Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@Alina_ S_A hanimlar nerelerdesiniz?
Günaydınlar
Canım,geçen hafta çok yoğundu.asil mazeretimse benim moral olarak inişli çıkışlı hallerim.bir türlü adapte olamıyorum.bazen yumruğu masaya vururcasina tamam ben bu işi başaracağım diyorum,bazende kabuguma çekiliyorum.

Selamun aleyküm hayırlı sabahlar bismillah demeden benim oğlan yemiycem kahvaltı demeye başladı ve şuan bana vurmakla meşgul
Isırdı kolumu Ters tarafıma gelecek şimdi

Bu gün bi defter alıp aynen her bir şey yeme ihtiyacı duyduğumda yapacağım bunu.

Kesinlikle haklisin son yoğurdu akşam yemegine saklamistim dün gece yenisini Maya lafım canım genelde okurum bende ama hep okumak lazım bi ceza haketmisim ozaman

Bende kullanırım bunu dün gece var ya off ne aserdim ev cas cis cos dolu yoğurt mayalicam sütten içtim 2 bardak süt sevmem düşün onu da içmeden tartim daha güzel olurmuş amaaa sonuç bozmadı diyeti ve süt kesti tamamen

günaydın hastaneden geliyorum endoskopi işlemim vardı ilk tanı antral gastrit biyopsi 10 gün sonra sonuçlanacak...

morordek
dünkü menüm

sabah:ev yapımı yoğurt bir avuç yaban mersini bir küçük yerli muz ve kivi yarım avuç kayısı çekirdeği

öğlen:erişteli yeşil mercimek yemeği

akşam kendim tavuk burger yaptım ..(tavada yağsız şinitzel kızarttım minik bazlamanın içine koydum..)

su:3 litre
spor:yok

bugün şu saat oldu hala yemedim işlemden çıktığım için öğlen 12:30 da yerim arkadaş kendi börek yapmış bir dilim çayla onu yerim akşam içinde mantar soteleyeceğim eve geçince...

Geçmiş olsun canım neyin var ki ben kaçırdım k bakma

Ama ama geçen haftaya göre artıdasın
Öyle olursa alamam bilgin olsun
Dün 67.0 di işte doğumgünü kaçamağı bak nasıl geriletti kaptanın listeye girmek için elimden geleni yapıcam ha giremezsem diğer hafta telafi etmek için elimden geleni yapicam ama bu haftayı 65... larla kapatmak istiyorum

İnşallah sonuçlar temiz çıkar canım.

Allah şifa versin inşaAllah sonuçlar temiz çıkar..

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun sonuç istediğin gibi olur inşallah..

Anca yazabildimm nasilsiniz herkes iyi mi.. Ya bir şey soracaktim muslim bitmek üzere sizce tekrar almalı miyim yoksa artık kullanmasam mi iyice aliskanlik oldu kimi iyi değil diyor kimi faydali diyor kararsiz kaldim yoğurdu da obsuz yiyemez oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…