Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bence de ya bende artık almak istemiyorum bi danışayım dedim.. aslında sade yulaf aliyodum hep buna geçtim nedense ama en iyisi ikisinide birakayim en kötü bi elma doğrar öyle tuketirim.. teşekkür ederim
Muz da cok güzel oluyor aklında olsun. Yulaf, süt ve muz çok severek yerim
Hoşgeldin canım, kopma buralardan bence de :)
Fazla almamışsındır tahminimce, bi tartıl bakalım ona göre düzene girersin sen de
Bitki çayları su yerine geçmiyor bildiğim kadarıyla.
Güzel menü nurumcan :)
Bu akşam 1 bardak kefir içtim baya iyi geldi tavsiye ederimm.. Yapmasi da kolay çok zor değil mayasi da sanirim aktarlarda bulunuyor hem belki bebisleriniz de sever benim ogluşum çok seviyorr..
Kefiri ben bir türlü sevemedim, oğluma da sevdiremedim. Ek gıdaya başladığımız zamanlar evde mayalamıştım hiçbir şekilde içmedi, sonralardan birkaç kez daha denedim, gene almayınca artık zorlamadım ben de. Yoksa çok faydalı kefir..
Güzel menü Pirayecim
Senin de menün güzel bence.
Ya bu catlaklara çözüm yok mu
Bulursanız bana da haber verin.
Hamilelikte kullanmadıgım şey kalmadı gene de çatladı
Ahah canını çektirmişim galiba soğanlı biberli omlet yenmiş
Ben form bisküvilerin de tüketilmesi taraftarı değilim aslında.
Hamilelik ve sonrası bu vucudumuz neler çekiyor ya bende sütten kesme döneminde yanlış sutyen (sporcu sutyeni) kullandım bendekilere meme demek için 1000 şahit ister
Emzirme dönemi bitince bi nebze toparlıyor diyorlar, olmuyor mu öyle?
Yoksa aynı durumdayım, meme demeye 1000 şahit ister
Kıyamam ya. Uyku etkiliyordur kilonu bence de.
Bir de hanimlar 6.ayda kati gidaya gectikten sonra regl olurum herhalde degil mi?
Ben 11. ayda olmuştum. Emzirme azaldıkça regl olma ihtimalin artıyor yanlıs bilmiyorsam :)

Ben artık almamaya karar verdim oda sonuçta paketli gıda tümden kopayım en iyisi.. şimdi marketlerde meyveli kefirler görüyorum sende içine sevdiği bi meyveden koysan belki sever oda cok faydali gercekten.. Benim oglum biraz ekşimsi şeyleri sevi yor galiba ananas a da bayiliyor..

Ekşiyi bizimki de seviyor aslında, bayılarak turşu yiyor
Kefiri sevdiremedim ama.. Bir de meyveli deneyeyim bakalım

4 6 cm arasi 1 bedene tekabül ediyor muş az kalmış ha gayret.. benim şimdiye kadar 73 u görmüş olmam gerekiyor du ama bir türlü inemedim..

Bir de hanimlar 6.ayda kati gidaya gectikten sonra regl olurum herhalde degil mi?
Ben 4. Ayda olmustumm. Kayın validem de emzirme bitince oluyormuş hatta olmayayim de bi çocuğunu 3 yil emzirmiş:) çocuktan da korunurum mantigiyla :))

Ağız tatlari çok değişkenlik gösteriyor bence sen bıkmadan ara ara dene benim oğlum da ilk verdigimde hiç içememişti ara ara hep verdim şükür sevmeye başladı evde yaptigimi daha cok sevdi hemde . Kesinlikle kefir herkesin hayatinda olmali ya

Ya benim gobekte 6 cm diğerleri de 4 ve üstü bir tek orasi degismemisti sasirmistim bende

Neden sporcu sütyeni kullanmak yanlışmış, ne kullanmayı tavsiye ediyorlar? Benim de 1,5yaşında kızım var da ilerde lazım olacak diye merak ettim :)
bana sıkı ve demirsiz sütyen dediler hiç çıkarma süt kesilene kadar diye.
gittim iyi bi markadan 2 tane sporcu sütyeni aldım evet sutten kesilme kısmında sorun yok ama memeler o sutyende ki sıkısık sekilsiz hali aldı sarkık ve de sonra camasırcı arkadasa gittim niye bana gelmedin ki dedi 1 bucuk senedir de magicform diye bi markanın toparlayıcı sutyenını kullanıyorum pahalı ama makinede 50 defa yıkadım tas gibiler biraz toparlanınca memeler gidip yenisini alıyorum ki toparlanma durmasın yani hem pahalıya patlıyor hemde benim gögüsler güzeldi şimdi bakasım gelmiyor bilimsel acıklamayı bilmiyorum ama beni mahvetti spor sutyeni

tesekkür ederim canımda cekmişti farklı da oldu:)
bisküvi bende yemek istemiyorum da zor durumlar için evde bulunduruyorum ekmekten iyidir diye:)
emzirirken içi süt dolu oluyor kesince içi bosalıyor ve öyle kalıyor bilgisizce hareket edersen benim gibi. cok yogun calıstıgım dönemdi ve saglık problemlerinden dolayı hormon tahlili ve ilaclı mr icin 20 aylıkken bıraktırmak zorunda kaldım kafa bunlarda oldugu için sütyen işini pek arastıramadım ne dedilerse onu yaptım o dönem için önceden hazırlık yapın derim

Şu toparlayıcılardan kullanmak gerekiyor bende alip kullanicam.. bu arada senin bebeğinin uykulari nasil.. cocuklarimiz yaşıt bende ağustos annesiyim.
Ben de alayım hemen, sarkmasın diye değil mi ?
Ben kızım 5aylıkken uyku eğitimi vermiştim sıkıntı yok çok şükür. Gündüz tek uyku yapıyor gece de gün içinde iyi uyumazsa kalkıyor akşam yemeğini yemişse uyanmıyor. Seninkinin nasıl?

Neden ara vermeye karar verdin canım, spor hocası ne demiş ben kaçırdım orayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…