Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba arkadaşlar ben eylül ayında 55,3 kiloyla mezun oldum. sonra nasılsa hedefime ulaşım diye hiç dikkat etmedim spor da yapmadım, evdeki tartının pili bitti birkaç aydır trtılamadım da tartılsam belki çeki düzen verebilirdim ama saldım iyice, özellikle son hafta aşırı aşırı yedim, sevdiğim her şeyi bol bol yedim, doydum sanırım. tekrar buraya gelmeye hazır hissettim kendimi, spor da az da olsa yapmak istiyorum, yarından itibaren menülerimi yazıcam
mezun olduğum zaman dikkat ettiğim noktolar: yüzme, yürüyüş, göbek egzersizi, ip atlama vs bişeyler yapmaya çalışıyordum az da olsa, karatayın kitabını okumuştum, leptini çalıştırmak adına ara öğün yapmamaya çlaıştım, şekeri hamur işini azalttım. şimdi de aynı şeylere dikkat edicem

doyuyor musun bunlarla canım çok az degil mi

Yediklerin hala çok az görünüyor bence arada porsiyonlari arttırıp sasirtmalisin

menün çok iyi canım maşallah, ip atlamayı sürekli yapıyor musun? inceltiyor mu gerçekten? göbeğim baya çıktı benim de tekrar göbek egzersizlerine başlamayı düşünüyprıum belki yanında 100 de ip atlarım

hala tartının pili yok, yarın öğle arası eczanede tartılıp yazıcam ama sabah aç karna daha az çıkılıyor tabi, bakalım kaç çıkıcam:)
Hoşgeldin bence cuma sabah tartil direk kilo bildirim günü ya daha iyi olmaz mi hem aç ta olursun..

Çok iyi suyu da arttiriyorsun ama hala az bence.. sütun nasil yetiyor değil mi.. aslinda eşinin aldığı dondurmalar olmasa sen de iyi verirsin bence yediklerin gayet iyi..
o 1 haftadır almıyo, yılbaşından sonra ben bi arıza çıkardım kilo veremiyorum senin yüzünden diye. En sonunda geçen hafta artık almicam bir süre dedi. Zaten bir aydır akşam yemeğine geliyor, bebeği seviyor uyutacağım zaman geri işe dönüyor. tabi bana zararı spor yapamıyorum

Ben geçen hafta çok atıştırdım, her öğünde ekmek yedim, meyveyi abarttim filan. Yoksa kaçamak yoktu aslında.

Bu arada sütle ilgili benim fazla olması sorunu vardı, menm apsesi oldum sonra 2 kez mastit... 1.5 saatte filan şişiyordu emzirmesem. şimdi diyet yapınca terbiye oldu rahatim. Bebek 5. Aylik kontrolde 8.5 kilo, 68 cm çıktı, sıkıntı olmuyor sütle ilgili. Bu ara su yerine 3-4 bardak bitki cayi içiyorum o da sayılır mı?

Karatay tarzı beslenip kilo verdikten sonra, geri kilo almayan yok galiba...

Menum
Sabah
Ilık limonlu su
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
3 küçük ceviz
Domates
Maydonoz
Taze soğan
1 dilim hindi füme

Ara öğün
Filtre kahve
1 orta boy trabzon hurması

Öğle
1 tabak dilimlenip fırında kızarmış patlıcan
2 kasık yoğurt üstüne dünden kalan domates sosu 2 kasık
1 dilim ekmek

Ara
Yarım kivi
Yarm muz
1 bardak süt

Aksam
6 köfte (150 gram kadar)
Bol salata
1 dilim ekmek

1 hurma
1 avuç çerez
3 litre su morordek

Spor: 15 dakika bölgesel ayvacicegi

Anladim canım doyuyosan sıkıntı yok

Böyle okuyunca az gibi görünüyor, kaç kalori acaba? Benu. Kendi yediklerimi düşününce 1200 filan olabilir mi?

Oğluna maaşallah gelişimi çok iyi. Doydu mu doymadı mı düşüncesi insanı çok geren bi durum bunu yaşamaman çok güzel ama mastit olmuşsun çok ağrılı acılı bi durum. Neyse ki sen üstesinden gelmişsin. Bravo.

Çok güzel ve dengeli olmuş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…