Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarr
işbaşı yaptım bugün ama gecemiz hiç iyi geçmedi hava değişimi çocukları hasta etti küçük sabah 37,5 ateşli ve acaip öksürük vardı ama gene de okula gönderdim evde bakacak kimse yok maalesef
gece de doğru dürüst uyumayınca ben sersem gibiyim

Günaydın sevgili diyetdas arkadaşlarım. Tüm dileklerinizin ve dualarınızın gerçekleştiği mutlu, sağlıklı, sevgi dolu ve fit bir yıl geçirmeniz dilegiyle hepinizin yeni yılı kutlu olsun.

Dünkü menümü paylaşıyorum

Sabah : Mantarlı omlet, peynir, 10 zeytin, 4'er ceviz ve badem, 1 yesil biber ve maydanoz

Ara öğün: 1 yeşil elma, yarim kase yag yakıcı yogurt

Aksam : 1 tabak portakallı kereviz yemeği, 1 porsiyon yesil mercimek salatası, aksamdan kalma brokoli salatasi ve 2 yk pikav

Su : 1.5 lt

Spor : 1 saat yürüyüş, 30 dk leslie ve basen ve karın egzersizleri

Onceki gun menum

Sabah : lor peynirli omlet, peynir, 10 zeytin, 4'er ceviz ve badem, yarim kapya biber, 1 yesil biber ve maydanoz

Ara öğün: 1 yesil elma, yarim kase yag yakici yogurt

Aksam : 1 tabak kuru fasulye, yogurtlu brokoli sakatasi, az fasulye turşu kavurnasi

Kacanak : 5 adet et kakaolu bisküvi

Su : 2 lt

Spor : 40 dk yürüyüş ve 700 ip atlama

Geçmiş olsun canım

Selam hanımlar, yine ben gelene kadar öğlen oldu.
Bu ara üzerimde bir halsizlik var. Hastalık sonrası tam toparlayamadım sanırsam.. Neyse insallah toparlanırım birkaç güne.

Geçmiş olsun kaptanicem. Çok değilmiş ateşi, insallah düser. Ankara buz gibi di mi? Dün bizim oraya yine kar yağmış Sözde bu kış çok soğuk olmayacaktı ama son 10 gündür falan 0'ın uzerine cıkmıyor derece

günaydınlar...

morordek
pazartesi menüsü
sabah:haşlanmış yumurta kırmızı kapya biber maydanoz dereotu zeytin , şekersiz çay
öğlen:yaprak sarması 6-7 adet
akşam:avm de köfte et dürüm söyledik biraz köfteden biraz da dürümün etlerinden tırtıkladım maden suyu eşliğinde..

su :2,5 litre

salı menüsü:
sabah:sarısı patlatmalık yumurta sahanda..yeşilliklerden ve meyvelerden bir potpori tabağı ,şekersiz çay
akşam:fırında çupra ızgara,bol yeşil salata ile (nasıl resim koymamışım şaşırdım )
su:2 litre

spor yaparken ters bir hareket mi yaptım yine bilmiyorum iki gündür sağ ayağım ve dizimde karıncalanmalar ve uyuşmalar var ,beli yamultmamam lazım spora es veriyorum yoksa güzel kardiyo yapıyordum evde.

68,8-69,3 arası gel gitliyim biraz daha aşağıda sabitleneydi iyiydi:)

fancynancy balpamuk Kızlar ne yaptınız? Ben görümceme kahvaltıya geldim sıcak pideler,poğaçalar,milföyler vardı amaa sadece yumurta,peynir ve süzme yoğurt yedim.. Evde pişirmek için tavuk göğsü almıştım buraya gelince tavuğu da getirdim. Çünkü aksam menüde imam bayıldı varr!
Gelirken de yürüyerek geldim tempolu 35 dk yürüdüm.. Burada da 20 dk zumba yaptık..

Çok geçmiş olsun Şahnur, çocuklar hasta olunca herşey zorlaşıyor. Bir an önce şifa diliyorum...

Merhaba hanimlarrr nasilsinizz herkes iyi mi tamm akşam yemegi saati amannn dikkattt kacamakk yapmayinn yaza fit bir vücut la girelimmm...

Asmii Hoşgeldin aramıza. Ben bu hafta pek katılım sağlayamayınca seni kaçırdım galiba. :) Bol iradeli günler diliyorum...

Özlemcim ben bugün tam sp yapabildim.

Sabah; kahve
Öğle; kızarmış tavuk
Akşam; yoğurt ve biraz lahana turşusu. (Lahana turşusu aslında sebze sayılabilir ancak dukana uymasa bile zaten çok az kalori aldığım için diyete başlama günüm olarak kabul edebiliriz yine de...)

Nasıl oldu kuzun Esracım?

Aşkolsun olur mu öyle şey Özlemcim. Bugün yapamadım ama yarın yaparım sizle SP.

Çok geçmiş olsun kaptaniçem. Valla senin yoğunluğun beni yoruyor buradan. çok geçmiş olsun, insana destek olan biri olmayınca darmadağın oluyorsun ister istemez. İnşallah çabucak iyileşir, sende biraz işlerini hafifletirsin.

Bizim kızında okuma kutlaması vardı okulda. Bende kısır yaptım. Pasta falan kestiler ama yemedim. Çocuklara yaptığım tabaktan ufak birşeyler tırtıkladım. Kahvaltı yapmamıştım öyle atıştırmalık oldu. Eliptik yapmayı düşünüyorum ama salona getirmem lazım. Bugün -100 gramdaydım inşallah Cuma’ya ördeğimin verdiği hedef kadar eksiye düşerim.

Asmii Hoşgeldin aramıza. Ben bu hafta pek katılım sağlayamayınca seni kaçırdım galiba. :) Bol iradeli günler diliyorum...
Merhaba hoşbuldum.. iki hafta oldu gözünden kaçmışım demekki ) Çok teşekkür ediyorum bu hafta gitti diye düşünüyorum bakalim cuma belli olacak.. umarimm herkes hedefine ulaşır..

Sabah
Yumurta
Yoğurt yulaf ezmesi muz
2 tk tahin pekmez

Ara
Kahve
1 avuç çekirdek

Öğle
1 mandalina

Akşam
1 tabak ıspanak kavurmasi ve brokoli 1 kase yogurt keten tohumu
Ara
1 kahve

Su 3 litre
Spor 1 buçuk saat( yariim saat yürüyüş 1 saat baya tempolu bi spor oldu spor salonunda plates zumba step koşu hepsinden biraz biraz vardi )

Tartiya cok yansimasa da sıkılaşmisim bugün giydigim kıyafetten belli oldu ve cok mutlu oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…