- 6 Mart 2017
- 1.649
- 3.481
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #300.681
2 ana öğün 1 ara öğün yiyorum ekmek yemiyorum. Şimdilik iyi gidiyo. İnşallah böyle devam eder.
MüthişsinGünaydın günaydın takımımmmm.
Bugün tartıda 78,9'u gördüm.
Çok mutluyum. Gidiyo artık yupppii
Olur bence. Takımdakilerin de fikrini alalım. Çoğunluk isterse öyle yapabilirizArkadaslar benim bi fikrim var. Uygun görürseniz eger ben diyorum ki haftalık herkesin bir spor puanı hedefi olsun. Örnek olarak 500 puanlık spor hedefi yapalım. Bu duruma göre 700 yada 1000 de olabilir. Bu hedefi tutturmaya çalışalım. Bunu neden düşündüm onu da söyleyeyim mesela kacamak yapıyoruz ceza puanı oluyor eyvallah ama zaten yapacağımız sporun icinden düşüyoruz onu
Haftalık hedef olursa ceza geldigi zaman yaptıklarımızdan eksilir bu durumda hedefi tutturmak icin daha cok spor yapmak zorunda kaliriz. Tabi benim düşüncelerim bunlar sizlerde uygun bulursaniz yapalım
Ne dersinizmorordek ayvacicegi
Sporları not aldım,Bugün leslie yaparsan haber etSelam kızlar 2 günlük menümü yazıyorum
Bugünkü menüm
Sabah : lor peynirli omlet, 7 zeytin, 4'er ceviz ve badem, 1 yeşil biber
Öğlen: 1 kase kara lahana corbasi, ceyrek kase yoğurt
Ara : 3 ceviz ve badem
Aksam ; 1 porsiyon hamsi buğulama, salata ve roka
Spor: 500 ip atlama , yarım saat kadar yürüyüş ( ilerleyen saatlerde de leslie yapınca yazarım)
Dünkü menum
Sabah : pırasalı omlet, peynir , 10 zeytin, , 4'er ceviz ve badem, 1 yeşil biber
Ara : 5_6 ceviz
Aksam : 1 porsiyon sarma, yarim kase yoğurt ve salata
Spor : 1 saat yürüyüş ve 5 dk koşu
Müthişsin
Olur bence. Takımdakilerin de fikrini alalım. Çoğunluk isterse öyle yapabiliriz
Yarından itibaren ben de sporlarımla birlikte aranizda olacağım.. Hedefim 10000 adım...
Kardelencim koşu yapabiliyorsan cok güzel kalori yaktırır. Yürüyüşten cok daha fazla terletiyor insanı. Supersin ben daha 5 dk anca koşabiliyorum
Arkadaslar benim bi fikrim var. Uygun görürseniz eger ben diyorum ki haftalık herkesin bir spor puanı hedefi olsun. Örnek olarak 500 puanlık spor hedefi yapalım. Bu duruma göre 700 yada 1000 de olabilir. Bu hedefi tutturmaya çalışalım. Bunu neden düşündüm onu da söyleyeyim mesela kacamak yapıyoruz ceza puanı oluyor eyvallah ama zaten yapacağımız sporun icinden düşüyoruz onu
Haftalık hedef olursa ceza geldigi zaman yaptıklarımızdan eksilir bu durumda hedefi tutturmak icin daha cok spor yapmak zorunda kaliriz. Tabi benim düşüncelerim bunlar sizlerde uygun bulursaniz yapalım
Ne dersinizmorordek ayvacicegi
kardelelen321 cok iyisin, onde goturuyorsun yarisi. H hayalalemiveben hemen arkanda :)
Eki Görüntüle 2222572
Sporları not aldım,Bugün leslie yaparsan haber et
Harikasın canım45 dk leslie tamamdır
Hadi canım, bildirimlerini bekliyoruz
Koşu çok zevkli alıştıktan sonra. Ben hayatım boyunca koşmayıp hamile kalınca başlamıştım. Tabi sonra biraktim. Aslında maraton koşmak hayalim var ama eskiden kiloluyum diye koşmuyordum, bu yaz 10k ile başlarım belki de. Zaten kilo vermek isteme sebeplerimden biri de daha çok spor yapmak.
Bence süper fikir, hatta haftalık kilo hedefinden daha mantıklı. Şöyle ki verilen kilo pek çok şeye bağlı ve sonuç. Spor hedefiyse ödev gibi, yaptın yapmadın. Yaparsan da hersekilde faydalı.
gün ayamadı ki kaptanımO zaman ilk Günaydın da benden gelsin
Günaydın güzel bir hafta diliyorum hepinize
Fancymm bizim kocalar da aynı model sanırım.
Ooooo süper gidiyorsun valla tebrik ederim canım.Günaydın günaydın takımımmmm.
Bugün tartıda 78,9'u gördüm.
Çok mutluyum. Gidiyo artık yupppii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?