- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #300.541
Teşekkür ederim.. Oglumda ve bende kansizlik vardi kontrol amaclı gittik kan verdik.Geçmiş olsun.
Sende öyleee
Tebrikler canımmm, bir daha görme 8li rakamlarıııı
Teşekkür ederizzz
Sana da tebriklerciddi bir durum değildir inşallah hastanede olmanız.
O zamam all alllTenk yu şekerler
Fırsat bulmuşken dinlen tabi kuzucum
Hedef de neymiş âlâsını yaparım diyor adeta
Demek ki cidden bünye icin cıss bi yemekmis. Gecmis olsun.
Tebrikler kardelencim. Bence haftaya listedesin
Sırrım yok desem kardelencimKaptanınız olarak beni örnek almayın bence, eşek gibi de yiyorum aslında Sanırım Umut verdirtiyor bana kiloları. Sırrım o olabilir
Tebrikler hayalcim
Süpersin asmicim, alıyorum seni listeye o halde :)
Tam yazıyordum ki tlf geldicanım yazarken geçen hafta ki kilonu bu hafta ki kilonu ve gideni yazarsan daha rahat olur kaptanımız için hesaplaması
morordek
Dünkü menüm
Kahvaltı
Tavada yumurta
3 dilim ızgara hellim
Çay
Ara
Filtre kahve
Öğle
1 Porsiyondan az sebzeli makarna
Ara
Bir kupa yeşil çay
Akşam
Fırında uskumru
Gece
Filtre kahve
2 küçük parça çikolata
Su: 3 lt
Spor: 50 dk eliptikayvacicegi
0zlem @balpamuk
Normalde saf protein yapacaktım ama çok midem bulanınca öğlen bozdum
Süper olmuş ayvacicegi eline sağlıkEki Görüntüle 2221823
Soyle bir tablo hazirladim, bilgisayarimda tutup cumadan bir sonraki persembeye kadar guncellerim. Persembe aksamlari veya cuma sabahlari paylasabilirim uygunsa herkese.
Ornek: 45dk leslie (3mil videosu) - 45*1.5 = 67.5
Ahaha ben de hiç dikkat etmemişim ama görmüştüm kilo bildirimini :)çok yanlış kişiyi eklemişimmorordek
Eline emegine sağlık.. teşekkür ediyorum kendi adima..Eki Görüntüle 2221823
Soyle bir tablo hazirladim, bilgisayarimda tutup cumadan bir sonraki persembeye kadar guncellerim. Persembe aksamlari veya cuma sabahlari paylasabilirim uygunsa herkese.
Yapilabolir surdurulebilir olursa gayet mantıklı.. Benim de yapasım geldi valla maddeler halinde yazsam ve surekli okusamm işe yarar gibi...Bu arada The Beck Diet solution'a basladim. Ilk kismi hizli okudum ve 1.gune geldim. 1. gunun gorevi kilo vermenin avantajlarini bir karta yazmani istiyor. Baslangicta hergun bu kartlari okuyup kendimi motive edecekmisim.Bir de her ne kadar bu avantajlari bilsen de, diyetini bozma noktasina geldiginde seni sabotajlayan dusuncelerle savasmak icin bu kartlari okuyacaksin diyor. Bugunun gorevi gunde en az iki kez ve ne zaman diyeti bozmaya yonelik aserme vb. olusursa bu karti okumak. Mantikli olan cep telefonuma yazip alarm kurmak sanirim. Simdi oturdum guzel bir liste cikaricam, neden kilo vermek istiyorum.
Emeğine sağlık canım çok güzel olmuşEki Görüntüle 2221823
Eki Görüntüle 2221823
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?