Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet, nohut hatta tum baklagiller ketojenik diyette yok o nedenle. Ama sen karatay yapiyorsun, karatay izin veriyor baklagillere sanirim.
Aynen izin veriyor da şimdi tekrar bakınca farkettim nohut 1 kase 295 etli nohut 100 g 174 aradaki fark nedir ki acaba bir de 1 kase ortalam kaç gr geliyordur sence

Keşke içinde bukadar gün tutmasaymissin ben hiç farketmemisim 2 sinide kutlamaliyiz
Ah ah benimde durdu kilolar stres yaptık ya kesin onunda etkisi var

Guzel menu ve spor. Sadece bir soru ara ogun 17.00'de. Kahvalti kactaydi, aksam kacta? Yani aksami mi gec yiyorsunuz yoksa?

Guzel spor ama hem bolgesel hem mekik isinmadan nasil oldu, kaslar zorlanmasin?
Sana tavsiyem bu yediklerinin kalorik icerigini hesaplamayi dene istersen, bazen de hep diyete uygun ama fazla yiyebiliyoruz. Hem gencsin hem emziriyorsun hem de spor yapiyorsun, herhalde 1800 kcal'in altinda kalsan kilo verebilirsin ama belki de doru rakami daha profesyonelce belirlemek gerek.

Hem nohut yiyip hem bulgur pilavi olmamis aksam sanirim. Ikisinden biri yogurt/salata veya sebze yemegi, et secenekleriyle yanyana daha iyi olur sanki. Ara ogun yine iki meyve, sirf SEKER gibi olmus.

Kayisili yogurt (kayisi+yogurt) mu yoksa hazir meyveli yogurtlardan mi? Hazir meyveli yogurtlarin icinde eklenmis ek seker oluyor, ondan sordum.

Aynen izin veriyor da şimdi tekrar bakınca farkettim nohut 1 kase 295 etli nohut 100 g 174 aradaki fark nedir ki acaba bir de 1 kase ortalam kaç gr geliyordur sence
Ben genelde emin olmak icin gram cinsinden yaziyorum. Etli nohut olunca, icerigin bir kismi et-yani protein, daha az nohut dogal olarak daha az karbonhidrat demek.

Keşke içinde bukadar gün tutmasaymissin ben hiç farketmemisim 2 sinide kutlamaliyiz
Ah ah benimde durdu kilolar stres yaptık ya kesin onunda etkisi var
Tutmak değil de yanlış anlaşılabilirim diye düşündüm yeni gelmişim sonuçta çıkıntılık yapmış gibi ama böyle sohbet edip yakinlasinca insan açılıyor tabi :)

Evet ya haklısın sen söyledikçe farkediyorum ben de yarin yemiycem insallah tartiya cok yansimamistir ama kalorim 1800 un altindaydi bence üstelik yanlış hesap yapmama rağmen vir de gramajlari pek kestiremiyorum galiba..

Ben genelde emin olmak icin gram cinsinden yaziyorum. Etli nohut olunca, icerigin bir kismi et-yani protein, daha az nohut dogal olarak daha az karbonhidrat demek.
Evet senin tartın var miş bende o yok maalesef.. anladim cok sağol..

Evet ya haklısın sen söyledikçe farkediyorum ben de yarin yemiycem insallah tartiya cok yansimamistir ama kalorim 1800 un altindaydi bence üstelik yanlış hesap yapmama rağmen vir de gramajlari pek kestiremiyorum galiba..
Yapilan bir arastirmada, hem normal kilodaki hem de fazla kilolu olan insanlara, gun icinde ne kadar yediklerini soruyorlar. Sonra da yediklerini gercekten takip etmelerini soyluyorlar. Zamanla ortaya cikiyor ki, fazla kilolu insanlar genelde yediklerinden daha az yedigini saniyor (hem gram acisindan tahminleri yanlis, hem de kalorik olarak).

1800kcal'i N Nurumcan94 icin soyledim ama gercekten oylesine bir tahmin, N Nurumcan94 sen diyetisyene gidiyordun degil mi? Sana kac kcal onedi gunluk?

Bana program belirlemiş 1800 diye kilo boy hedef kilo yazinca kendi hesaplamış diye düşündüm bende

ayvacicegi aktiva kayisili hazır o da ilk dukan yaptığımda yerdim hergün 1 tane.şimdi dolaptan sadece halsiz düşünce haklısın ama hazır ve şeker mutlaka vardır

Merak ettigin birsey olursa sor ama farkediyor baya, mesela sabahlari peynir yiyince gramini hic tamin edemiyorum. ama birkac kez tartip koyunca simdi biliyorum.
Sabahta problem yok benim de akşam acıkıyorum oda öğle yemedigim için denedim ama öğle akışkanlığını kazanamadim..ama musli yi de bıraksam iyi olacak galiba.. Ya spor salonu cok iyi oluyor aslinda akşam yemegini 4 buçuk ta bitiriyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…