- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #300.441
Geçmiş olsun canımgünaydınlarr
işbaşı yaptım bugün ama gecemiz hiç iyi geçmedi hava değişimi çocukları hasta etti küçük sabah 37,5 ateşli ve acaip öksürük vardı ama gene de okula gönderdim evde bakacak kimse yok maalesef
gece de doğru dürüst uyumayınca ben sersem gibiyim
Geçmiş olsun kaptanicem. Çok değilmiş ateşi, insallah düser. Ankara buz gibi di mi? Dün bizim oraya yine kar yağmışgünaydınlarr
işbaşı yaptım bugün ama gecemiz hiç iyi geçmedi hava değişimi çocukları hasta etti küçük sabah 37,5 ateşli ve acaip öksürük vardı ama gene de okula gönderdim evde bakacak kimse yok maalesef
Pazar gününden Salı gününe kadar tatildeydim. Tatilde olmama rağmen dikkat ettim ama buraya yediklerimi yazamadım, zaten internet de zor çekiyordu. Bugünden itibaren yine burada olmaya devam edeceğim.
günaydınlarr
Merhaba hanimlarrr nasilsinizz herkes iyi mi tamm akşam yemegi saati amannn dikkattt kacamakk yapmayinn yaza fit bir vücut la girelimmm...
fancynancy balpamuk Kızlar ne yaptınız? Ben görümceme kahvaltıya geldim sıcak pideler,poğaçalar,milföyler vardı amaa sadece yumurta,peynir ve süzme yoğurt yedim.. Evde pişirmek için tavuk göğsü almıştım buraya gelince tavuğu da getirdim. Çünkü aksam menüde imam bayıldı varr!
Gelirken de yürüyerek geldim tempolu 35 dk yürüdüm.. Burada da 20 dk zumba yaptık..
Nasıl oldu kuzun Esracım?Yarın ben de 2 günlük proteine başlıyorum. Sonra bir detoks programı uygulayıp arınmayı düşünüyorum. Zaten egzamam da çok kötü durumda. Bu aralar yediğime içtiğime hiç dikkat edemedim. Vücudum resmen asidik düzeyde. Önce yediklerimin arınmasını bir yapayım...Sonra da bizim bir vicdan çorbamız vardı yaa geçen sene ne çok içmiştim o çorbayı. Şimdiayvacicegi çorba tarifini yazınca aklıma geldi. Akşam yemeklerinde o çorbayı içiyorduk duraklama yaşarsak veya önceki gün fazla kaçırırsak. Çokta iyi gitmiştik hatırlayın... 0zlem hatırlaraın sen de... Yine takılmalarda vicdan çorbası yaparız. Hem sınırsız içebiliyorduk.
morordek Haklısın katılım sağlayamadım. Biraz yoğun bir dönem ve kızım da çok hasta oldu. Hastalığından ziyade psikolojik olarak da çok zorladı bizi son günlerde. Yalnız şunu öğrendim ki Sudafed şurup çok huysuzluk yapabiliyormuş çocuklarda. Doktorlardan biri uyardı. Nitekim olayı anladım ancak çözümü yok çekiyoruz, kaderim....
Bu ikonu koymamıştım valla kendiliğinden eklenmiş ancak bu da duruma uygunmuş aslında. Koptummm... :))))))))
Aşkolsun olur mu öyle şey Özlemcim. Bugün yapamadım ama yarın yaparım sizle SP.Günaydın kızlarrr..
balpamuk Tamam canım birlikte yapıyoruz o zaman.. fancynancy Tatlım işine karışmak gibi olmasın ama SP daha sağlıklı,daha doyurucu olur hem güzel ödem attırıyor..
ayvacicegi Evet canım bildiğim kadarıyla bakliyatta yenmiyor..
Çok geçmiş olsun kaptaniçem. Valla senin yoğunluğun beni yoruyor buradan.günaydınlarr
Bizim kızında okuma kutlaması vardı okulda. Bende kısır yaptım. Pasta falan kestiler ama yemedim. Çocuklara yaptığım tabaktan ufak birşeyler tırtıkladım. Kahvaltı yapmamıştım öyle atıştırmalık oldu. Eliptik yapmayı düşünüyorum ama salona getirmem lazım. Bugün -100 gramdaydım inşallah Cuma’ya ördeğimin verdiği hedef kadar eksiye düşerim.fancynancy balpamuk Kızlar ne yaptınız? Ben görümceme kahvaltıya geldim sıcak pideler,poğaçalar,milföyler vardı amaa sadece yumurta,peynir ve süzme yoğurt yedim.. Evde pişirmek için tavuk göğsü almıştım buraya gelince tavuğu da getirdim. Çünkü aksam menüde imam bayıldı varr!
Gelirken de yürüyerek geldim tempolu 35 dk yürüdüm.. Burada da 20 dk zumba yaptık..
Merhaba hoşbuldum.. iki hafta oldu gözünden kaçmışım demekkiAsmii Hoşgeldin aramıza. Ben bu hafta pek katılım sağlayamayınca seni kaçırdım galiba. :) Bol iradeli günler diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?