Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Başka bi yerde kalınca benim de bi huyum değişir bağırsak sorunu filan başlar kabız olurum. Sıkma canını çabuk normale dönersin canım yeterki bozma diyeti.

kızlar hafta sonu finallerim var gelir bakar ama mesaj yazamayabilirim fazla. Bana şans dileyin.
birbirimize şans dileyelim
başarılar seninle olsun ,bende nedense sınavlar yaklaşınca geriliyorum bir de pazar sınav çıkışı ankaraya gitmem gerekecek.oğlanla akşamları ilgilensin diye kayınvalideyi çağırdım..

Hadi Özlemcim göster kendini. Sen çok güzel spor yapardın önceleri.
Haklısın canım.. inşallah yarından itibaren daha çok özen göstermeye çalışacağım.Sporsuz olmuyor..
Ben de 400gr artıdayım..

gün ayamadı ki kaptanım
Ay çok haklısın ayamıyor maalesef
Geçmiş olsun fancyim. Bu hafta da sınavlar var diye salma lütfen Nota almamamız gerek, artı geleni vurucam artık

Çok iyi gidiyorsun canım
Listeye gireceksin değil mi? :)
Hafta sonu sizin sınavlarda bana gözetmenlik çıkmış Sanırım engelli görevi, soruları okuyacagız :)

Gunaydin arkadaslar. Ben yeni katiliyorum araniza
Hemen kisaca kendimden bahsedeyim.
168 boyunda 91 kiloyum 6 yil once 63 kiloyla evlenip, isi birakma, hamilelik, emzirme derken 90a cikip(gebeligin son ayinda), 71e dusup (emzirme ve oglumun cok huysuz oldugu donemde), tekrar 90a ciktim( emzirmenin bitmezi ve oglumun rahat bir cocuk olmaya baslamasiyla)

Simdi yeniden niyet ettim ama oyle boyle degil o 65 haziran sonuna kadar gorulecek.

Birde cagrimi duyup buraya davet eden ayvacicegi ne cok tesekkur ediyorum.

Listeye girmek istiyorum kaptanım

Hoşgeldin aramıza. İnşallah hep birlikte yaza kadar kurtulcaz fazlalıklarımızdan canım

Hoşgeldinn
Öncelikle ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazabilir misin? :)
Ben takım kaptanıyım, el birliğiyle seni o hedefin olan 65'e ulaştıracağız insallah :))
Listeye girmek istiyorum kaptanım
Seve seve :)

Hoşgeldinn
Öncelikle ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazabilir misin? :)
Ben takım kaptanıyım, el birliğiyle seni o hedefin olan 65'e ulaştıracağız insallah :))

Seve seve :)
Hosbuldum.
Okudum kaptan. Hepsini kabul ediyorum iliklerime kadar :)

Suanda 91 kiloyum cumaya kadar hedefim 90.
Persembe gunu diyetisyen randevum var onunla cizdigimiz planida burda paylasirim. Hedef kiloma insallah ulasabilirim cumaya kadar.

Merhaba hoşgeldiniz,
Hamilelik ve sonrasındaki kilolar ben dahil gruptaki pek cok arkadaşın ortak derdi ama hep birlikte üstesinden geleceğiz, çoktan gelmiş mezun olmuşlar da var tabi örnek morordek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…