Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hanimlar, nerelerdesiniz?
Tabi sosyal hayati olan insanlar cuma aksami bilgisayar basinda oturmuyor
Tablonun yeni hali:
Eki Görüntüle 2222001

Buna çok güldüm. Çocukla sosyal hayatın, çocuğun sosyal hayatından ibaret oluyor genelde. :)) Şahsen, Cumartesilerim; sabah 1 saat bale öğleden sonra 3 saat satranç, Pazarlarım ise; sabah yine 1 saat bale, öğleden sonra ise onu mutlu edecek bir aktivite şeklinde geçiyor... Arada bir çocuğu eşime bırakıp konsere falan kaçıyorum veya o okula gidince arkadaşlarımla buluşuyorum ancak inan yine de yetmiyor çünkü hep bir stres altında hep bir cenderede hissediyorum. Ve nedense hep bir yorgunluk oluyor sonradan üzerimde. Cidden çocuktan sonra ki hayat bambaşka. Özgür olsan da özgür değilsin aslında. Bu arada yarın akşam yine konsere gideceğim. Bu kadar içimi döktüm az stres atayım hahahah

Sen yine sosyal sayılırsın bana göre tatlım. Konser filan iyisin. 2 tane olunca baktıracak kimse bulmak daha da zor oluyo haliyle.
Sana İyi eğlenceler canım

Sen yine sosyal sayılırsın bana göre tatlım. Konser filan iyisin. 2 tane olunca baktıracak kimse bulmak daha da zor oluyo haliyle.
Sana İyi eğlenceler canım

Doğru söylüyorsun. Yahu bakma, çok iyi anlıyorum inan... Tek çocuğu bile nasıl ve kime bırakacağım diye düşünüyorum. Sonuçta eşime de her zaman bırakamam bu sefer o evde kalıyor. Bizim hayatımız böyle oldu bakacak kimse olmadığı için. İkimiz ayrı ayrı çıkıyoruz :)) Çok nadiren anneme bırakıp birlikte çıkabildiğimiz oluyor. Ama gerçekten 4’ü geçmez şimdiye kadar beraber çıktığımız..

Öyle oluyo canım. Biz de geçende eşimle sinemaya filan gidelim dedik kendi çapımızda plan yaparken kayınvalidem grip oldu bırakamadık çocukları tabi bizim iş yattı.

Aynennnn öyleeee. Benim hedef 70 ama gözüm 6 lı rakamlarda 4 ay biraz hayal olur bana ama 8 aya okeyimmm.

Ohhhh benim içinde eğlen Esracımm Benim koca hayatta bakamaz çocuklara 2-3 saat. Onu geçtim beni hayatta yalnız konsere monsere göndermez Eskaza hadi git dedi diyelim intikamını alır yaniii, garanti

morordek
Kahvaltı
Tam buğday lavaş arasına krem peynir ve hindi füme.
Foto atıcim, A101 in lavaşları, öyle kocaman bişi değil.
Çay

Ara
Filtre kahve
3 hurma

Öğle
1 büyük kase sebze çorbası

Ara
1 kupa Mistik chai
1 kupa tarçınlı yeşil çay

Akşam
Yarım yufkaya acılı tavuk dürüm yaptım

Su: 2,5 lt
Spor: 35 dk eliptik ayvacicegi

Herkese iyi geceleeerrr. Yarın sabahtan kızımın okulda veli toplantısı var. Çocukları babaanneye bırakacağım toplantıdan sonra alıp arkadaşıma geçeceğim, taşındılar, işin bir ucundan tutayım dedim çocuklarla ne kadar olursa artık. Onun da küçük çocuğu var, bize fazla bulaşmadan oynarlar dedik ama bakalım. Akşamda eşim oraya gelebilir. Akşama kadar giremeyebilirim amaaaa kaçamak falan yapmama sözü vererek kaçıyorum. Arrivederci hanımlaaar.

Kilo almışım 2 kilo 81 kilo olmuşum 79 dum bi kilo vermiştim 2 almısım neden böle oldu bilmiyorum evde tartı olmadığı icin dışarda tartılıyorum telefonu elime pek alamıyorum aldığım zaman yazıyorum ama artık sabah tartılıp sölerim

Şeyma bunu bende merak ediyordum... Müsait olduğunda hikayeni yazar mısın? :) kaçla başladın, kaçla bitirdin. Kilo verme sürecinde nasıl beslendin... ne kadar zamanda versin. Bunları merak esiyorum ben de. :)
Müsait olunca yazayım Esracım. Çok öyle muhteşem başarılı bir hikayem yok aslında bence ama madem merak ettiniz :)
Şeyma gel hadi! Yarın Manga konserine!
Ay kıskanıyorum ama yaaa
Zorla İstanbul'a taşındıracaksınız beni

Fancymm bizim kocalar da aynı model sanırım.

Selam kızlar

Dünden beri uğrayamadım. Kilo veren arkadaşları tebrik ediyirum. Bu hafta herkes daha bi azimli olmuş gibi. Inşallah artarak devam eder ve hep birlikte kilolarımızı kısa zamanda sağlıklı bir şekilde veririz.

Dünkü menüm

Sabah : 2 haşlanmış yumurta, 10 zeytin, peynir, ceviz ve badem

Akşam: 1 porsiyon karnabahar yemeği, taze fasulye kavurması, salata ve 1 bardak ayran

Kaçamak: bi kac tane cayın yanında N**** (Siyahi)
( Malesef eşim alıp getiriyor sürekli ve gözüm kalıyor nefsime hakim olamadim)

Su : 2.5 lt

Spor: 40 dk yürüyüş, 300 ip atlama ve 30 dk leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…