Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın hanımlar, mutlu pazarlar
Ben bugun çalışma modundayım. Hasta halimle üstelik.. Yarın hoca ile görüsmem var ve çok gerideyim yapmam gerekenlerin. O sebeple bugun calısmak zorunda kaldım.

Valla ördekcim 65 görmeye başladım tok karna akşam falan aklima gelince tartilinca demekki 64 oldum 60.9la ayrildimdi belki 6 ayi geçmişimdir mezun olalı . Pzrtesi geleyim inşallah...
Ağustosta mezun olmuşsun Sibelcim daha 6 ay dolmamış ama liste dışı düzenli takılabilirsin burada.
Sabah: iki kepçe mercimek çorbası

Ara öğün: iki kuru kayısı

Akşam: bir kase lebeniye çorbası, et kavurma, pilav, çok küçük dilim kadayıf

Pilav ve kadayıfı yemeseydim iyiydi ama misafirlik
Hadi pilavı da saymayayım ama kadayıf olmamış gercekten. Hele ki akşam olması ekstra fena
evet bugün ölçülebildim sınavım olduğu icin kilom 80 di 79 olmuş bi kilo verebilirmişim artık günü gününe yazarım
Cumaları kilo bildirmen önemli, o gün liste paylaşımı yapılıyor takımlar arasında. En önemli kuralımız oldugu icin hatırlatmak istedim. Sen şu an deneme sürecindesin ama yine de alışkanlık haline gelsin diye söylüyorum

Normalde gece ayni saatte uyutmaya calisiyorum 9 gibi genelde herkese iyi geceler denir el sallar öpücük atar odamıza geceriz... altı değiştirilir pijamalar giydirilir bazen kitap okunur bazen istemiyor kitabı kapatiyor onra emer uyur... tamam ne guzel uyudu derim yatagina koyarim odadan cikarim yarim saat bir saat sonra aglamaya başlar sonrasi da belli olmuyor işte.. dün gece uykusu henuz yoktu sanirim ama benim cok uykum geldi ve dayanamadim uyutayim dedim o yuzden zorladi

Gunaydinnn mutluu pazarlarrr daha iyisindir insallahh.. Ne hoca si kaptanim özel ders falan mi yüksek lisansmi

İyi çalışmalar kaptanım kolay gelsin

Tamam teşekkürler bidaha bildiririm

Daha beteri: doktora Asmicim

Yumurta falan da yeseydin Özlemcim çok az değil mi :)

Sağol kardelencim
Bu hafta her gün yumurta yedim canım o yüzden bir gün ara vermek istedim.. Hem çok bisey yiyesim de yoktu.. Şimdi ara öğün yaptım.. 2 kuru incir yedim ve 1 bardak süt içtim..

kardelelen321 zamanında paylaşmışsın sanırım, bugun vaktim olursa denemeyi düşünüyorum.

Acayip mide ağrısı cekiyorumm yaa neden oldu anlamadim..

Onu bende yaşamıştım acayip mutlu ediyor bilirimm o mutluluğu tekrar yasamakkk istiyorummmm.. tebrik ediyorumm senide

Süpersin..

Tebrikler canım, çok muhteşem bi duygudur bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…