- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #300.261
Sende görünce tamam yarin bende ceviz fındık fistik yiycem diyorum unutuyorum hep böyle tekrarliyor :))Selam herkese
Bugünkü menüm
Sabah : pırasalı omlet, peynir, 10 zeytin, 4'er adet ceviz ve badem, maydanoz, roka
Ara öğün: 1 dilim ananas, 1 bardak ayran
Aksam : 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak mantarlı bulgur pilavı, yarım kase yogurt ve havuclu turp salatası
Kaçamak : sabah kalktığımda kahvalti öncesinde gözümün önünde duran N**** (Siyahi) lardan 3 tane yedim malesef
Su : 1 lt
Spor : 200 ip atlama ( simdilik), yarim saat yürüyüş, Birazdan da leslie yapacagim
Evet haklısın canım. Ben de dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince. Ihlamur içtim. Portakal, limon ne bulursam yiyorum. Istah da pek yok haliyle. Insallah iyileşiriz en kısa sürede.Canım sen kendine çok dikkat et. Zencefil ıhlamur kaynat iç. Önce senin iyi olman gerekli ki evladına da iyi bakabilesin. Çocuklar hasta olunca kendimizi unuturuz çünkü. İnşallah bi an evvel iyileşirsiniz
Amin canım sagolBize hastayken yatağa girmek lüks oluyor resmen Allah şifa versin inşallah tez zamanda iyilesin
Uyumayan cocuk zor Allah kolaylık versinÇünkü biliyorum kendimi bu kadar dikkat etmeye gider illaki.. uykusuzlukk moralmende çok etkiliyor beni gunduz uykusuda yarim saat
Allah razi olsun öyle vallaEvet haklısın canım. Ben de dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince. Ihlamur içtim. Portakal, limon ne bulursam yiyorum. Istah da pek yok haliyle. Insallah iyileşiriz en kısa sürede.
Amin canım sagol
Uyumayan cocuk zor Allah kolaylık versin
Arkadaşlarayvacicegi yardımcı olmak istedi. Çok teşekkür ederim kendisine.
Herkes tabi ki önce kendinden sorumlu ve herkes üzerine düşeni yaparsa bu diyet yolculuğunda süper olur ama takımı da canlandırmak gerekiyor. Herkesten bol katılım bekliyorum öncelikle. Onun dışında ayvacicegi de sopa yetkisine sahiptir duyrulur
İnşallah öyle olacak canım.Yeni yil artik bizim yilimiz olsun
İnşallah iyi olmuşsunuzdur. Bizde bugün geç uyandık ama ben dayal yemiş ilgin kalktım yataktan. Boğaz ağrısı, burun akıntısı. İlaç aldım ama inşallah işe yararlar. Gözkapaklarımı açık tutmakta zorlandım vallahi bütün gün. Derste çalışmaya uğraştım ama nasıl Yorgun’um anlatamam.Günaydınlar
Evdeki herkesin hasta olduğu bir sabaha uyandıkgece oğlum ateslendi hatta. Biz neyse de o iyi olsa bari.
Bu hafta hepimiz kasıyor ve güzel kilolar veriyoruz o zaman ördeğim.Ve maalesef ki bu hafta sonuncuyuz
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...sonuc-listeleri.153328/page-167#post-58375750
İkinci notamızı da almış bulunuyoruz. Yani bir sarı kartımız oldu. Ilk 3'e girerek bu sarı kartı sildirmemiz lazım..
Geçmiş olsun canım çok dikkat et kendini ihmal etme.İnşallah iyi olmuşsunuzdur. Bizde bugün geç uyandık ama ben dayal yemiş ilgin kalktım yataktan. Boğaz ağrısı, burun akıntısı. İlaç aldım ama inşallah işe yararlar. Gözkapaklarımı açık tutmakta zorlandım vallahi bütün gün. Derste çalışmaya uğraştım ama nasıl Yorgun’um anlatamam.
@parkbyull alıntı yapmıştım ama gitmiş canım. Sağlık önemli tabii, ama ben yine unuttum Demir haplarımı almayı. Güya gözümün önüne koyuyorum. B12 de lazım bana kesin.
@karabiber01 : 68,5 (Geçen hafta sabit, bu hafta ise 200 gr eksideydin karabibercim. Artık biraz daha eksi bekliyorum senden. Bence rahatça yapabilirsin)5. Takım 4 Ocak Hedefleri
@balpamuk : 63,2 (Geçen hafta iyi gitmişti artılar, bu hafta sabitsin. O sebeple çok tutmuyorum hedefini ama lütfen bu kilonun altına inmeye çalış :) )
ayvacicegi : 54,5 (Sen en az 600 gr hedefledigini belirtmiştin bence yine kişisel hedefine ulaşmaya çalış ama o kilolarda 600 gr verilemeyebilir belki diyerek daha yüksek bir hedef koydum sana :) )
@BeyazOrkidem : 64,7 (Bilemiyorum oralarda durumun ne olur, tartılabilir misin ama en az 300 gr eksi gelsen süper olur)
fancynancy : 84,1 (Bence artık biraz atak yapmalısın canım, o kilolarda daha hızlı gitmesi lazım çünkü sen de biliyorsun. O yüzden senin hedefi 700 gr seklinde koydum)
@hayalalemiveben : 68 (Eski performansını düsününce 500 gr rahat verirsin diye düsünüyorum :) )
A Asmii : 76 (Bu hafta kaçamakların etkisiyle çok gitmedi ama bence bu hafta 700 gr eksi görebilirsin)
P papatyagil : 86,7 (Senin metabolizmanı henüz çok çözemediğim için hedefi de çok yüksek tutmuyorum)
0zlem : 81,5 (Artı gelme de :))) )
@toplight : Kaptaniçem sana hedef koyayım mı bilemedim? Pek hedef koyulacak bir haftada olmadığını belirttiğin için sana bırakıyorum
kardelelen321 : 80 (Senin hedef yüksek gibi görünebilir ama bence onların çoğu ödem, o yüzden gidecektir diye düsünüyorum)
parkbyull : 68,5 (Bence sen de buraya rahat ulaşırsın ki geçen hafta gördüğün bir sayıydı zaten)
Arkadaşlar gördüğünüz üzere hedeflerinizi olabildiğince makul tuttum. Herkes bu hedefine ulaşsa bile derece yapamayız ama kücük adımlarla gidebiliriz diye düsünüyorum. Yeter ki cuma bildirimleri şu anda artı ya da sabit şeklinde olmasın..
Hı bir de olur ya hafta içi bu hedefe ulastınız diyelim. Hedefe ulastım diye tabi ki yerinizde saymayın lütfenBunlar belirlediğim minimum hedefler yani en fazla bu kilolarla gelmenizi bekliyorum. Ona göre...
Epey Çıkmış Özlemcim. Kilo sağlığımızı da olumsuz etkiliyor işte.Başım ağrıyordu kaynanamlarda ölçtüm tansiyon 16/11 çıktı..Kesin kilo vermem lazım kilo vermek tansiyon düşmesini de sağlıyormuş..
Sağol canım benim.Geçmiş olsun canım çok dikkat et kendini ihmal etme.
Umarım canımGerçekten hedefler oldukça makul, fazlası bizi daha da mutlu edecektir Şeymacım. Oturmuş, üşenmemiş, uğraşmış, yazmışsın. Ellerine, emeğine sağlık. Sadece bu ilgin için bile eminim herkes hedefine ulaşacaktır.
morordek kaptanim eline saglik, artik bundan sonrasi bizde.
bugunun ozeti:
ogle: 1 kase tarhana corbasi, 20 gr beyaz peynir, 1 dilim yulafli mercimekli ekmek
aksam: salata, 20 gr beyaz peynir, 2yk fistik ezmesi, 1 dilim kitir
spor: leslie 3 mil (45dk), bebek arabasiyla yuruyus (8km)
su: henuz 1 litre, yatana kadar artirilacak
Kahvalti yapmadın mi ben akşam 4 bucukta yemek olayini bitirince sabah kendimi mutfakta buluyoru..
Birde bir şey sorucam benim kilo cermeme sebebim uykusuzluk olabilir mi ya oğlumun gece uykusu cok problem çok sık uyanıyor ve zor daliyor acaba bundan dolayi ödem olabilir mi...?
Çünkü biliyorum kendimi bu kadar dikkat etmeye gider illaki.. uykusuzlukk moralmende çok etkiliyor beni gunduz uykusuda yarim saat
Başım ağrıyordu kaynanamlarda ölçtüm tansiyon 16/11 çıktı..Kesin kilo vermem lazım kilo vermek tansiyon düşmesini de sağlıyormuş..
Teşekkür ederim gerçi tam olarak ne yapicam bilmiyorum ama kaptanımın sözündeyim
16 aylik 17 olacak bilmiyorum ki 11ile 5 arasimiydi 2 ile 5 arasimiydi tam hatirlamiyorum ama leptin hormonunun en çok çalıştığı zaman dilimiymis sanırım o saatlerde uyku da cok önemliymiş e surekli yat kalk yat kalk artik saatleri sasirdim.. bide gece cok emzirdigim icinsuda iciyorim bilmiyorum yada direnç noktam mi kırilmiyor... bakalım bu hafta ekstra dikkat ediyorum baya vermem gerekiyor..Önce kendime alıntı yaptım. Yazmayı unuttum öğle ike akşam arasında 1 latte var, bebegi uyutup yürüyüşe çıktım dışarı, arada kave keyfi yaptım:)
Bu sabah bebek uyudu uyandı derken kucağımda uyuttum sonra da leslie filan ilk öğün öğleni buldu yoksa normalde kahvaltı yapıyorum.
Senin bebek kaç aylıktı? Benimki de gece uyanıyor, bence uyku çok etkilemiyordur yoksa ben veremezdim ilk 3 ay hep kucağımda ya da gezdirerek uyuttum.
Benim de babamda hem yüksek tansiyon hem şeker var biliyoruz ki ailede var bi de üstüne kilo olunca olumsuz etkiliyor. Genetik yatkınlık varsa kesin kilo vermek lazım yoksa davet çıkarmak gibi oluyor hastalığa.
Menümü de yazayim
Sabah
Menemen. Peynir.
Öğle
2 mandlina 1 hurma
Ara
Kahve
Akşam balık salata
Su 2 litre
Spor pazarda 1 bucuk saat yürüyüş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?