- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #300.181
Çok iyi yapmışsın canım ben kendimi bu hafta çok ihmal ettim koşturmaca oldu bir türlü istediğim kiloyu veremedim aksine ne oldu anlamadım 1 günde vermem gerekirken 700 gr artıya çıktım kaptaniçem olarak kendime yakıştıramadım yarın sehirdışı salı Ankaraya döneceğim eşim haftaya ctesi gidecek o gittikten sonra sıkı bir şekilde dikkat edip gidecek bu kilolarArkadaşlarayvacicegi yardımcı olmak istedi. Çok teşekkür ederim kendisine.
Herkes tabi ki önce kendinden sorumlu ve herkes üzerine düşeni yaparsa bu diyet yolculuğunda süper olur ama takımı da canlandırmak gerekiyor. Herkesten bol katılım bekliyorum öncelikle. Onun dışında ayvacicegi de sopa yetkisine sahiptir duyrulur
yediklerimi yazayim:
sabah: 2 yumurta, sut ve yulafla yapilmis omlet;salatalik
ogle: 1 muz. 1 portakal, 1 kase yogurt
aksam: 2 dilim ekmek arasi peynir, 1 avuc ceviz
su: maalesef cok az
spor: henuz yok, bebegi uyutunca 3 mil leslie planliyorum, yapinca yazarim
Vaay başladın demek harika. Ben videoyu indirdim ama bugün bakamam artık. Haftasonu fırsat yaratıp denemek istiyorum.Sporum; Sabah 30 dk yürüyüş yapıldı..Akşam 20 dk ZUMBAAA ve 27 dk Jillian level 1 videosu an itibariyle bitti..
Ya ocak sonuna kadar üyeligim var, çok güzel dersler de var aslında pilates, yoga, karin çalıştırma dans vb ama haftaiçi akşam herhalde is çıkışı gibi düşünmüşler benim bebeği uyutma saatime geliyor. YSıkılaşmak icin pikates çok ise yarıyor. Daha piketes e spor salonunda gittigimden vücudum sikilasmis olduğum kilodan daha az gösterdiğimi söylüyor herkes. Simdi de evde yapicam pilatesi. Malzemelerini almıştım nette videolar var reyhan oksay in videoları cok guzel bu konuda. Tavsiye ederim canim
Olur öyle kaptanicem bu zamana kadar hep eksi geliyordun. Toparlarsın bence dönünceÇok iyi yapmışsın canım ben kendimi bu hafta çok ihmal ettim koşturmaca oldu bir türlü istediğim kiloyu veremedim aksine ne oldu anlamadım 1 günde vermem gerekirken 700 gr artıya çıktım kaptaniçem olarak kendime yakıştıramadım yarın sehirdışı salı Ankaraya döneceğim eşim haftaya ctesi gidecek o gittikten sonra sıkı bir şekilde dikkat edip gidecek bu kilolar
Hayırlı olsun :)3 mil leslie yapıldı
Bebek olunca fazla odamızı bebek odasi yapmıştık ben de bilgisayarımı pek kullanamıyordum. Simdi kendime ait bir çalışma masam oldu, yatak odasina sigdirdik. Cok heyecanliyim, hemen bilgisayarimi ve kitaplarimi dizdim :)
Bir zamanlar 3 -4 serisini bitirmiştim.. Bir günde 3-4 video birden yaptığım günler de oldu.. 5 yıl önce indirdiğim videolar harddisk te saklamıştım..67ye kadar inmistim o zamanlar..Vaay başladın demek harika. Ben videoyu indirdim ama bugün bakamam artık. Haftasonu fırsat yaratıp denemek istiyorum.
Bırakma bu hafta ekstra dikkat edelim muhtemelen odemdir ve haftaya kadar iner daha da eksilirsinnCanım ben artıdayım. Sen bu hafta beni geçtin. Geçen hafta 79.2ydim. H hayalalemiveben de geçti
Benim kuzenimde 1.55 boyunda onada 47 kilo yakisiyor 52 kilo tosun gibi oluyorBenim boyum kısa yaw 1.56 maalesefBende fazla duruyor bu kilo. Bel 75, kalca 98. 10 sene once 52 iyi gorunuyordu ama artik Fit görünebilmek için 45 filan olmam lazım herhalde.
Bu aralar aslinda bende dipteyim psikolojim çok kötü oturup aglamak istiyorumcanım bende senin gibiydim 96 dan 85 lere indikten sonra maksimum 82 ye kadar inebiliyordum dedim bu benim yerleşik kilom heralde kaptanım belki hatırlar o zamanları ,sonra bir gün 79 u gördüm ,dedim ben 80 i yıkabiliyormuşum oysa ki ömrü hayatımda tartılara çıktığım bir dönem görmedim bu kiloyu ben 70 li kiloları görebiliyormuşum şokunu atlattıktan sonra daha çok sarıldım nitekim 77-78 durakladım bu seferde...benim kilo verme süreçlerim çok duraklamalı geçiyor..bak şu an 68-69 gel git yapıyorum..ama psikolojimin kaç kere dibe çöktüğünü anlatamam sana..işte burada ünlü düşünür yonca lodi nin ''düştüysek kalkarız daha ölmedik ya''şarkısını sana armağan ediyorumçok eğlenceli oluyor..
Sagol canim benim askinda daha fazla vermem gerekti ama regl oldum birde dogum günü mafetti beniİdolümsün
Valla tebrik ediyorum seni karabibercim.
Yeni yil artik bizim yilimiz olsunmorordek
Menü paylaşamadım çünkü Çarşamba fire verdimdün desen yine 2,80 yatıyordum hem yorgunluk hem de halsizlik. Benim de demir haplarıma devam etmem gerekiyordu ihmal ettim. Başlayayım bugünden itibaren. Tartıldım ama öyle çok iç açıcı değil durum. 200 gr gitmiş gide gide. Yılbaşından sonra daha güzel rakamlarla geleceğime sana ve takım arkadaşlarıma söz veriyorum.
84,8
Ya ocak sonuna kadar üyeligim var, çok güzel dersler de var aslında pilates, yoga, karin çalıştırma dans vb ama haftaiçi akşam herhalde is çıkışı gibi düşünmüşler benim bebeği uyutma saatime geliyor. Y
Bakalım bu haftasonu ayarlayabilirsem gideyim en azından koşarım diyorum. Olmazsa da evde lesli jilian.
Bu aralar aslinda bende dipteyim psikolojim çok kötü oturup aglamak istiyorum
Tamam canım bugün spor yapamadım ama yarın tam gaz devam. İnşallah ödemdir dediğin gibi olurBırakma bu hafta ekstra dikkat edelim muhtemelen odemdir ve haftaya kadar iner daha da eksilirsinn
Aaaa.. Yapma iyi gidiyorsun. Hedefine az kaldı sakın düzenini bozma canım. Mutlu günler yakın.Bu aralar aslinda bende dipteyim psikolojim çok kötü oturup aglamak istiyorum
Bilmiyorum canim dokunsalar ağlama modundayim aslındaHayırdır karabiberm yaa ne oldu sana?
Bilmiyorum canim 2 haftadir aslinda bende çok istedigim gibi degilim farkindaayim kendime gelmem lazimAaaa.. Yapma iyi gidiyorsun. Hedefine az kaldı sakın düzenini bozma canım. Mutlu günler yakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?