- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #300.341
Çok iyi, ben yapamadım daha çamaşır filan ev işiyle uğraşıyorum biter bitmez yatıcam. Yarın telafi ederim artık, herkese iyi geceler. Sabaha bildirimleri unutmayın.
Eki Görüntüle 2220513 Günaydın,
Ilk bildirim benden olsunmorordek 55.8 çıktım :S neden böyle oldu bilemiyorum.
Haftasonu kacamak yok, kahvaltiyi atlamıştım. Dün gece oturup 1.5litre su içtim açığı kapatayım diye.
Çok fazla artı buuu!
Ödem mi oldu ne oldu acaba?
Süt durumun nasıldı bi de, o aylarda o da çok etkiliyor :) Emzirip tartılsaydın
Teşekkür ederim dün gece yemedim ya bide karnim da fenaydi ondan oldu galiba
SüüüppperrrGunaydinlarrrr o zaman benden bi eksi 500 gelsinn :)) 76.200
Ne kadar güzel bir düsünce olmus bu, bence de yazalım :)2018'in sonu da geldi. Yeni yildan neler bekledigimizi mi yazsak? Gecen sene bu zamanlar karnimdaki bebegin saglikli bir sekilde dogmasini dilemistim, simdi kucagimizda cok sukur. Bu yil da yine saglik, mutluluk, huzur diliyorum herkese tabi ki. Ek olarak da istedigimiz kilolara inip, kalici olarak zayiflayalim, bir de kendime de zaman ayirabilmeyi diliyorum.
Yeni bir dil ogrenmek istiyorum, zaman yaratip dil kursuna gidebilmek olabilir mesela.
Bizim de akşama bir planımız yok, evdeyiz. Geçen sene ben de 12'de oğlumun uyuyor olmasını dilemiştimHanimlar,
Aksama planlari olanlar var mi? Biz ufak bebekle evdeyiz, umarim saat 12de uyuyor olur da tum yili guzel uyuyarak gecirir
Gecen yil arkadaslarda toplanmistik. Saat 12ye dogru bahceye ciktik havai fiseklere bakalim diye. Meger bahce kapisinda cocuk kilidi varmis, sogukta disarida kaldikCocuklar iceride uyuyordu ama sesimizi duyuramadik tabi. Neyseki yilbasi gecesi bile calisan cilingir varmis ki, yarim sat sonra filan iceri girebilmistik.
doktora sonrasi akademik kariyer mi dusunuyorsun, yoksa post-doc sonra da doktorali is pozisyonlari mi? turkiyedeki akademik kadro tanimlarinda degisiklik olmus yakin zamanda sanirim.. bi de buyuk universiteler yurtdisinda biraz vakit gecirmeni istiyor sanirim. yurtdisi dusunuyor musunuz?Ne kadar güzel bir düsünce olmus bu, bence de yazalım :)
Tabi ki sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum herkes için öncelikle. Bunun dışında 2019'dan en büyük beklentim doktoramı bitirebilmek ve doktora sonrası iş/post doc bulabilmek.
Umarım herkesin sevdikleriyle gönlünce geçirdiği bir yıl olur 2019
Bizim de akşama bir planımız yok, evdeyiz. Geçen sene ben de 12'de oğlumun uyuyor olmasını dilemiştimİnanır mısın tam yeni yıla girdik ve uyanmıştı, ben de onu emzirmeye gitmiştim
Evet büyük üniversiteler yurtdışı tecrübesi istiyor mutlaka, o sebeple şu an araştırma görevlisi olduğum üniversitede devam edemiyorum :)doktora sonrasi akademik kariyer mi dusunuyorsun, yoksa post-doc sonra da doktorali is pozisyonlari mi? turkiyedeki akademik kadro tanimlarinda degisiklik olmus yakin zamanda sanirim.. bi de buyuk universiteler yurtdisinda biraz vakit gecirmeni istiyor sanirim. yurtdisi dusunuyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?