- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #300.281
Çok doğru söylüyorsun aslında o an cok acikiyorum gözümün önünde de meyve oldugu için hemen ayakta atistiriyorumm. Yarin kuruyemislerimi kırıp goz önune koyayim teşekkür ederim:)Nacizane ufak bir yorumda bulunayim. Bence meyveyi öğlen yemek çok doğru (ilerleyen saatlere göre) ama 1 porsiyon meyve yanında yoğurt/ceviz/badem/fıstık tipi proteinli birşey yersen daha dengeli olur sanki (meyve sekerli ya kana hızla gecmesin diye)
4.5 aylık. Sık uyanıyor denebilir o yüzden akşam 8gibi uyutup ben de 10 gibi yatıyorum. 12den sonra 2 saatte bir uyanıyor sabah yaklaştıkça memede kalmak istiyor sanki.ayvacicegi senin bebegin kaç aylik şu an da
Sende görünce tamam yarin bende ceviz fındık fistik yiycem diyorum unutuyorum hep böyle tekrarliyor :))
Nacizane ufak bir yorumda bulunayim. Bence meyveyi öğlen yemek çok doğru (ilerleyen saatlere göre) ama 1 porsiyon meyve yanında yoğurt/ceviz/badem/fıstık tipi proteinli birşey yersen daha dengeli olur sanki (meyve sekerli ya kana hızla gecmesin diye)
Maşallah 10 da yatabilmek geceyi saymazsak cok iyi .Güle güle büyüt bebisini..4.5 aylık. Sık uyanıyor denebilir o yüzden akşam 8gibi uyutup ben de 10 gibi yatıyorum. 12den sonra 2 saatte bir uyanıyor sabah yaklaştıkça memede kalmak istiyor sanki.
Maşallah çok süper spor enerji tavan yapmış cok imrendimArkadaşlar iyi geceler herkese
200 olan ip sayımı 500 e tamamladım. Ayrıca 30 dk leslie ve bir kac karın ve basen egzersizi ile günü tamamladim.ayvacicegi bugünkü leslie de tamam bende:)
Ben sağlıklı beslenmeye çalışıyorum bu gruba katıldığımdan beri :)Gene iyisin en azından beslenme konusunda bilinclisin. Ben üniversitedeyken bir ara bisküvi ile besleniyordum, düşün 3 öğün biskremIyi gene şeker komasına girmemisim, hiç bilmiyordukki o zamanlar. Çocukluğum da kola icerek geçmişti.
evet bugün ölçülebildim sınavım olduğu icinEvet aslında gerçekten bir fırsat olabilir. Iyi degerlendirelim bu haftayı.
Hoşgeldin. Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazar mısın? Bir de seni tanıyalım
Sibelcim sen de bir görünüp bir kaybolanlardansın. Bence sen de düzenli gelip menü yazmalısın kilo aldıysan
Insallah kalmazsın. Dönem sonu olduğu için sanırım dünkü cuma kilo bildirimini unuttun
Biraz fazla çıkardım galiba sınavlarım kötü geçti birazTadını çıkarmayı unutma, düzenli çalışınca dersler hallolur ama o yıllar geri gelmiyor. Calismaya başlayınca "Ah ulan öğrenciyken ne çok boş zamanım varmış da degerlendirememisim" demiştim. Simdi bebek oldu, evdeyim "bebeksiz ama çalışırken ne cok zamanım varmis" diyorum.
Memede uyuyor ama degistirmek istiyorum. 7, 7.30 en gec 8.0 gibi uyutuyorum. Benimki yeteri kadar uyuyamazsa çok zorlanıyor. Bebeğin uyuyabilmesi için sakinleşmesi gerek, sen sakin olmazsan o uyuyamaz.Uykuya hemen daliyor mu uyandiktan sonra baya da erken uyuyor mus masallah bende haftaiçi genelde 9 o buçuk gibi uyutmaya basliyorum.. haftasonu değişiyor şu an yarim saattir ugrasiyorum uyumadi sinirlendim babasinin yanina gönderdim geriliyorum çünkü.. bizim ki gece de uyaninca dalamiyor o uyiyana kadar benim uykum kaçmış oluyor..
Sagol, onu uyuttuktan sonra yatmazsam gece zorlaniyorum. Yani pek sosyal hayatım yok :) ama bazen guzel uyuyor 1-2kez kalkıyor bazen 5-6 kez.Maşallah 10 da yatabilmek geceyi saymazsak cok iyi .Güle güle büyüt bebisini..
Bende ekmek tuketmiyorum aslında aramıyorum da ama enerji icin yemeliyim. Öğlen yemegi niyetine iyiolur..Vallahi kahvaltıda bunları yiyince ekmek aramıyorum hakkaten. Unutturuyor ekmeği bana. Tavsiye ederim
Valla 12.10 da uykuya geçebildi anca onda da kızarak kalkma uyu kapat gözlerini diye diye uyudu yoksa sürekli kafayi kaldirip durdu .Memede uyuyor ama degistirmek istiyorum. 7, 7.30 en gec 8.0 gibi uyutuyorum. Benimki yeteri kadar uyuyamazsa çok zorlanıyor. Bebeğin uyuyabilmesi için sakinleşmesi gerek, sen sakin olmazsan o uyuyamaz.
Valla 12.10 da uykuya geçebildi anca onda da kızarak kalkma uyu kapat gözlerini diye diye uyudu yoksa sürekli kafayi kaldirip durdu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?