Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok fazla artı buuu!
Ödem mi oldu ne oldu acaba?
Süt durumun nasıldı bi de, o aylarda o da çok etkiliyor :) Emzirip tartılsaydın

Çok fazla artı buuu!
Ödem mi oldu ne oldu acaba?
Süt durumun nasıldı bi de, o aylarda o da çok etkiliyor :) Emzirip tartılsaydın

Emzirmeden tartılmıştım sonra kahvaltı ettim. Pazar sabahı 54.8di ben en çok sudan şüphelendim. Bugün dikkat edeyim yarın sabah tekrar kontrol. Cumaya mutlaka ekside olurum.

2018'in sonu da geldi. Yeni yildan neler bekledigimizi mi yazsak? Gecen sene bu zamanlar karnimdaki bebegin saglikli bir sekilde dogmasini dilemistim, simdi kucagimizda cok sukur. Bu yil da yine saglik, mutluluk, huzur diliyorum herkese tabi ki. Ek olarak da istedigimiz kilolara inip, kalici olarak zayiflayalim, bir de kendime de zaman ayirabilmeyi diliyorum.

Yeni bir dil ogrenmek istiyorum, zaman yaratip dil kursuna gidebilmek olabilir mesela.

Hanimlar,
Aksama planlari olanlar var mi? Biz ufak bebekle evdeyiz, umarim saat 12de uyuyor olur da tum yili guzel uyuyarak gecirir

Gecen yil arkadaslarda toplanmistik. Saat 12ye dogru bahceye ciktik havai fiseklere bakalim diye. Meger bahce kapisinda cocuk kilidi varmis, sogukta disarida kaldik Cocuklar iceride uyuyordu ama sesimizi duyuramadik tabi. Neyseki yilbasi gecesi bile calisan cilingir varmis ki, yarim sat sonra filan iceri girebilmistik.

Ne kadar güzel bir düsünce olmus bu, bence de yazalım :)

Tabi ki sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum herkes için öncelikle. Bunun dışında
2019'dan en büyük beklentim doktoramı bitirebilmek ve doktora sonrası iş/post doc bulabilmek.

Umarım herkesin sevdikleriyle gönlünce geçirdiği bir yıl olur 2019

Bizim de akşama bir planımız yok, evdeyiz. Geçen sene ben de 12'de oğlumun uyuyor olmasını dilemiştim İnanır mısın tam yeni yıla girdik ve uyanmıştı, ben de onu emzirmeye gitmiştim

doktora sonrasi akademik kariyer mi dusunuyorsun, yoksa post-doc sonra da doktorali is pozisyonlari mi? turkiyedeki akademik kadro tanimlarinda degisiklik olmus yakin zamanda sanirim.. bi de buyuk universiteler yurtdisinda biraz vakit gecirmeni istiyor sanirim. yurtdisi dusunuyor musunuz?

menüler

morordek

cuma:

sabah:haşlanmış yumurta,maydanoz,dereotu,domates,zeytin
öğlen:salata, ızgara tavuk
akşam:humus,ızgara tavuk
2,5 litre su
30 dk yürüyüş

cumartesi:
sabah:bolyeşillik,avokadı,omlet,domates,şekersiz çay
akşam:karnabahar yemeği,ızgara tavuğun kalanları,salata
su:3 litre
spor:kardiyo

pazar:
sabah:sucuklu yumurta,maydanoz,dereotu,peynir
akşam:karnabahar yemeği ev yapımı yoğurt,salata
su:2 litre
spor:45 dk kardiyo
kanatlarım aciiii

Evet büyük üniversiteler yurtdışı tecrübesi istiyor mutlaka, o sebeple şu an araştırma görevlisi olduğum üniversitede devam edemiyorum :)
Bazı üniversiteler istemiyor, direkt doktora sonrası başlatabiliyor, orada dr öğretim üyesi iken post doc yapılabiliyor vs. Şu an her fırsatı değerlendirmeyi düsünüyorum. Yani yurt dışı tecrübesi istemeyen üniversitelere de başvuracağım, bir yandan yurt dışında post doc pozisyonlarına da bakıyorum ve başvuru yapacağım. Neresi olur, kabul alır mıyım vs bunları bilmiyorum artık zaman gösterecek :) Önceliğim akademisyenlik, eğer kısa vadede böyle bir pozisyon bulamazsam da özel sektörde iş aramayı düsünüyorum :)
Resmen üniversiteyi yeni bitiren öğrenci durumundayım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…