- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #300.461
Kahvalti geçiştirilmiş ama gerisi güzel su biraz daha arttirilabilirmorordek
Kahvaltı
Hafif tuzlu birkaç atıştırmalık
Öğle
Bol salatalı bir kase kısır
Ara
Filtre kahve
Akşam
1 kepçe tavuk suyu çorba
1 kase karnabahar yemeği
2 yk yoğurt
Çoban salata
Gece
Filtre kahve
Su: yatana kadar 2 lt bitiririm
Spor: yapacağımmm
Gayet güzel menu bitki çayı içiyor musun aralarda hiç dikkat etmedim ekleye bilirsin.. ben de acaba öğlen yemek mi yesem ya acaba çok aç kaldigim için mi veremiyorum.. bu hafta guzel kilolar veririz insallahh..Bugun:
kahvalti - 1 haslanmis yumurta, kirmizi kapya biber, 2 zeytin, 4 ceri domates
ara: 2 elma topu, 5 badem
ogle - 1 kase sebze corbasi, 100 gr buharda tavuk gogsu
ara: 1 muz, 1 portakal, 1 kase yogurt
aksam - 1 kase sebze corbasi, 50 gr buharda tavuk gogsu
su: 2 litre
spor: leslie 3 mil
Liste cuma günleri paylaşılıyor asmicim. Cuma bildirimlerini takımlar arasında paylaşıyoruz o zaman ekleyeceğim kilo bildirimine göre :)morordek cim beni listeye ekledin mi
Bu hafta kilo gidiyor öyle hissediyorummListe cuma günleri paylaşılıyor asmicim. Cuma bildirimlerini takımlar arasında paylaşıyoruz o zaman ekleyeceğim kilo bildirimine göre :)
Şu 75 i görmek istiyorummm... gerekirse perşembe akşamı yemek yemeyecegimListe cuma günleri paylaşılıyor asmicim. Cuma bildirimlerini takımlar arasında paylaşıyoruz o zaman ekleyeceğim kilo bildirimine göre :)
Nasıl oldu kuzun Esracım?
Aşkolsun olur mu öyle şey Özlemcim. Bugün yapamadım ama yarın yaparım sizle SP.
Çok geçmiş olsun kaptaniçem. Valla senin yoğunluğun beni yoruyor buradan.çok geçmiş olsun, insana destek olan biri olmayınca darmadağın oluyorsun ister istemez. İnşallah çabucak iyileşir, sende biraz işlerini hafifletirsin.
İyi bari sevindim ya. Kuzum ağrısı vardır tabiFerah’cım sanki duyması biraz daha iyi oldu gibi hissediyorum. İnşallah hissettiğim gibidir ama eli hep kulağında yineantibiyotiği salı akşamı bitecek. Ondan sonra yeniden görüp ameliyata ona göre karar verecek doktor... olumsuz düşünmemeye çalışıyorum...
Bende oleyim uyku tutmuyor :)fazla geç kalmadan yatayım. Uyku konusunda kendimi terbiye etmeye çalışıyorum. Bana kalsa sabahlara kadar otururum.
Herkese iyi geceler.
Selam hanımlar, yine ben gelene kadar öğlen oldu.
Bu ara üzerimde bir halsizlik var. Hastalık sonrası tam toparlayamadım sanırsam.. Neyse insallah toparlanırım birkaç güne.
Telefonlar İçin su içme hatırlatma uygulamaları varmış. Bence 500 ml bir bardak edin ya da 1 lt lik bir sürahi de olur. Gözünün önüne koy. Gördükçe iç. 2 lt ye tamamlamaya çalış canım.İyi geceler
Kahvaltım 1 dilim ekmek kepek ekmeği yağsız omlet peynir şekersiz çay
Ara öğün muz
Akşam yemeği balık salata
Su 1 litre su oranını artırmıyorum önerileriniz var mı ?
Yaaa sorma. Yattım ama gece 2 de uyuyabildim. Sabahları okul için erken kalktığımızdan tabi epey sorun oluyor bu konu.Bende oleyim uyku tutmuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?