Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kullandigin markanin kutusunda icindekiler ve besin degerleri tablosu varsa, buraya okunaiblir sekilde foto atsana, bakalim. Musli deyince cok cesitli olanlari var, seker katkilisi, palm yaglisi susu busu. Ne kadar yulaf, nekadar hangi tahillar vb. Ve bir porsiyonda ne kadar yedigin de onemli bence.

o da guzel ama elmayla hurmayi dengelemek icin bir avuc ceviz/badem/findik veya 2 kasik yogurt ekleesen nasil olur?
Akşam menüde balık var yoğurt yemiyim çocukken korkutmuşlar bu ikiliyle öyle gidiyor :)
Badem yok ceviz var ama artık yemiyim çayımı içeyim bir daha sefer elma ceviz yapayım :)

1 porsiyon 40 g bende ortalama o kadar tuketiyorum çünkü ortalama 9 10 kere yiyorum..

Akşama nohut yemek istemiyorum evde sebze de yok ne yapsam ne yesem bilemedim yaa..

Yulaf ezmesi alabilirsin canim

bir diyetisyen buldum saate maate bakmadan müsaitti bastım gittim yanına tam yeni yemek yemiştim gerçi ama olsun protein oranım ve su oranımı iyi buldu,mineral eksikliğin var biraz dedi ,%30 yağ varmış..6 kilo kadar yağdan kaybettirmeliyiz seni dedi..

canımı sıkan tek şey adamın tartısı benim tartıdan 3 kilo fazla gösterdi hadi kıyafet ve yemek yiyip gittim +2 yine de +1 kilo fazla benim tartımdan...

3 gün yemek 1 gün oruç ,yani aralıklı oruç yapacağız emin ol zorlanmayacaksın dedi öyle ümit ediyorum ilk on günde de 1,5 kilo dedi..

kahvaltı öncesi sirkeli su 2 bardak veya limonlu su+1 kuru incir ya da yarım kese kuru üzüm ile güne başlamamı istedi..

sabah kahvaltı için 3 alternatif sundu

2 yumurta 2 kaşık lor
yada
4-5 dilim sucuk zeytin bolca yeşillik bir tatlı kaşığı kaymak
ya da
2 yk yulaf kepeği veya ruşeym 1 hurma 5 kaşık yoğurt

öğlen yemeği yok 3 araya bölmüş
ilk ara maden suyu 1 fincan türk kahvesi ya da nescafe

ikinci ara 2 avuç beyaz leblebi veya 6 ceviz veya 2 avuç tuzsuz yer fıstığı ile 1 kupa çay
VEYA
2 yk katkısız fıstık ezmesi+1 yk bal+1 dilim ekmek(bu beni ilgilendirmiyor)
2 yk süzme yoğurt+1 yk öğütülmüş keten tohumu

üçüncü ara
2 porsiyon havuç turp veya kırmızı pancar
1 bardak sirkeli su veya limonlu su

akşam:baklagil mümkün mertebe tüketme dedi
hafta da bir balık 2 kere hindi ya da tavuk genel olarak sebze tüket dedi
1 kase kemik suyu çorba ya da mercimek çorba
100 gr tavuk ya da balık 4 yk süzme yoğurt

bir ayar çekecez son 10 kilo için profesyonel bir yardım alayım istedim.
kendimde iyi gidiyordum ama son zamanlarda göz açlığım beyin obezliğim coştu .
.

bu arada metabolizma yaşım 41 idi kilolu iken şu an 34 zaten yaşımda 32 :)

Çok iyi yapmışsın canım diyetisyene gitmekle. Vücutta neler olmuş bitmiş ne gerekli öğrenmiş oldun. Ve dediğin gibi son 10 kilo, uzamasın. uzman yardımıyla kolayca üstesinden geleceğini düşünüyorum.

İyi olmuş parkcım, sonlarda zorlanman çok çok normal. Hadi hayırlı olsun diyelim :)
Tartı farkına da çok takılma, illa ki fark ediyor tartıdan tartıya :)

Eki Görüntüle 2227936 Eki Görüntüle 2227937 1 porsiyon 40 g bende ortalama o kadar tuketiyorum çünkü ortalama 9 10 kere yiyorum..
Kaptanımız yazmış çok fazla katkı maddesi var. Onun dışında benim dikkatimi çeken şey bu besin değerleri tablosu standard olan değil, turkiyede yasal düzenleme yok demekki. Karbonhidratın ne kadarı şekerden geliyor belirtmeleri lazım ama burada o yazmıyor. Yulaf ve şekerin oranı ne belli değil yani...

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, yarım Avokado, yarım kırmızı biber, 1 dilim çok tahıllı ekmek üzerine 1 çay kaşığı tereyağ
Ogle: 75 gram tavuk eti, 100 gram brokoli
Ara: bitki çayı
Akşam: 160 gram balık, 2 yk bulgurlu semiz otu yemeği

Su:1.5 litre
Spor: 12298 adım tempolu yürüyüş

Asmiicim paşam babasını ise gondermedi bende dışarı çıkardım anca geldik kusura bakma olurmu ben semi yemek hazirlicam sonrada özel derslerim var anca gece çocuğum uyuyunca yapabilicem sen yaptın mi spor
Yok canim bende oğlumu uyutucam şimdi uyursa yaparim..

Bence bunu yeme asmicim içinde şekerden şeker şurubuna, koruyucudan asitlik düzenleyiciye kadar her şey var. Daha temiz içerikli müsliler var piyasada. En kötü sade yulaf al, içine meyvesini sen kendin koy yerken..
Bence de ya bende artık almak istemiyorum bi danışayım dedim.. aslında sade yulaf aliyodum hep buna geçtim nedense ama en iyisi ikisinide birakayim en kötü bi elma doğrar öyle tuketirim.. teşekkür ederim

Başlı başına sağlıksız gibi görünüyor almiyim artık ben bunu

Çok iyi suyu da arttiriyorsun ama hala az bence.. sütun nasil yetiyor değil mi.. aslinda eşinin aldığı dondurmalar olmasa sen de iyi verirsin bence yediklerin gayet iyi..

Bence de ya bende artık almak istemiyorum bi danışayım dedim.. aslında sade yulaf aliyodum hep buna geçtim nedense ama en iyisi ikisinide birakayim en kötü bi elma doğrar öyle tuketirim.. teşekkür ederim
Canım yulaf lapası ni denedin mi hiç
Ben lapa yapmadan sütle karıştırıp yedim hiç hoşuma gitmedi alismisiz lezzetli şekerli gevreklere muslilere:)
3 yemek kaşığı yulaf ezmesi ustunu geçecek kadar suyla pişirip suyunu cektikten sonra 1 su bardağına yakın sütü koyuyorum kaynıyor sonra tabağa alıp soğumasıni bekliyorum üstüne chia muz fıstık eznesi veya 1 parça bitter veya tahin koyup yiyorum çok güzel oluyo ceviz fındık da konabilir yani sen kendine göre zenginlestirebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…