- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #300.201
Gecmis olsun kaptanim benim kizda oksurerek uyandi bugünGünaydınlar
Evdeki herkesin hasta olduğu bir sabaha uyandıkgece oğlum ateslendi hatta. Biz neyse de o iyi olsa bari.
Çok geçmiş olsun canım .Günaydınlar
Evdeki herkesin hasta olduğu bir sabaha uyandıkgece oğlum ateslendi hatta. Biz neyse de o iyi olsa bari.
Geçmiş olsun kaptanım.Günaydınlar
Geçmiş olsun canım..Günaydınlar
Ilık limonlu su içtim. 500 ip atladım şimdi kahvaltı yapıcam.
Çok geçmiş olsun canımGecmis olsun kaptanim benim kizda oksurerek uyandi bugün
Gecmis olsun kaptanim benim kizda oksurerek uyandi bugün
Çok geçmiş olsun canım .
Gunaydin, guzel bir haftasonu diliyorum herkese.
Geçmiş olsun kaptanım.
Sagolun hanımlar.Günaydın kızlar.
Geçmiş olsun canım..
Bu defa çok kararliyim canım keşke geçen hafta listeye girseydim.. Mayıs ayında 75kg ayrılmıştım galiba..Ve maalesef ki bu hafta sonuncuyuz
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...sonuc-listeleri.153328/page-167#post-58375750
İkinci notamızı da almış bulunuyoruz. Yani bir sarı kartımız oldu. Ilk 3'e girerek bu sarı kartı sildirmemiz lazım..
Özlemcim düzenli ve istikrarlı şekilde katılımda bulunursan ve eksiye gitmeye başlarsan ancak öyle alırım listeye :)Bu defa çok kararliyim canım keşke geçen hafta listeye girseydim.. Mayıs ayında 75kg ayrılmıştım galiba..
Üşenmezsem eğer her gün yediklerimi foto çekicem..
Tamamdır:))Asmicim senin 2 hafta deneme süren henüz dolmadı o sebeple bu hafta alamadım listeye. Gelecek hafta verdiğin kilo durumuna göre alabilirim, hadi bakalım hırslandırsın bu da seni :)
Birazdan bi hesap yapıp herkese cuma hedeflerini yazacağım :)
Hoşgeldin canım 1.sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini buraya bildirmen gerekiyo öncelikle.Merhaba. Çok tşk ederim kabul ettiginiz için
hoş geldinMerhaba. Çok tşk ederim kabul ettiginiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?