- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #300.321
Sagol canimGeçmiş olsun canım
Allah im kolaylik versinnn insallah.Daha beteri: doktora Asmicim
Yumurta falan da yeseydin Özlemcim çok az değil mi :)
Sağol kardelencim
Amin asmicim insallahAllah im kolaylik versinnn insallah.
Kaptanim tek tek yazmişsin hepimiz hakkinda çok teşekkürler inşallah bu hafta daha iyi olacak5. Takım 4 Ocak Hedefleri
Deniz ve Kum : 68,5 (Geçen hafta sabit, bu hafta ise 200 gr eksideydin karabibercim. Artık biraz daha eksi bekliyorum senden. Bence rahatça yapabilirsin)
balpamuk : 63,2 (Geçen hafta iyi gitmişti artılar, bu hafta sabitsin. O sebeple çok tutmuyorum hedefini ama lütfen bu kilonun altına inmeye çalış :) )
ayvacicegi : 54,5 (Sen en az 600 gr hedefledigini belirtmiştin bence yine kişisel hedefine ulaşmaya çalış ama o kilolarda 600 gr verilemeyebilir belki diyerek daha yüksek bir hedef koydum sana :) )
@BeyazOrkidem : 64,7 (Bilemiyorum oralarda durumun ne olur, tartılabilir misin ama en az 300 gr eksi gelsen süper olur)
fancynancy : 84,1 (Bence artık biraz atak yapmalısın canım, o kilolarda daha hızlı gitmesi lazım çünkü sen de biliyorsun. O yüzden senin hedefi 700 gr seklinde koydum)
H hayalalemiveben : 68 (Eski performansını düsününce 500 gr rahat verirsin diye düsünüyorum :) )
A Asmii : 76 (Bu hafta kaçamakların etkisiyle çok gitmedi ama bence bu hafta 700 gr eksi görebilirsin)
@papatyagil : 86,7 (Senin metabolizmanı henüz çok çözemediğim için hedefi de çok yüksek tutmuyorum)
0zlem : 81,5 (Artı gelme de :))) )
@toplight : Kaptaniçem sana hedef koyayım mı bilemedim? Pek hedef koyulacak bir haftada olmadığını belirttiğin için sana bırakıyorum
kardelelen321 : 80 (Senin hedef yüksek gibi görünebilir ama bence onların çoğu ödem, o yüzden gidecektir diye düsünüyorum)
@parkbyull : 68,5 (Bence sen de buraya rahat ulaşırsın ki geçen hafta gördüğün bir sayıydı zaten)
Arkadaşlar gördüğünüz üzere hedeflerinizi olabildiğince makul tuttum. Herkes bu hedefine ulaşsa bile derece yapamayız ama kücük adımlarla gidebiliriz diye düsünüyorum. Yeter ki cuma bildirimleri şu anda artı ya da sabit şeklinde olmasın..
Hı bir de olur ya hafta içi bu hedefe ulastınız diyelim. Hedefe ulastım diye tabi ki yerinizde saymayın lütfenBunlar belirlediğim minimum hedefler yani en fazla bu kilolarla gelmenizi bekliyorum. Ona göre...
kardelelen321 zamanında paylaşmışsın sanırım, bugun vaktim olursa denemeyi düşünüyorum.
Tamam canimYarın herkesten kontrol amaçlı pazartesi bildirimi istiyorum hanımlar
Artı olanlar varsa bilelim. Özellikle listedekiler, mutlaka bildirim yapsın
Deniz ve Kum balpamuk ayvacicegi fancynancy H hayalalemiveben
Bilmiyorum ya sabah menemen dokunmuş olabailir başka da dokunacak bir şey yemedim ama daha iyiyim şimdi acayip sis hissediyorum sadece
Teşekkür ederim bu arada :)
Tatlı krizlerini kazasız atlatmak için iyi oluyo canım gerçekten. Afiyet olsunkardelelen321 canım ne zaman paylaştın bilmiyorum ama süper bir tarif. Bende deneyeceğim mutlaka.
Harikasın canımIyi akşamlar arkadaşlar
Bugunku menüm
Sabah : 2 haşlanmış yumurta, peynir, 10 zeytin, 4'er ceviz ve badem, yarım kapya biber, 1 yesil biber, roka ve limonlu ve zeytinyağlı maydanoz
Ara aksam üzeri 5 gibi : 1 yeşil elma, yarım kase yağ yakıcı yoğurt
Aksam : 1 kase tarhana çorbası, 1 porsiyon fasulye turşu kavurması, yoğurtlu yeşil mercimek salatası
Su : 2 lt
Spor: 40 dk yürüyüş, 500 ip atlama
Ilerleyen saatlerde de leslie yapacağım
Süpersin canım spor da olsa muhteşem olacakEki Görüntüle 2220362
2 L su
1 kupa yeşil çay
2 t.kahvesi
Spor yok!!
Menün her zamanki gibi çok güzel canım ama spor yapamıyorsun sanırım bu aralar. Spor da olsa harika olacakIyi akşamlar canlar
Sabah
1 tane kepekli ekmekle tost
1 domates
5 zeytin
2 yemek kaşığı melemen
Ara
1 Türk kahvesi
Öğlen
1 dilim ekmek
5 yemek kaşığı kuru fasulye
2 kaşık pirinç pilavı
1 kase yoğurt
Ara
1 portakal
Akşam
1 dilim ekmek
1 kase yayla çorbası
4 yemek kaşığı kuru fasulye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?