- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #297.561
Akrepler basmış burayisağol canım ne benim bu akreplerden çektiğim oğlum 12 kasım babası 20 kasım evlendik 16 kasım kaptanım 17 kasım didemcim kasım akrep tarlası mübarek
iyi ki doğdunuz gençler
Sen yazinca aklima geldi benim görümcemde kesinlikle hazir yogurt yiyemiyor ondaki sorun midede mikrop çıktı canimyemekle alakalı değil yani alakalı ama çok değil bağırsak florası ile ilgili bir durum bu bende yıllardır var bu sıkıntı kendi yaptığım yoğurdu yediğimden beri bir miktar düzeldi.
Guzel bir kahvalti canimBugunku kahvaltim Eki Görüntüle 2205158
dur daha görmedim bir gördüm 70,2 ye çıktı fakat bugün antibiyotiğe başladım umarım şişirmez.Tebrik ederim canim bende 69.9 gormeyi çok istiyorum ama gorebilirmiyim bilmiyorum cumaya kadar
he yaAkrepler basmış burayi
test ettim hiç farketmemiştim hazır yoğurt yedim geçen yine şişti..Sen yazinca aklima geldi benim görümcemde kesinlikle hazir yogurt yiyemiyor ondaki sorun midede mikrop çıktı canim
görürsün bence inanıyorumTebrik ederim canim bende 69.9 gormeyi çok istiyorum ama gorebilirmiyim bilmiyorum cumaya kadar
valla tam da maaşın bir gün öncesi yapılırmı hiçBenim oğlanda 14 kasim 2010 doğumlu insan maaştan 1 gün önce dogarmi hiç oğlum bizde akrep burcuyuz
olur insAllah umutsuz olmak yokTebrik ederim canim bende 69.9 gormeyi çok istiyorum ama gorebilirmiyim bilmiyorum cumaya kadar
Çok mutlu oldum yilbasinda olmak istedigim kilodasinEki Görüntüle 2205160 cuma gunku kilom 67.5 du
Bu sabahki 66.9 dogum gunume kadr 66 gorsem yetr dedim bir gun onceden gordum cokmu cok mutluyum aynen bole devam yil basina hedefime ulasicam insallahhhh
@morordektoplight
Ne çok akrep burcu varmış takımda meğer :)
Benim oğlum da 13 Mayıs, maaştan 2 gün önceHiç acımaları yok di mi ana babalarına
Ikizler olanlar da gelsin o zamanAkrepler basmış burayi
Yok onu yiyemem ben.Evet onun için ben her yemegin yaninda 2 tane aci susbiberi yiyorum etkisi oluyor
Çok zor ya sürekli karinda şişlik hissetmektest ettim hiç farketmemiştim hazır yoğurt yedim geçen yine şişti..
Kaptanim birde daha doguma 15 gün vardi doktorlarin demelerine göre ama suyum geldi dogum basladigörürsün bence inanıyorum
valla tam da maaşın bir gün öncesi yapılırmı hiç
Su deyince aklima geldi kalkayimda iceyimayy kzlaar
bugün öğleyin de 1 saat tempolu yürüdüm suyum da 3 lt yi buldu şimdiden bakalım yarın ne olacak merakla bekliyorum
Hayali bile çok güzelolur insAllah umutsuz olmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?