Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tatlışlar bireysel sıralama listesi yayınlanmış, aşağıda linkini veriyorum. Takımımız pek üst sıralarda değil maalesef. Bunun başlıca sebebi henüz çok yeni üyelerimizin olması, eski üyelerimizin ise izin dönemlerinde kilo aldığından başlangıç kilolarına göre fazla ekside olmaması.

Bir sonraki sıralamaya hepinizi daha üst sıralarda görmek dileğiyle. Takımımız birincisi H hayalalemiveben 'i tebrik ediyorum

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...siralama-listesi.246132/page-13#post-58455226

Selam kızlar 2 günlük menümü yazıyorum

Bugünkü menüm

Sabah : lor peynirli omlet, 7 zeytin, 4'er ceviz ve badem, 1 yeşil biber

Öğlen: 1 kase kara lahana corbasi, ceyrek kase yoğurt

Ara : 3 ceviz ve badem

Aksam ; 1 porsiyon hamsi buğulama, salata ve roka

Spor: 500 ip atlama , yarım saat kadar yürüyüş ( ilerleyen saatlerde de leslie yapınca yazarım)

Dünkü menum

Sabah : pırasalı omlet, peynir , 10 zeytin, , 4'er ceviz ve badem, 1 yeşil biber

Ara : 5_6 ceviz

Aksam : 1 porsiyon sarma, yarim kase yoğurt ve salata

Spor : 1 saat yürüyüş ve 5 dk koşu

Günaydın günaydın takımımmmm.
Bugün tartıda 78,9'u gördüm.
Çok mutluyum. Gidiyo artık yupppii

Tebrik ederim cokk. Ha gayret yetişeceksin bana. Bence bu duzende devam et. Öyle şok diyet arınma vs öyle şeyler yapma bak goreceksin cok daha guzel sonuçlar alacaksın

Arkadaslar benim bi fikrim var. Uygun görürseniz eger ben diyorum ki haftalık herkesin bir spor puanı hedefi olsun. Örnek olarak 500 puanlık spor hedefi yapalım. Bu duruma göre 700 yada 1000 de olabilir. Bu hedefi tutturmaya çalışalım. Bunu neden düşündüm onu da söyleyeyim mesela kacamak yapıyoruz ceza puanı oluyor eyvallah ama zaten yapacağımız sporun icinden düşüyoruz onu
Haftalık hedef olursa ceza geldigi zaman yaptıklarımızdan eksilir bu durumda hedefi tutturmak icin daha cok spor yapmak zorunda kaliriz. Tabi benim düşüncelerim bunlar sizlerde uygun bulursaniz yapalım

Ne dersiniz morordek ayvacicegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…