- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #300.601
Spor çok iyi olmuş :)04.01.2019
sabah: 1 haslanmis yumurta, 1 dilim cavdar ekmegi, 4 ceri domates, limonlu bitki cayi
ogle: buharda tavuk gogsu 100gram, kozlenmis patlican
ara: kahve (az sutlu)
aksam: 200 gram yogurt, 1 kapya biber
spor: 2 * 45dk leslie, 12000 adim tempolu yuruyus (45*1.5*2 + 12000/100 = 255)
su: 2 litre
Kaptanım bu defa olacak çok hırs yaptım. Sporu da bırakmak yok. Bi gün yapmasam salıyorum kendimi onu anladım. Bi de spor yapınca hiç acıkmıyorum. Midemi küçültme çabaları içindeyim bu ara. 2 öğün yiyorum. Olacak yani illakiİşte bu motivasyon süper
Vaooov spor harika04.01.2019
sabah: 1 haslanmis yumurta, 1 dilim cavdar ekmegi, 4 ceri domates, limonlu bitki cayi
ogle: buharda tavuk gogsu 100gram, kozlenmis patlican
ara: kahve (az sutlu)
aksam: 200 gram yogurt, 1 kapya biber
spor: 2 * 45dk leslie, 12000 adim tempolu yuruyus (45*1.5*2 + 12000/100 = 255)
su: 2 litre
Seninki de hic fena degil. Ben ceza da yaptim bugun ama iyi oldu, daha fazla spor yapilabildigini gordum. Ikinci leslie'yi yaparken bebegi oyun halisina yatirdim yaninda onunla konusa konusa yaptim, sagolsun sorun cikarmadi :)Vaooov spor harika
Cuma akşamı bilgisayar başındayım, sosyal hayatım sıfıra yakınHanimlar, nerelerdesiniz?
Tabi sosyal hayati olan insanlar cuma aksami bilgisayar basinda oturmuyor
Tablonun yeni hali:
Eki Görüntüle 2222001
Spor kesinlikle çok etkiliyor, çok iyi yapıyorsun canım. Bu kez seni asıl hedefinle mezun edeceğiz :)Kaptanım bu defa olacak çok hırs yaptım. Sporu da bırakmak yok. Bi gün yapmasam salıyorum kendimi onu anladım. Bi de spor yapınca hiç acıkmıyorum. Midemi küçültme çabaları içindeyim bu ara. 2 öğün yiyorum. Olacak yani illaki
Sorun çıkarmıyorsa çok iyi. O uyanıkken de yapabilirsin ne güzel.Seninki de hic fena degil. Ben ceza da yaptim bugun ama iyi oldu, daha fazla spor yapilabildigini gordum. Ikinci leslie'yi yaparken bebegi oyun halisina yatirdim yaninda onunla konusa konusa yaptim, sagolsun sorun cikarmadi :)
İnşallah canım benimCuma akşamı bilgisayar başındayım, sosyal hayatım sıfıra yakın
Spor kesinlikle çok etkiliyor, çok iyi yapıyorsun canım. Bu kez seni asıl hedefinle mezun edeceğiz :)
Normalde pek durmazdi ama bu sefer 3 saatlik uykudan kalkinca herhalde sorun etmedi. Yine de sabahlari babasi evdeyken yapinca daha rahat oluyor. Bu haftasonu yine spor salonuna gitmeyi hedefliyorum, baktim da kosunun puani baya fazlaSorun çıkarmıyorsa çok iyi. O uyanıkken de yapabilirsin ne güzel.
Haftanın spor 1.si ışığı gördüm sende hadi bakalım hodri meydanNormalde pek durmazdi ama bu sefer 3 saatlik uykudan kalkinca herhalde sorun etmedi. Yine de sabahlari babasi evdeyken yapinca daha rahat oluyor. Bu haftasonu yine spor salonuna gitmeyi hedefliyorum, baktim da kosunun puani baya fazla
Oluur, kapisalim dicem ama bebekle hic belli olmuyor ki... Gecen haftasonu da sozde gidicektim spor salonuna... Ama bu haftasonu kararliyim.Haftanın spor 1.si ışığı gördüm sende hadi bakalım hodri meydan
Bebekliler olarak hepimiz evdeyizİnşallah canım benim
Bu arada sosyal hayatı sıfır olanlar arasında ben de varım
Bende de 2 cimcime var belli olmuyo tabi ama imkanlar dahilinde kapışalım derimOluur, kapisalim dicem ama bebekle hic belli olmuyor ki... Gecen haftasonu da sozde gidicektim spor salonuna... Ama bu haftasonu kararliyim.
Tamamdir, ben biraz kitap okuyup yatayim o zaman, bizimki 12ye dogru uyanir herhalde..Bende de 2 cimcime var belli olmuyo tabi ama imkanlar dahilinde kapışalım derim
selamlar herkese
saolasın tatlım yaa bu akşam biraz daha iyi idi ama ben gene uykusuz
esracım kuzuya geçmiş olsun bizimde geniz eti ameliyatını büyük 2 defa oldu hatta kulağa tüp takılmıştı korkacak birşey yok tatlım
canım benim durumları biliyorsun benim hedefim 2 hafta sonra listeye - olarak girmek
Tamam canım iyi okumalarTamamdir, ben biraz kitap okuyup yatayim o zaman, bizimki 12ye dogru uyanir herhalde..
tamamdır şimdi dışarıda yürüyüşteyim bu akşam bi leslie daha yapayım
bu arada tebrikler kaptanımmorordek ne zaman kaç kiloyla mezun olmuştun? Korumak vermekten daha zor bence. Ama ben de bu bir ileri iki geriden kurtulucam.
Sana güvenim tam.İnşallah canım valla artık 80li kiloları ben de görmek istemiyorum. Çok yordular beni. Bundan sonra yok, iki ileri bi geri nereye kadar. Şurda 4 ay dişimi sıksam halledicem biliyorum. Dişimi sıkıcam ve başarıcam.
Ahahah hepimizin öyle. Çoluk çocuk olunca ne sosyalliği yaawwwCuma akşamı bilgisayar başındayım, sosyal hayatım sıfıra yakın
Sağol canım benim. Ben de sana güveniyorum bu konuda, gerçekten kafaya koyarsan üstesinden gelemeyeceğin şey yok bence. Kendimize 4 ay verelim ve sıkalım dişimizi, zorlayalım şartlarımızı bitirelim artık ne uzatıyoruz dimi amaSana güvenim tam.
Ahahah hepimizin öyle. Çoluk çocuk olunca ne sosyalliği yaawwwanca bizimgbi bebeli ailelerle görüşmece.
Bende dünden beri bilgisayar başındayım, ders çalışıyorummmm7 gün kalmış ve ben yine kendimi zora sokuyorum. Onca zaman boşa geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?