Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok iyi yapmışsın canım ben kendimi bu hafta çok ihmal ettim koşturmaca oldu bir türlü istediğim kiloyu veremedim aksine ne oldu anlamadım 1 günde vermem gerekirken 700 gr artıya çıktım kaptaniçem olarak kendime yakıştıramadım yarın sehirdışı salı Ankaraya döneceğim eşim haftaya ctesi gidecek o gittikten sonra sıkı bir şekilde dikkat edip gidecek bu kilolar

3 mil leslie yapıldı

Bebek olunca fazla odamızı bebek odasi yapmıştık ben de bilgisayarımı pek kullanamıyordum. Simdi kendime ait bir çalışma masam oldu, yatak odasina sigdirdik. Cok heyecanliyim, hemen bilgisayarimi ve kitaplarimi dizdim :)

Ya ocak sonuna kadar üyeligim var, çok güzel dersler de var aslında pilates, yoga, karin çalıştırma dans vb ama haftaiçi akşam herhalde is çıkışı gibi düşünmüşler benim bebeği uyutma saatime geliyor. Y
Bakalım bu haftasonu ayarlayabilirsem gideyim en azından koşarım diyorum. Olmazsa da evde lesli jilian.

Olur öyle kaptanicem bu zamana kadar hep eksi geliyordun. Toparlarsın bence dönünce
Hayırlı olsun :)

Vaay başladın demek harika. Ben videoyu indirdim ama bugün bakamam artık. Haftasonu fırsat yaratıp denemek istiyorum.
Bir zamanlar 3 -4 serisini bitirmiştim.. Bir günde 3-4 video birden yaptığım günler de oldu.. 5 yıl önce indirdiğim videolar harddisk te saklamıştım..67ye kadar inmistim o zamanlar.. Böyle aklıma geldikçe kızıyorum kendime!!
Neyse kızım Jillian actim diye bana tirip attı..Hanim efendi Didem fitness in videosunu yapmak istiyor o yüzden devam eder miyim bilemedim?Olmadi o okuldayken yapmaya çalışırım..
Bence sen de dene başta zor gelebilir yapabildiğin kadar yap çok zorlama kendini emin ol gün geçtikçe çook rahat bir şekilde yapabilceksin. Hem kısa hem etkili bir video..

Benim boyum kısa yaw 1.56 maalesef Bende fazla duruyor bu kilo. Bel 75, kalca 98. 10 sene once 52 iyi gorunuyordu ama artik Fit görünebilmek için 45 filan olmam lazım herhalde.
Benim kuzenimde 1.55 boyunda onada 47 kilo yakisiyor 52 kilo tosun gibi oluyor

Bu aralar aslinda bende dipteyim psikolojim çok kötü oturup aglamak istiyorum

Yeni yil artik bizim yilimiz olsun

Ayvacicegi bu aksan leslie yapıldı benim. Yanina da bi kac karin ve basen egzersizi de yaptim

Bugünkü menümü de yazayım

Sabah : 1 haşlanmış yumurta, penir, 10 zeytin, 1 dilim ekmek

Oglen : yarim kase tavuksuyu çorba, 2 kadınbudu köfte, yarım tabak pirinç pilavı ve 1 dilim ekmek

Aksam : 1 Tabak kurufasulye, yarım kase yogurt ve salata

Su : 2 lt

Spor: 30 dk leslie ve bir kaç karın ve basen egzersizi

Bugünkü menüm

Sabah: 4 yemek kaşığı yulaf ve yarım su bardağı sütle yapılmış krep, 1 dilim peynir, 1 közlenmiş kapya biber, 1 ceviz, 1 tatlı kaşığı bal, 2 çeri domates

Öğle: 6 köfte, 1 su bardağı ayran

Akşam: 1 kepçe mercimek çorbası, 6 yemek kaşığı pırasa yemeği

Akşam ara: 1 çay bardağı beyaz leblebi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…