Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın günaydın takımımmmm.
Bugün tartıda 78,9'u gördüm.
Çok mutluyum. Gidiyo artık yupppii

Müthişsin
Olur bence. Takımdakilerin de fikrini alalım. Çoğunluk isterse öyle yapabiliriz

Sporları not aldım,Bugün leslie yaparsan haber et

Yarından itibaren ben de sporlarımla birlikte aranizda olacağım.. Hedefim 10000 adım...

Hadi canım, bildirimlerini bekliyoruz

Kardelencim koşu yapabiliyorsan cok güzel kalori yaktırır. Yürüyüşten cok daha fazla terletiyor insanı. Supersin ben daha 5 dk anca koşabiliyorum

Koşu çok zevkli alıştıktan sonra. Ben hayatım boyunca koşmayıp hamile kalınca başlamıştım. Tabi sonra biraktim. Aslında maraton koşmak hayalim var ama eskiden kiloluyum diye koşmuyordum, bu yaz 10k ile başlarım belki de. Zaten kilo vermek isteme sebeplerimden biri de daha çok spor yapmak.

Bence süper fikir, hatta haftalık kilo hedefinden daha mantıklı. Şöyle ki verilen kilo pek çok şeye bağlı ve sonuç. Spor hedefiyse ödev gibi, yaptın yapmadın. Yaparsan da hersekilde faydalı.

Yalnız epey bi kondisyon gerektiriyor. Hareketsiz yasam ve habire yiyerek kilo almaktan o kadar cok hamlasmisiz ki 5 dk yi anca koşabiliyorum oda hafta sonu ancak. Umarım arttirabilirim

good morning leydisin centilminin
güzel bir hafta olmasını temenni ederim...
güncel kilom 68.6-68.9 arası gel gitte bakalım 68 i de oturtursak iyi olur..
bu sabah kahvaltı yapmak istemedi canım bir adet cennet hurması kurusu (aşırı tatlı geldi ama) ve zencefil bal limon çayımı içiyorum..

cumadan bugüne menüleri sayacak olursak morordek

cuma:
sabah,1 simit,şekersiz çay
öğlen :bol yeşil salata ve arkadaşın ikramı tokat ketesinden iki dilim
akşam:mantarlı tavuk sote

cumartesi:
sabahastırmalı yumurta,bol yeşillik,zeytin,şekersiz çay,fotm etimek
15:00 gibi türk kahvesi ve cennet hurması yedim iki tane (kurusu)
akşam yemedim ,bal kabağı topları yapmıştım zencefil çayı ile tükettim

pazarastırmalı kaşarlı omlet
közlenmiş kırmızı biber (1/2),yeşillik ,zeytin,şekersiz çay
akşam:yoğurt çorbası ,hindi sote,maydanoz(resim çekmişim paylaşmamışım şaşırdım )

spor:
spora gelince bel ve boyun fıtığı için gevşeme egzersizleri yapıyorum..
ama uzun uzun yapıyorum

Yaaa ben sabah sabah yıkıldım tartıda yatın sabah tartılıp yazayım. Ödem falandır belki ne bileyim. Cumartesi Pazar’lar beni mahvediyor. Doğru düzgün olmadı öğünlerim 2 gün dışarıda ve başkasının evinde olunca
Birde üstüne üşüttüm sanırım öksürük başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…