- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #300.621
Hanimlar, nerelerdesiniz?
Tabi sosyal hayati olan insanlar cuma aksami bilgisayar basinda oturmuyor
Tablonun yeni hali:
Eki Görüntüle 2222001
Cuma akşamı bilgisayar başındayım, sosyal hayatım sıfıra yakın
Spor kesinlikle çok etkiliyor, çok iyi yapıyorsun canım. Bu kez seni asıl hedefinle mezun edeceğiz :)
Sen yine sosyal sayılırsın bana göre tatlım. Konser filan iyisin. 2 tane olunca baktıracak kimse bulmak daha da zor oluyo haliyle.Buna çok güldüm.Çocukla sosyal hayatın çocuğun sosyal hayatından ibaret oluyor genelde. :)) Şahsen, Cumartesilerim; sabah 1 saat bale öğleden sonra 3 saat satranç, Pazarlarım ise; sabah yine 1 saat bale, öğleden sonra ise onu mutlu edecek bir aktivite şeklinde geçiyor... Arada bir çocuğu eşime bırakıp konsere falan kaçıyorum veya o okula gidince arkadaşları la buluşuyorum ancak inan yine de yetmiyor çünkü hep bir stres altında hep bir cenderede hissediyorum. Cidden çocuktan sonra ki hayat bambaşka. Özgür olsan da özgür değilsin aslında. Bu arada yarın akşam yine konsere gideceğim. Bu kadar içimi döktüm az stres atayım hahahah
Sen yine sosyal sayılırsın bana göre tatlım. Konser filan iyisin. 2 tane olunca baktıracak kimse bulmak daha da zor oluyo haliyle.
Sana İyi eğlenceler canım
Öyle oluyo canım. Biz de geçende eşimle sinemaya filan gidelim dedik kendi çapımızda plan yaparken kayınvalidem grip oldu bırakamadık çocukları tabi bizim iş yattı.Doğru söylüyorsun. Yahu bakma, çok iyi anlıyorum inan... Tek çocuğu bile nasıl ve kime bırakacağım diye düşünüyorum. Sonuçta eşime de her zaman bırakamam bu sefer o evde kalıyor. Bizim hayatımız böyle oldu bakacak kimse olmadığı için. İkimiz ayrı ayrı çıkıyoruz :)) Çok nadiren anneme bırakıp birlikte çıkabildiğimiz oluyor. Ama gerçekten 4’ü geçmez şimdiye kadar beraber çıktığımız..
Öyle oluyo canım. Biz de geçende eşimle sinemaya filan gidelim dedik kendi çapımızda plan yaparken kayınvalidem grip oldu bırakamadık çocukları tabi bizim iş yattı.
Aynennnn öyleeee. Benim hedef 70 ama gözüm 6 lı rakamlardaSağol canım benim. Ben de sana güveniyorum bu konuda, gerçekten kafaya koyarsan üstesinden gelemeyeceğin şey yok bence. Kendimize 4 ay verelim ve sıkalım dişimizi, zorlayalım şartlarımızı bitirelim artık ne uzatıyoruz dimi ama
Ohhhh benim içinde eğlen EsracımmBuna çok güldüm.Çocukla sosyal hayatın, çocuğun sosyal hayatından ibaret oluyor genelde. :)) Şahsen, Cumartesilerim; sabah 1 saat bale öğleden sonra 3 saat satranç, Pazarlarım ise; sabah yine 1 saat bale, öğleden sonra ise onu mutlu edecek bir aktivite şeklinde geçiyor... Arada bir çocuğu eşime bırakıp konsere falan kaçıyorum veya o okula gidince arkadaşlarımla buluşuyorum ancak inan yine de yetmiyor çünkü hep bir stres altında hep bir cenderede hissediyorum. Ve nedense hep bir yorgunluk oluyor sonradan üzerimde. Cidden çocuktan sonra ki hayat bambaşka. Özgür olsan da özgür değilsin aslında. Bu arada yarın akşam yine konsere gideceğim. Bu kadar içimi döktüm az stres atayım hahahah
Kilo almışım 2 kilo 81 kilo olmuşum 79 dum bi kilo vermiştim 2 almısım neden böle oldu bilmiyorum evde tartı olmadığı icin dışarda tartılıyorum telefonu elime pek alamıyorum aldığım zaman yazıyorum ama artık sabah tartılıp sölerim58 civarı bi şeyle mezun oldum sanırım. Aslında bence 60'ı geçmediğim sürece benim için sıkıntı yok. Emzirme sürecinde beklediğimden fazlasını da verdim, iyi oldu :) Bu civarlarda koruyabilirsem süper.
Ceza sütunu ekleyeceksen ben herkese de ceza keserim ki
Canım kilo bildirimini daha erken yapma şansın olmuyor mu?
Bir de anlamadım kaç kilosun yani bu hafta?
Müsait olunca yazayım Esracım. Çok öyle muhteşem başarılı bir hikayem yok aslında bence ama madem merak ettiniz :)Şeyma bunu bende merak ediyordum... Müsait olduğunda hikayeni yazar mısın? :) kaçla başladın, kaçla bitirdin. Kilo verme sürecinde nasıl beslendin... ne kadar zamanda versin. Bunları merak esiyorum ben de. :)
Ay kıskanıyorum ama yaaaŞeyma gel hadi! Yarın Manga konserine!
Fancymm bizim kocalar da aynı model sanırım.Aynennnn öyleeee. Benim hedef 70 ama gözüm 6 lı rakamlarda4 ay biraz hayal olur bana ama 8 aya okeyimmm.
Ohhhh benim içinde eğlen EsracımmBenim koca hayatta bakamaz çocuklara 2-3 saat. Onu geçtim beni hayatta yalnız konsere monsere göndermez Eskaza hadi git dedi diyelim intikamını alır yaniii, garanti
TünaydınGünaydın güzel hatunlar
Kolay gelsin. Ben de hiç sevmiyorum son dakikalarıTünaydın
Son anda haber veren misafir gibisi yok. Bir telaş temizlik filan uğraştık şimdi birşeyler alıcam, hazırlık yapmaya zaman yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?