Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam hatun kişiler bugün sabah kurum ziyaretlerim vardı o yüzden çok nete giremedim daha yeni giriyorum..
menümü yazacak olursak;
sabah:yok endoskopi olmuştum
öğlen arkadaşımın getirdiği bir dilim böreği yedim
akşam:canım çok yumurta istedi mantarlı omlet yaptım hüplettim
su 2,5 litre
spor:30 dk yürüyüş

Geçmiş olsun canım

Olsun canim cok almamışsın o kadar kilo verip mezun olmuşsun sen bunu da başarırsın:)

Aaa bu konu benim gündemimde şu anda. Nasıl bir yöntem kıllandınız, ne kadar sürdü? Sakıncası yoksa detaylı anlatabilir misiniz?

Ben 2 sene hiç olmadım. Emzirmeyi bıraktıktan sonra başladı( İlk hamilelikte).
İkincide kızım 6 aylıkken filan spiral taktırdım doktor ilaç verdi de oldum. Yoksa yine emzirme bitene kadar olmazdım herhalde

Ben 4. Ayda olmustumm. Kayın validem de emzirme bitince oluyormuş hatta olmayayim de bi çocuğunu 3 yil emzirmiş:) çocuktan da korunurum mantigiyla :))

ben tam 1 sene sonra olmustum canım

Hmm 3 aydan 3 seneye geniş bir aralık var o zaman bu durum başka değişkenlere bagli. Ben de mama takviyesi, ek gıda gibi emzirmeyi azaltan şeylerin adeti öne çektiğini okumuştum. Bu durumda bekleyip gorucem o zaman.

Limonlu suyun ne faydası oluyor canım

Ilık su ac karnına bağırsakları çalıştırıyor, limonun faydası ne bilmiyorum c vitamini dışında ama seviyorum.
Bugün ishal oldum ya brokoli ya da limonlu su diye şüpheleniyorum.

Ben de 3 aylıkken oldum.

Aynen yaa almiycam bir daha bugun bitiyor zaten.. meyve koyarim ondan daha sağlıklı olur..

Evet canim toparlasin diye.. evet ya merak ediyordum bende o donemde baya kişi denemişti sanki sen hangi yontemi uyguladin bende bi deneyeyim dedim oglum çok üzüldu kustu falan yapamadim..

Kaç kiloydunuz siz toplam kaç kilo verdiniz

İyi akşamlar hepinize
Bugunku menu
Sabah klasik kahvaltı 2 dilim kepek ekmepi ile
Öğlen 8-9 adet yaprak sarması
Akşam tavuk salata

Su nerdeyse hiç içmedşm, spor olarak yürüyüş yaptım yarı yıl tatili kızım evde ve tek çıkmama pek müsaade etmiyor

menüm
limonlu su
kahve

sabaheynir
3 zeytin
labne
3 minnak pankek(yulaf kepeginden)
omlet
2 cay

aksam:kıymalı cheddar lı pide:)
(hamuru yulaf kepeğinden :) yarın da spagetti yemeyi düsünüyorum sebzeleri spagetti gibi keserek:)

canım cok asırı tatlı cekti bende 1 tane kuru erik yedim tatlı ihtiyacım bitti

su: 2lt su 1 lt detoks suyu
spor: vucudum gücsuz p.tesi keto ya gecicem artık ozaman gücüm toparlanacak
A Asmii kusura bakma olurmu p.tesi düzenli spora gecicem

Bugün yulaf kepegiyle başlayıp onunla bitirmiş sin benim yarından itibaren ev curcuna fena misafirim var diyeti birakmam ama spor yine yapamiycam..

Sabah
Önce ayilmak icin aci kahve
1 kase musli yogurt
1 kase mercimek corbasi

Ara kahve

Öğle
1 kase corba

Ara
Muz

Akşam
Etli sebze yemegi
1 buçuk kaşık bulgur ( yavas yavas azaltiyorum)
Bitki çayı
Kefir
Spor yok
Su 2 buçuk litre

Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 limon
Öğle: 200 gram yoğurt, 100 gram brokoli, 75 gram tavuk
Ara: 1 elma, 2 yk fistik ezmesi
Aksam: 1 kepçe ezogelin çorbası, 6 top tavuk köfte, avouadoiu cevizli salata

Su:>2 litre
Spor: yok

kardelelen321 senin gibi az kahvaltı deneyeyim dedim, tüm gün açtım, enerjim düştü, akşamı zor ettim. Sen alıştırdın vücudu herhalde bir şekilde.

Menü gayet iyi, paylaşımlarin devamını bekliyoruz.

Cok iyi yaa, ben normal pideyi ilk gecen sene denemistim hamur işi zahmetli. Yulaf kepeğinden pide hamuru yapacak zaman ve enerjiye hayran kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…