- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #302.141
Geçmiş olsun canımselam hatun kişiler bugün sabah kurum ziyaretlerim vardı o yüzden çok nete giremedim daha yeni giriyorum..
menümü yazacak olursak;
sabah:yok endoskopi olmuştum
öğlen arkadaşımın getirdiği bir dilim böreği yedim
akşam:canım çok yumurta istedi mantarlı omlet yaptım hüplettim
su 2,5 litre
spor:30 dk yürüyüş
Olsun canim cok almamışsın o kadar kilo verip mezun olmuşsun sen bunu da başarırsın:)Merhaba Kızlar az önce eczanede tartıldım 60,1çıktım( 55,3tüm en son ama tabi tok tartıldım sabah aç olunca azıcık daha düşer herhalde, yine de 6lı rakamları görmek psikolojik olarak kötü hissettirdi kendimi, bugün eşim pil alacak tartıya sabah yine bildirim yaparım :)
Ben de 3 aylıkken oldum.ben tam 1 sene sonra olmustum canım
Aaa bu konu benim gündemimde şu anda. Nasıl bir yöntem kıllandınız, ne kadar sürdü? Sakıncası yoksa detaylı anlatabilir misiniz?Ben de alayım hemen, sarkmasın diye değil mi ?
Ben kızım 5aylıkken uyku eğitimi vermiştim sıkıntı yok çok şükür. Gündüz tek uyku yapıyor gece de gün içinde iyi uyumazsa kalkıyor akşam yemeğini yemişse uyanmıyor. Seninkinin nasıl?
Ben 2 sene hiç olmadım. Emzirmeyi bıraktıktan sonra başladı( İlk hamilelikte).
İkincide kızım 6 aylıkken filan spiral taktırdım doktor ilaç verdi de oldum. Yoksa yine emzirme bitene kadar olmazdım herhalde
Muz da cok güzel oluyor aklında olsun. Yulaf, süt ve muz çok severek yerim
Hoşgeldin canım, kopma buralardan bence de :)
Fazla almamışsındır tahminimce, bi tartıl bakalım ona göre düzene girersin sen de
Bitki çayları su yerine geçmiyor bildiğim kadarıyla.
Güzel menü nurumcan :)
Kefiri ben bir türlü sevemedim, oğluma da sevdiremedim. Ek gıdaya başladığımız zamanlar evde mayalamıştım hiçbir şekilde içmedi, sonralardan birkaç kez daha denedim, gene almayınca artık zorlamadım ben de. Yoksa çok faydalı kefir..
Güzel menü Pirayecim
Senin de menün güzel bence.
Bulursanız bana da haber verin.
Hamilelikte kullanmadıgım şey kalmadı gene de çatladı
Ahah canını çektirmişim galiba soğanlı biberli omlet yenmiş
Ben form bisküvilerin de tüketilmesi taraftarı değilim aslında.
Emzirme dönemi bitince bi nebze toparlıyor diyorlar, olmuyor mu öyle?
Yoksa aynı durumdayım, meme demeye 1000 şahit ister
Kıyamam ya. Uyku etkiliyordur kilonu bence de.
Ben 11. ayda olmuştum. Emzirme azaldıkça regl olma ihtimalin artıyor yanlıs bilmiyorsam :)
Ben 4. Ayda olmustumm. Kayın validem de emzirme bitince oluyormuş hatta olmayayim de bi çocuğunu 3 yil emzirmiş:) çocuktan da korunurum mantigiyla :))
ben tam 1 sene sonra olmustum canım
Limonlu suyun ne faydası oluyor canım
Ben de 3 aylıkken oldum.
Aynen yaa almiycam bir daha bugun bitiyor zaten.. meyve koyarim ondan daha sağlıklı olur..
Evet canim toparlasin diye.. evet ya merak ediyordum bende o donemde baya kişi denemişti sanki sen hangi yontemi uyguladin bende bi deneyeyim dedim oglum çok üzüldu kustu falan yapamadim..Ben de alayım hemen, sarkmasın diye değil mi ?
Ben kızım 5aylıkken uyku eğitimi vermiştim sıkıntı yok çok şükür. Gündüz tek uyku yapıyor gece de gün içinde iyi uyumazsa kalkıyor akşam yemeğini yemişse uyanmıyor. Seninkinin nasıl?
Kaç kiloydunuz siz toplam kaç kilo verdinizMerhaba Kızlar az önce eczanede tartıldım 60,1çıktım( 55,3tüm en son ama tabi tok tartıldım sabah aç olunca azıcık daha düşer herhalde, yine de 6lı rakamları görmek psikolojik olarak kötü hissettirdi kendimi, bugün eşim pil alacak tartıya sabah yine bildirim yaparım :)
Alt bacağı şişiriyor muş canımNeden ara vermeye karar verdin canım, spor hocası ne demiş ben kaçırdım orayı
Cumalari bildirim yapabilirim canimSon olarak
BeyazOrkidem @fancynancy en son geçen hafta yazmışsınız takıma.. Eğer devamlılık gösteremeyecekseniz sizi izne ayırayım.
Bugün yulaf kepegiyle başlayıp onunla bitirmiş sin benim yarından itibaren ev curcuna fena misafirim var diyeti birakmam ama spor yine yapamiycam..menüm
limonlu su
kahve
sabaheynir
3 zeytin
labne
3 minnak pankek(yulaf kepeginden)
omlet
2 cay
aksam:kıymalı cheddar lı pide:)
(hamuru yulaf kepeğinden :) yarın da spagetti yemeyi düsünüyorum sebzeleri spagetti gibi keserek:)
canım cok asırı tatlı cekti bende 1 tane kuru erik yedim tatlı ihtiyacım bitti
su: 2lt su 1 lt detoks suyu
spor: vucudum gücsuz p.tesi keto ya gecicem artık ozaman gücüm toparlanacak
A Asmii kusura bakma olurmu p.tesi düzenli spora gecicem
İyi akşamlar hepinize
Bugunku menu
Sabah klasik kahvaltı 2 dilim kepek ekmepi ile
Öğlen 8-9 adet yaprak sarması
Akşam tavuk salata
Su nerdeyse hiç içmedşm, spor olarak yürüyüş yaptım yarı yıl tatili kızım evde ve tek çıkmama pek müsaade etmiyor
menüm
limonlu su
kahve
sabaheynir
3 zeytin
labne
3 minnak pankek(yulaf kepeginden)
omlet
2 cay
aksam:kıymalı cheddar lı pide:)
(hamuru yulaf kepeğinden :) yarın da spagetti yemeyi düsünüyorum sebzeleri spagetti gibi keserek:)
canım cok asırı tatlı cekti bende 1 tane kuru erik yedim tatlı ihtiyacım bitti
su: 2lt su 1 lt detoks suyu
spor: vucudum gücsuz p.tesi keto ya gecicem artık ozaman gücüm toparlanacak
A Asmii kusura bakma olurmu p.tesi düzenli spora gecicem
Sabah
Önce ayilmak icin aci kahve
1 kase musli yogurt
1 kase mercimek corbasi
Ara kahve
Öğle
1 kase corba
Ara
Muz
Akşam
Etli sebze yemegi
1 buçuk kaşık bulgur ( yavas yavas azaltiyorum)
Bitki çayı
Kefir
Spor yok
Su 2 buçuk litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?