Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah 4 tane aksam 4 tane yedim yani 8 tane iç yemesem daha iyi de parkta yoruldum ve ekmek yapmaya gücüm ve vaktim yoktu yarın sabah ekmek yapıcam ama canım:)
Sen dukan mi yapıyodun dışardan ekmek almadigina göre en güzeli aslında bende yapsam iyi olacak bebis de yer

Evet evet nohut gayet iyi, ondaki karbonhidrat saf nişasta degil. proteinle birlikte olduğu için güzel. Ben nohutu eleştirmedim, nohut + pilav olduğu için dedim onu yoksa nohutu ben de kullanıyorum. Pilav pirinç pilavı herhalde, karatayda yoktur o. Yine de emzirme dönemi için 2 kaşık sorun değil ama yanında yediğin şeyde saf protein değil demek istedim.

Yok canım bulgur pilavi..bulgur sütümü de arttiriyor.. Sen neden uyaniksin emzirme mi.. Benim yine uykusuz bir gece ( ben bundan dolayi kilo veremiyorum eminim çünkü diyette düzenli uyku cok onemli. Saatlerdir uyumuyor aslında uykulu ama bi türlü geri dalamiyor

Benim bebek ses ediyor emziriyorum geri uyuyor yani tam uyanmiyor ben de genelde hemen uyuyorum. Bu gece su içtim filan derken bir bakayım dedim foruma. Yatıcam şimdi geri. Uyanınca geri dalamamasi zormus cidden ufak da değil seninki. Çocuk doktoru ne diyor?

Spor olmazsa kilo veremem sürekli evde olduğumdan pek bir hareket yok çünkü :)

Hamilelik ve sonrası bu vucudumuz neler çekiyor ya bende sütten kesme döneminde yanlış sutyen (sporcu sutyeni) kullandım bendekilere meme demek için 1000 şahit ister
Neden sporcu sütyeni kullanmak yanlışmış, ne kullanmayı tavsiye ediyorlar? Benim de 1,5yaşında kızım var da ilerde lazım olacak diye merak ettim :)

Doktorlar ilaç veriyor kaşıntısı falan oluyordur belki diyor ama gece uyumadan kremliyorum ama işe yaramıyor hiç biri dişlerin hepsini üst üste cikardi ikişer ikişer hemde ben de ona bagliyo ru m bi dişler bitsin de bir de gece emmesinni keseyim bakalim o zaman nasil olacak..

Neden sporcu sütyeni kullanmak yanlışmış, ne kullanmayı tavsiye ediyorlar? Benim de 1,5yaşında kızım var da ilerde lazım olacak diye merak ettim :)
Şu toparlayıcılardan kullanmak gerekiyor bende alip kullanicam.. bu arada senin bebeğinin uykulari nasil.. cocuklarimiz yaşıt bende ağustos annesiyim.

Diş uykuyu bozuyormuş. Gece sütünü kesmen ise yarar 6 aydan sonra ihtiyacı yok diyorlar.

Süper. Çok iyi incelmişsin

Bir de hanimlar 6.ayda kati gidaya gectikten sonra regl olurum herhalde degil mi?
Ben 2 sene hiç olmadım. Emzirmeyi bıraktıktan sonra başladı( İlk hamilelikte).
İkincide kızım 6 aylıkken filan spiral taktırdım doktor ilaç verdi de oldum. Yoksa yine emzirme bitene kadar olmazdım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…