- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #300.141
Faydası olmaz mı ne gitse kardır :) guncelleyeyim listedeBen daha kahvaltı yapmadım tekrar tartıldım 54.9 çıktı. Bir faydası olacaksa foto paylaşayım kaptanimmorordek
Herkese günaydın
81.1 kiloyum. Balon gibi şiş hissediyorum bu sabah kendim. Nasıl bukadar ödem oldu bilmiyorum. Artık 80li kilolar çok yordu bıktırdı. Tartı ekranında görmek istemiyorum ya tiksindim.
Benim boyum kısa yaw 1.56 maalesefBende fazla duruyor bu kilo. Bel 75, kalca 98. 10 sene once 52 iyi gorunuyordu ama artik Fit görünebilmek için 45 filan olmam lazım herhalde.
Bu arada senin menülerin gayet iyi, takimda en fazla sporu da sen yapıyorsun hedefine ulasacaksin. 10ar kiloverelim superolur
Haklısın canım. Haftada 300 e 500 e razı olup istikrarlı olmam lazım. Eziyete çevirmeden.Kardelendim bence şok diyetler yapma bir daha. Ilk basta guzel verdiriyor ama geri cabuk alınıyor. Bence hertürlü besini alabileceğin sağlıklı diyetlerle devam ey. Bak göreceksin cok duzenlu bir şekilde vereceksin kiloları. Bozma moralini hic sakın kendini bırakma
4 günde çok iyi gitmiş canım tebriklerEki Görüntüle 2219767
5 günlük tartı sonucum.. Sabah erken tartıldım ama şimdi paylaşabildim.. Yürüyüşe çıktık, alışveriş yaptık şimdi kahvaltı hazirlicam.. Geçmişe bakamadim inşallah hepiniz güzell eksiler görmüşsünüzdür.
Çook teşekkür ederiz kaptaniçemhayatımız çocuklar işte
Teşekkür ederizzzz
Süper gidiyorsun ortim.
Ördeğimin dediği gibi ödem de olabilir ya da sp sonrası dengeleme de olabilir. Vücut kh görünce sonrasında nedense bir stoklama peşine düşüyor.
En güzeli herşeyden azar azar yiyip ayar tutturmak.
Sagolun kızlar.4 günde çok iyi gitmiş canım tebrikler
Evet onun etkisi olabilirGeçen hafta 87.70 bu hafta 87.08. İlk haftalarda normalde daha iyi kilo verilir ama bende bu kadar olmuş. Moralim bozulmadı değil. Geciken reglime bağlayıp kendimi üzmemeye çalışıyorum.
Bir de ben hep ilk ay 3 4 kilo veririm sonra duruyor. Aylarca da devam etsem gitmiyor. İki kez diyetisyene gittim. Onlarda bile öyle oldu. Devam edince kilomu koruyorum ama bırakınca çok hızlı kilo alabiliyorum. İki yılda 20 kilo aldım.Evet onun etkisi olabilir
Menülerin iyiydi aslında
Merak etme 2 ayda 60li rakamlardan kurtulursun bence. Yeterki karalı ol.Au bende de boy 1.56. Ah ahh brn o kiloya gelsem göbek atarim
Aynı beni anlatıyorsunBir de ben hep ilk ay 3 4 kilo veririm sonra duruyor. Aylarca da devam etsem gitmiyor. İki kez diyetisyene gittim. Onlarda bile öyle oldu. Devam edince kilomu koruyorum ama bırakınca çok hızlı kilo alabiliyorum. İki yılda 20 kilo aldım.
İnşallah iddiayı sen kazanırsın canımMerak etme 2 ayda 60li rakamlardan kurtulursun bence. Yeterki karalı ol.
Aa çok iyi ya aynı boydaymışız takip ederiz birbirimizi. Tabiki kötü değil 62-63 olan halimden daha iyi ama doğum sonrası göbek biraz şekilsiz duruyor. Bir de eskiden 55ken daha iyi görünüyordum, yağ oranı da önemli. Ondan spor yapmak istiyorum ama kucuk bebrkle zor oluyor, havuza spor salonuna gidemiyorum henuz. Eşimle iddiaya girdik onun işle ilgili yapacağı birşey var, hangimiz daha önce başaracak diye.. benim 50in altına inmem mi yoksa onun isleri mi diye.
Siz bir çözüm bulabildiniz mi? Ben bir endokkrinoloji ve metabolizma uzmanına gitmeyi düşünüyorum. Diyetisyene gittiğim dönemde de metabolizma hızım çok düşük çıkıyordu. Belki bir problem vardır tiroidlerde filan.Aynı beni anlatıyorsun
Önemli olan o duraklama dönemlerinde istikrarlı bir şekilde devam etmek ama malesef biz üzerine gidip çabalamak yerine kolay yolu seçiyoruz.Ve bu da verdiklerimizi fazlasıyla geri almamıza sebep oluyor..Aynı beni anlatıyorsun
Ya ama haftasonu dışında çok dikkat ettim ya bu kadar az gitmesi moralimi cok bozdu ama hirslandim haftaya cuma 75 i göreceğim kusuratida düşük olacak insallah bu hafta kacamak yok daha fazla spor varrrr .. hadi bu hafta hedef koyalim bencede herkes yazsin yazjnca daha da bi inaniyor dikkat ediyor insan söz vermiş gibi hissediyor.. en az bir kg verelimm...Bence henüz şok diyet için erken ve verdiklerini hop geri alırsın
Kaçamaklar olmasaydı güzel giderdi aslında
O yüzden bence azimle Karatay'a devam et
İnsallah bulursun orkidecim
Bulamazsan da 1 hafta bildirimsiz yazmak durumunda kalırız artık. Zaten dönecektiniz 2 haftaya diye hatırlıyorum. Sen yine de bulmaya çalış tabi :)
Tebrikler hayalcim, listeye alma durumunu herkesin bildiriminden sonra bi konusalım olur mu? Eğer herkes az az vermişse nota sınırında kalabiliriz belki, o yüzden dedim :)
Haftasonu dikkat etmeyince artıya geçiliyor, haftaiçi de ancak onu dengeleyebiliyorsun. O nedenle haftasonu dikkat etmek önemli, zaten haftalık ölçüm kısa bir aralık, 1-2 gün dikkat etmezsen kaçıyor tren.Ya ama haftasonu dışında çok dikkat ettim ya bu kadar az gitmesi moralimi cok bozdu ama hirslandim haftaya cuma 75 i göreceğim kusuratida düşük olacak insallah bu hafta kacamak yok daha fazla spor varrrr .. hadi bu hafta hedef koyalim bencede herkes yazsin yazjnca daha da bi inaniyor dikkat ediyor insan söz vermiş gibi hissediyor.. en az bir kg verelimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?