Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sende görünce tamam yarin bende ceviz fındık fistik yiycem diyorum unutuyorum hep böyle tekrarliyor :))

Canım sen kendine çok dikkat et. Zencefil ıhlamur kaynat iç. Önce senin iyi olman gerekli ki evladına da iyi bakabilesin. Çocuklar hasta olunca kendimizi unuturuz çünkü. İnşallah bi an evvel iyileşirsiniz
Evet haklısın canım. Ben de dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince. Ihlamur içtim. Portakal, limon ne bulursam yiyorum. Istah da pek yok haliyle. Insallah iyileşiriz en kısa sürede.
Bize hastayken yatağa girmek lüks oluyor resmen Allah şifa versin inşallah tez zamanda iyilesin
Amin canım sagol
Çünkü biliyorum kendimi bu kadar dikkat etmeye gider illaki.. uykusuzlukk moralmende çok etkiliyor beni gunduz uykusuda yarim saat
Uyumayan cocuk zor Allah kolaylık versin

Allah razi olsun öyle valla

Narın seker oranı nasil acaba yarim yesem kilo yaparmi

ayvacicegi tebrikler canım.

Günaydınlar
Evdeki herkesin hasta olduğu bir sabaha uyandık gece oğlum ateslendi hatta. Biz neyse de o iyi olsa bari.
İnşallah iyi olmuşsunuzdur. Bizde bugün geç uyandık ama ben dayal yemiş ilgin kalktım yataktan. Boğaz ağrısı, burun akıntısı. İlaç aldım ama inşallah işe yararlar. Gözkapaklarımı açık tutmakta zorlandım vallahi bütün gün. Derste çalışmaya uğraştım ama nasıl Yorgun’um anlatamam.
@parkbyull alıntı yapmıştım ama gitmiş canım. Sağlık önemli tabii, ama ben yine unuttum Demir haplarımı almayı. Güya gözümün önüne koyuyorum. B12 de lazım bana kesin.

Geçmiş olsun canım çok dikkat et kendini ihmal etme.

Gerçekten hedefler oldukça makul, fazlası bizi daha da mutlu edecektir Şeymacım. Oturmuş, üşenmemiş, uğraşmış, yazmışsın. Ellerine, emeğine sağlık. Sadece bu ilgin için bile eminim herkes hedefine ulaşacaktır.

Umarım canım
Çok yüksek hedefler koymamaya çalıştım ne yalan söyleyeyim. Hedefler tutturulmazsa daha çok demoralize olunur gibi geldi. Ki bu hedefler tutsa bile yuzdemiz 0.4 civarı oluyor. Derecenin yanından bile geçemeyiz ama maksat bi yerden başlamak. Herkes yapabildiğini görsün ki hız kazanalım

Bu arada sana da çok geçmiş olsun. Ben hala salya sümük durumundayım. Bu gece dinlenebilirsem belki yarına daha iyi olurum diye umuyorum.

Önce kendime alıntı yaptım. Yazmayı unuttum öğle ike akşam arasında 1 latte var, bebegi uyutup yürüyüşe çıktım dışarı, arada kave keyfi yaptım:)
Kahvalti yapmadın mi ben akşam 4 bucukta yemek olayini bitirince sabah kendimi mutfakta buluyoru..

Bu sabah bebek uyudu uyandı derken kucağımda uyuttum sonra da leslie filan ilk öğün öğleni buldu yoksa normalde kahvaltı yapıyorum.
Birde bir şey sorucam benim kilo cermeme sebebim uykusuzluk olabilir mi ya oğlumun gece uykusu cok problem çok sık uyanıyor ve zor daliyor acaba bundan dolayi ödem olabilir mi...?

Senin bebek kaç aylıktı? Benimki de gece uyanıyor, bence uyku çok etkilemiyordur yoksa ben veremezdim ilk 3 ay hep kucağımda ya da gezdirerek uyuttum.

Çünkü biliyorum kendimi bu kadar dikkat etmeye gider illaki.. uykusuzlukk moralmende çok etkiliyor beni gunduz uykusuda yarim saat

Başım ağrıyordu kaynanamlarda ölçtüm tansiyon 16/11 çıktı.. Kesin kilo vermem lazım kilo vermek tansiyon düşmesini de sağlıyormuş..

Benim de babamda hem yüksek tansiyon hem şeker var biliyoruz ki ailede var bi de üstüne kilo olunca olumsuz etkiliyor. Genetik yatkınlık varsa kesin kilo vermek lazım yoksa davet çıkarmak gibi oluyor hastalığa.

16 aylik 17 olacak bilmiyorum ki 11ile 5 arasimiydi 2 ile 5 arasimiydi tam hatirlamiyorum ama leptin hormonunun en çok çalıştığı zaman dilimiymis sanırım o saatlerde uyku da cok önemliymiş e surekli yat kalk yat kalk artik saatleri sasirdim.. bide gece cok emzirdigim icinsuda iciyorim bilmiyorum yada direnç noktam mi kırilmiyor... bakalım bu hafta ekstra dikkat ediyorum baya vermem gerekiyor..

Menümü de yazayim
Sabah
Menemen. Peynir.

Öğle
2 mandlina 1 hurma

Ara
Kahve

Akşam balık salata

Su 2 litre
Spor pazarda 1 bucuk saat yürüyüş :))

Nacizane ufak bir yorumda bulunayim. Bence meyveyi öğlen yemek çok doğru (ilerleyen saatlere göre) ama 1 porsiyon meyve yanında yoğurt/ceviz/badem/fıstık tipi proteinli birşey yersen daha dengeli olur sanki (meyve sekerli ya kana hızla gecmesin diye)

Sabah: iki kepçe mercimek çorbası

Ara öğün: iki kuru kayısı

Akşam: bir kase lebeniye çorbası, et kavurma, pilav, çok küçük dilim kadayıf

Pilav ve kadayıfı yemeseydim iyiydi ama misafirlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…