Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese günaydın
81.1 kiloyum. Balon gibi şiş hissediyorum bu sabah kendim. Nasıl bukadar ödem oldu bilmiyorum. Artık 80li kilolar çok yordu bıktırdı. Tartı ekranında görmek istemiyorum ya tiksindim.

Kardelendim bence şok diyetler yapma bir daha. Ilk basta guzel verdiriyor ama geri cabuk alınıyor. Bence hertürlü besini alabileceğin sağlıklı diyetlerle devam ey. Bak göreceksin cok duzenlu bir şekilde vereceksin kiloları. Bozma moralini hic sakın kendini bırakma

Haklısın canım. Haftada 300 e 500 e razı olup istikrarlı olmam lazım. Eziyete çevirmeden.

4 günde çok iyi gitmiş canım tebrikler

4 günde çok iyi gitmiş canım tebrikler
Sagolun kızlar.

Evet onun etkisi olabilir
Menülerin iyiydi aslında
Bir de ben hep ilk ay 3 4 kilo veririm sonra duruyor. Aylarca da devam etsem gitmiyor. İki kez diyetisyene gittim. Onlarda bile öyle oldu. Devam edince kilomu koruyorum ama bırakınca çok hızlı kilo alabiliyorum. İki yılda 20 kilo aldım.

Au bende de boy 1.56. Ah ahh brn o kiloya gelsem göbek atarim
Merak etme 2 ayda 60li rakamlardan kurtulursun bence. Yeterki karalı ol.

Aa çok iyi ya aynı boydaymışız takip ederiz birbirimizi. Tabiki kötü değil 62-63 olan halimden daha iyi ama doğum sonrası göbek biraz şekilsiz duruyor. Bir de eskiden 55ken daha iyi görünüyordum, yağ oranı da önemli. Ondan spor yapmak istiyorum ama kucuk bebrkle zor oluyor, havuza spor salonuna gidemiyorum henuz. Eşimle iddiaya girdik onun işle ilgili yapacağı birşey var, hangimiz daha önce başaracak diye.. benim 50in altına inmem mi yoksa onun isleri mi diye.

İnşallah iddiayı sen kazanırsın canım

Aynı beni anlatıyorsun
Önemli olan o duraklama dönemlerinde istikrarlı bir şekilde devam etmek ama malesef biz üzerine gidip çabalamak yerine kolay yolu seçiyoruz.Ve bu da verdiklerimizi fazlasıyla geri almamıza sebep oluyor..

Kızlar

Herkes aşağı yukarı aynı şeyden kaybediyor, istikrar.Biraz ısrarcı olalım birbirimizi takip edelim, 2 hafta kaçamaksiz sporuyla suyuyla dengeli beslenirsek kilolar gitmeye başlayacak motivasyon da artacak. Zaten neden buradayız ki, herkes kendi sporunu diyetini yapsa takıma ne gerek var. Bu hafta hepimiz tökezledik 100er 200er gramlarla. Önümüzdeki cuma için hedef koyalım. Yeni yıla disiplinle girelim, en önemlisi bu haftasonunu iyi geçirelim, pazartesiye herkes ekside olsun. Var misiniz? Su yarışmada da bi iddiamız olsun yaw, kaptanicem toplight nerelerdesin?
Kaptanım morordek Bir planımız mi olsa bilemedim simdi.

Ya ama haftasonu dışında çok dikkat ettim ya bu kadar az gitmesi moralimi cok bozdu ama hirslandim haftaya cuma 75 i göreceğim kusuratida düşük olacak insallah bu hafta kacamak yok daha fazla spor varrrr .. hadi bu hafta hedef koyalim bencede herkes yazsin yazjnca daha da bi inaniyor dikkat ediyor insan söz vermiş gibi hissediyor.. en az bir kg verelimm...

Haftasonu dikkat etmeyince artıya geçiliyor, haftaiçi de ancak onu dengeleyebiliyorsun. O nedenle haftasonu dikkat etmek önemli, zaten haftalık ölçüm kısa bir aralık, 1-2 gün dikkat etmezsen kaçıyor tren.

selam kızlar
ayvacicegi tatlım işlerden buraya girmeye fırsatım olmadı ama ördeğime cepten bildirimi yapmıştım sabahleyin
maalesef dün sabah 71,3 olan kilom bu sabah 72 çıktı çok canım sıkıldı neden oldu bilmiyorum yarın yola çıkacağız yılbaşı için mersin e gideceğiz gelinin yanına sonrasında eşim de küveyt e gidecek bir süre koşturmacam devam edecek o yüzden izinli olayım dedim bu hafta zaten doğru dürüst yazamadım bile kusura bakmayın neden 72 oldum anlamadım yılbaşı hedefime de ulaşamadım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…