Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ördekcm üzüldüm ya inşallah yeni yıl ugurlu gelir takımıma bende gelcem en kisa zamanda göbüş aldı başını gidiyor hedef listesine de dahil olmalı

Hepiminize saygılar sevgiler
Bu arada geçmiş olsun acil şifalar cumleten

Bıraktım canım çoktan. Bir hafta yapabildim 3,5 kilo verdim ama bırakınca geri geliyo bu hafta acısı çıktı.
Hep umitle hatalar yapıyoruz sağlıklı beslenmeden ve devamını getirmeden olmuyor malesef artık zararlı şeylere ulaşmakta cok kolay iradesiz olmuyor bende aynı bile isteye kötü besleniyorum senin şekersiz ne oldu karıştırmiyorum dimi bir ara belgeselden etkilenip tövbe eden biri vardı

Selam sınavlar çok yordu ve beni hepsi iyi geçmedi suan bi dersten kaldım daha fazla dersten kalırsam bütlere gelicem

Evet canım doğru hatırlıyorsun o bendim. Yine sürekli olmadı maalesef ama eskisi kadar abartmıyorum yediğimde. Ne kadar zararlı olduğunu bile bile yiyoruz işte hepten bırakılmıyor. Ama kola gazoz sevmem içmem zaten, fastfood beslenmiyorum en azından.

Şöyle bi bakıldığında Zaten herşey şeker. Yediğimiz karbonhidrat da şekere dönüşüyor vücutta. İnsanın isyan edesi geliyo. Ekmeği azalttım bazen hiç yemiyorum. Bakalım gidiyo işte Kör topal.

Öyle ama yediğin ekmeğin cinsine göre b vitamini, lif vb faydalar da var meyvedeki sekerin yaninda posa vitamin vb var oysaki rafine şeker safi zarar. Yani temel olarak rafine un, rafine şekerden uzak durup meyve, yulaf/çavdar ekmeğinden arada az miktarda yenerek nefis kontrol edilebilir.

Selam sınavlar çok yordu ve beni hepsi iyi geçmedi suan bi dersten kaldım daha fazla dersten kalırsam bütlere gelicem
Gene iyisin en azından beslenme konusunda bilinclisin. Ben üniversitedeyken bir ara bisküvi ile besleniyordum, düşün 3 öğün biskrem Iyi gene şeker komasına girmemisim, hiç bilmiyordukki o zamanlar. Çocukluğum da kola icerek geçmişti.

bu üniversite okumak çok zormuş
Tadını çıkarmayı unutma, düzenli çalışınca dersler hallolur ama o yıllar geri gelmiyor. Calismaya başlayınca "Ah ulan öğrenciyken ne çok boş zamanım varmış da degerlendirememisim" demiştim. Simdi bebek oldu, evdeyim "bebeksiz ama çalışırken ne cok zamanım varmis" diyorum.

Evet aslında gerçekten bir fırsat olabilir. Iyi degerlendirelim bu haftayı.
Merhaba. Çok tşk ederim kabul ettiginiz için
Hoşgeldin. Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazar mısın? Bir de seni tanıyalım
Sibelcim sen de bir görünüp bir kaybolanlardansın. Bence sen de düzenli gelip menü yazmalısın kilo aldıysan
Insallah kalmazsın. Dönem sonu olduğu için sanırım dünkü cuma kilo bildirimini unuttun

5. Takım 4 Ocak Hedefleri
@karabiber01 : 68,5 (Geçen hafta sabit, bu hafta ise 200 gr eksideydin karabibercim. Artık biraz daha eksi bekliyorum senden. Bence rahatça yapabilirsin)

balpamuk : 63,2 (Geçen hafta iyi gitmişti artılar, bu hafta sabitsin. O sebeple çok tutmuyorum hedefini ama lütfen bu kilonun altına inmeye çalış :) )

ayvacicegi : 54,5 (Sen en az 600 gr hedefledigini belirtmiştin bence yine kişisel hedefine ulaşmaya çalış ama o kilolarda 600 gr verilemeyebilir belki diyerek daha yüksek bir hedef koydum sana :) )

BeyazOrkidem : 64,7 (Bilemiyorum oralarda durumun ne olur, tartılabilir misin ama en az 300 gr eksi gelsen süper olur)

fancynancy : 84,1 (Bence artık biraz atak yapmalısın canım, o kilolarda daha hızlı gitmesi lazım çünkü sen de biliyorsun. O yüzden senin hedefi 700 gr seklinde koydum)

H hayalalemiveben : 68 (Eski performansını düsününce 500 gr rahat verirsin diye düsünüyorum :) )

A Asmii : 76 (Bu hafta kaçamakların etkisiyle çok gitmedi ama bence bu hafta 700 gr eksi görebilirsin)

P papatyagil : 86,7 (Senin metabolizmanı henüz çok çözemediğim için hedefi de çok yüksek tutmuyorum)

0zlem : 81,5 (Artı gelme de :))) )

toplight : Kaptaniçem sana hedef koyayım mı bilemedim? Pek hedef koyulacak bir haftada olmadığını belirttiğin için sana bırakıyorum

kardelelen321 : 80 (Senin hedef yüksek gibi görünebilir ama bence onların çoğu ödem, o yüzden gidecektir diye düsünüyorum)

parkbyull : 68,5 (Bence sen de buraya rahat ulaşırsın ki geçen hafta gördüğün bir sayıydı zaten)

Arkadaşlar gördüğünüz üzere hedeflerinizi olabildiğince makul tuttum. Herkes bu hedefine ulaşsa bile derece yapamayız ama kücük adımlarla gidebiliriz diye düsünüyorum. Yeter ki cuma bildirimleri şu anda artı ya da sabit şeklinde olmasın..

Hı bir de olur ya hafta içi bu hedefe ulastınız diyelim. Hedefe ulastım diye tabi ki yerinizde saymayın lütfen Bunlar belirlediğim minimum hedefler yani en fazla bu kilolarla gelmenizi bekliyorum. Ona göre...

Eline sağlık canım artı gelmem inşallah.. Yani artı gelmemek için dikkat edicem bu hafta nasıl beslediysem aynı şekilde devam edicem..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…