- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #300.661
Ooo süper ben de ip atladım 500 tane
Günaydın günaydın takımımmmm.
Bugün tartıda 78,9'u gördüm.
Çok mutluyum. Gidiyo artık yupppii
Hadi Özlemcim göster kendini. Sen çok güzel spor yapardın önceleri.Yarından itibaren ben de sporlarımla birlikte aranizda olacağım.. Hedefim 10000 adım...
Bende sabahki 500 ip atlamaya, az evvel 50dk yürüyüş, 10 dk koşu ekledim bilginize...Süpersin. Bende ödem olmuş bayağı, dün de yedim vegan kektenşimdi yürüyüşe çıkıcam bebekle, hedef 10bin adım.
Ben de eve geldim, 10356 adım atmışım. Karda sırtımda çantayla yürüdüm terletti bayağı.Bende sabahki 500 ip atlamaya, az evvel 50dk yürüyüş, 10 dk koşu ekledim bilginize...
Dün 81 kiloykan bugün 80 çıktım
HarikasınBen de eve geldim, 10356 adım atmışım. Karda sırtımda çantayla yürüdüm terletti bayağı.
Evet canım su içinde kaldım resmen. Şimdilik 10dk zar zor koşuyorum ama arttırırız yavaş yavaş inşallahKardelencim koşu yapabiliyorsan cok güzel kalori yaktırır. Yürüyüşten cok daha fazla terletiyor insanı. Supersin ben daha 5 dk anca koşabiliyorum
2 ana öğün 1 ara öğün yiyorum ekmek yemiyorum. Şimdilik iyi gidiyo. İnşallah böyle devam eder.Tebrik ederim cokk. Ha gayret yetişeceksin bana. Bence bu duzende devam et. Öyle şok diyet arınma vs öyle şeyler yapma bak goreceksin cok daha guzel sonuçlar alacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?