- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #300.581
Teşekkür ederim canımBende seni tebrik ediyorumm harikasinn
Rica ederim canimTeşekkür ederim
İnşallah canım. Ben aynı azimle devam edersen vereceğini düşünüyorum.Iki hafta sonra 1 ayim dolacak 2 haftada 73 kusuru görür sem 4 kg vermiş olacagim 1 ayda..
Teşekkür ederim.. gece kötüymussun şu an daha iyisindir i nsallah
Çok geçmiş olsun yaa bi daha da yapmazsin herhalde genelde öyle oluyorya sorma, ufak bir saksuka faciasi yasadik. patlicanlar yagi emmis, becerememisim (zaten neden adam gibi kiymali patlican yapmadiysam). ikimizi de aldi bir mide bulantisi, gerisini anlatmayayim.
58 civarı bi şeyle mezun oldum sanırım. Aslında bence 60'ı geçmediğim sürece benim için sıkıntı yok. Emzirme sürecinde beklediğimden fazlasını da verdim, iyi oldu :) Bu civarlarda koruyabilirsem süper.tamamdır şimdi dışarıda yürüyüşteyim bu akşam bi leslie daha yapayım
bu arada tebrikler kaptanımmorordek ne zaman kaç kiloyla mezun olmuştun? Korumak vermekten daha zor bence. Ama ben de bu bir ileri iki geriden kurtulucam.
Ceza sütunu ekleyeceksen ben herkese de ceza keserim kio zaman tabloya bir de ceza sütunu ekliyorum. herkesin boş bırakması dileğiyle :)
Canım kilo bildirimini daha erken yapma şansın olmuyor mu?80-81=-1 -1.80=-79 100.-79=-7900
Bence de. Bu hafta olmaz da önümüzdeki hafta ben kurtulurum sen de bu Cuma 8li hanelere veda edersin ortim.Tatlım atak yapıp 80lerden kurtulmalıyız..
Sende öyleeeeeee. Bak ne güzel 7li rakamlardasın artık. Böyle devam et kardelenciğim.
Haftaya da güzel bir yüzde alalım o zaman.Tatlım kilo verdiğin sürece takıma az da olsa katkın oluyor tabi ki :) Ama bu haftaki performansınız göz dolduruyordu, öyle olmasa yine nota alıyorduk muhtemelen. Zaten bir sarı kartımız var. Kırmızı kart olursa sonuç listeleri hazırlama işi ellerimden öpüyor maalesef
Teşekkürler.ben de guzel veren arkadaşları tebrik ediyorum harikasınız!
SüpersinIki hafta sonra 1 ayim dolacak 2 haftada 73 kusuru görür sem 4 kg vermiş olacagim 1 ayda..
Eveeeettt lütfennnHaftaya da güzel bir yüzde alalım o zaman.
Hayırdır kaptaniçem ne oldu?Kızlar kusura bakmayın bugün hiç gelemedim eşimi gönderdim yurtdışına keyifsizim biraz
İnşallah canım valla artık 80li kiloları ben de görmek istemiyorum. Çok yordular beni. Bundan sonra yok, iki ileri bi geri nereye kadar. Şurda 4 ay dişimi sıksam halledicem biliyorum. Dişimi sıkıcam ve başarıcam.Bence de. Bu hafta olmaz da önümüzdeki hafta ben kurtulurum sen de bu Cuma 8li hanelere veda edersin ortim.
Sende öyleeeeeee. Bak ne güzel 7li rakamlardasın artık. Böyle devam et kardelenciğim.
Haftaya da güzel bir yüzde alalım o zaman.
Teşekkürler.
Allah kavuştursun canımKızlar kusura bakmayın bugün hiç gelemedim eşimi gönderdim yurtdışına keyifsizim biraz
İşte bu motivasyon süperİnşallah canım valla artık 80li kiloları ben de görmek istemiyorum. Çok yordular beni. Bundan sonra yok, iki ileri bi geri nereye kadar. Şurda 4 ay dişimi sıksam halledicem biliyorum. Dişimi sıkıcam ve başarıcam.
Çok geçmiş olsun yaa bi daha da yapmazsin herhalde genelde öyle oluyor
58 civarı bi şeyle mezun oldum sanırım. Aslında bence 60'ı geçmediğim sürece benim için sıkıntı yok. Emzirme sürecinde beklediğimden fazlasını da verdim, iyi oldu :) Bu civarlarda koruyabilirsem süper.
Ceza sütunu ekleyeceksen ben herkese de ceza keserim ki
Canım kilo bildirimini daha erken yapma şansın olmuyor mu?
Bir de anlamadım kaç kilosun yani bu hafta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?