- 6 Mart 2017
- 1.649
- 3.481
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #300.381
Ilk bebek mi olacak kismetse? Kilo vermek eminim hamile kalmaya da yardimci olur
Ördeğim şimdi gördüm yazdığını. Dünden beri benim kuzumun kulak ağrısı var, bügünde doktora gittik vs. Daha yeni girebildik içeri. Hastaneler dolu, bütün çocuklar hasta.Orta kulak iltihabı başlangıcı imiş. Antibiyotik, alerji ilaçları vs başladık şimdi.
Tartılamadım kuzucum kusura bakma akşamda arkadaşlarda kalacağız. Ama çarşamba-perşembe hurma detoksu yapacağım. Valla ne uyku kaldı ne düzen. Çocuklar ve biz hasta olmayalım, başka bir şey istemiyor insan. Yarın da tartılamam ama istersen Çarşamba tartılabilirim canım.
Yurt disindamisin canim sen
Yok miniğimi bırakmam tabi ki ben nereye o oraya
Eşim de sorun çıkaracak biri değil aslında, fırsatını bulursa o da gelir zaten. Amerika'ya ne için gitmiştin?
Insallah canım hepimizin
Evet almışsın bak Sibelcim hadi ver yine o aldıklarını
Geçmiş olsun Ferahcım. Kontrol amaçlı istemistim dilediğin zaman tartıl fırsat bulursan
Sen de kendine iyi bak, biz iyi olalım ki onlar da iyi olsun. Ben bugün daha iyiyim
Hadi bakalım inşallah bu yıl olur.Evet canım. Doğal yolla olmuyor bizde. 2 tüp olumsuz oldu. Bakalım nasip belki bu yıldır
Kahvaltım bir yumurta salata peynir zeytin
Ara: mandalina
Akşam menüsü :mercimek çorbası köfte
Ara: Türk kahvesi 1 lt su
Kızlaaarrr. 2019'a girdik. Benim bu yıldan beklentilerim çok. Öncelikle herkesin tüm dilekleri kabul olsun canlarım. Sağlıklı mutlu başarılı barış içinde sevgi dolu bir yıl olsun. Hastalıklar şifa, dertler deva bulsun. Evlat isteyenin evladı olsun. Para isteyen para bulsun. Veee hep istediğimiz o fit bedene kavuşalım hep birlikte.
Amiiinnn insallah :)Kızlaaarrr. 2019'a girdik. Benim bu yıldan beklentilerim çok. Öncelikle herkesin tüm dilekleri kabul olsun canlarım. Sağlıklı mutlu başarılı barış içinde sevgi dolu bir yıl olsun. Hastalıklar şifa, dertler deva bulsun. Evlat isteyenin evladı olsun. Para isteyen para bulsun. Veee hep istediğimiz o fit bedene kavuşalım hep birlikte.
Mezuniyet yaza, hatta en geç Eylül ayı diyelim. Umarım güzel olur bakalım benim için şu an çok belirsizliklerle dolu bir sene :)Ne güzel o zaman, umarım gönlünüze göre olur. Mezuniyet hedefi yaza mi sene sonuna mi? Ben de annelik izninden sonra işe mi doktoraya mi dönsem diye düşünüyorum...
Iyi seneler saracım, 2019'da umarım dileklerin gerçek olur
Amiiinnn insallah :)
Mezuniyet yaza, hatta en geç Eylül ayı diyelim. Umarım güzel olur bakalım benim için şu an çok belirsizliklerle dolu bir sene :)
Doktora apayrı bir dünya maalesef yani yüksek lisansa falan benzemiyor. Iyi düşün öyle tercihini yap derim :)
Iyi seneler saracım, 2019'da umarım dileklerin gerçek olur
Benim ki çok direndi ama uyudu tatil gunleri olunca böyle oluyor ya babasiyla daha cok vakit geciriyorlar duzeni bozuluyor... ama bu gece her saat başı uyandi istisnasiz bilmiyorum ya derdini de anlamiyoruzzz.. Uyumadan bütün vucudunu kremledim belki kurumuş kasiniyordur diye ama yokk her saat uyandi.. senin ki uyudu mu..
Evet 12'de uyuyordu.Benim ki çok direndi ama uyudu tatil gunleri olunca böyle oluyor ya babasiyla daha cok vakit geciriyorlar duzeni bozuluyor... ama bu gece her saat başı uyandi istisnasiz bilmiyorum ya derdini de anlamiyoruzzz.. Uyumadan bütün vucudunu kremledim belki kurumuş kasiniyordur diye ama yokk her saat uyandi.. senin ki uyudu mu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?