Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Spor çok iyi olmuş :)
Menü de gayet güzel

İşte bu motivasyon süper
Kaptanım bu defa olacak çok hırs yaptım. Sporu da bırakmak yok. Bi gün yapmasam salıyorum kendimi onu anladım. Bi de spor yapınca hiç acıkmıyorum. Midemi küçültme çabaları içindeyim bu ara. 2 öğün yiyorum. Olacak yani illaki

Vaooov spor harika

Hanimlar, nerelerdesiniz?
Tabi sosyal hayati olan insanlar cuma aksami bilgisayar basinda oturmuyor
Tablonun yeni hali:
Eki Görüntüle 2222001
Cuma akşamı bilgisayar başındayım, sosyal hayatım sıfıra yakın
Spor kesinlikle çok etkiliyor, çok iyi yapıyorsun canım. Bu kez seni asıl hedefinle mezun edeceğiz :)

Seninki de hic fena degil. Ben ceza da yaptim bugun ama iyi oldu, daha fazla spor yapilabildigini gordum. Ikinci leslie'yi yaparken bebegi oyun halisina yatirdim yaninda onunla konusa konusa yaptim, sagolsun sorun cikarmadi :)
Sorun çıkarmıyorsa çok iyi. O uyanıkken de yapabilirsin ne güzel.

Spor kesinlikle çok etkiliyor, çok iyi yapıyorsun canım. Bu kez seni asıl hedefinle mezun edeceğiz :)
İnşallah canım benim
Bu arada sosyal hayatı sıfır olanlar arasında ben de varım

Sorun çıkarmıyorsa çok iyi. O uyanıkken de yapabilirsin ne güzel.
Normalde pek durmazdi ama bu sefer 3 saatlik uykudan kalkinca herhalde sorun etmedi. Yine de sabahlari babasi evdeyken yapinca daha rahat oluyor. Bu haftasonu yine spor salonuna gitmeyi hedefliyorum, baktim da kosunun puani baya fazla

Normalde pek durmazdi ama bu sefer 3 saatlik uykudan kalkinca herhalde sorun etmedi. Yine de sabahlari babasi evdeyken yapinca daha rahat oluyor. Bu haftasonu yine spor salonuna gitmeyi hedefliyorum, baktim da kosunun puani baya fazla
Haftanın spor 1.si ışığı gördüm sende hadi bakalım hodri meydan

Teşekkürler Şahnur’cum. Geniz eti ameliyatı 2 kez olabiliyor mu? Bunu bilmiyordum... yeniden mi büyüyor ki?

Şeyma bunu bende merak ediyordum... Müsait olduğunda hikayeni yazar mısın? :) kaçla başladın, kaçla bitirdin. Kilo verme sürecinde nasıl beslendin... ne kadar zamanda versin. Bunları merak esiyorum ben de. :)

Sana güvenim tam.

Ahahah hepimizin öyle. Çoluk çocuk olunca ne sosyalliği yaawww anca bizimgbi bebeli ailelerle görüşmece.
Bende dünden beri bilgisayar başındayım, ders çalışıyorummmm 7 gün kalmış ve ben yine kendimi zora sokuyorum. Onca zaman boşa geçti.

Sağol canım benim. Ben de sana güveniyorum bu konuda, gerçekten kafaya koyarsan üstesinden gelemeyeceğin şey yok bence. Kendimize 4 ay verelim ve sıkalım dişimizi, zorlayalım şartlarımızı bitirelim artık ne uzatıyoruz dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…