Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tatlım benim büyük kızım da çok sık uyanırdı. Memeye aşırı düşkündü. Az az sık sık emmek isterdi. Memede uyurdu. Çok çektim onu büyütene kadar. 4-5 saat uykuyla yaşardım zombi gibi dolaşırdım. 2 yaşında memeyi bıraktırdım ondan sonra uyku biraz normale dönmeye başlamıştı. Yalnız uyku sevmeyen bi çocuk halen daha. Bi arkadaşım ın oğlu 3,5 yaşında halen gündüz 2 dafa uyuyo. Benimki 2,5 yaşında Öğle uykusunu bıraktı. Şu an 4,5 yaşında gece uyanıp tuvalete gidiyo ordan oturma odasına geçiyo orda uyuyo. Küçük gece 9 da yatıyo sabah 8 e kadar uyuyo tabi ablası uyandırmazsa. Aynı odada yattıkları için bazen büyük küçüğü uyandırıyo

Benimkiler uyuyordu canım ya seninki?
Benimki de uyuyordu 12'de ama 1 gibi bi uyandı tabi ki :) Hala deliksiz uyumuyor maalesef. Senin büyük kız gibi biliyorsun durumları zaten :)
Bizimki 8-8.30 gibi uyumustu, sonra 1'e dogru uyandi. Yalniz sabaha kadar 2 kez uyandi ikisinde de emzirdim ama uyanikken koydum yatagina, nasil olduysa biraz parmagini emip kendi kendine uyudu :) umarim boyle boyle ogrenir kendiliginden uyumayi.
Kendi kendine uyuyabilmesi cok iyi :)
Küçük çok iyi ya, ablası uyandırmazsa deliksiz mi uyuyor sabaha kadar ? Maşallah diyeyim

Küçük kaç yaşında?

Geçen hafta katıldım bu şekilde beslendim 1 kilo verebilmişim suan 79 kiloyum siz kac kilosunuz ?

Evet canım deliksiz uyuyo. Emmeyi 1 yaşında bırakmıştı zaten. Dişleri de tamamı çıktı. Hasta değilse yada abla uyandırmadıysa uyanmıyor. İlkinden çok çektim bu da öyle olsaydı çıldırıdım herhalde.

2019 ilk selamını vereyim bende
2 gündür oruçluyum öğünler çok diyet lik olmuyor sanki ama eskiye göre iyi saatte bir sey yiyordum ondan vazgeçsem kilo veririm aslında biraz suyu artirip ip atlasam 60 olurum ama sonrasi daha çok efor ister en son 2010da 55 kiloydum 2 cocuk ve böylesine kötü beslenmeye iyi sayılır..
Dün 10daki muffini saymazsak iyiym adaptosyan sürecimi ördekcim biliyor. Şimdi aklıma Suzi geldi kaçamak bahsedince doğum yaptımiki nasıl acaba ördekcim bilgin var mı.
Hastalarada geçmiş olsun bu arada
Kızım uyanıktı benimde oğlum uyudu ama öksürük kusma uyandı bugunde ateşli epeydir ateş yoktu bu sefer Hayır olsun yatıyor ağır grip bu sefer...

Geçmiş olsun canım

Geçen hafta katıldım bu şekilde beslendim 1 kilo verebilmişim suan 79 kiloyum siz kac kilosunuz ?

etkisini gorebilmeye basladiysan cok iyi.

Tam 1,5 yaşında şu anda canım.

masallah, bebekler hep sevimli ama uyuyan bebek de ayri guzel oluyor :)

Yarın SP yapmayı düşünüyorum. Eşlik etmek isteyen var mı?

edeyim dicem ama SP'ye neler giriyor hic bir fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…