Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Etiketlenemeyen arkadaşlar
A Asmii
BeyazOrkidem

Hedef de neymiş âlâsını yaparım diyor adeta
Aaa olur mu hiç. İyi geldi hedef koyman. Valla kendi adıma çok mutluyum ve bu mutluluğun gelecek cumalarda da daha ve dahaaaa eksilerle birlikte devam etmesini istiyorum.

Teşekkür ederim.. Oglumda ve bende kansizlik vardi kontrol amaclı gittik kan verdik.
Geçmiş olsun.

Geçen Cuma; 82.1
Bugün 81.8 inşallah haftaya Cuma 80lerden kurtulmuş olurum..
Vaayyy ortime bak, tebrikler canım. Peşindeyim ona göre.

Uzun zamandan beri ilk kez takıma bir faydam oldu, daha da mutlu oldum.

fancynancy , H hayalalemiveben , A Asmii tebrik ederim kızlar harikasınız

Uzun zamandan beri ilk kez takıma bir faydam oldu, daha da mutlu oldum.
Tatlım kilo verdiğin sürece takıma az da olsa katkın oluyor tabi ki :) Ama bu haftaki performansınız göz dolduruyordu, öyle olmasa yine nota alıyorduk muhtemelen. Zaten bir sarı kartımız var. Kırmızı kart olursa sonuç listeleri hazırlama işi ellerimden öpüyor maalesef

ayvacicegi artı gelenlere de o haftaki yüzdeleri oranında ceza kesiyordum eskiden. Sen de kendine 73 puanlık ceza kes bakalım :) Ekstra 73 puanlık spor istiyorum senden :)
tamamdır şimdi dışarıda yürüyüşteyim bu akşam bi leslie daha yapayım
bu arada tebrikler kaptanım morordek ne zaman kaç kiloyla mezun olmuştun? Korumak vermekten daha zor bence. Ama ben de bu bir ileri iki geriden kurtulucam.

Teşekkürler umarim her hafta hedefime ulaşırım bir an önce şu 70 lerden kurtulmak istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…