- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #300.301
Ağustosta mezun olmuşsun Sibelcim daha 6 ay dolmamış ama liste dışı düzenli takılabilirsin burada.Valla ördekcim 65 görmeye başladım tok karna akşam falan aklima gelince tartilinca demekki 64 oldum 60.9la ayrildimdi belki 6 ayi geçmişimdir mezun olalı . Pzrtesi geleyim inşallah...
Hadi pilavı da saymayayım ama kadayıf olmamış gercekten. Hele ki akşam olması ekstra fenaSabah: iki kepçe mercimek çorbası
Ara öğün: iki kuru kayısı
Akşam: bir kase lebeniye çorbası, et kavurma, pilav, çok küçük dilim kadayıf
Pilav ve kadayıfı yemeseydim iyiydi ama misafirlik
Cumaları kilo bildirmen önemli, o gün liste paylaşımı yapılıyor takımlar arasında. En önemli kuralımız oldugu icin hatırlatmak istedim. Sen şu an deneme sürecindesin ama yine de alışkanlık haline gelsin diye söylüyorumevet bugün ölçülebildim sınavım olduğu icinkilom 80 di 79 olmuş bi kilo verebilirmişim artık günü gününe yazarım
Normalde gece ayni saatte uyutmaya calisiyorum 9 gibi genelde herkese iyi geceler denir el sallar öpücük atar odamıza geceriz... altı değiştirilir pijamalar giydirilir bazen kitap okunur bazen istemiyor kitabı kapatiyor onra emer uyur... tamam ne guzel uyudu derim yatagina koyarim odadan cikarim yarim saat bir saat sonra aglamaya başlar sonrasi da belli olmuyor işte.. dün gece uykusu henuz yoktu sanirim ama benim cok uykum geldi ve dayanamadim uyutayim dedim o yuzden zorladiUykusu mu gelmedi yoksa geç mi kaldı acaba, gündüz uykusu eksik diyorsun herhalde fazla yoruldugundan dalamıyor.
Uyku öncesi her akşam suyla yıkıyorum. Sonrasında sakin sakin evi dolaşıyoruz çok az ninni soyluyorum, sonra da besliyorum. Son gunduz uykusunun üstünden en az 2 saat geçmiş oluyor yani uykusu gelmeden uyutmaya çalışmıyorum ama geç kalırsam da çok ağlıyor ondan gözümüz hep onda oluyor esnedi mi duruldu mu vesaire.
Gunaydinnn mutluu pazarlarrr daha iyisindir insallahh.. Ne hoca si kaptanim özel ders falan mi yüksek lisansmiGünaydın hanımlar, mutlu pazarlar
Ben bugun çalışma modundayım. Hasta halimle üstelik.. Yarın hoca ile görüsmem var ve çok gerideyim yapmam gerekenlerin. O sebeple bugun calısmak zorunda kaldım.
Ağustosta mezun olmuşsun Sibelcim daha 6 ay dolmamış ama liste dışı düzenli takılabilirsin burada.
Hadi pilavı da saymayayım ama kadayıf olmamış gercekten. Hele ki akşam olması ekstra fena
Cumaları kilo bildirmen önemli, o gün liste paylaşımı yapılıyor takımlar arasında. En önemli kuralımız oldugu icin hatırlatmak istedim. Sen şu an deneme sürecindesin ama yine de alışkanlık haline gelsin diye söylüyorum
İyi çalışmalar kaptanım kolay gelsinGünaydın hanımlar, mutlu pazarlar
Ben bugun çalışma modundayım. Hasta halimle üstelik.. Yarın hoca ile görüsmem var ve çok gerideyim yapmam gerekenlerin. O sebeple bugun calısmak zorunda kaldım.
Ağustosta mezun olmuşsun Sibelcim daha 6 ay dolmamış ama liste dışı düzenli takılabilirsin burada.
Hadi pilavı da saymayayım ama kadayıf olmamış gercekten. Hele ki akşam olması ekstra fena
Cumaları kilo bildirmen önemli, o gün liste paylaşımı yapılıyor takımlar arasında. En önemli kuralımız oldugu icin hatırlatmak istedim. Sen şu an deneme sürecindesin ama yine de alışkanlık haline gelsin diye söylüyorum
Tamam teşekkürler bidaha bildiririmGünaydın hanımlar, mutlu pazarlar
Daha beteri: doktora AsmicimGunaydinnn mutluu pazarlarrr daha iyisindir insallahh.. Ne hoca si kaptanim özel ders falan mi yüksek lisansmi
Yumurta falan da yeseydin Özlemcim çok az değil mi :)Eki Görüntüle 2220254
Günaydın kızlar.. Pazar günü kahvaltım çok güzel dimi?
Sağol kardelencimİyi çalışmalar kaptanım kolay gelsin
Bu hafta her gün yumurta yedim canım o yüzden bir gün ara vermek istedim.. Hem çok bisey yiyesim de yoktu.. Şimdi ara öğün yaptım.. 2 kuru incir yedim ve 1 bardak süt içtim..Daha beteri: doktora Asmicim
Yumurta falan da yeseydin Özlemcim çok az değil mi :)
Sağol kardelencim
Selamm..
Tatlı krizleri için güzel bi tarif
Diyet elma topları
Elmalar soyulduktan sonra rendelenir. Yumuşayana kadar ocakta pişirilir. Cevizler küçük küçük parçalanır. Elmaların içine kakao hariç tüm malzemeler eklenir. Ceviz büyüklüğünde toplar yapılır ve kakao ya bulanır. Buzdolabında birkaç saat dinlendirildikten sonra servise hazır.
- 2 küçük elma
- 1 çay kaşığı tarçın
- 2 ceviz
- 1 yemek kaşığı yulaf kepeği
- Kakao
Ben kacirmisim bu tarifi şimdi goruyorum denenebilir...kardelelen321 zamanında paylaşmışsın sanırım, bugun vaktim olursa denemeyi düşünüyorum.
Onu bende yaşamıştım acayip mutlu ediyor bilirimm o mutluluğu tekrar yasamakkk istiyorummmm.. tebrik ediyorumm senideHenüz spor yapamadım, dışarı çıkıyoruz. Pantolonlarım kirli diye 5 yıl önce aldığım 28 beden bi levis kot pantolon vardı onu denedim veee olduu! Son 4 senedir öylece dolapta duruyordu doğumda sonra denemiştim olmamıştı. Su anda çok mutluyuuumm
Süpersin..Henüz spor yapamadım, dışarı çıkıyoruz. Pantolonlarım kirli diye 5 yıl önce aldığım 28 beden bi levis kot pantolon vardı onu denedim veee olduu! Son 4 senedir öylece dolapta duruyordu doğumda sonra denemiştim olmamıştı. Su anda çok mutluyuuumm
Afiyet olsun canımkardelelen321 zamanında paylaşmışsın sanırım, bugun vaktim olursa denemeyi düşünüyorum.
Geçmiş olsun canımAcayip mide ağrısı cekiyorumm yaa neden oldu anlamadim..
Tebrikler canım, çok muhteşem bi duygudur bilirimHenüz spor yapamadım, dışarı çıkıyoruz. Pantolonlarım kirli diye 5 yıl önce aldığım 28 beden bi levis kot pantolon vardı onu denedim veee olduu! Son 4 senedir öylece dolapta duruyordu doğumda sonra denemiştim olmamıştı. Su anda çok mutluyuuumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?