Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aksam karbon hidrat tavan asmii pilav ı bırak bence

menüm
kahve
sabah: soganlı biberli omlet( morordek selamlar :) )
peynir
labne
5 zeytin

ara:kahve

aksam(17.00): çılbır
taze fasulye
1 paket form bisküvi ( yulaf kepegim bitmisti aldı)

ara:kahve

yarım saat once cok acıktım mor lahana dogradım yedim yag yakıcı özelliginden dolayı hala acım ama bi süt içicem galiba

su 2lt
spor hala fırsat yaratamadım

Burası taş çatlasa 700 kcal filan çıkar gercekten az. Arada yapilabilir ana uzun vadede sürdürülemez gibi.

Apseden sonra mastit hiçbirşey, antibiyotik kullanıyorsun geçiyor. Apsenin yarası ve onun bıraktığı morluk hala duruyor.

Maalesef canım ben bi çözüm bulamadım. Belki estetik ameliyat çözümdür bilemiyorum. O da baya külfetli olur sanırsam

Apseden sonra mastit hiçbirşey, antibiyotik kullanıyorsun geçiyor. Apsenin yarası ve onun bıraktığı morluk hala duruyor.
Hamilelik ve sonrası bu vucudumuz neler çekiyor ya bende sütten kesme döneminde yanlış sutyen (sporcu sutyeni) kullandım bendekilere meme demek için 1000 şahit ister

Aslında dün nohutu konuştuktan sonra karşıma söyle vir şey çıktı.. Diyette tuketebilecegimiz sağlıklı karbonhidratlar aralarinda nohut ta vardi.. Evet karbonhidrat ama glisemik indeksi düşük mus.. ben kurufasulye nohut gibi bakliyatlari da tamamen çıkarmak istemiyorum ya emziriyorum sonuçta birde 2 kaşık çok gelmedi bana ya sanki :)

kardelelen321 ya bizim spor hocasi beni ipten soguttu :) alt bacagi şişiriyor dedi gercekten ölçümü aldiginda tum beden incelmis orasi sabit kalmış ti..

aksamları meyve yeme canım. simdiki meyvelerde vitamin yok zaten bildigin seker.bi netten eski hallerine bak nası genetikleri degiştirilmis gör canım
Aynen bende aksam meyve yememeye dikkat ediyorum canım çok saol. Menüm de de akşam yok ki zaten

Bisküvi yi biraz abartmis misin canım bi paket in içinde kaç tane var

Ama benim bacaklarda incelme oldu. Tabi düzenli yürüyüşten mi ipten mi bilemicem. Bilmiyordum bunu.
Ya acaba ben o dönem de spora cok yuklendigim için mi öyle dedi.. 1 buçuk saatin üstüne 1000 ip atlamıştım belki o yüzden demiştir.. Yoksa ben lise doneminde baya atliyodum faydasi olmuştu

Ya acaba ben o dönem de spora cok yuklendigim için mi öyle dedi.. 1 buçuk saatin üstüne 1000 ip atlamıştım belki o yüzden demiştir.. Yoksa ben lise doneminde baya atliyodum faydasi olmuştu
Ben de nerden duydum hatırlamıyorum ama ayak bileklerini inceltiyor muş ip atlamak. Çok abartmadan atlamak lazım tabi. Ben ayağımı düzeldi sandım ama yine aynı. Bastıkça acıyo

kardelelen321 ya bizim spor hocasi beni ipten soguttu :) alt bacagi şişiriyor dedi gercekten ölçümü aldiginda tum beden incelmis orasi sabit kalmış ti..
belki sayısı coktur ben el bilegimi yormamak adına ip atlamıyorum mesela.elim bi iyilessin bende atlıcam ister sisirsin ister sisirmesin kalp damar saglıgı için cok yararlı ve iyi yag yaktırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…