Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok geçmiş olsun canım.

Yaaa süper aslinda en güzeli hamilelikten önce dur demen olmuş ki zaten o zaman önlemini erken almissin bende dogumdan once cok aldim ve veremeden hamile kaldimmm.. ama emzirirken daha da aldim ben yaa veremedimm neden bende işe yaramadi cok merak ediyorummm... Tebrikk ediyorumm tekrar dan ayrica sıkılmadan okudum :))

Harikasın kaptanım inşallah bizler de senin gibi ideal kilomuza ulaşırız,senin gibi korumayı başarırız
İnsallah kardelencim
Çok geçmiş olsun oğlusun hemen iyileşir umarım kii
Hemen düzenle yediklerini bak artık listedesin artı gelmek yoooook
Spora agırlık ver, aksamları hafif tut, gider insallah
Ya bilmiyorum ki bana emzirme çok verdirtti ama çoğu kişi emzirme döneminde alıyor kilo biliyorum. Metabolizmam iyiymiş herhalde

Evet ya bence se kişiden kişiye değişiyor hatta cok farkediyor.. Benim arkadasim da hemen vermişti emzirme doneminde.. insallah ya iylessin hemen o hasta olunca benim içim gidiyor.. yokkk artiii gelmekk yokkk... bu hafta akşamlari dikkat etmem lazim anca öyle olacakk onu da yaparimm insallah oglumun yeme durumuna da bağlı hastlaik doneminde sadece süt istiyor.. Eger onun yemeğinde bir değişiklik olmazsa insallah gider kilocuklarr.

Hadi bakalım sana güveniyorum, o yüzden listeye aldım, yüzümü kara çıkarma :)

Gayet güzel anlatmışsın Şeyma’cım, çok teşekkür ederim. Okurken şunu farkettim ki, ben evlendikten sonra aldığım kilonun üzerine hamile kaldım. Bütün mesele bu... Gerçi uzun yıllar hep 60-63 arasında oynardı kilom. Artık yerleşmişti o aralıkta. Ancak şimdi aralık 66’ya çıktı. Kendimi bırakıp yersem hooop 66’ya çıkıyorum. Diyet yaparsam 63-63,5’a inip takılıyorum. Şu direnci kırıp kilomu yeniden maks. 63 aralığına alabilirsem çok rahat edeceğim... Emzirmenin faydası olduğu kesin. Ben 68 kilo ile hamile kaldım 92’ye çıktım. 2 hafta içinde 18 kilom gitti. Geri kalan 6 kiloyu diyetisyen desteğiyle kızım 1 yaşına geldiğinde vermiştim. Ancak sorun şu ki, zaten kilo alıpta hamile kalmıştım yani kilomdan zaten rahatsızdım. İşte takıldığım nokta o. Kilo aralığımı maks. 68’den 66’ya çektim 1 senedir koruduğum için ama yetmez. Maks. 63’e çıkacağım günleri bekliyorum artık sabırsızlıkla...

Sen de kendi bünyeni keşfetmişsin, 63 yerleşmiş sende dediğin gibi.. Yerleşen noktaları kırmak zor oluyor. Eminim başaracaksın :)

Bugün hedefim 10000 adım demiştim ama görümcemler hastane dönüşü uğradılar..Kahvaltı ettik birlikte o yüzden yürüyüşe çıkamadım..
Ama onlar gittikten sonra 200 jumping jack, 15 burpee, 20 dk 5 kg dambıl ile kol ve göbis hareketleri ve 20 dk ZUMBAAA yaptım..
ayvacicegi

Gecmis olsun, hemen onlemini almak gerek.

Bende sabah 15 dk. Egzersi yaptim. Ilik limonlu su ictim simdi kahvalti yapicam.
Kepek ekmek, peynir,zeytinli klasik bir kalhvalti olacak porsiyonlari olabildigince kucuk tutucam
Harikasin. Gun sonunda menu/spor/su bilgilerini yazarken egzersizin cesidini yazabilirsen, ona gore puanlarim. Ilk sayfada ornekler var, onun disinda birseyse kaptanimla degerlendiririz.

Tebrik ediyorum, spora hizli bir donus olmus, simdi ben oturup bi hesap yapayim

jumping jack'i ip atlama gibi puanlayabiliriz, ama burpee'ye karsilik bulamadim o biraz daha zor
Evet jumping jacks'i ip gibi puanlıyordum
Burpee daha zormuş, bilmiyordum, şimdi baktım. Onu ipten daha fazla mı puanlasak? 3 tanesi 1 puan nasıl sence? Ya da belki 2 tanesi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…