Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olsun kaptanicem yılbaşında olmaz 2 hafta sonra olur, hedefinden çok da uzak değildin.

Arkadaşlar listeyi paylaştım. Ortalamamız çok kötü
balpamuk sana ulaşamadım, bildirim yapmadı yazmak durumunda kaldım.
Bugün çok yoğundum, koşuşturmaca ile geçti. Müsait bir vaktimde uzun uzun yazacağım.
Bu hafta hedeflerinizi ben koymayı düşünüyorum. Herkes hedefine ulaşmak için çabalasın haftaya kadar. Yoksa gerçekten takım olarak pek parlak durumda değiliz maalesef.

Bir de bu konularda bana yardımcı olmak isteyen var mı? Şu an zaten bir kaptan yardımcımız takıma gelemiyor. Liste vs işleri olmasa da takımın toparlanmasına motive olmasına yardımcı olabilecek herkese açığım.. Dedigim gibi biraz daha canlandırmak lazım takımı

koy kaptanim, vur kirbaci :) nacizane fikrim aktif katilim saglayacak yeni arkadaslara ihtiyacimiz var, zira ozellikle haftasonu in cin top oynuyor burada.

İnsülin direnci ve tiroide baktırmıştım geçen sene normal çıkmıştı. Başka bişey yaptırmadım ama gitmek lazım gerçekten bi uzmana.

Iyi aksamlar arkadaşlar..
Sabah ispanakli omlet 1 dilim peynir
Ara
1 kahve 1 avuç cekirdek
(Bide karatayin kitabini okuyorum çekirdek hakkinda da yazmış:)) foto cektim ama ekleyemiyorum.. ceviz, badem, findik, fistik, kabak ve aycekirdegi kilo yapmaz demiş çekirdeğe şaşırdım açıkçası ama sevinmedim de degil :))

Öğle
1 mandalina

Akşam
Kuru fasulye bulgur pilavi karniyarik
Saat 4 buçukta yeme olayim kapaniyor spora gottogimden dolayi...

Su 3 litre
Spor yarim saat yürüyüş ve egzersiz 1 saat zumba

Haftasonu dikkat etmeyince artıya geçiliyor, haftaiçi de ancak onu dengeleyebiliyorsun. O nedenle haftasonu dikkat etmek önemli, zaten haftalık ölçüm kısa bir aralık, 1-2 gün dikkat etmezsen kaçıyor tren.
Maaalesef yaa 1 gun kacir 1 hafta toparlamaya çalış nasil kötü bir sey yaa.. neyse bu haftasou kaçırmak yok misafirim olmadığı sürece aslinda sıkıntı olmuyor yapmiyorum kek börek ama yapica da dayanamiyorum ( bakalim bu hafta biraz kirsam şu 76 yi iyi olacakkk

Hep birlikte yardimci olalim bence.. benim bu hafta misafir yokk kacamak yokkk bol sebzeli salatali geçecek 1 haftada bakalim gerçekten farkedecek mi... cokkk hirslandimmm cokk

Haklısın canım. Haftada 300 e 500 e razı olup istikrarlı olmam lazım. Eziyete çevirmeden.

Aslında 300 500 degil en az 1 kg verirsin canım herhangi bir kaçamak olmazsa. Ekmek tatlı pirinc gibi Karbonhidrattan olabildiğince uzak dengeli ve saglikli beslenme ile en az 1 kg gider haftalık. Bence bir de karatay diyetine mi baksan acaba. Daha önce yaptın mi bilmiyorum ama bence en iyi diyet gibi geliyor

Herkese günaydın
81.1 kiloyum. Balon gibi şiş hissediyorum bu sabah kendim. Nasıl bukadar ödem oldu bilmiyorum. Artık 80li kilolar çok yordu bıktırdı. Tartı ekranında görmek istemiyorum ya tiksindim.
Canim geçen hafta kaçtın sen ben sadece -200 gitti ama bu hafta çok hırslandım hadi hedeflerimiz belli olsun da bu haftada yarışa devam edelim ya 1 hafta haftasonu dahil gerçekten dikkat edersek gidecek cok inaniyo ru m ben detoks suyu da yaparim sasirtalim istersen sende bi dene

Sıkılaşmak icin pikates çok ise yarıyor. Daha piketes e spor salonunda gittigimden vücudum sikilasmis olduğum kilodan daha az gösterdiğimi söylüyor herkes. Simdi de evde yapicam pilatesi. Malzemelerini almıştım nette videolar var reyhan oksay in videoları cok guzel bu konuda. Tavsiye ederim canim

Bencede kesinlikle karatay aslinda ben geçen kış basladim karataya ve ekmegi,pirinci, makarnayi çıkardım hayatimdan sadece arada kacamak oluyor bunyem artik ona alıştığı için mi veremiyoruum acaba... ben ilk karatayla basladigimda ilk hafta 3 kg verdim yaa ve 40 gun 2 ay gibi bi sürede 10 kg gitmisti üstelik böyle yogun spor da yapmiyordum.. ama bu sene gitmiyorrr . Bakalim gerçi bu hafta belli olacak gerçekten kacamaksiz ne kadar gidiyor göreceğim..

Beni ne zaman ekleyeceksin kaptanim
Asmicim senin 2 hafta deneme süren henüz dolmadı o sebeple bu hafta alamadım listeye. Gelecek hafta verdiğin kilo durumuna göre alabilirim, hadi bakalım hırslandırsın bu da seni :)
Hep birlikte yardimci olalim bence.. benim bu hafta misafir yokk kacamak yokkk bol sebzeli salatali geçecek 1 haftada bakalim gerçekten farkedecek mi... cokkk hirslandimmm cokk
Birazdan bi hesap yapıp herkese cuma hedeflerini yazacağım :)

Arkadaşlar ayvacicegi yardımcı olmak istedi. Çok teşekkür ederim kendisine.
Herkes tabi ki önce kendinden sorumlu ve herkes üzerine düşeni yaparsa bu diyet yolculuğunda süper olur ama takımı da canlandırmak gerekiyor. Herkesten bol katılım bekliyorum öncelikle. Onun dışında ayvacicegi de sopa yetkisine sahiptir duyrulur

Canım ben artıdayım. Sen bu hafta beni geçtin. Geçen hafta 79.2ydim. H hayalalemiveben de geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…