- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #302.001
Evet bu hafta hakları oluyor listeye girmek için.morordek Kaptanim, deneme sureci acisindan
N Nurumcan94 veHmavidag bu cuma listeye girme sansi var degil mi?
Günaydınlar
Günaydın,
The beck diet solution da yeni ödev: gün icinde ne zaman birşeyler yemek istesen durup düşün diyor: açlık mi (karnın gurulduyor mu, en son ne zaman yedin), yeme istegi mi (psikolojik) yoksa bir aserme mi (özellikle şekerli bir şey yeme isteği gibi).Sonra bunları not al, sadece açlık durumunda birşeyler ye.
Gerçekten açsan ne yediğin çok da farketmeyecektir, yeme isteği duyuyorsan bunun sebebini düşün, canın mı sıkıldı, birseye mi kızdın, duygularını anlamaya çalış. Eğer asermeyse bunu alışkanlıktan olduğunu düşün yeme, zamanla yokolacaklar.
Kesinlikle haklisin son yoğurdu akşam yemegine saklamistim dün gece yenisini Maya lafım canım genelde okurum bende ama hep okumak lazım bi ceza haketmisim ozamanActivia nin iceriginde hem seker hem fruktoz hem misir nisastasi var gorunuyor, pek fena. Jelatin sut tozu vb.. Ben etiketleri okurum hep. paketli gida bumdan kotu iste, bazen kolayimiza geliyor boylesi ama cogunlukla yogurtla meyve yemek daha iyi olur hazir meyveli yogurttan.
Ooo güzel motivasyonEvet bu hafta hakları oluyor listeye girmek için.
N Nurumcan94Hmavidag güzel yüzdelerle gelirseniz listeye alırız :) hadi bu da size ekstra motivasyon olsun
Bende kullanırım bunu dün gece var ya off ne aserdim ev cas cis cos dolu yoğurt mayalicam sütten içtim 2 bardak süt sevmem düşün onu da içmeden tartim daha güzel olurmuş amaaa sonuç bozmadı diyeti ve süt kesti tamamenGünaydın,
The beck diet solution da yeni ödev: gün icinde ne zaman birşeyler yemek istesen durup düşün diyor: açlık mi (karnın gurulduyor mu, en son ne zaman yedin), yeme istegi mi (psikolojik) yoksa bir aserme mi (özellikle şekerli bir şey yeme isteği gibi).Sonra bunları not al, sadece açlık durumunda birşeyler ye.
Gerçekten açsan ne yediğin çok da farketmeyecektir, yeme isteği duyuyorsan bunun sebebini düşün, canın mı sıkıldı, birseye mi kızdın, duygularını anlamaya çalış. Eğer asermeyse bunu alışkanlıktan olduğunu düşün yeme, zamanla yokolacaklar.
Ama ama geçen haftaya göre artıdasınOoo güzel motivasyon
Ve bu sabah 66.6 tartim bu da güzel oldu benim icin
Geçmiş olsun canım neyin var ki ben kaçırdım k bakmagünaydın hastaneden geliyorum endoskopi işlemim vardı ilk tanı antral gastrit biyopsi 10 gün sonra sonuçlanacak...
morordek
dünkü menüm
sabah:ev yapımı yoğurt bir avuç yaban mersini bir küçük yerli muz ve kivi yarım avuç kayısı çekirdeği
öğlen:erişteli yeşil mercimek yemeği
akşam kendim tavuk burger yaptım ..(tavada yağsız şinitzel kızarttım minik bazlamanın içine koydum..)
su:3 litre
spor:yok
bugün şu saat oldu hala yemedim işlemden çıktığım için öğlen 12:30 da yerim arkadaş kendi börek yapmış bir dilim çayla onu yerim akşam içinde mantar soteleyeceğim eve geçince...
Dün 67.0 di işte doğumgünü kaçamağı bak nasıl geriletti kaptanın listeye girmek için elimden geleni yapıcam ha giremezsem diğer hafta telafi etmek için elimden geleni yapicam ama bu haftayı 65... larla kapatmak istiyorumAma ama geçen haftaya göre artıdasın
Öyle olursa alamam bilgin olsun
İnşallah sonuçlar temiz çıkar canım.günaydın hastaneden geliyorum endoskopi işlemim vardı ilk tanı antral gastrit biyopsi 10 gün sonra sonuçlanacak...
morordek
dünkü menüm
sabah:ev yapımı yoğurt bir avuç yaban mersini bir küçük yerli muz ve kivi yarım avuç kayısı çekirdeği
akşam kendim tavuk burger yaptım ..(tavada yağsız şinitzel kızarttım minik bazlamanın içine koydum..)
bugün şu saat oldu hala yemedim işlemden çıktığım için öğlen 12:30 da yerim arkadaş kendi börek yapmış bir dilim çayla onu yerim akşam içinde mantar soteleyeceğim eve geçince...
Allah şifa versin inşaAllah sonuçlar temiz çıkar..günaydın hastaneden geliyorum endoskopi işlemim vardı ilk tanı antral gastrit biyopsi 10 gün sonra sonuçlanacak...
morordek
dünkü menüm
O iniş çıkışlar bende de oluyor hep :)Günaydınlar
Canım,geçen hafta çok yoğundu.asil mazeretimse benim moral olarak inişli çıkışlı hallerim.bir türlü adapte olamıyorum.bazen yumruğu masaya vururcasina tamam ben bu işi başaracağım diyorum,bazende kabuguma çekiliyorum.
Çok geçmiş olsungünaydın hastaneden geliyorum endoskopi işlemim vardı ilk tanı antral gastrit biyopsi 10 gün sonra sonuçlanacak...
morordek
dünkü menüm
Çok geçmiş olsun sonuç istediğin gibi olur inşallah..günaydın hastaneden geliyorum endoskopi işlemim vardı ilk tanı antral gastrit biyopsi 10 gün sonra sonuçlanacak...
morordek
dünkü menüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?