Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kesinlikle katiliyorum

1950 kcal canım hesap mı yapayım bende bundan sonra. tartım yok ama tahmini yapabilirim belki

Ah keşke bu işlere zamanında ben de girişseydim. Ben de normal doğumla doğurdum kızlarımı, ne sancılar çektim. Sağlıkla doğdular çok şükür ama gerçekten çok zorlu bi süreç

Geçen haftadan beri bölgesel yapıyorum canım ısınmayla başlıyorum internetten yapıyorum yeni başlayanlar için olan ilk zaman çok zorlandım dedim ya oturup kalkmakta zorlanıyorum diye şimdi iyiyim şükür bi sorun yok :))

E Evvab yi kaybediyoruz sanırım, takımı soruşturuyo
Yooooooo

Menü bildireyim
Sabah linonlu su

Kahvaltı
2 yumurta
3 yaprak marul
Maydanoz
Tere
Nane
Lor peynir
7 zeytin
Yarım domates
2 dl sucuk

Ara
Elma

Ajşam 3 dl etli ekmek
1 ayran

Su 2.5
Spor 3 mile leslie 220 bölgesel

Canım o tamamen Takımca morallerin bozuk olmasıyla alakalı diye düşünüyorum. Ortalamamız çok düşüktü çünkü. Yoksa kaptanım yaldızlı harflerle ilan ediyo 1.leri. Bu ara nota alındı ortalamalar hep düşük gidiyo
Hep birlikte şu takımı canlandıralım arkadaşlar. Yazılanları okuyalım kısa da olsa birbirimize yazalım. Sporu ciddi ciddi rekabete bindirip artıralım.

Ah keşke bu işlere zamanında ben de girişseydim. Ben de normal doğumla doğurdum kızlarımı, ne sancılar çektim. Sağlıkla doğdular çok şükür ama gerçekten çok zorlu bi süreç
Yanlış anlaşılmasın ben de sanci cektim, agridi da. Ama nefes alip vermek nispeten daha katlanilir yapiyor. Gece 1den sabaha kadar evde, 11.30dan sonra da hastanede toplam 20 saat surdu. Yine de sorunsuz dogduklarina sukredelim.

ayvacicegi aktiva kayisili hazır o da ilk dukan yaptığımda yerdim hergün 1 tane.şimdi dolaptan sadece halsiz düşünce haklısın ama hazır ve şeker mutlaka vardır
Activia nin iceriginde hem seker hem fruktoz hem misir nisastasi var gorunuyor, pek fena. Jelatin sut tozu vb.. Ben etiketleri okurum hep. paketli gida bumdan kotu iste, bazen kolayimiza geliyor boylesi ama cogunlukla yogurtla meyve yemek daha iyi olur hazir meyveli yogurttan.

Kesinlikle katılıyorum. Yapalım bunu.

Yanlış anlaşılmasın ben de sanci cektim, agridi da. Ama nefes alip vermek nispeten daha katlanilir yapiyor. Gece 1den sabaha kadar evde, 11.30dan sonra da hastanede toplam 20 saat surdu. Yine de sorunsuz dogduklarina sukredelim.
Aynen canım sağlıkla doğdularya gerisi teferruat olarak kalsın

Günaydın herkese erkenden... ya çık özür dilerim evin kablosuz ağ bağlantısında sorun vardı kaç gündür. Net paketimde yoktu dün bağlantıyı yaptırdık az önce denedim nihayet olmuş... internetsiz bir hayat düşünülemezmiş onu anladım.
rejim kaçamaksız devam ediyor bu arada

Bu gülücükleride kullanmayı özlemişim.

Günaydın,

The beck diet solution da yeni ödev: gün icinde ne zaman birşeyler yemek istesen durup düşün diyor: açlık mi (karnın gurulduyor mu, en son ne zaman yedin), yeme istegi mi (psikolojik) yoksa bir aserme mi (özellikle şekerli bir şey yeme isteği gibi).Sonra bunları not al, sadece açlık durumunda birşeyler ye.

Gerçekten açsan ne yediğin çok da farketmeyecektir, yeme isteği duyuyorsan bunun sebebini düşün, canın mı sıkıldı, birseye mi kızdın, duygularını anlamaya çalış. Eğer asermeyse bunu alışkanlıktan olduğunu düşün yeme, zamanla yokolacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…