- 6 Mart 2017
- 1.649
- 3.481
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #300.361
Aynen + da olsaydim alma diyecektim takimi kötü etkilemiyim diye ama gaza geldim bu hafta gidecek.. sarma dolma yaptik hatta ama benim ki ayri yapildi :) bulgurlu :))Süüüppperrr
Hadi güzel bi eksiyle gel bu hafta listeye alalım seni :)
Evet büyük üniversiteler yurtdışı tecrübesi istiyor mutlaka, o sebeple şu an araştırma görevlisi olduğum üniversitede devam edemiyorum :)
Bazı üniversiteler istemiyor, direkt doktora sonrası başlatabiliyor, orada dr öğretim üyesi iken post doc yapılabiliyor vs. Şu an her fırsatı değerlendirmeyi düsünüyorum. Yani yurt dışı tecrübesi istemeyen üniversitelere de başvuracağım, bir yandan yurt dışında post doc pozisyonlarına da bakıyorum ve başvuru yapacağım. Neresi olur, kabul alır mıyım vs bunları bilmiyorum artık zaman gösterecek :) Önceliğim akademisyenlik, eğer kısa vadede böyle bir pozisyon bulamazsam da özel sektörde iş aramayı düsünüyorum :)
Resmen üniversiteyi yeni bitiren öğrenci durumundayım yani
Evet bende yazayım yenı yılda olmasını istediğim dileklerimi. Her zamanki gibi sağlıklı huzurlu sevgi dolu bir yıl olması yanında 1. Zayıflatmayı 2. Tüp bebek tedavisine yeniden baslayarak hamile kalmayı ve 3. Olarak ta borclarımızdan kurtulmayı diliyorum.
Rabbim kimin ne dileği duası varsa bu yıl hepsi tek tek gerçekleşmesini nasip etsin. Hepimiz istediğimiz kilolara ulasarak mutlu olalım.
Evet büyük üniversiteler yurtdışı tecrübesi istiyor mutlaka, o sebeple şu an araştırma görevlisi olduğum üniversitede devam edemiyorum :)
Bazı üniversiteler istemiyor, direkt doktora sonrası başlatabiliyor, orada dr öğretim üyesi iken post doc yapılabiliyor vs. Şu an her fırsatı değerlendirmeyi düsünüyorum. Yani yurt dışı tecrübesi istemeyen üniversitelere de başvuracağım, bir yandan yurt dışında post doc pozisyonlarına da bakıyorum ve başvuru yapacağım. Neresi olur, kabul alır mıyım vs bunları bilmiyorum artık zaman gösterecek :) Önceliğim akademisyenlik, eğer kısa vadede böyle bir pozisyon bulamazsam da özel sektörde iş aramayı düsünüyorum :)
Eskiden cesaret edemiyordum ama artık daha açığım böyle şeylere :) Alıp başımı gidesim var o derece. O yüzden seçenekler arasında.Yurtdisi guzel bir degisiklik olur aslinda ailecek gidebilirseniz, ufaklik da yeni bir dil ogrenir, ama bu isler hic belli olmuyor. Ben degisimi ve suprizleri severim.
valla ben evliyken kocayi birakip amerika'ya gittim, su hayati birkez yasiyorsun anlastiktan sonra neden olmasin ama minigini birakamazsin bence.Eskiden cesaret edemiyordum ama artık daha açığım böyle şeylere :) Alıp başımı gidesim var o derece. O yüzden seçenekler arasında.
Allah gönlüne göre versin canımmEvet büyük üniversiteler yurtdışı tecrübesi istiyor mutlaka, o sebeple şu an araştırma görevlisi olduğum üniversitede devam edemiyorum :)
Ördeğim şimdi gördüm yazdığını. Dünden beri benim kuzumun kulak ağrısı var, bügünde doktora gittik vs. Daha yeni girebildik içeri. Hastaneler dolu, bütün çocuklar hasta.Yarın herkesten kontrol amaçlı pazartesi bildirimi istiyorum hanımlar
Artı olanlar varsa bilelim. Özellikle listedekiler, mutlaka bildirim yapsın
Deniz ve Kum @balpamuk ayvacicegi fancynancy H hayalalemiveben
Canım benim inşallah daha iyi olmuşsundur. Bak sana yazarken hatırladım kendi ilaçlarımı içmediğimi. Kazım peşinde koşmaktan herşeyi unuttum.Umarım canım
Çok yüksek hedefler koymamaya çalıştım ne yalan söyleyeyim. Hedefler tutturulmazsa daha çok demoralize olunur gibi geldi. Ki bu hedefler tutsa bile yuzdemiz 0.4 civarı oluyor. Derecenin yanından bile geçemeyiz ama maksat bi yerden başlamak. Herkes yapabildiğini görsün ki hız kazanalım
Bu arada sana da çok geçmiş olsun. Ben hala salya sümük durumundayım. Bu gece dinlenebilirsem belki yarına daha iyi olurum diye umuyorum.
Çok geçmiş olsunBilmiyorum ya sabah menemen dokunmuş olabailir başka da dokunacak bir şey yemedim ama daha iyiyim şimdi acayip sis hissediyorum sadece
Aynen canim spor yok sabahlari çok soğuk akşamlarıda çok yağmur vardi evdede yapamıyorumMenün her zamanki gibi çok güzel canım ama spor yapamıyorsun sanırım bu aralar. Spor da olsa harika olacak
Bende en çok sağlik diliyorum huzur mutluluk kizimin istedigi üniversiteyi kazanmasini kilo vermeyi istiyorum2018'in sonu da geldi. Yeni yildan neler bekledigimizi mi yazsak? Gecen sene bu zamanlar karnimdaki bebegin saglikli bir sekilde dogmasini dilemistim, simdi kucagimizda cok sukur. Bu yil da yine saglik, mutluluk, huzur diliyorum herkese tabi ki. Ek olarak da istedigimiz kilolara inip, kalici olarak zayiflayalim, bir de kendime de zaman ayirabilmeyi diliyorum.
Yeni bir dil ogrenmek istiyorum, zaman yaratip dil kursuna gidebilmek olabilir mesela.
Yurt disindamisin canim senHanimlar,
Aksama planlari olanlar var mi? Biz ufak bebekle evdeyiz, umarim saat 12de uyuyor olur da tum yili guzel uyuyarak gecirir
Gecen yil arkadaslarda toplanmistik. Saat 12ye dogru bahceye ciktik havai fiseklere bakalim diye. Meger bahce kapisinda cocuk kilidi varmis, sogukta disarida kaldikCocuklar iceride uyuyordu ama sesimizi duyuramadik tabi. Neyseki yilbasi gecesi bile calisan cilingir varmis ki, yarim sat sonra filan iceri girebilmistik.
Yok miniğimi bırakmam tabi ki ben nereye o orayavalla ben evliyken kocayi birakip amerika'ya gittim, su hayati birkez yasiyorsun anlastiktan sonra neden olmasin ama minigini birakamazsin bence.
Insallah canım hepimizinAllah gönlüne göre versin canımm
Evet almışsın bak Sibelcim hadi ver yine o aldıklarınıBende 2019dan sağlık sıhhat mutluluk bekliyorum standart istekler borçlarimiz bitsin tabiki birde artık şu savaş hali bitsin ya bu Utopik bir dilek herhalde . Daha enerjik olmak çocuklarla daha kaliteli zaman yaşamak. He birde ailede hasta akrabalar var onlarada şifalar . Kimseler sevdiklerinden ayrılmasın evlatlar babasız kalmasın yeter artık...
Eee birde 55 kilo olsam iyi olur tabi...
Eki Görüntüle 2220620
Geçmiş olsun Ferahcım. Kontrol amaçlı istemistim dilediğin zaman tartıl fırsat bulursanÖrdeğim şimdi gördüm yazdığını. Dünden beri benim kuzumun kulak ağrısı var, bügünde doktora gittik vs. Daha yeni girebildik içeri. Hastaneler dolu, bütün çocuklar hasta.Orta kulak iltihabı başlangıcı imiş. Antibiyotik, alerji ilaçları vs başladık şimdi.
Tartılamadım kuzucum kusura bakma akşamda arkadaşlarda kalacağız. Ama çarşamba-perşembe hurma detoksu yapacağım. Valla ne uyku kaldı ne düzen. Çocuklar ve biz hasta olmayalım, başka bir şey istemiyor insan. Yarın da tartılamam ama istersen Çarşamba tartılabilirim canım.
Sen de kendine iyi bak, biz iyi olalım ki onlar da iyi olsun. Ben bugün daha iyiyimCanım benim inşallah daha iyi olmuşsundur. Bak sana yazarken hatırladım kendi ilaçlarımı içmediğimi. Kazım peşinde koşmaktan herşeyi unuttum.ben daha iyi oldum valla çok şükür. Allah dağına göre kar veriyor işte. Bende kötü olsam kuzumla ilgilenemezdim doğru dürüst.
Canım geçmiş olsun.. Ben de diyorum ortimin sesi neden çıkmıyor acaba.Canım benim inşallah daha iyi olmuşsundur. Bak sana yazarken hatırladım kendi ilaçlarımı içmediğimi. Kazım peşinde koşmaktan herşeyi unuttum.ben daha iyi oldum valla çok şükür. Allah dağına göre kar veriyor işte. Bende kötü olsam kuzumla ilgilenemezdim doğru dürüst.
Ben de sabah tartıldım ama yazmamışım kilom sabit..Yok miniğimi bırakmam tabi ki ben nereye o oraya
Eşim de sorun çıkaracak biri değil aslında, fırsatını bulursa o da gelir zaten. Amerika'ya ne için gitmiştin?
Insallah canım hepimizin
Evet almışsın bak Sibelcim hadi ver yine o aldıklarını
Geçmiş olsun Ferahcım. Kontrol amaçlı istemistim dilediğin zaman tartıl fırsat bulursan
Sen de kendine iyi bak, biz iyi olalım ki onlar da iyi olsun. Ben bugün daha iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?