Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

etkisini gorebilmeye basladiysan cok iyi.

masallah, bebekler hep sevimli ama uyuyan bebek de ayri guzel oluyor :)

edeyim dicem ama SP'ye neler giriyor hic bir fikrim yok.
Saf protein canım sadece et,tavuk,balık,yumurta,yoğurt,süt ürünleri yeniliyor..Protein dışında başka bisey yenmiyor..

Aynen yaa bizimkide meme de uyuyor uzun tutmaya çalışıyorum ama doyunca istemiyor artik.. ama bazen uyandiktan sonra uykuya geçemiyor o cok zorluyor.. galiba senin kızın gibi olacak benim oglum da.. Allah bağışlasın da yapı meselesi galiba... e diş te etkiliyor tabi..Allah im saglik versin bedenlerine ben bi süre daha zombilige devammm :))

Diyet elma topu nasıl yapılıyor canım merak ettim
kardelelen321 paylasmis zamaninda ben de burada gordum. tarifi soyle:

Diyet elma topları
  • 2 küçük elma
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • 2 ceviz
  • 1 yemek kaşığı yulaf kepeği
  • Kakao
Elmalar soyulduktan sonra rendelenir. Yumuşayana kadar ocakta pişirilir. Cevizler küçük küçük parçalanır. Elmaların içine kakao hariç tüm malzemeler eklenir. Ceviz büyüklüğünde toplar yapılır ve kakao ya bulanır. Buzdolabında birkaç saat dinlendirildikten sonra servise hazır.

Hmmmm çok nefis duruyor iki tanesi bir bardak sütle harika bir ara öğün olur bence

Menümü de yazayim

Sabah
1 kase muzlu yulaf ezmeli yogurt
2 kaşık tahin pekmez
3 zeytin

Öğle 1 yumurta
Ara
Çekirdek kahve

Akşam
1 tabak dolma 1 buyuk bardak ayran
Ara
1 fincan bitki çayı belki 1 kase yogurt yerim aksam yemegini erken yiyorum acikiyorum sonra yogurt iyi oluyorr...

Su
2 litre
Spor 1 saat plates

Kardelelen321 saol canım
Asmi çekirdek hem vitaminli ama kaçamak olarak sayılabilir ki bence sayilmasa iyi olur bende seviyorum abartıyorumda . Spor cok güzelmiş.
Bizde bayadir evdeyiz genelde azcik güneş gorunce bebeler park diyor çıkartıyorum bu kezde üşütuyurlar sürekli öksürük kışı hiç sevmiyorum

Ya ben karatay yapiyorumm geçen kitabini okudum kilo yapmaz diyor yazsiz tuzsuz zaten ama 1 avuç yiyorum artik normalde bende abartirdim . Spor salonu olmazsa bende spor yapamiycam galiba.. valla ben korkudan cikaramiyorumm çocuğu aslinda temiz hava ama bi bakkala markete gidersek işte anca öyle biraz hava aliyo.

Maşallah tekrardan sen uykusuzluğu ilk kızında dibine kadar yaşamışsın zaten, bu kızın yüzüne gülmüş ne güzel
Emmeyi bırakınca uyku da düzene giriyor diyorlar genelde.
Bizimkinin hala en arka azıları tamamlanmadı. Aslında ilk dişleri çabuk çıkardı herhalde çabuk tamamlayacak diye düşünmüştüm. Neyse sağlıklı olsun da..

Saf protein canım sadece et,tavuk,balık,yumurta,yoğurt,süt ürünleri yeniliyor..Protein dışında başka bisey yenmiyor..
Sadece hayvansal protein mi, findik/fıstık nohut/mercimek vb olmuyor mu?

BEn bugün bi tencete sebze çorbası yaptım (kivircik lahana, brokoli, kabak, soğan, kereviz sapı, maydonoz). Önümüzdeki günler bitene kadar onu icerim artık.

2019 şu ana kadar güzel gidiyor. Bugün temizlik ev düzenleme işlerine baktım. Kilo verip gardrop yenileme konusunda çok motive oldum :)
Tabletteki pinterest hesabını sağlıklı beslenme spor minimalist giyim tarzı takibe cevirdik (önceden hep bebek hamilelik vb idi). Oradaki görseller de çok motive edici.

Günde 21 hurma ve yoğurt tüketiliyor.
Sabah, öğle, akşam 7 hurma ve 1 kase yoğurt şeklinde.
Ben denedim hem tok tutuyor hem de güzel detoks oluyor. Şekerli olmasına bir şey diyemem ama vitamin açısından süper. Ve gerçekten çok tok tutuyor. Ama sonrasında çok dikkat etmek gerekiyor çünkü gidenler aniden geri gelebiliyor.
Max 1 hafta yapılıyor. Ben en fazla 3 gün yapmıştım. İyi geliyor.

etkisini gorebilmeye basladiysan cok iyi.

masallah, bebekler hep sevimli ama uyuyan bebek de ayri guzel oluyor :)

edeyim dicem ama SP'ye neler giriyor hic bir fikrim yok.
Sen emziriyorsun şekerim. Saf protein sütünü etkileyebilir. Takımdan eski bir arkadaşımız yapmıştı da sütü azalmıştı

Bugün:
Sabah: tavada biberli yumurta, 1 kapya biber, 20 gr cecil peynir, 2 dilim ekmek
Ara: 1 portakal, 2 elma topu
Öğle: 1 tavuk but, salata, 1 dilim ekmek
Aksam: kıymalı kabak yemegi, yoğurt

Su:2 litre
Spor: 1 saat yürüyüş
Badem sütü almıştım denemelik. Kahvaltıda iceyim dedim. Badem tadi iyi de yaninda cok yapay bir tat vardı içemedim.

Hindistan cevizi de koymayı deneyebilirsin bence tarçın yerine güzel olabilir

Iyi fikir ama onu da sevmiyorum. Düşününce sevmedigim az şey var ikisi tarçın ve hindistan cevizi :)

Hepimiz iyiyiz Şeymacım. Teşekkür ederizzz.
Yarın SP ya da hurma alabilirsem detoks yapacağım. Sabittim sabah

Ben hurma falan alamadım belki yaparım 2 gün seninle ortim.

Yarın ben de 2 günlük proteine başlıyorum. Sonra bir detoks programı uygulayıp arınmayı düşünüyorum. Zaten egzamam da çok kötü durumda. Bu aralar yediğime içtiğime hiç dikkat edemedim. Vücudum resmen asidik düzeyde. Önce yediklerimin arınmasını bir yapayım...Sonra da bizim bir vicdan çorbamız vardı yaa geçen sene ne çok içmiştim o çorbayı. Şimdi ayvacicegi çorba tarifini yazınca aklıma geldi. Akşam yemeklerinde o çorbayı içiyorduk duraklama yaşarsak veya önceki gün fazla kaçırırsak. Çokta iyi gitmiştik hatırlayın... 0zlem hatırlaraın sen de... Yine takılmalarda vicdan çorbası yaparız. Hem sınırsız içebiliyorduk.

morordek Haklısın katılım sağlayamadım. Biraz yoğun bir dönem ve kızım da çok hasta oldu. Hastalığından ziyade psikolojik olarak da çok zorladı bizi son günlerde. Yalnız şunu öğrendim ki Sudafed şurup çok huysuzluk yapabiliyormuş çocuklarda. Doktorlardan biri uyardı. Nitekim olayı anladım ancak çözümü yok çekiyoruz, kaderim....
Bu ikonu koymamıştım valla kendiliğinden eklenmiş ancak bu da duruma uygunmuş aslında. Koptummm... :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…