- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.961
Aynen izin veriyor da şimdi tekrar bakınca farkettim nohut 1 kase 295 etli nohut 100 g 174 aradaki fark nedir ki acaba bir de 1 kase ortalam kaç gr geliyordur senceEvet, nohut hatta tum baklagiller ketojenik diyette yok o nedenle. Ama sen karatay yapiyorsun, karatay izin veriyor baklagillere sanirim.
Ayrica çok teşekkür ederim farkındalık sağladın bana bu konudaEvet, nohut hatta tum baklagiller ketojenik diyette yok o nedenle. Ama sen karatay yapiyorsun, karatay izin veriyor baklagillere sanirim.
Olayda bu ya eşşek kadar insanlarız amacımız belli hedefi olan yapmazGerçekten kimsenin kaçamak yapamayacagini mi düşünüyor sun kaptanimm :))
Bence burda yaptığımız kaçamağı yazmayalım sana özelden yazalım yadaaaa, Kaçamak Cezalıları diye bir post açıp orda ifşa edelim yani yarışmadaki herkes sadece bu takım değil.. Kaçamak yapana gelen vursun giden vursun
Keşke içinde bukadar gün tutmasaymissin ben hiç farketmemisim 2 sinide kutlamaliyizAçıkçası cuma günü büyük bi hayal kırıklığı yaşadım ben böyle beklememistim grup çok sakindi ve mesela spor 1. Si tebrik edildi ama en çok kilo veren kişi grupta tebrik edilmedi bu benim diye demiyorum herhangi biri de olabilir. benim modumu çok dusurmustu.
daha yeni başlamama rağmen kilolar gidivermiyo bunu da anlamis degilim aslında canım çok sıkkın bu duruma. Yerimde sayıyo gibi hissediyorum vermem gereken kilo çok giden az.
Iyi aksamlar arkadaslar
Bugünkü menüm
Sabah : 2 adet haşlanmış yumurta, peynir, 10 zeytin, 4 ceviz, 8 fındık ve 1 yeşil biber
Ara öğün 17.00 : 1 yeşil elma ve yağ yakıcı yogurt
Akşam: 1 kase mercimek çorbası, yarımşar porsiyon karnabahar ve kapuska ( önceki günlerden kalan yemekleri bölüşüp yedik) ve salata
Su : 2 lt
Spor : 40 dk yürüyüş ve 500 ip
Merhaba kızlar bugün ki Menüm
Sabah
Ilık limonlu su
1 kupa biberiye çayı
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
4 zeytin
3 domates
2 küçük biber
1 dilim hindi füme
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi ( kendim yaptım )
Ara
Yarım greyfurt
Yarm kıvi
Öğlen
Kahvaltıyı geç yaptim çok ackmadim ama eşim in yediklerinden tirtikladm
2 lokma sucuklu yumurta
2 zeytin
1 dilim ekmek
Ara
Filtre kahve
Yarım portakal
Aksam
Fırında kızarmış patlıcan ve kabak (4 kasik)
Üzerine yoğurt ve domates sosu
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek ( ekmeğin içini oğlum yedi çorbayla) :))
Tarçınlı süt
5 fındık
3 litre su @morordek
Spor
30 dakika bölgesel
100 mekikayvacicegi
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 kase musli yoğurt
Ara
1 mandalina
1 kivi
Kahve
Akşam
1 tabak nohut yemegi
3 kaşık bulgur pilavi
Ara
Kahve.. kahve icerken bir avuç kabak çekirdeği aldim çeyreğini yedikten sonra saate vaktim 7 yi geçince kalanı yarina kaldirdim :)) bundan sonra akşam 7 den sonra bir şey yemiycem..
Uyumadan 1 bardak ta kefir içtim..
Su 3 litre
Spor(
kahve
sabah: jambonlu omlet
beyaz peynir
5 zeytin
labne
eti form 3 taneekmegimi buzluktan cıkarmamısım
ogle: kucuk kayısılı yogurt
ara: kahve
aksam : yalancı iskender:dukan ekmek uzerine yarım porsiyon dilimlenmiş antrikot yanına yogurt
ara: bergamutlu yesilcay
su: 2lt
spor: kaslar dinlenmede
Diyete başladığından beri hiç yapmadin mi kaçamak kutlarim öyleyseOlayda bu ya eşşek kadar insanlarız amacımız belli hedefi olan yapmaz
O da onu anlamıyor işte ailecek yemek yiyelim akşam yemeklerinin anlamı olsun diye 9bucuga kalıyor hep demekkii biz oglusumla romantik takilicaz 7 deEşin erken geliyorsaaa hiç durma çek en erkene :)
Ben genelde emin olmak icin gram cinsinden yaziyorum. Etli nohut olunca, icerigin bir kismi et-yani protein, daha az nohut dogal olarak daha az karbonhidrat demek.Aynen izin veriyor da şimdi tekrar bakınca farkettim nohut 1 kase 295 etli nohut 100 g 174 aradaki fark nedir ki acaba bir de 1 kase ortalam kaç gr geliyordur sence
Tutmak değil de yanlış anlaşılabilirim diye düşündüm yeni gelmişim sonuçta çıkıntılık yapmış gibi ama böyle sohbet edip yakinlasinca insan açılıyor tabi :)Keşke içinde bukadar gün tutmasaymissin ben hiç farketmemisim 2 sinide kutlamaliyiz
Ah ah benimde durdu kilolar stres yaptık ya kesin onunda etkisi var
Evet ya haklısın sen söyledikçe farkediyorum ben de yarin yemiycem insallah tartiya cok yansimamistir ama kalorim 1800 un altindaydi bence üstelik yanlış hesap yapmama rağmen vir de gramajlari pek kestiremiyorum galiba..Guzel menu ve spor. Sadece bir soru ara ogun 17.00'de. Kahvalti kactaydi, aksam kacta? Yani aksami mi gec yiyorsunuz yoksa?
Guzel spor ama hem bolgesel hem mekik isinmadan nasil oldu, kaslar zorlanmasin?
Sana tavsiyem bu yediklerinin kalorik icerigini hesaplamayi dene istersen, bazen de hep diyete uygun ama fazla yiyebiliyoruz. Hem gencsin hem emziriyorsun hem de spor yapiyorsun, herhalde 1800 kcal'in altinda kalsan kilo verebilirsin ama belki de doru rakami daha profesyonelce belirlemek gerek.
Hem nohut yiyip hem bulgur pilavi olmamis aksam sanirim. Ikisinden biri yogurt/salata veya sebze yemegi, et secenekleriyle yanyana daha iyi olur sanki. Ara ogun yine iki meyve, sirf SEKER gibi olmus.
Kayisili yogurt (kayisi+yogurt) mu yoksa hazir meyveli yogurtlardan mi? Hazir meyveli yogurtlarin icinde eklenmis ek seker oluyor, ondan sordum.
Evet senin tartın var miş bende o yok maalesef.. anladim cok sağol..Ben genelde emin olmak icin gram cinsinden yaziyorum. Etli nohut olunca, icerigin bir kismi et-yani protein, daha az nohut dogal olarak daha az karbonhidrat demek.
Yapilan bir arastirmada, hem normal kilodaki hem de fazla kilolu olan insanlara, gun icinde ne kadar yediklerini soruyorlar. Sonra da yediklerini gercekten takip etmelerini soyluyorlar. Zamanla ortaya cikiyor ki, fazla kilolu insanlar genelde yediklerinden daha az yedigini saniyor (hem gram acisindan tahminleri yanlis, hem de kalorik olarak).Evet ya haklısın sen söyledikçe farkediyorum ben de yarin yemiycem insallah tartiya cok yansimamistir ama kalorim 1800 un altindaydi bence üstelik yanlış hesap yapmama rağmen vir de gramajlari pek kestiremiyorum galiba..
Merak ettigin birsey olursa sor ama farkediyor baya, mesela sabahlari peynir yiyince gramini hic tamin edemiyorum. ama birkac kez tartip koyunca simdi biliyorum.Evet senin tartın var miş bende o yok maalesef.. anladim cok sağol..
Bikere küçük kare bitter çikolata oda burda okuyunca canım çekmişti bi de doğum günüm için yarım cosDiyete başladığından beri hiç yapmadin mi kaçamak kutlarim öyleyse
Bana program belirlemiş 1800 diye kilo boy hedef kilo yazinca kendi hesaplamış diye düşündüm bendeYapilan bir arastirmada, hem normal kilodaki hem de fazla kilolu olan insanlara, gun icinde ne kadar yediklerini soruyorlar. Sonra da yediklerini gercekten takip etmelerini soyluyorlar. Zamanla ortaya cikiyor ki, fazla kilolu insanlar genelde yediklerinden daha az yedigini saniyor (hem gram acisindan tahminleri yanlis, hem de kalorik olarak).
1800kcal'i N Nurumcan94 icin soyledim ama gercekten oylesine bir tahmin, N Nurumcan94 sen diyetisyene gidiyordun degil mi? Sana kac kcal onedi gunluk?
Buna katılıyorum ama bu sefer de kaçamağı abartmayalım da. Cezayı kademeli arttırma fikri de güzeldi.Bence fix olsun hatta en yüksek kaçsa o olsun kaçamak kacamaktir en azından daha fazla spor yapmış oluruz..
Sabahta problem yok benim de akşam acıkıyorum oda öğle yemedigim için denedim ama öğle akışkanlığını kazanamadim..ama musli yi de bıraksam iyi olacak galiba.. Ya spor salonu cok iyi oluyor aslinda akşam yemegini 4 buçuk ta bitiriyorum..Merak ettigin birsey olursa sor ama farkediyor baya, mesela sabahlari peynir yiyince gramini hic tamin edemiyorum. ama birkac kez tartip koyunca simdi biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?