Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlaaarrr. 2019'a girdik. Benim bu yıldan beklentilerim çok. Öncelikle herkesin tüm dilekleri kabul olsun canlarım. Sağlıklı mutlu başarılı barış içinde sevgi dolu bir yıl olsun. Hastalıklar şifa, dertler deva bulsun. Evlat isteyenin evladı olsun. Para isteyen para bulsun. Veee hep istediğimiz o fit bedene kavuşalım hep birlikte.

Geçmiş olsun, hurma detoksu nasıl oluyor (hurma çok şekerli bir meyve)?

Yurt disindamisin canim sen

Evet gurbet ellerdeyiz :)

Ne güzel o zaman, umarım gönlünüze göre olur. Mezuniyet hedefi yaza mi sene sonuna mi? Ben de annelik izninden sonra işe mi doktoraya mi dönsem diye düşünüyorum...
Evet canım. Doğal yolla olmuyor bizde. 2 tüp olumsuz oldu. Bakalım nasip belki bu yıldır
Hadi bakalım inşallah bu yıl olur.

Kahvaltım bir yumurta salata peynir zeytin
Ara: mandalina
Akşam menüsü :mercimek çorbası köfte
Ara: Türk kahvesi 1 lt su

Güzel menü ama sende benim gibi az su iciyorsun galiba. Kilo durumları nasıl?

Gunaydin, yeni yilin ilk gununden merhaba. Dünün ozeti:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 kapya biber, 20 gr beyaz peynir, 1 dilim ekme
Ara: 1 muz, limonlu su, 1 avuç ceviz
Öğle: 2 tabuk but, salata, 1 dilim ekmek
Ara: 1 elma, 1 avuç kaju
Aksam: kıymalı sos, salata, 1 dilim ekmek

Su: 2 litre
Spor:yok

Dün akşam yeni yıla film izleyerek girdik, tabi eşim yine cips dondurma filan aldı. Ben de kardelelen321 in elmali toplarindan yaptim ama elmalar suluymuş galiba biraz cıvık oldu topları dolaba koydum bugün bakıcam artık kakaoya bulama işine. Esin dondurmasindan 2 kaşık yedim

Son düzenleme:
Kızlar dün sabit gelmistim bugün eksideyim..Arkadaş çok ısrar etti kırmamak için 1 tane küçük milföy yedim.. Foto da belli zaten..Aksamı çekmeyi unuttum az ekmekli tavuk döner yedim. Saat 9 da falan da biraz patlamış yedim.
Spor olarak sadece 5000 adım var..

Eklentiler

• 20190101_093151.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:

Amin canım ne güzel bir dua etmişsin Allahım kabul etsin

Amiiinnn insallah :)
Ne güzel o zaman, umarım gönlünüze göre olur. Mezuniyet hedefi yaza mi sene sonuna mi? Ben de annelik izninden sonra işe mi doktoraya mi dönsem diye düşünüyorum...
Mezuniyet yaza, hatta en geç Eylül ayı diyelim. Umarım güzel olur bakalım benim için şu an çok belirsizliklerle dolu bir sene :)
Doktora apayrı bir dünya maalesef yani yüksek lisansa falan benzemiyor. Iyi düşün öyle tercihini yap derim :)
Iyi seneler saracım, 2019'da umarım dileklerin gerçek olur

Amin canım hepimizin hayırlı dilekleri gerçekleşsin güzel günlerin başlangıcı olsun 2019

Benim ki çok direndi ama uyudu tatil gunleri olunca böyle oluyor ya babasiyla daha cok vakit geciriyorlar duzeni bozuluyor... ama bu gece her saat başı uyandi istisnasiz bilmiyorum ya derdini de anlamiyoruzzz.. Uyumadan bütün vucudunu kremledim belki kurumuş kasiniyordur diye ama yokk her saat uyandi.. senin ki uyudu mu..

Evet 12'de uyuyordu.
Allah Allah neden öyle oluyor acaba? Geçen ayvaciceginin yazdıkları çok doğruydu, sinir sisteminin sakinlesmesi lazım bebeğin uykuya dalabilmesi için. Diş falan mı çıkarıyor acaba?

Dişler hep arka arkaya çıktı... Köpek dişinin ikincisini patlatmiş ondan oluyor galiba ama cok uzun sürüyor 10 günde bir normal uykusu normalde uyku ritüellerimiz var bahsetmistim..böyle tatil gunleri dışında.. uykuya güzel daliyor ama sonra sık sık uyaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…