Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvalti geçiştirilmiş ama gerisi güzel su biraz daha arttirilabilir ) sporuda yaptiysan tamam dir :))

Gayet güzel menu bitki çayı içiyor musun aralarda hiç dikkat etmedim ekleye bilirsin.. ben de acaba öğlen yemek mi yesem ya acaba çok aç kaldigim için mi veremiyorum.. bu hafta guzel kilolar veririz insallahh..

Liste cuma günleri paylaşılıyor asmicim. Cuma bildirimlerini takımlar arasında paylaşıyoruz o zaman ekleyeceğim kilo bildirimine göre :)
Bu hafta kilo gidiyor öyle hissediyorumm baya sıkılaştigim kesin ama 1 kg kesin verdim diye düşünüyorum:))

Liste cuma günleri paylaşılıyor asmicim. Cuma bildirimlerini takımlar arasında paylaşıyoruz o zaman ekleyeceğim kilo bildirimine göre :)
Şu 75 i görmek istiyorummm... gerekirse perşembe akşamı yemek yemeyecegim

Ferah’cım sanki duyması biraz daha iyi oldu gibi hissediyorum. İnşallah hissettiğim gibidir ama eli hep kulağında yine antibiyotiği salı akşamı bitecek. Ondan sonra yeniden görüp ameliyata ona göre karar verecek doktor... olumsuz düşünmemeye çalışıyorum...

İyi bari sevindim ya. Kuzum ağrısı vardır tabi
Bize de orta kulak iltihabı başlangıcı teşhisi konuldu . Antibiyotik başladık.

İyi geceler
Kahvaltım 1 dilim ekmek kepek ekmeği yağsız omlet peynir şekersiz çay
Ara öğün muz
Akşam yemeği balık salata
Su 1 litre su oranını artırmıyorum önerileriniz var mı ?
Telefonlar İçin su içme hatırlatma uygulamaları varmış. Bence 500 ml bir bardak edin ya da 1 lt lik bir sürahi de olur. Gözünün önüne koy. Gördükçe iç. 2 lt ye tamamlamaya çalış canım.

Bende oleyim uyku tutmuyor :)
Yaaa sorma. Yattım ama gece 2 de uyuyabildim. Sabahları okul için erken kalktığımızdan tabi epey sorun oluyor bu konu.

Günaydın hanımlar,

Dünkü menum

Sabah : lor peynirli omlet, 10 zeytin, peynir, 4'er ceviz ve badem, 1 yeşil biber

Ara öğün: 1 yeşil elma, ceyrek kase yağ yakici yogurt ve 1 avuç yer fıstığı

Aksam : yarım kase tarhana çorbası, 1 porsiyon etli mantar sote, salata

Su : 2.5 lt

Spor : 40 dk yürüyüş, 500 ip atlama

günaydın güzeller...,

morordek

dünkü menümü yazayım hemen...

sabah:maydanoz dereotu roka domates kırmızı biber zeytin avokado(1/2),2 dilim portakal ve 2 adet form etimek , şekersiz çayla güzel bir kahvaltı
öğlen:bol yeşil salata ve yanında ızgara çupra
akşam:erişteli yeşil mercimek yemeği ev yapımı yoğurt
2 litre su
10 dk dans ile günü kapattım..

güncel kilo 69,2 biliyor musunuz elim hep 62 ye gidiyor:)))
inşaallah o da olur ama sanırım şu an 69 a sabitlendim yine..

bir de sonu 9 lu olan kilolarda kendimi o gruba ait hissedemiyorum 69 çok yabancı görüntümden memnunum ama neden daha iyisi olmasın..

66 falan olursam kendimi 6 lara ait gibi hissedebileceğim ama buna da şükür ben ki nerde 6 lı haneler 75 olsam yeter diyen insandım ..burda insanoğlunun ne denli nankör olduğunu görebilirsiniz doyumsuzuz çünkü ben kendimi 60 lı kiloların başı ile hayal etmekten vazgeçmedim sizde geçmeyin ...öpüyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…