Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cok haklısın ördekcim gelcem kesinlikle pzrtesi oruc niyetliyorum ne oldum pzrtesi tartilip basliycam çünki cidden rahatsız olmaya başladım çok abartım birde kan hapı alıyorum iştah tavan yaptı gece zeytin ekmek aseriyorum resmen 12de yemek yiyip 2 de ancak yatıyorum sabah uyuyorum gec kahvaltı geç akşam yemeği ve hareket sıfır en azından ipimle arayı yapmam gerekiyor.
Emeğine sağlık hedef kilo olayi iyi olmuş

Eline sağlık canım artı gelmem inşallah.. Yani artı gelmemek için dikkat edicem bu hafta nasıl beslediysem aynı şekilde devam edicem..
Ben inanıyorum yapabilirsin Özlemcim yeter ki bırakma
Senin kilonu tam bilmediğim için eklemedim ama 500 gr vermeyi hedefleyebilirsin :)

Emeğine sağlık canım hasta hasta uğraşmışsın bunlarla. Ben de bu hafta daha dikkatli olucam

morordek kaptanim eline saglik, artik bundan sonrasi bizde.
bugunun ozeti:
ogle: 1 kase tarhana corbasi, 20 gr beyaz peynir, 1 dilim yulafli mercimekli ekmek
aksam: salata, 20 gr beyaz peynir, 2yk fistik ezmesi, 1 dilim kitir

spor: leslie 3 mil (45dk), bebek arabasiyla yuruyus (8km)
su: henuz 1 litre, yatana kadar artirilacak

Ayyy insallahhh hedefimin üstüne çıkarım cok istiyorum bu hafta..

Bugun
Günaydınlar
Evdeki herkesin hasta olduğu bir sabaha uyandık gece oğlum ateslendi hatta. Biz neyse de o iyi olsa bari.
cok gecmis olsun benim oglumda gece cok öksürüyor korkuyorum valla.. bebekler hasta olunca insanin ici gidiyor ya şu an da nasil iyidir insallah yaa

Kahvalti yapmadın mi ben akşam 4 bucukta yemek olayini bitirince sabah kendimi mutfakta buluyoru..

Kendi mi kutluyorum pazara gittim bugun pazarimizin halka tatlısı cok guzel oluyor yemeden gelmezdim.. vee yemedimmm ben bile şaşırdım krndimr ama yemedim eşimin kola almış bu akşam cok severim ama içmedim böyle devam diyorum kendi me :))

Birde bir şey sorucam benim kilo cermeme sebebim uykusuzluk olabilir mi ya oğlumun gece uykusu cok problem çok sık uyanıyor ve zor daliyor acaba bundan dolayi ödem olabilir mi...?

Menümü de yazayim
Sabah
Menemen. Peynir.

Öğle
2 mandlina 1 hurma

Ara
Kahve

Akşam balık salata

Su 2 litre
Spor pazarda 1 bucuk saat yürüyüş :))

Emeğine sağlık canım hasta hasta uğraşmışsın bunlarla. Ben de bu hafta daha dikkatli olucam
Menülerin genelde güzel zaten kardelencim. Yazmadığında kaçamak yapmıyorsan eğer bence o fazlalıklar Dukan sonrası ve belki regl şişkinliğiydi, gider rahatça
Güzel menü. Spor da gayet iyi. Senin suyu artırman gerek sadece
Bugun

cok gecmis olsun benim oglumda gece cok öksürüyor korkuyorum valla.. bebekler hasta olunca insanin ici gidiyor ya şu an da nasil iyidir insallah yaa
Ya evet onlar hasta olunca daha kötü gerçekten, kendimi geçmiş durumdayım yeter ki o iyi olsun. Oğlum şu an daha iyi, gündüz ateşi çıktı yine ateş düşürücü verdim. Şimdiye etkisi geçmiştir ama iyi çok şükür. Bu geceyi de atlatırsak...
Ben daha feci durumdayım maalesef

Tebrikler aynen böyle devam

Bravo canım. Bu fedakarlıklar sana fit bir beden olarak geri dönecek

Canım sen kendine çok dikkat et. Zencefil ıhlamur kaynat iç. Önce senin iyi olman gerekli ki evladına da iyi bakabilesin. Çocuklar hasta olunca kendimizi unuturuz çünkü. İnşallah bi an evvel iyileşirsiniz

Bize hastayken yatağa girmek lüks oluyor resmen Allah şifa versin inşallah tez zamanda iyilesin

Selam herkese

Bugünkü menüm

Sabah : pırasalı omlet, peynir, 10 zeytin, 4'er adet ceviz ve badem, maydanoz, roka

Ara öğün: 1 dilim ananas, 1 bardak ayran

Aksam : 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak mantarlı bulgur pilavı, yarım kase yogurt ve havuclu turp salatası

Kaçamak : sabah kalktığımda kahvalti öncesinde gözümün önünde duran N**** (Siyahi) lardan 3 tane yedim malesef

Su : 1 lt

Spor : 200 ip atlama ( simdilik), yarim saat yürüyüş, Birazdan da leslie yapacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…