Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şu ipleri nerde atlıyorsunuz evin neresini denediysem hep bir yere çarptı da

Bu hafta kilo gidiyor öyle hissediyorumm baya sıkılaştigim kesin ama 1 kg kesin verdim diye düşünüyorum:))

Şu 75 i görmek istiyorummm... gerekirse perşembe akşamı yemek yemeyecegim
Hadi insallah asmicim yarın güzel bir yüzdeyle alalım seni listeye :)
Spor yapıldı sevgili takım arkadaşlarım.
morordek haneme 35 dk eliptik atıverirsin. Uzun zamandır ihmal etmiştim sporu, iyi geldi valla.
Kuzum ben spor listesi tutmuyorum ki
İyi geceler
Kahvaltım 1 dilim ekmek kepek ekmeği yağsız omlet peynir şekersiz çay
Ara öğün muz
Akşam yemeği balık salata
Su 1 litre su oranını artırmıyorum önerileriniz var mı ?
Bir de direkt su içemeyenlere icine bi seyler koymaları da önerilebiliyor, ne bileyim limon, elma vs gibi...
Geçmiş olsun canım herkesler hasta aman dikkat et kendine
Sağol saracım hafta sonu çok fena dökülüyorduk ailecek. Şimdi daha iyiyim çok şükür
Günaydın kardeş takımımım
Günaydınlar size de kardeş takım

Şu da hedef listemiz, gözümüzün önünde dursun
5. Takım 4 Ocak Hedefleri
@karabiber01 : 68,5 (Geçen hafta sabit, bu hafta ise 200 gr eksideydin karabibercim. Artık biraz daha eksi bekliyorum senden. Bence rahatça yapabilirsin)

balpamuk : 63,2 (Geçen hafta iyi gitmişti artılar, bu hafta sabitsin. O sebeple çok tutmuyorum hedefini ama lütfen bu kilonun altına inmeye çalış :) )

ayvacicegi : 54,5 (Sen en az 600 gr hedefledigini belirtmiştin bence yine kişisel hedefine ulaşmaya çalış ama o kilolarda 600 gr verilemeyebilir belki diyerek daha yüksek bir hedef koydum sana :) )

BeyazOrkidem : 64,7 (Bilemiyorum oralarda durumun ne olur, tartılabilir misin ama en az 300 gr eksi gelsen süper olur)

fancynancy : 84,1 (Bence artık biraz atak yapmalısın canım, o kilolarda daha hızlı gitmesi lazım çünkü sen de biliyorsun. O yüzden senin hedefi 700 gr seklinde koydum)

H hayalalemiveben : 68 (Eski performansını düsününce 500 gr rahat verirsin diye düsünüyorum :) )

A Asmii : 76 (Bu hafta kaçamakların etkisiyle çok gitmedi ama bence bu hafta 700 gr eksi görebilirsin)

P papatyagil : 86,7 (Senin metabolizmanı henüz çok çözemediğim için hedefi de çok yüksek tutmuyorum)

0zlem : 81,5 (Artı gelme de :))) )

toplight : Kaptaniçem sana hedef koyayım mı bilemedim? Pek hedef koyulacak bir haftada olmadığını belirttiğin için sana bırakıyorum

kardelelen321 : 80 (Senin hedef yüksek gibi görünebilir ama bence onların çoğu ödem, o yüzden gidecektir diye düsünüyorum)

parkbyull : 68,5 (Bence sen de buraya rahat ulaşırsın ki geçen hafta gördüğün bir sayıydı zaten)

Selam hanımlar
Güzel bir gün olsun
Perşembe ekstra dikkat günündeyiz biliyorsunuz ki
Herkes hedefine yaklaştı mı ben o hedef listesini bi öne çekeyim en iyisi, son gün iyice motive olun :)
Dün öğleden sonra tartılmış ona göre -100 deydim. Bu sabah -600 de idim ördeğim. Yarına da en az 100-200 gitse hedefi tutturuyorum.

Biliyorummmmmm Laf olsun, ne zamandır yapmıyorum diye demiştim şekerim.

Ya aslında tutsak daha mı motive olunur aslında.. Ama gerçekten ekstra spor listesi tutacak hiç vaktim yok Bazen vicdan yapıyorum bu sebeple
Ben tutayım o zaman ama şimdi finallerde geldi. Yumurta kapı oldum yine. Açıp bir sayfa çalışamadım. Niyet var ama icraat yok.
Finallerden sonra tutarım ama ördeğim.
Birde ölçü alacaktık yaaa. İsteyenler yarın ölçülerini de alıp yazsın kızlar. Kol, üst bacak, alt bacak, göğüs, göbek, kalça. Hadi bakalım. Boyunuzu da yazmayı unutmayınnnn

Günaydın herkese,

Şaşkınlık içindeyim. Bir uyandım saat 5, bebekten ses yok. 19.30da uyudu, en son gece 12den önce emzirmiştim. Tabi beni hemen mastit korkusu sardı, pompa yaptım, bebeği emzirdim. Sabah 8.30da uyandı. Şimdi de ara uykusunda daha yeni kahvaltı yapicam.

Tam uyumaya başladı, haftaya kontrol var, aşı olacak kesin uykuları bozulacak yine, aman gene de nazar değmesin

Kaç gündür hava çok soğuk ve fırtınalı. Dışarı çıkamıyorum bunaldım. Evde kahve makinem de yok, canım kahve çekiyor

Dünkü sebze çorbası maceramdan sonra bir kez daha anladım ki, eğer diyetteyim diye tatsız tuzsuz şeyler yemeye başlarsam ters tepiyor. Lezzet olarak tatmin olmayınca insanın aklı hep yiyeceklerde kalıyor. Aksam buraya yediklerimi yazdiktan sonra film izledik. En olmayacak saatte esimin dondurmasindan yedim 2-3 kaşık (Daha doğrusu o yiyordu gözümün önünde, sonra baba da verdi) Normalde her akşam yiyor, bana da teklif ediyor, almiyorum. Bu sefer direnemedim. Oysa sağlıklı ve lezzetli pek çok yiyecek var. Bana en uygun dengeli beslenme, diyet kafası beni bozuyor hocam

Ben de henüz çalışmadım finallere. Zaten tezimde de yine tıkandım. O kadar stresliyim ki şu günlerde...
Sen ölcü listesi tut istersen canım.

Maşallah diyelim nazar değmesin, hep böyle güzel güzel uyusun kuzucuk :)
5. ay mı bitiyor haftaya?

Ben tutayım ama biraz bilgilendirme gerekebilir
Valla süper olur aslında, fırsatın varsa tutabilir misin?
Herkesin menüsündeki sporları kaydediyorduk. Aslında ilk sayfada spor puanlama tablomuz var, ben ona göre sporları puana ceviriyordum ve haftanın 1.sini seciyorduk cumadan cumaya. İlk seferlerde tabi zorlanabilirsin puana çevirirken ama alışınca hemen çevriliyor. Örneğin, sen diyelim ki bugün 500 ip atladın. 5 ip 1 puan yani perşembe günü ayvacicegi'ne 100 puan yazıyoruz.
Eğer zor gelecekse sadece sporları kaydetmen de yeterli olur. Cumadan cumaya paylaşırız takımda. Amaç spora teşvik etmek :) Nasıl kolayına gelecekse öyle yapalım

Tamam ben bugünden itibaren paylaşımları tabloya alırım. Puanlama da zor görünmüyor bakalım sporla verilen kilo arasında korelasyon bulabilecek miyiz. Nerd tarafımı belli ettim galiba

Evet 5. Ay bitiyor. Aslında bu ay birşeyler tattirmam gerekiyordu ama tembellik ettim bir kez avokado denedim sadece. Herhalde haftaya kontrolden sonra daha duzenli tattirmaya baslariz.

Menüleri de puanlıyordun kaptanım hatta cıslara ceza kesiyordun.

Senin bebeğin de benim küçük kızım gibi olacak sanırım. Çok güzel gidiyo uyku konusunda. Endişelenmene gerek yok aşı zamanı 3-4 gün düzen bozulsada eskiye dönecektir senin yardımınla. Maaşallah

selamlar herkese
saolasın tatlım yaa bu akşam biraz daha iyi idi ama ben gene uykusuz
esracım kuzuya geçmiş olsun bizimde geniz eti ameliyatını büyük 2 defa oldu hatta kulağa tüp takılmıştı korkacak birşey yok tatlım
canım benim durumları biliyorsun benim hedefim 2 hafta sonra listeye - olarak girmek

Tamam ben bugünden itibaren paylaşımları tabloya alırım. Puanlama da zor görünmüyor bakalım sporla verilen kilo arasında korelasyon bulabilecek miyiz. Nerd tarafımı belli ettim galiba
Ahahah sen de mi veri analizcisisin yoksa
Evet 5. Ay bitiyor. Aslında bu ay birşeyler tattirmam gerekiyordu ama tembellik ettim bir kez avokado denedim sadece. Herhalde haftaya kontrolden sonra daha duzenli tattirmaya baslariz.
Ek gıdada acele etme bence, ömrü boyunca yemek yiyecek zaten :) Bağırsak sağlığı açısından ilk 6 ay sadece anne sütünün daha iyi olduğunu söylüyorlar.
Menüleri de puanlıyordun kaptanım hatta cıslara ceza kesiyordun.
Evet kardelencim de şu anda ben o kadarına yetişemediğim için ayvacicegine de birden yüklenmeyeyim dedim Ceza kesmeye keserim ama cezalar yapıldı mı yapılmadı mı takip edemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…