- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #300.421
Saf protein canım sadece et,tavuk,balık,yumurta,yoğurt,süt ürünleri yeniliyor..Protein dışında başka bisey yenmiyor..etkisini gorebilmeye basladiysan cok iyi.
masallah, bebekler hep sevimli ama uyuyan bebek de ayri guzel oluyor :)
edeyim dicem ama SP'ye neler giriyor hic bir fikrim yok.
Aynen yaa bizimkide meme de uyuyor uzun tutmaya çalışıyorum ama doyunca istemiyor artik.. ama bazen uyandiktan sonra uykuya geçemiyor o cok zorluyor.. galiba senin kızın gibi olacak benim oglum da.. Allah bağışlasın da yapı meselesi galiba... e diş te etkiliyor tabi..Allah im saglik versin bedenlerine ben bi süre daha zombilige devammm :))Tatlım benim büyük kızım da çok sık uyanırdı. Memeye aşırı düşkündü. Az az sık sık emmek isterdi. Memede uyurdu. Çok çektim onu büyütene kadar. 4-5 saat uykuyla yaşardım zombi gibi dolaşırdım. 2 yaşında memeyi bıraktırdım ondan sonra uyku biraz normale dönmeye başlamıştı. Yalnız uyku sevmeyen bi çocuk halen daha. Bi arkadaşım ın oğlu 3,5 yaşında halen gündüz 2 dafa uyuyo. Benimki 2,5 yaşında Öğle uykusunu bıraktı. Şu an 4,5 yaşında gece uyanıp tuvalete gidiyo ordan oturma odasına geçiyo orda uyuyo. Küçük gece 9 da yatıyo sabah 8 e kadar uyuyo tabi ablası uyandırmazsa. Aynı odada yattıkları için bazen büyük küçüğü uyandırıyo
diyet elma toplarini denedim, guzel oldu ama tarcin tadi baskin ben de tarcini pek sevmiyorum. bir dahakini tarcinsiz denerim artik.
Diyet elma topu nasıl yapılıyor canım merak ettim
kardelelen321 paylasmis zamaninda ben de burada gordum. tarifi soyle:
Diyet elma topları
Elmalar soyulduktan sonra rendelenir. Yumuşayana kadar ocakta pişirilir. Cevizler küçük küçük parçalanır. Elmaların içine kakao hariç tüm malzemeler eklenir. Ceviz büyüklüğünde toplar yapılır ve kakao ya bulanır. Buzdolabında birkaç saat dinlendirildikten sonra servise hazır.
- 2 küçük elma
- 1 çay kaşığı tarçın
- 2 ceviz
- 1 yemek kaşığı yulaf kepeği
- Kakao
Ya ben karatay yapiyorumm geçen kitabini okudum kilo yapmaz diyor yazsiz tuzsuz zaten ama 1 avuç yiyorum artik normalde bende abartirdim . Spor salonu olmazsa bende spor yapamiycam galiba.. valla ben korkudan cikaramiyorumm çocuğu aslinda temiz hava ama bi bakkala markete gidersek işte anca öyle biraz hava aliyo.Kardelelen321 saol canım
Asmi çekirdek hem vitaminli ama kaçamak olarak sayılabilir ki bence sayilmasa iyi olur bende seviyorum abartıyorumda . Spor cok güzelmiş.
Bizde bayadir evdeyiz genelde azcik güneş gorunce bebeler park diyor çıkartıyorum bu kezde üşütuyurlar sürekli öksürük kışı hiç sevmiyorum
Maşallah tekrardanEvet canım deliksiz uyuyo. Emmeyi 1 yaşında bırakmıştı zaten. Dişleri de tamamı çıktı. Hasta değilse yada abla uyandırmadıysa uyanmıyor. İlkinden çok çektim bu da öyle olsaydı çıldırıdım herhalde.
Sadece hayvansal protein mi, findik/fıstık nohut/mercimek vb olmuyor mu?Saf protein canım sadece et,tavuk,balık,yumurta,yoğurt,süt ürünleri yeniliyor..Protein dışında başka bisey yenmiyor..
Günde 21 hurma ve yoğurt tüketiliyor.Geçmiş olsun, hurma detoksu nasıl oluyor (hurma çok şekerli bir meyve)?
Evet gurbet ellerdeyiz :)
Ne güzel o zaman, umarım gönlünüze göre olur. Mezuniyet hedefi yaza mi sene sonuna mi? Ben de annelik izninden sonra işe mi doktoraya mi dönsem diye düşünüyorum...
Hadi bakalım inşallah bu yıl olur.
Güzel menü ama sende benim gibi az su iciyorsun galiba. Kilo durumları nasıl?
Ben hurma falan alamadımYarın SP yapmayı düşünüyorum. Eşlik etmek isteyen var mı?
Sen emziriyorsun şekerim. Saf protein sütünü etkileyebilir. Takımdan eski bir arkadaşımız yapmıştı da sütü azalmıştıetkisini gorebilmeye basladiysan cok iyi.
masallah, bebekler hep sevimli ama uyuyan bebek de ayri guzel oluyor :)
edeyim dicem ama SP'ye neler giriyor hic bir fikrim yok.
Hindistan cevizi de koymayı deneyebilirsin bence tarçın yerine güzel olabilir
Hepimiz iyiyiz Şeymacım. Teşekkür ederizzz.balpamuk cumadan beri yazmamışsın takıma. Iyisindir umarım? Biraz daha katılım bekliyorum senden.
fancynancy sen nasıl oldun? Çocuklar nasıllar?
BeyazOrkidem tartı bulabildin mi? Buraya bakabiliyor musun bilmiyorum gerçi
Ben hurma falan alamadımbelki yaparım 2 gün seninle ortim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?