Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok doğru söylüyorsun aslında o an cok acikiyorum gözümün önünde de meyve oldugu için hemen ayakta atistiriyorumm. Yarin kuruyemislerimi kırıp goz önune koyayim teşekkür ederim:)

Uykuya hemen daliyor mu uyandiktan sonra baya da erken uyuyor mus masallah bende haftaiçi genelde 9 o buçuk gibi uyutmaya basliyorum.. haftasonu değişiyor şu an yarim saattir ugrasiyorum uyumadi sinirlendim babasinin yanina gönderdim geriliyorum çünkü.. bizim ki gece de uyaninca dalamiyor o uyiyana kadar benim uykum kaçmış oluyor..

Katılıyorum. Benim doktorumda aynısını söylemişti. Meyve yedikten sonra az bir sey yoğurt da yememi soykemisti.

Ben sağlıklı beslenmeye çalışıyorum bu gruba katıldığımdan beri :)

evet bugün ölçülebildim sınavım olduğu icin kilom 80 di 79 olmuş bi kilo verebilirmişim artık günü gününe yazarım

Biraz fazla çıkardım galiba sınavlarım kötü geçti biraz

Memede uyuyor ama degistirmek istiyorum. 7, 7.30 en gec 8.0 gibi uyutuyorum. Benimki yeteri kadar uyuyamazsa çok zorlanıyor. Bebeğin uyuyabilmesi için sakinleşmesi gerek, sen sakin olmazsan o uyuyamaz.

Vallahi kahvaltıda bunları yiyince ekmek aramıyorum hakkaten. Unutturuyor ekmeği bana. Tavsiye ederim
Bende ekmek tuketmiyorum aslında aramıyorum da ama enerji icin yemeliyim. Öğlen yemegi niyetine iyiolur..

Memede uyuyor ama degistirmek istiyorum. 7, 7.30 en gec 8.0 gibi uyutuyorum. Benimki yeteri kadar uyuyamazsa çok zorlanıyor. Bebeğin uyuyabilmesi için sakinleşmesi gerek, sen sakin olmazsan o uyuyamaz.
Valla 12.10 da uykuya geçebildi anca onda da kızarak kalkma uyu kapat gözlerini diye diye uyudu yoksa sürekli kafayi kaldirip durdu .

Valla 12.10 da uykuya geçebildi anca onda da kızarak kalkma uyu kapat gözlerini diye diye uyudu yoksa sürekli kafayi kaldirip durdu .

Uykusu mu gelmedi yoksa geç mi kaldı acaba, gündüz uykusu eksik diyorsun herhalde fazla yoruldugundan dalamıyor.
Uyku öncesi her akşam suyla yıkıyorum. Sonrasında sakin sakin evi dolaşıyoruz çok az ninni soyluyorum, sonra da besliyorum. Son gunduz uykusunun üstünden en az 2 saat geçmiş oluyor yani uykusu gelmeden uyutmaya çalışmıyorum ama geç kalırsam da çok ağlıyor ondan gözümüz hep onda oluyor esnedi mi duruldu mu vesaire.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…