Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet bende yazayım yenı yılda olmasını istediğim dileklerimi. Her zamanki gibi sağlıklı huzurlu sevgi dolu bir yıl olması yanında 1. Zayıflatmayı 2. Tüp bebek tedavisine yeniden baslayarak hamile kalmayı ve 3. Olarak ta borclarımızdan kurtulmayı diliyorum.

Rabbim kimin ne dileği duası varsa bu yıl hepsi tek tek gerçekleşmesini nasip etsin. Hepimiz istediğimiz kilolara ulasarak mutlu olalım.

Süüüppperrr
Hadi güzel bi eksiyle gel bu hafta listeye alalım seni :)
Aynen + da olsaydim alma diyecektim takimi kötü etkilemiyim diye ama gaza geldim bu hafta gidecek.. sarma dolma yaptik hatta ama benim ki ayri yapildi :) bulgurlu :))

Ilk bebek mi olacak kismetse? Kilo vermek eminim hamile kalmaya da yardimci olur

Yurtdisi guzel bir degisiklik olur aslinda ailecek gidebilirseniz, ufaklik da yeni bir dil ogrenir, ama bu isler hic belli olmuyor. Ben degisimi ve suprizleri severim.

Yurtdisi guzel bir degisiklik olur aslinda ailecek gidebilirseniz, ufaklik da yeni bir dil ogrenir, ama bu isler hic belli olmuyor. Ben degisimi ve suprizleri severim.
Eskiden cesaret edemiyordum ama artık daha açığım böyle şeylere :) Alıp başımı gidesim var o derece. O yüzden seçenekler arasında.

Eskiden cesaret edemiyordum ama artık daha açığım böyle şeylere :) Alıp başımı gidesim var o derece. O yüzden seçenekler arasında.
valla ben evliyken kocayi birakip amerika'ya gittim, su hayati birkez yasiyorsun anlastiktan sonra neden olmasin ama minigini birakamazsin bence.

Allah gönlüne göre versin canımm

Bende 2019dan sağlık sıhhat mutluluk bekliyorum standart istekler borçlarimiz bitsin tabiki birde artık şu savaş hali bitsin ya bu Utopik bir dilek herhalde . Daha enerjik olmak çocuklarla daha kaliteli zaman yaşamak. He birde ailede hasta akrabalar var onlarada şifalar . Kimseler sevdiklerinden ayrılmasın evlatlar babasız kalmasın yeter artık...
Eee birde 55 kilo olsam iyi olur tabi...

Ördeğim şimdi gördüm yazdığını. Dünden beri benim kuzumun kulak ağrısı var, bügünde doktora gittik vs. Daha yeni girebildik içeri. Hastaneler dolu, bütün çocuklar hasta. Orta kulak iltihabı başlangıcı imiş. Antibiyotik, alerji ilaçları vs başladık şimdi.
Tartılamadım kuzucum kusura bakma akşamda arkadaşlarda kalacağız. Ama çarşamba-perşembe hurma detoksu yapacağım. Valla ne uyku kaldı ne düzen. Çocuklar ve biz hasta olmayalım, başka bir şey istemiyor insan. Yarın da tartılamam ama istersen Çarşamba tartılabilirim canım.

Canım benim inşallah daha iyi olmuşsundur. Bak sana yazarken hatırladım kendi ilaçlarımı içmediğimi. Kazım peşinde koşmaktan herşeyi unuttum. ben daha iyi oldum valla çok şükür. Allah dağına göre kar veriyor işte. Bende kötü olsam kuzumla ilgilenemezdim doğru dürüst.

Bende en çok sağlik diliyorum huzur mutluluk kizimin istedigi üniversiteyi kazanmasini kilo vermeyi istiyorum

Yurt disindamisin canim sen

valla ben evliyken kocayi birakip amerika'ya gittim, su hayati birkez yasiyorsun anlastiktan sonra neden olmasin ama minigini birakamazsin bence.
Yok miniğimi bırakmam tabi ki ben nereye o oraya
Eşim de sorun çıkaracak biri değil aslında, fırsatını bulursa o da gelir zaten. Amerika'ya ne için gitmiştin?

Allah gönlüne göre versin canımm
Insallah canım hepimizin
Evet almışsın bak Sibelcim hadi ver yine o aldıklarını
Geçmiş olsun Ferahcım. Kontrol amaçlı istemistim dilediğin zaman tartıl fırsat bulursan
Sen de kendine iyi bak, biz iyi olalım ki onlar da iyi olsun. Ben bugün daha iyiyim

Canım geçmiş olsun.. Ben de diyorum ortimin sesi neden çıkmıyor acaba.

Ben de sabah tartıldım ama yazmamışım kilom sabit..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…