- 29 Ocak 2017
- 4.552
- 8.685
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #302.061
ben hiç dikkat etmedim ama yememe, kilomu sabit tutmam imkansızdıKaratay tarzı beslenip kilo verdikten sonra, geri kilo almayan yok galiba...
Gündüz bebegini uyutup yapiyordun bence yok mu zamanin.. off çok zor diyorlar ya mastit için başlarda daha sık oluyor tabi neyse ki atlatmissin.. iyi bari sevindim ben de galiba dondurmaya dayanamazdimm... Gerçi arada o da cıs cos aliyor gözümün önüne koyuyor ama dayaniyorum mecburr.. 1 haftadir gözümün önünde dolapta ama yok içmem :))o 1 haftadır almıyo, yılbaşından sonra ben bi arıza çıkardım kilo veremiyorum senin yüzünden diye. En sonunda geçen hafta artık almicam bir süre dedi. Zaten bir aydır akşam yemeğine geliyor, bebeği seviyor uyutacağım zaman geri işe dönüyor. tabi bana zararı spor yapamıyorum
Ben geçen hafta çok atıştırdım, her öğünde ekmek yedim, meyveyi abarttim filan. Yoksa kaçamak yoktu aslında.
Bu arada sütle ilgili benim fazla olması sorunu vardı, menm apsesi oldum sonra 2 kez mastit... 1.5 saatte filan şişiyordu emzirmesem. şimdi diyet yapınca terbiye oldu rahatim. Bebek 5. Aylik kontrolde 8.5 kilo, 68 cm çıktı, sıkıntı olmuyor sütle ilgili. Bu ara su yerine 3-4 bardak bitki cayi içiyorum o da sayılır mı?
Teşekkür ederim canım :)Çok güzel ve dengeli olmuş bence
Ben seviyorum canım ip atlamayı. Faydasını da görüyorum. Hamileyken karnım aşırı büyüktü benim. İkiz zannediyorlardı. O sarkık karnım bile toparlanıyo sıkılaşıyo çok seviniyorum. Aşırı derece çatlaklarım da var. Bakalım en sonunda ne olacakmenün çok iyi canım maşallah, ip atlamayı sürekli yapıyor musun? inceltiyor mu gerçekten? göbeğim baya çıktı benim de tekrar göbek egzersizlerine başlamayı düşünüyprıum belki yanında 100 de ip atlarım
Varr eşimm hemde o biçim yiyor ama ekmek seker sınırlı tuketiyor. Gerçi evde pirinç pilav makarna da yapmıyorum ama almıyor kilo.. Ben gerçekten bıraktıktan sonra çok abarttim dibine vurdum resmen ama verdigimin 2 katini değil de yarısını aldimm.. Ayrica eşimin trigliserid değeri cok yuksekken karatay diyetinden sonra normal e dönmüştü ve cokk şaşırmıştım benn..Karatay tarzı beslenip kilo verdikten sonra, geri kilo almayan yok galiba...
Kofteler yağsız sa kabul birde akşam ki çerezler kavrulmuş çerez mi degilse oda kabul ama akşam iyi yemissin keşke onlari sabah öğle arasi yeseydin..Menum
Sabah
Ilık limonlu su
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
3 küçük ceviz
Domates
Maydonoz
Taze soğan
1 dilim hindi füme
Ara öğün
Filtre kahve
1 orta boy trabzon hurması
Öğle
1 tabak dilimlenip fırında kızarmış patlıcan
2 kasık yoğurt üstüne dünden kalan domates sosu 2 kasık
1 dilim ekmek
Ara
Yarım kivi
Yarm muz
1 bardak süt
Aksam
6 köfte (150 gram kadar)
Bol salata
1 dilim ekmek
1 hurma
1 avuç çerez
3 litre sumorordek
Spor: 15 dakika bölgeselayvacicegi
Ara da sağlıklı şaşırmacadan bahsediyorum yanlış anlasilmasinn :)) porsiyonu arttir 2 yumurta mesela :)Çok aşırı şaşırdığı zamanlar oldu Kendine gelemedi de korkuyor o yüzden
Hem kıyma yagsiz hem fırında pisti çerezler karışık normalde yemiyoRum ama aşırı bi tatlı isteği var şu an kendimi zor durduruyorum.Kofteler yağsız sa kabul birde akşam ki çerezler kavrulmuş çerez mi degilse oda kabul ama akşam iyi yemissin keşke onlari sabah öğle arasi yeseydin..
Bu arada hoşgeldin demeyi unuttum, grubun eskilerindensin sanırım. O zaman acaba biz mi biz hoşgeldikKaratay tarzı beslenip kilo verdikten sonra, geri kilo almayan yok galiba...
Tamam canım dikkate alıcam teşekkür ederimAra da sağlıklı şaşırmacadan bahsediyorum yanlış anlasilmasinn :)) porsiyonu arttir 2 yumurta mesela :)
Ictigin suya biraz limon sıkıp bir kaç dilim yesil elma 1 tane tarçın atsan belki tatlı isteğini keser..Hem kıyma yagsiz hem fırında pisti çerezler karışık normalde yemiyoRum ama aşırı bi tatlı isteği var şu an kendimi zor durduruyorum.
Şimdi kalktım elmalı ödem suyunu yapıyorum doktor yeşil çay icemezsin maydonoz falan içme dediği için ödemlerimi atamadım sanki bunu emziren ler kullanabiliyomus yapayım bakayımIctigin suya biraz limon sıkıp bir kaç dilim yesil elma 1 tane tarçın atsan belki tatlı isteğini keser..
suyun yerine hiç bisey gecmez de bu suyu da içemeyince içemiyorsun iste uni deyken cigerlerim kurumustu ne oksuruyordum ama. haftada 1.5 lt bile icemiyordum.o 1 haftadır almıyo, yılbaşından sonra ben bi arıza çıkardım kilo veremiyorum senin yüzünden diye. En sonunda geçen hafta artık almicam bir süre dedi. Zaten bir aydır akşam yemeğine geliyor, bebeği seviyor uyutacağım zaman geri işe dönüyor. tabi bana zararı spor yapamıyorum
Ben geçen hafta çok atıştırdım, her öğünde ekmek yedim, meyveyi abarttim filan. Yoksa kaçamak yoktu aslında.
Bu arada sütle ilgili benim fazla olması sorunu vardı, menm apsesi oldum sonra 2 kez mastit... 1.5 saatte filan şişiyordu emzirmesem. şimdi diyet yapınca terbiye oldu rahatim. Bebek 5. Aylik kontrolde 8.5 kilo, 68 cm çıktı, sıkıntı olmuyor sütle ilgili. Bu ara su yerine 3-4 bardak bitki cayi içiyorum o da sayılır mı?
Bende yeni yeni bitkilerime karıştırıp içmeye basladim senin için erken bencede içme.. ama limon ve tarçın icilebilir bence ama tarçın i da abartmamak lazim misŞimdi kalktım elmalı ödem suyunu yapıyorum doktor yeşil çay icemezsin maydonoz falan içme dediği için ödemlerimi atamadım sanki bunu emziren ler kullanabiliyomus yapayım bakayım
Yok yeni başladım papatya, kuşburnu filan.Gündüz bebegini uyutup yapiyordun bence yok mu zamanin.. off çok zor diyorlar ya mastit için başlarda daha sık oluyor tabi neyse ki atlatmissin.. iyi bari sevindim ben de galiba dondurmaya dayanamazdimm... Gerçi arada o da cıs cos aliyor gözümün önüne koyuyor ama dayaniyorum mecburr.. 1 haftadir gözümün önünde dolapta ama yok içmem :))
Bitki çayı na gelince fazlası zararli diye ben en fazla 2 bardak içiyorum hatta buraya yazmayi bile unutuyorum bazen sen neler içiyorsun rezene falan mi..
aksamları meyve yeme canım. simdiki meyvelerde vitamin yok zaten bildigin seker.bi netten eski hallerine bak nası genetikleri degiştirilmis gör canımMenum
Sabah
Ilık limonlu su
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
3 küçük ceviz
Domates
Maydonoz
Taze soğan
1 dilim hindi füme
Ara öğün
Filtre kahve
1 orta boy trabzon hurması
Öğle
1 tabak dilimlenip fırında kızarmış patlıcan
2 kasık yoğurt üstüne dünden kalan domates sosu 2 kasık
1 dilim ekmek
Ara
Yarım kivi
Yarm muz
1 bardak süt
Aksam
6 köfte (150 gram kadar)
Bol salata
1 dilim ekmek
1 hurma
1 avuç çerez
3 litre sumorordek
Spor: 15 dakika bölgeselayvacicegi
Gündüz bebegini uyutup yapiyordun bence yok mu zamanin.. off çok zor diyorlar ya mastit için başlarda daha sık oluyor tabi neyse ki atlatmissin.. iyi bari sevindim ben de galiba dondurmaya dayanamazdimm... Gerçi arada o da cıs cos aliyor gözümün önüne koyuyor ama dayaniyorum mecburr.. 1 haftadir gözümün önünde dolapta ama yok içmem :))
Bitki çayı na gelince fazlası zararli diye ben en fazla 2 bardak içiyorum hatta buraya yazmayi bile unutuyorum bazen sen neler içiyorsun rezene falan mi..
Ben seviyorum canım ip atlamayı. Faydasını da görüyorum. Hamileyken karnım aşırı büyüktü benim. İkiz zannediyorlardı. O sarkık karnım bile toparlanıyo sıkılaşıyo çok seviniyorum. Aşırı derece çatlaklarım da var. Bakalım en sonunda ne olacak
Ee esin bir nevi devam ettiriyor o tarz yemeyi bırakmamış yani. Değerlerin iyileşmesi iyi tabi.Varr eşimm hemde o biçim yiyor ama ekmek seker sınırlı tuketiyor. Gerçi evde pirinç pilav makarna da yapmıyorum ama almıyor kilo.. Ben gerçekten bıraktıktan sonra çok abarttim dibine vurdum resmen ama verdigimin 2 katini değil de yarısını aldimm.. Ayrica eşimin trigliserid değeri cok yuksekken karatay diyetinden sonra normal e dönmüştü ve cokk şaşırmıştım benn..
Güzel menü ama en çok da istikrarlı hergün düzenli olarak 3 mil leslie yapmanı takdir ediyorum.Menü
Sabah limonlu su
Kahvaltı
2 yumurta
Bitki çayı
Yatım domates
5 zytin
Peynir
1 portakal
Marul maydanoz tere nane
Ara yeşil çay
Elma
3 hurma
Akşam
Balk salata
Su 2.5
Spor 3 mile leslie :)
morordek ayvacicegi
Bende paylasayim yediklerimi
Sabah
Menemen
Musli yogurt (1 kerelik kaldi onu da sabah tuketip bir daha almayacagim)
4 zeytin
Ara kahve
Bitki çayı
Akşam
Menemen doyamadim 2 kaşık nohut pilav yedim..
Yemekten sonra 1 bardak kahve ve 1 bardak kefir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?