Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Haftasonu spor yapamiycam yemekte de kaçamak yapmamam lazim... evimde olsam geçiştirecek bir seyler oluyor burda utanirim da..

Evet, "The Beck Diet solution" ilk gunun gorevi olarak neden kilo vermek istedigimi yazip, sonra da aklima geldikce acik okuyacaktim. Telefonuma yazdim ve 3 kez acip okudum. Artik bundan sonra her gun 2 kez, ayrica da kotu dusuncelere kapildigimda acik okuyacagim.
Ikinci gunun gorevine baktim, 2 tane duzgun diyet sec kendine diyor, takip edecegin (biri ise yaramazsa digeri gibi). Ben buna bir gun ayirmaya gerek yok diye dusunuyorum, diyet degil de beslenme tipi sectim: Akdeniz tipi beslenme, diyabet onleyici beslenme. Yani saglikli yaglar, sebze, meyve, yagsiz et ve deniz urunlerine dayali, rafine un, seker ve yapay gidalarin yer almadigi bir beslenme tipi.
Dogal olarak 3.gune de baktim, yarin 3.gunu yapayim diyorum. 3. gunun odevi, yedigin herseyi masaya oturup yemek. Diyor ki "agzina giren herseyin bilincinde olmalisin, atistirmak yok". Yani birseyler izlerken, okurken filan yeme, masaya otur ve ye diyor. Bu benim icin onemli bir gorev, atirstirirken ne kadar yendigi ne yendigi anlasilmiyor bence de. Yarindan itibaren sadece ogunlerde bir sey yiyecegim ve ogunleri de masaya oturup, bilincli sekilde (birseyler okumadan izlemeden vb.) tamamlayacagim.

ya sorma, ufak bir saksuka faciasi yasadik. patlicanlar yagi emmis, becerememisim (zaten neden adam gibi kiymali patlican yapmadiysam). ikimizi de aldi bir mide bulantisi, gerisini anlatmayayim.
Çok geçmiş olsun yaa bi daha da yapmazsin herhalde genelde öyle oluyor

58 civarı bi şeyle mezun oldum sanırım. Aslında bence 60'ı geçmediğim sürece benim için sıkıntı yok. Emzirme sürecinde beklediğimden fazlasını da verdim, iyi oldu :) Bu civarlarda koruyabilirsem süper.
o zaman tabloya bir de ceza sütunu ekliyorum. herkesin boş bırakması dileğiyle :)
Ceza sütunu ekleyeceksen ben herkese de ceza keserim ki
80-81=-1 -1.80=-79 100.-79=-7900
Canım kilo bildirimini daha erken yapma şansın olmuyor mu?
Bir de anlamadım kaç kilosun yani bu hafta?

Tatlım atak yapıp 80lerden kurtulmalıyız..
Bence de. Bu hafta olmaz da önümüzdeki hafta ben kurtulurum sen de bu Cuma 8li hanelere veda edersin ortim.

fancynancy , @hayalalemiveben, A Asmii tebrik ederim kızlar harikasınız
Sende öyleeeeeee. Bak ne güzel 7li rakamlardasın artık. Böyle devam et kardelenciğim.

Haftaya da güzel bir yüzde alalım o zaman.

ben de guzel veren arkadaşları tebrik ediyorum harikasınız!
Teşekkürler.

İnşallah canım valla artık 80li kiloları ben de görmek istemiyorum. Çok yordular beni. Bundan sonra yok, iki ileri bi geri nereye kadar. Şurda 4 ay dişimi sıksam halledicem biliyorum. Dişimi sıkıcam ve başarıcam.

İşte bu motivasyon süper

Çok geçmiş olsun yaa bi daha da yapmazsin herhalde genelde öyle oluyor

Evet, zaten kizartma hic yapmayiz, bunu bir deneyeyim dedim ama olmadi. dunku faciadan sonra bu aksam yalnizim, esim arkadaslariyla yemege gitti :)

Cok iyiymis arada sirlarini yazarsin. Cezaya gelince sutun eklendi ama umarim cezalik olmayiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…