- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #302.101
sabah 4 tane aksam 4 tane yedim yani 8 tane iç yemesem daha iyi de parkta yoruldum ve ekmek yapmaya gücüm ve vaktim yoktu yarın sabah ekmek yapıcam ama canım:)Bisküvi yi biraz abartmis misin canım bi paket in içinde kaç tane var
Sen dukan mi yapıyodun dışardan ekmek almadigina göresabah 4 tane aksam 4 tane yedim yani 8 tane iç yemesem daha iyi de parkta yoruldum ve ekmek yapmaya gücüm ve vaktim yoktu yarın sabah ekmek yapıcam ama canım:)
evet dukan. bebişinde yiyecekse bazlama yap bence kendin içinde tam bugday unundan yapabilirsin:)Sen dukan mi yapıyodun dışardan ekmek almadigina göreen güzeli aslında bende yapsam iyi olacak bebis de yer
Aslında dün nohutu konuştuktan sonra karşıma söyle vir şey çıktı.. Diyette tuketebilecegimiz sağlıklı karbonhidratlar aralarinda nohut ta vardi.. Evet karbonhidrat ama glisemik indeksi düşük mus.. ben kurufasulye nohut gibi bakliyatlari da tamamen çıkarmak istemiyorum ya emziriyorum sonuçta birde 2 kaşık çok gelmedi bana ya sanki :)
Yok canım bulgur pilavi..bulgur sütümü de arttiriyor.. Sen neden uyaniksin emzirme mi.. Benim yine uykusuz bir geceEvet evet nohut gayet iyi, ondaki karbonhidrat saf nişasta degil. proteinle birlikte olduğu için güzel. Ben nohutu eleştirmedim, nohut + pilav olduğu için dedim onu yoksa nohutu ben de kullanıyorum. Pilav pirinç pilavı herhalde, karatayda yoktur o. Yine de emzirme dönemi için 2 kaşık sorun değil ama yanında yediğin şeyde saf protein değil demek istedim.
Benim bebek ses ediyor emziriyorum geri uyuyor yani tam uyanmiyor ben de genelde hemen uyuyorum. Bu gece su içtim filan derken bir bakayım dedim foruma. Yatıcam şimdi geri. Uyanınca geri dalamamasi zormus cidden ufak da değil seninki. Çocuk doktoru ne diyor?Yok canım bulgur pilavi..bulgur sütümü de arttiriyor.. Sen neden uyaniksin emzirme mi.. Benim yine uykusuz bir gece( ben bundan dolayi kilo veremiyorum eminim çünkü diyette düzenli uyku cok onemli. Saatlerdir uyumuyor aslında uykulu ama bi türlü geri dalamiyor
Spor olmazsa kilo veremem sürekli evde olduğumdan pek bir hareket yok çünkü :)Bu aralar sanırım dişten dolayı iyi uyumuyor, gündüz uykusu bazen kucakta geçiyor. Hava da soğuktu çıkamıyordum, bugün uyutup bebek arabasıyla çıktım, iyi yürüyüş oldu, her içinde döndüm eve.
Ya bu catlaklara çözüm yok mu
Ee esin bir nevi devam ettiriyor o tarz yemeyi bırakmamış yani. Değerlerin iyileşmesi iyi tabi.
Güzel menü ama en çok da istikrarlı hergün düzenli olarak 3 mil leslie yapmanı takdir ediyorum.
Ya işte bizim mutfagimizdaki bazı yemekler sorunlu. Nohut pilav mesela, nohut zaten gem karbonhidrat hem protein yanında pilav fazla oluyor. Etle/ıspanakla yoğurt yiyoruz orada da kalsiyum demir emilimini engelliyor etin ıspanağın faydasını alamıyoruz.
Neden sporcu sütyeni kullanmak yanlışmış, ne kullanmayı tavsiye ediyorlar? Benim de 1,5yaşında kızım var da ilerde lazım olacak diye merak ettim :)Hamilelik ve sonrası bu vucudumuz neler çekiyor ya bende sütten kesme döneminde yanlış sutyen (sporcu sutyeni) kullandım bendekilere meme demek için 1000 şahit ister
Doktorlar ilaç veriyor kaşıntısı falan oluyordur belki diyor ama gece uyumadan kremliyorum ama işe yaramıyor hiç biri dişlerin hepsini üst üste cikardi ikişer ikişer hemde ben de ona bagliyo ru m bi dişler bitsin de bir de gece emmesinni keseyim bakalim o zaman nasil olacak..Benim bebek ses ediyor emziriyorum geri uyuyor yani tam uyanmiyor ben de genelde hemen uyuyorum. Bu gece su içtim filan derken bir bakayım dedim foruma. Yatıcam şimdi geri. Uyanınca geri dalamamasi zormus cidden ufak da değil seninki. Çocuk doktoru ne diyor?
Şu toparlayıcılardan kullanmak gerekiyor bende alip kullanicam.. bu arada senin bebeğinin uykulari nasil.. cocuklarimiz yaşıt bende ağustos annesiyim.Neden sporcu sütyeni kullanmak yanlışmış, ne kullanmayı tavsiye ediyorlar? Benim de 1,5yaşında kızım var da ilerde lazım olacak diye merak ettim :)
Diş uykuyu bozuyormuş. Gece sütünü kesmen ise yarar 6 aydan sonra ihtiyacı yok diyorlar.Doktorlar ilaç veriyor kaşıntısı falan oluyordur belki diyor ama gece uyumadan kremliyorum ama işe yaramıyor hiç biri dişlerin hepsini üst üste cikardi ikişer ikişer hemde ben de ona bagliyo ru m bi dişler bitsin de bir de gece emmesinni keseyim bakalim o zaman nasil olacak..
Kiyamiyorum yaa :) evet diş fena..Diş uykuyu bozuyormuş. Gece sütünü kesmen ise yarar 6 aydan sonra ihtiyacı yok diyorlar.
Süper. Çok iyi incelmişsinGunaydin evet :)
Bu sabah wc oncesi 54.1 ciktim. Sabah ilik limonlu su ictim. Yarin eksi gelmek istiyorum, var mi baska onerisi olan, odem attiracak? Bu sefer ekmek de yiyerek 54 un altina inicem umarim
Bi de olcum yaptim. Bel 75ten 73eKalca 98den 95e inmis
Ben 2 sene hiç olmadım. Emzirmeyi bıraktıktan sonra başladı( İlk hamilelikte).Bir de hanimlar 6.ayda kati gidaya gectikten sonra regl olurum herhalde degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?