- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #300.701
Benimki de 82 model ama kafa yaşı daha eski77 model benimkisi? Seninki?
Ooooo süper gidiyorsun valla tebrik ederim canım.
Başarılar canım. Bol şanşkızlar hafta sonu finallerim var gelir bakar ama mesaj yazamayabilirim fazla. Bana şans dileyin.
Başka bi yerde kalınca benim de bi huyum değişir bağırsak sorunu filan başlar kabız olurum. Sıkma canını çabuk normale dönersin canım yeterki bozma diyeti.Yaaa ben sabah sabah yıkıldım tartıdayatın sabah tartılıp yazayım. Ödem falandır belki ne bileyim. Cumartesi Pazar’lar beni mahvediyor. Doğru düzgün olmadı öğünlerim 2 gün dışarıda ve başkasının evinde olunca
Birde üstüne üşüttüm sanırım öksürük başladı
birbirimize şans dileyelimkızlar hafta sonu finallerim var gelir bakar ama mesaj yazamayabilirim fazla. Bana şans dileyin.
Başarılar canımbirbirimize şans dileyelim
başarılar seninle olsun ,bende nedense sınavlar yaklaşınca geriliyorum bir de pazar sınav çıkışı ankaraya gitmem gerekecek.oğlanla akşamları ilgilensin diye kayınvalideyi çağırdım..
Haklısın canım.. inşallah yarından itibaren daha çok özen göstermeye çalışacağım.Sporsuz olmuyor..Hadi Özlemcim göster kendini. Sen çok güzel spor yapardın önceleri.
Ben de 400gr artıdayım..Yaaa ben sabah sabah yıkıldım tartıdayatın sabah tartılıp yazayım. Ödem falandır belki ne bileyim. Cumartesi Pazar’lar beni mahvediyor. Doğru düzgün olmadı öğünlerim 2 gün dışarıda ve başkasının evinde olunca
sağol kardelencimBaşarılar canım
Ay çok haklısın ayamıyor maalesefgün ayamadı ki kaptanım
Geçmiş olsun fancyim. Bu hafta da sınavlar var diye salma lütfenYaaa ben sabah sabah yıkıldım tartıdayatın sabah tartılıp yazayım. Ödem falandır belki ne bileyim. Cumartesi Pazar’lar beni mahvediyor. Doğru düzgün olmadı öğünlerim 2 gün dışarıda ve başkasının evinde olunca
Günaydın herkese...
Eki Görüntüle 2222666
Hafta sonu sizin sınavlarda bana gözetmenlik çıkmışbirbirimize şans dileyelim
başarılar seninle olsun ,bende nedense sınavlar yaklaşınca geriliyorum bir de pazar sınav çıkışı ankaraya gitmem gerekecek.oğlanla akşamları ilgilensin diye kayınvalideyi çağırdım..
Ay çok haklısın ayamıyor maalesef
Geçmiş olsun fancyim. Bu hafta da sınavlar var diye salma lütfenNota almamamız gerek, artı geleni vurucam artık
Çok iyi gidiyorsun canım
Listeye gireceksin değil mi? :)
Hafta sonu sizin sınavlarda bana gözetmenlik çıkmışSanırım engelli görevi, soruları okuyacagız :)
Hoşgeldin aramıza. İnşallah hep birlikte yaza kadar kurtulcaz fazlalıklarımızdan canımGunaydin arkadaslar. Ben yeni katiliyorum araniza
Hemen kisaca kendimden bahsedeyim.
168 boyunda 91 kiloyum6 yil once 63 kiloyla evlenip, isi birakma, hamilelik, emzirme derken 90a cikip(gebeligin son ayinda), 71e dusup (emzirme ve oglumun cok huysuz oldugu donemde), tekrar 90a ciktim( emzirmenin bitmezi ve oglumun rahat bir cocuk olmaya baslamasiyla)
Simdi yeniden niyet ettim ama oyle boyle degil o 65 haziran sonuna kadar gorulecek.
Birde cagrimi duyup buraya davet edenayvacicegi ne cok tesekkur ediyorum.
HoşgeldinnGunaydin arkadaslar. Ben yeni katiliyorum araniza
168 boyunda 91 kiloyum6 yil once 63 kiloyla evlenip, isi birakma, hamilelik, emzirme derken 90a cikip(gebeligin son ayinda), 71e dusup (emzirme ve oglumun cok huysuz oldugu donemde), tekrar 90a ciktim( emzirmenin bitmezi ve oglumun rahat bir cocuk olmaya baslamasiyla)
Simdi yeniden niyet ettim ama oyle boyle degil o 65 haziran sonuna kadar gorulecek.
Seve seve :)Listeye girmek istiyorum kaptanım
Hoşgeldinn
Öncelikle ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazabilir misin? :)
Ben takım kaptanıyım, el birliğiyle seni o hedefin olan 65'e ulaştıracağız insallah :))
Seve seve :)
Hosbuldum.Hoşgeldinn
Öncelikle ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazabilir misin? :)
Ben takım kaptanıyım, el birliğiyle seni o hedefin olan 65'e ulaştıracağız insallah :))
Seve seve :)
Merhaba hoşgeldiniz,Gunaydin arkadaslar. Ben yeni katiliyorum araniza
Insallah. Her kilo vermeye calistigimda biraz saha aldim. Bu defa diyetisyen destegi almayi denicem. Burdaki motivasyonla birlikte inaniyorum ki vericez o kilolariHoşgeldin aramıza. İnşallah hep birlikte yaza kadar kurtulcaz fazlalıklarımızdan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?