama bana hiç yaramadı o Sebzesiz olmuyor benim diyetim

Pek internete giremiyorum Dün ki kilom72.8 başlangıç 74

merhaba kizlar, bu kadar az yiyerek ac kalirsiniz, ben ac kac kaldigim zaman zorlaniyorum diyet yapmakta. Ac olunca insan herseyi yemek ister

önce doğru şeyleri doyana kadar yemeye alisip sonra yavas yavas miktari azaltmayi deneseniz.

ayvaçiçeği sana çok katılıyorum. Bu tür diyetleri yaptıktan bir süre sonra hem inanılmaz açlık oluşuyor vücut kıtlığa giriyor sanki. İkincisi de hem vücuttaki vitamin depoları, kan değerleri falan iyice azalıyor hem de verilen kilo çok hızlı geri dönüyor. Geçen sene bunların hepsini tecrübe ettim her türlü diyeti denerken. :) ama 2 günlük bir detoks için yapılacaksa çok sorun değil tabii belki vücudu diyete alıştırmak için yapılan bir iki gün olabilir. Ama genel olarak bu tür diyetleri ben de tavsiye etmem. Benim D vitaminim düştü, kan değerlerim düştü ve

Lesitin i takviye olarak mı alıyorsun ayvaçiçeği?

Kaç kilo ile başladın ben kaçırdım sanırım o kısımları :)

BeyazOrkidem yemek listen gerçekten çok sağlıkli sporu da eklemeye çalış bence
Sol tarafımda bacak ve kolda agrı var dız kapaklarım agrıyor 8-17 calısan bırıyım ve aksam agelınce yemek. Sofra kur kaldır derken pestılım cıkıyo yoruluyorum
En azından yurusem ıyı olacak onuda yapamıyorum

evet meme apsesi gecirdim, sut tikanikligi oluyor onun icin başladım ayçiçek lesitini. aslinda ben multivitamin, antibiyotik ve probiyotik de alıyorum yazmadim onlari.

evet meme apsesi gecirdim, sut tikanikligi oluyor onun icin başladım ayçiçek lesitini. aslinda ben multivitamin, antibiyotik ve probiyotik de alıyorum yazmadim onlari.

Ay çiçeği Lesitini tam olarak ne sağlıyormuş bu durumda? Ben de Çuha Çiçeği kapsülü kullanıyorum Linoleik Asit desteği için. Egzamam var cildim için takviye olması için alıyorum onun için merak ettim cilt için kullanılan birşey mi diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…