- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #300.641
supersin, 145 puan ekledim cumaya.Selam kızlar
Dünden beri uğrayamadım. Kilo veren arkadaşları tebrik ediyirum. Bu hafta herkes daha bi azimli olmuş gibi. Inşallah artarak devam eder ve hep birlikte kilolarımızı kısa zamanda sağlıklı bir şekilde veririz.
Dünkü menüm
Sabah : 2 haşlanmış yumurta, 10 zeytin, peynir, ceviz ve badem
Akşam: 1 porsiyon karnabahar yemeği, taze fasulye kavurması, salata ve 1 bardak ayran
Kaçamak: bi kac tane cayın yanında N**** (Siyahi)
( Malesef eşim alıp getiriyor sürekli ve gözüm kalıyor nefsime hakim olamadim)
Su : 2.5 lt
Spor: 40 dk yürüyüş, 300 ip atlama ve 30 dk leslie
105 puan ekledim.morordek
Kahvaltı
Tam buğday lavaş arasına krem peynir ve hindi füme.
Foto atıcim, A101 in lavaşları, öyle kocaman bişi değil.
Çay
Ara
Filtre kahve
3 hurma
Öğle
1 büyük kase sebze çorbası
Ara
1 kupa Mistik chai
1 kupa tarçınlı yeşil çay
Akşam
Yarım yufkaya acılı tavuk dürüm yaptım
Su: 2,5 lt
Spor: 35 dk eliptikayvacicegi
merhabaSabah kahvaltım 1 yumurta peynir zeytin 2 ceviz
Ara mandalina
Akşam yemeği balık salata
Ara Türk kahvesi
O zaman negrolara bi 20 puan ceza yazayım :)Selam kızlar
Dünden beri uğrayamadım. Kilo veren arkadaşları tebrik ediyirum. Bu hafta herkes daha bi azimli olmuş gibi. Inşallah artarak devam eder ve hep birlikte kilolarımızı kısa zamanda sağlıklı bir şekilde veririz.
Dünkü menüm
Sabah : 2 haşlanmış yumurta, 10 zeytin, peynir, ceviz ve badem
Akşam: 1 porsiyon karnabahar yemeği, taze fasulye kavurması, salata ve 1 bardak ayran
Kaçamak: bi kac tane cayın yanında N**** (Siyahi)
( Malesef eşim alıp getiriyor sürekli ve gözüm kalıyor nefsime hakim olamadim)
Su : 2.5 lt
Spor: 40 dk yürüyüş, 300 ip atlama ve 30 dk leslie
Son anda haber verilmesi hiç hoş değil gerçekten. Çocuklu insanlarız evimiz toplu durmuyorki. Toparla temizle yiyecek içecek derken helak oluyo insan.Tünaydın
Son anda haber veren misafir gibisi yok. Bir telaş temizlik filan uğraştık şimdi birşeyler alıcam, hazırlık yapmaya zaman yok
Bir de soyledikleri saatte gelmediler, cocuk uykusuz kaldi. Simdi babasi uyutmaya cikardi, daha yeni gelecekler artik ben oturucam misafirlerleSon anda haber verilmesi hiç hoş değil gerçekten. Çocuklu insanlarız evimiz toplu durmuyorki. Toparla temizle yiyecek içecek derken helak oluyo insan.
Bu arada yeni fark ettim. Karabiberi şimdilik listeden çıkarabilirsin, izne ayrıldı çünkü. Dönünce ekleriz.mevcut durum:
Eki Görüntüle 2222239
Spor çok yapmıyorummerhabaSvtsvtsvt sen genelde spor yapmiyor musun yoksa bildirimlere yazmayi mi unutuyorsun?
Bir de soyledikleri saatte gelmediler, cocuk uykusuz kaldi. Simdi babasi uyutmaya cikardi, daha yeni gelecekler artik ben oturucam misafirlerle
Su 1 litreAkşam yemeğim 1 tabak nohut salata
Ara çiğ köfte
Bide 30 dk yürüyüş yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?