Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ç Sizinle aynı durumdayım bazen 2 yi bile geçiyor maalesef ki sabah zorlanıyoruz kalkmaya bide bazen çok geç kalkıyorum

Ben 1 litrelik sürahi elde edeyim en iyisi :)

Umarım öyle olur babası uykuyu çok seviyor umarım ona çekmiştir. Gerçi bulmus da bunamış olmayayım bu hali bile yeter ilk aylar gece 3ten sonra sabaha kadar kucağımda gezdiriyorum gazdan o günler geçti neyseki.

Hanimlar
Elime "the beck diet solution" diye bir kitap gecti. Davranışçı terapi yöntemiyle önce düşünce şeklini sonra da davranışları değiştirerek zayıf insanlar gibi düşünmeyi ve davranmayı öğretiyor bu sayede kalıcı olarak kilo vereceğinizi iddia ediyor. Beni ikna etti okumaya başlarım yakında anladığım kadarıyla odevleri de var. Faydasini görürsem paylaşırım sizinle de.

Paylaşımlarını bekliyoruz canım.

Veri analizinin girmediği mühendislik kalmadı galiba :) son çalıştığım projede çokça kullanmıştık. Bakalım parametre cok: diyet türü, alınan kalori, yapilan spor, yapilan paylaşım :)

Ben de henüz çalışmadım finallere. Zaten tezimde de yine tıkandım. O kadar stresliyim ki şu günlerde...
Sen ölcü listesi tut istersen canım.
Keşke yardımım olabilecek birley olsa Şeymacım.

Ben 1 litrelik sürahi elde edeyim en iyisi :)

fancynancy Svtsvtsvt yatmadan önce sessiz ortamda kitap okumak, ılık duş ve bilgisayar tablet telefon kullanımını kisitlamak işe yarar mi acaba?
Sessiz ortam? Bizim evde nadir bulunan bir özellik yatmıyor çocuklarım sağolsunlar, çok seviyorlar oturmayı. Kime çektilerse tablet ve bilgisayar vs mutlaka etkilidir. Ama şöyle bir şey var ki çocuklar uyuyunca sakin kafayla bakıp yapmak istediğim o kadar çok şey oluyor ki hepsini boşverip dizi falan izliyorum hiçbir şey yapmadan sadece oturmak bile iyi geliyor. Biraz daha büyümeleri gerekiyor sanırım nefes alabilmem, istediğim şeyleri yapabilmem için ya da kendimi avutuyorum hiçbir fikrim yok. Daha mı kolay olacak herşey yoksa daha mı zor.
Eskiden oğlum eliptik yaptırmazdı, kendini yerlere atıp ağlardı mesela. Bugün ben biraz spor yapayım sende çizgi film izle dedim itiraz etmeden kabul etti. Ağlamak istedim Sanırım bu herşeyin daha iyiye gideceğine dair bir işaret.

Merak ettim şimdi. Kulağa ilginç geliyor. Paylaşımlarını bekliyor olacağız.

Kaptanım morordek kötü geçen bir günde detay vermeli miyiz? Yaz dersen yazayim, yoksa dogrudan cezami da alabilirim en ağırından...
Ah ah yazma o zaman ama perşembe perşembe hiç iyi olmamış

Ceza keseyim diyecegim ama yarına etkisi olur mu bilmiyorum. Kahvaltıdan önce spor yapma imkanın olur mu? Tartıdaki sayıyı olabildiğince aşağıya çekmeye çalışalım diye diyorum

Fancymm seni o kadar iyi anlıyorum ki..
2 tane olunca kendine zaman ayırmak da zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…