Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eki Görüntüle 2205183

kilo bildirimi yapayim: ben sanirim odem attim, 2 kilo verilmez 3 gunde ama birkac kez tartildim sonuc bu. (2 hafta once filan da 57 kiloydum herhalde sislik olmus)
Ben bir ara sıkı bir diyet ve spor ile 1 haftada 4 kilo vermiştim. Sen de sıkı sıkıya uyuyor musun canım belki ondandır

Hoşbulduk tanıştığıma memnun oldum :)

Ben bir ara sıkı bir diyet ve spor ile 1 haftada 4 kilo vermiştim. Sen de sıkı sıkıya uyuyor musun canım belki ondandır
bende spor yok ama emziriyorum o biraz kalori harciyor. son 1-2 haftada almistim zaten o 2 kiloyu herhalde kalici degilmis, ondan kolayca gitmis olabilir. bir de cok su icmiyorum, artirmaya calisicam bugun hedef en az 1 litre.

Ben yazmamıştım.şuan 72.8/inşallah ocağa 65

Canım çok motiveyim bu sefer beni geçmişin şimdi ben seni geçeceğim bak sıkı tut değilse seni bırakıp geçeceğim
Valla korktum kaptanim senden çok sıkı tutmalıyim diyet işini

Değişiklik olmazsa 3.yuz kızlar
Oda güzel kaptanim

Anneciginin ellerine sağlık

Sorduğuma pişman oldum.
2 kez mezun,korunmadasin..neyy??
Hocam sen naptın??
Tövbeler olsun bi daha sorarsam
Kaptanimiza maşallah gercekten

Meraba kızlar ben bu ara çikolata krizlerindeyim malesef sabah kahvaltı yapmadım öğlen çok az bi yemek yedim akşam da çorbayla gecistirdim ama bol bol çikolata yedim ağlıcam
Yogurdun içine elma doğrayıp tarcin ekle canim tatli isterse canin
Bu arada yine iyiyiz galiba bu hafta herkes iyi vermiş Tebrikler
Evet canim guzel sonuclar almaya basladik
Kızlar haftasonu lütfen dikkat edelim ki ptesi artı gelmeyelim yılbaşı hedeflerinizi unutmayın ona göre hedefe ulaşmak için biraz dişimizi sıkmak lazım
Insallah yilbasina 66 olurumm çok istiyorum hedefime ulaşmayı

Değişik tadlar denemeyi çok severim eminim bu cirbada çok güzel oluyordur canim

Kuzum cok sagolasın hep beraber ınsAllah basarıcaz
Aminnn gurbetim

Çok teşekkür ederim karabibercim en güzeli listede olmak. Şimdi daha motive olacağım.
Canim bir mola iyi geliyor bende moladan sonra kendime gelmiştim

Harikaymisss yaa

Herkese günaydın.
Yeni gelenler var rekabet fazla mi kızıştı ne
Yeni gelenler oldukça canlandi buralar

Merhaba. 5. Grupta boşluk var mı, ben de katılabilir miyim?
Hosgeldin canim

Canim feyza napiyor nasil

Slm kizlarr bugun -100 gr la ve 40 dk yuruyusle gune basladim insallah pazrtesiye gzel eksilerle gelebliriz hep beraber sizler nelr yapiosunuz hafta sonunuz nasil geciyor
Sen haftaya çok güzel baslamissin didemcim
3 ay once 71 kilo ile dogum yaptim. 1 ay
sonrasinda 56ya kadar inmistim ama son haftalarda dikkat etmedim, baslangic 59.1.

gebelik sekeri de ciktigi icin hem kilo vermek hem sağlıklı beslenmek amacım.
Hep beraber üstesinden gelecegiz
Adinda nickinde çok güzel

Adim gerçekten Okyanus mu?
Ne kadar güzel bir isim
Bende çok merak ettim

Hafta sonu Issız oluyor buralar ama sizler yanliz birakmamissiniz harikasiniz
Bizde 2 günlüğüne koye gittik ah koyde internet çekse tadindan yenmicekde

Bende yaş 40 olmasa 4ncuyu bile digurabilirim

Kaptanim masallah 20 sayfa okudum ne güzel hafta sonu yanliz birakmamis arkadaslar

Tebrik ederim canim bende 69.9 gormeyi çok istiyorum ama gorebilirmiyim bilmiyorum cumaya kadar

Seninde bizimki diyet hayatin varmis canim uzun yıllar suren

Benim oğlanda 14 kasim 2010 doğumlu insan maaştan 1 gün önce dogarmi hiç oğlum bizde akrep burcuyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…