- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #300.241
Ben inanıyorum yapabilirsin Özlemcim yeter ki bırakmaEline sağlık canım artı gelmem inşallah.. Yani artı gelmemek için dikkat edicem bu hafta nasıl beslediysem aynı şekilde devam edicem..
Senin kilonu tam bilmediğim için eklemedim ama 500 gr vermeyi hedefleyebilirsin :)Cok haklısın ördekcim gelcem kesinlikle pzrtesi oruc niyetliyorum ne oldum pzrtesi tartilip basliycam çünki cidden rahatsız olmaya başladım çok abartım birde kan hapı alıyorum iştah tavan yaptı gece zeytin ekmek aseriyorum resmen 12de yemek yiyip 2 de ancak yatıyorum sabah uyuyorum gec kahvaltı geç akşam yemeği ve hareket sıfır en azından ipimle arayı yapmam gerekiyor.
Emeğine sağlık hedef kilo olayi iyi olmuş
Emeğine sağlık canım hasta hasta uğraşmışsın bunlarla. Ben de bu hafta daha dikkatli olucam@karabiber01 : 68,5 (Geçen hafta sabit, bu hafta ise 200 gr eksideydin karabibercim. Artık biraz daha eksi bekliyorum senden. Bence rahatça yapabilirsin)5. Takım 4 Ocak Hedefleri
@balpamuk : 63,2 (Geçen hafta iyi gitmişti artılar, bu hafta sabitsin. O sebeple çok tutmuyorum hedefini ama lütfen bu kilonun altına inmeye çalış :) )
ayvacicegi : 54,5 (Sen en az 600 gr hedefledigini belirtmiştin bence yine kişisel hedefine ulaşmaya çalış ama o kilolarda 600 gr verilemeyebilir belki diyerek daha yüksek bir hedef koydum sana :) )
@BeyazOrkidem : 64,7 (Bilemiyorum oralarda durumun ne olur, tartılabilir misin ama en az 300 gr eksi gelsen süper olur)
@fancynancy : 84,1 (Bence artık biraz atak yapmalısın canım, o kilolarda daha hızlı gitmesi lazım çünkü sen de biliyorsun. O yüzden senin hedefi 700 gr seklinde koydum)
H hayalalemiveben : 68 (Eski performansını düsününce 500 gr rahat verirsin diye düsünüyorum :) )
A Asmii : 76 (Bu hafta kaçamakların etkisiyle çok gitmedi ama bence bu hafta 700 gr eksi görebilirsin)
@papatyagil : 86,7 (Senin metabolizmanı henüz çok çözemediğim için hedefi de çok yüksek tutmuyorum)
@0zlem : 81,5 (Artı gelme de :))) )
@toplight : Kaptaniçem sana hedef koyayım mı bilemedim? Pek hedef koyulacak bir haftada olmadığını belirttiğin için sana bırakıyorum
kardelelen321 : 80 (Senin hedef yüksek gibi görünebilir ama bence onların çoğu ödem, o yüzden gidecektir diye düsünüyorum)
@parkbyull : 68,5 (Bence sen de buraya rahat ulaşırsın ki geçen hafta gördüğün bir sayıydı zaten)
Arkadaşlar gördüğünüz üzere hedeflerinizi olabildiğince makul tuttum. Herkes bu hedefine ulaşsa bile derece yapamayız ama kücük adımlarla gidebiliriz diye düsünüyorum. Yeter ki cuma bildirimleri şu anda artı ya da sabit şeklinde olmasın..
Hı bir de olur ya hafta içi bu hedefe ulastınız diyelim. Hedefe ulastım diye tabi ki yerinizde saymayın lütfenBunlar belirlediğim minimum hedefler yani en fazla bu kilolarla gelmenizi bekliyorum. Ona göre...
Ayyy insallahhh hedefimin üstüne çıkarım cok istiyorum bu hafta..@karabiber01 : 68,5 (Geçen hafta sabit, bu hafta ise 200 gr eksideydin karabibercim. Artık biraz daha eksi bekliyorum senden. Bence rahatça yapabilirsin)5. Takım 4 Ocak Hedefleri
@balpamuk : 63,2 (Geçen hafta iyi gitmişti artılar, bu hafta sabitsin. O sebeple çok tutmuyorum hedefini ama lütfen bu kilonun altına inmeye çalış :) )
ayvacicegi : 54,5 (Sen en az 600 gr hedefledigini belirtmiştin bence yine kişisel hedefine ulaşmaya çalış ama o kilolarda 600 gr verilemeyebilir belki diyerek daha yüksek bir hedef koydum sana :) )
@BeyazOrkidem : 64,7 (Bilemiyorum oralarda durumun ne olur, tartılabilir misin ama en az 300 gr eksi gelsen süper olur)
@fancynancy : 84,1 (Bence artık biraz atak yapmalısın canım, o kilolarda daha hızlı gitmesi lazım çünkü sen de biliyorsun. O yüzden senin hedefi 700 gr seklinde koydum)
H hayalalemiveben : 68 (Eski performansını düsününce 500 gr rahat verirsin diye düsünüyorum :) )
A Asmii : 76 (Bu hafta kaçamakların etkisiyle çok gitmedi ama bence bu hafta 700 gr eksi görebilirsin)
@papatyagil : 86,7 (Senin metabolizmanı henüz çok çözemediğim için hedefi de çok yüksek tutmuyorum)
@0zlem : 81,5 (Artı gelme de :))) )
@toplight : Kaptaniçem sana hedef koyayım mı bilemedim? Pek hedef koyulacak bir haftada olmadığını belirttiğin için sana bırakıyorum
kardelelen321 : 80 (Senin hedef yüksek gibi görünebilir ama bence onların çoğu ödem, o yüzden gidecektir diye düsünüyorum)
@parkbyull : 68,5 (Bence sen de buraya rahat ulaşırsın ki geçen hafta gördüğün bir sayıydı zaten)
Arkadaşlar gördüğünüz üzere hedeflerinizi olabildiğince makul tuttum. Herkes bu hedefine ulaşsa bile derece yapamayız ama kücük adımlarla gidebiliriz diye düsünüyorum. Yeter ki cuma bildirimleri şu anda artı ya da sabit şeklinde olmasın..
Hı bir de olur ya hafta içi bu hedefe ulastınız diyelim. Hedefe ulastım diye tabi ki yerinizde saymayın lütfenBunlar belirlediğim minimum hedefler yani en fazla bu kilolarla gelmenizi bekliyorum. Ona göre...
cok gecmis olsun benim oglumda gece cok öksürüyor korkuyorum valla.. bebekler hasta olunca insanin ici gidiyor ya şu an da nasil iyidir insallah yaaGünaydınlar
Evdeki herkesin hasta olduğu bir sabaha uyandıkgece oğlum ateslendi hatta. Biz neyse de o iyi olsa bari.
Cok dikkat ediyorsun belli ama gitmiyor direnç noktasi dedikleri noktada misin acaba..Ilık limonlu su içtim. 500 ip atladım şimdi kahvaltı yapıcam.
Kahvalti yapmadın mi ben akşam 4 bucukta yemek olayini bitirince sabah kendimi mutfakta buluyoru..morordek kaptanim eline saglik, artik bundan sonrasi bizde.
bugunun ozeti:
ogle: 1 kase tarhana corbasi, 20 gr beyaz peynir, 1 dilim yulafli mercimekli ekmek
aksam: salata, 20 gr beyaz peynir, 2yk fistik ezmesi, 1 dilim kitir
spor: leslie 3 mil (45dk), bebek arabasiyla yuruyus (8km)
su: henuz 1 litre, yatana kadar artirilacak
Menülerin genelde güzel zaten kardelencim. Yazmadığında kaçamak yapmıyorsan eğerEmeğine sağlık canım hasta hasta uğraşmışsın bunlarla. Ben de bu hafta daha dikkatli olucam
Güzel menü. Spor da gayet iyi. Senin suyu artırman gerek sadecemorordek kaptanim eline saglik, artik bundan sonrasi bizde.
bugunun ozeti:
ogle: 1 kase tarhana corbasi, 20 gr beyaz peynir, 1 dilim yulafli mercimekli ekmek
aksam: salata, 20 gr beyaz peynir, 2yk fistik ezmesi, 1 dilim kitir
spor: leslie 3 mil (45dk), bebek arabasiyla yuruyus (8km)
su: henuz 1 litre, yatana kadar artirilacak
Ya evet onlar hasta olunca daha kötü gerçekten, kendimi geçmiş durumdayım yeter ki o iyi olsun. Oğlum şu an daha iyi, gündüz ateşi çıktı yine ateş düşürücü verdim. Şimdiye etkisi geçmiştir ama iyi çok şükür. Bu geceyi de atlatırsak...Bugun
cok gecmis olsun benim oglumda gece cok öksürüyor korkuyorum valla.. bebekler hasta olunca insanin ici gidiyor ya şu an da nasil iyidir insallah yaa
Tebrikler aynen böyle devamKendi mi kutluyorum pazara gittim bugun pazarimizin halka tatlısı cok guzel oluyor yemeden gelmezdim.. vee yemedimmm ben bile şaşırdım krndimr ama yemedim eşimin kola almış bu akşam cok severim ama içmedim böyle devam diyorum kendi me :))
Eveeeet olabilir çok mümkünBirde bir şey sorucam benim kilo cermeme sebebim uykusuzluk olabilir mi ya oğlumun gece uykusu cok problem çok sık uyanıyor ve zor daliyor acaba bundan dolayi ödem olabilir mi...?
Valla bilmiyorum 80ler yapıştı kaldı. Dönüp dolaşıp aynı yere grliyorumCok dikkat ediyorsun belli ama gitmiyor direnç noktasi dedikleri noktada misin acaba..
Bravo canım. Bu fedakarlıklar sana fit bir beden olarak geri dönecekKendi mi kutluyorum pazara gittim bugun pazarimizin halka tatlısı cok guzel oluyor yemeden gelmezdim.. vee yemedimmm ben bile şaşırdım krndimr ama yemedim eşimin kola almış bu akşam cok severim ama içmedim böyle devam diyorum kendi me :))
Canım sen kendine çok dikkat et. Zencefil ıhlamur kaynat iç. Önce senin iyi olman gerekli ki evladına da iyi bakabilesin. Çocuklar hasta olunca kendimizi unuturuz çünkü. İnşallah bi an evvel iyileşirsinizMenülerin genelde güzel zaten kardelencim. Yazmadığında kaçamak yapmıyorsan eğerbence o fazlalıklar Dukan sonrası ve belki regl şişkinliğiydi, gider rahatça
Güzel menü. Spor da gayet iyi. Senin suyu artırman gerek sadece
Ya evet onlar hasta olunca daha kötü gerçekten, kendimi geçmiş durumdayım yeter ki o iyi olsun. Oğlum şu an daha iyi, gündüz ateşi çıktı yine ateş düşürücü verdim. Şimdiye etkisi geçmiştir ama iyi çok şükür. Bu geceyi de atlatırsak...
Ben daha feci durumdayım maalesef
Tebrikler aynen böyle devam
Bize hastayken yatağa girmek lüks oluyor resmen Allah şifa versin inşallah tez zamanda iyilesinMenülerin genelde güzel zaten kardelencim. Yazmadığında kaçamak yapmıyorsan eğerbence o fazlalıklar Dukan sonrası ve belki regl şişkinliğiydi, gider rahatça
Güzel menü. Spor da gayet iyi. Senin suyu artırman gerek sadece
Ya evet onlar hasta olunca daha kötü gerçekten, kendimi geçmiş durumdayım yeter ki o iyi olsun. Oğlum şu an daha iyi, gündüz ateşi çıktı yine ateş düşürücü verdim. Şimdiye etkisi geçmiştir ama iyi çok şükür. Bu geceyi de atlatırsak...
Ben daha feci durumdayım maalesef
Tebrikler aynen böyle devam
Çünkü biliyorum kendimi bu kadar dikkat etmeye gider illaki.. uykusuzlukk moralmende çok etkiliyor beni gunduz uykusuda yarim saatEveeeet olabilir çok mümkün
Uykusuzluk da çok etkiliyor kiloyu
InsallahhhhBravo canım. Bu fedakarlıklar sana fit bir beden olarak geri dönecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?