- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #302.161
Senin bebeğin de hiç uyumasa sabaha kadar göğsünü yara edercesine emse sende ne bulsan yersin :)) ya eşim hasta ona çorba yaptim sabah... çorba yapmadan önce yataktan kalkıp direk yogurt musli yedim sonra eşim uyaninca çorba içtik:))Müsliyle çorba ilginç bir öğün olmuş:)
Acemilik ilk zamanlar bebeği hep kucağımda uyutuyordum. Günde 1 öğün yiyordum galiba, bayağı kilo verdim.Senin bebeğin de hiç uyumasa sabaha kadar göğsünü yara edercesine emse sende ne bulsan yersin :)) ya eşim hasta ona çorba yaptim sabah... çorba yapmadan önce yataktan kalkıp direk yogurt musli yedim sonra eşim uyaninca çorba içtik:))
Ben hepsini denedim valla kucak ayak yatak ama en çok ayakta uyumayi seviyor ayağımda uyutursam gündüz 2 saat uyur.. eşim tarhana sevmiyor ya oğlum da sevmedi bi daha yapmadım sen nasil yapiyorsun aslinda iyi ki hatirlattin tekrar deneyeyim belki sever..Acemilik ilk zamanlar bebeği hep kucağımda uyutuyordum. Günde 1 öğün yiyordum galiba, bayağı kilo verdim.
O halde kalkıp bi de çorba yapman 10 numara hareket olmuş eşine. Bizde bu durumlarda çözüm tarhana.
farber yöntemiydi sanırım adı, çok ağladı kızım maalesefAaa bu konu benim gündemimde şu anda. Nasıl bir yöntem kıllandınız, ne kadar sürdü? Sakıncası yoksa detaylı anlatabilir misiniz?
forumdan bir arkadaş yardımcı oldu sağolsun o ilk oğluna da vermişti, ilk iki hafta çok zorlandım ama ne yalan söyleyeyim kızım çok ağladı, sırf ağlaması boşa gitmesin diye devam ettim hatta, ama şimdi iyi ki vermişim diyorum, uyku düzeni belli en azındanEvet canim toparlasin diye.. evet ya merak ediyordum bende o donemde baya kişi denemişti sanki sen hangi yontemi uyguladin bende bi deneyeyim dedim oglum çok üzüldu kustu falan yapamadim..
benim bünyem de ishale çok yatkın hiç denemeyeyim o zaman :)Hmm 3 aydan 3 seneye geniş bir aralık var o zaman bu durum başka değişkenlere bagli. Ben de mama takviyesi, ek gıda gibi emzirmeyi azaltan şeylerin adeti öne çektiğini okumuştum. Bu durumda bekleyip gorucem o zaman.
Ilık su ac karnına bağırsakları çalıştırıyor, limonun faydası ne bilmiyorum c vitamini dışında ama seviyorum.
Bugün ishal oldum ya brokoli ya da limonlu su diye şüpheleniyorum.
aşırı fazlam yoktu zaten 61 kiloyla falan başlamıştım, çok kaçamak yaptığım için baya uzun sürdü 6 kiloyu vermek, şimdi daha kısa sürede verebilirim inşallahKaç kiloydunuz siz toplam kaç kilo verdiniz
bacaklarmın kalın olduğunu düşünüyorum zaten ben iç yapmayayım o zaman:)Alt bacağı şişiriyor muş canım
İnşaAllah :)aşırı fazlam yoktu zaten 61 kiloyla falan başlamıştım, çok kaçamak yaptığım için baya uzun sürdü 6 kiloyu vermek, şimdi daha kısa sürede verebilirim inşallah
Evet canım dukan denememden sonra böyle oldum bende. 1 yumurta uzun süre tok tutuyor beni.Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 limon
Öğle: 200 gram yoğurt, 100 gram brokoli, 75 gram tavuk
Ara: 1 elma, 2 yk fistik ezmesi
Aksam: 1 kepçe ezogelin çorbası, 6 top tavuk köfte, avouadoiu cevizli salata
Su:>2 litre
Spor: yok
kardelelen321 senin gibi az kahvaltı deneyeyim dedim, tüm gün açtım, enerjim düştü, akşamı zor ettim. Sen alıştırdın vücudu herhalde bir şekilde.
Ya cok iyi yapmissin benim oğlum aglayinca hemen tıkanıyor birazda ondan yapamadim bir kere denedim dediğim gibi tıkanınca hemen kustu yapmadim artikforumdan bir arkadaş yardımcı oldu sağolsun o ilk oğluna da vermişti, ilk iki hafta çok zorlandım ama ne yalan söyleyeyim kızım çok ağladı, sırf ağlaması boşa gitmesin diye devam ettim hatta, ama şimdi iyi ki vermişim diyorum, uyku düzeni belli en azından
Sabah ki limonu anlamadim.. kahvaltı cok az ama en azından öğle yemissin yoksa cok zor olurdu.. birde 2 yemek kaşığı fıstık ezmesi cok değilmi ayrica o kaçamak sayılmıyor mu serbest mi.. onun dışında iyi..Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 limon
Öğle: 200 gram yoğurt, 100 gram brokoli, 75 gram tavuk
Ara: 1 elma, 2 yk fistik ezmesi
Aksam: 1 kepçe ezogelin çorbası, 6 top tavuk köfte, avouadoiu cevizli salata
Su:>2 litre
Spor: yok
kardelelen321 senin gibi az kahvaltı deneyeyim dedim, tüm gün açtım, enerjim düştü, akşamı zor ettim. Sen alıştırdın vücudu herhalde bir şekilde.
Her gün yürüyüş yapabiliyorsun neredeyse ne guzel imkanin oluyorBugünkü menümmorordek
Sabah
Ara
- 1 kase mercimek çorbası
- 1 dilim köy ekmeği
Akşam
- 1 elma
- 1 kase yoğurt
2, 5 lt su
- Fırında tavuk
- Salata
- Ayran
200 ip atlama
1 saat yürüyüşayvacicegi
Küçük kızımı Öğle uykusuna yatırınca yürüyorum canım koşubandında. Büyüğe de çizgi film açıyorum. 1 saat yürüyüş mutlaka yapmaya çalışıyorum.Her gün yürüyüş yapabiliyorsun neredeyse ne guzel imkanin oluyor
Süper valla iyi yapjyorsun..Küçük kızımı Öğle uykusuna yatırınca yürüyorum canım koşubandında. Büyüğe de çizgi film açıyorum. 1 saat yürüyüş mutlaka yapmaya çalışıyorum.
Başka türlü olmuyo. Bazen de kızım mama sandalyesindeyken yapıyorum kısa süreli egzersiz türü şeyler. Sen oğlun uyuyunca yapamıyor musun canımSüper valla iyi yapjyorsun..
Sporcu sutyeni de toparlar diye düşünüyordum sen yazana kadar ne yalan söyleyeyim. Doğru düzgün bir toparlayıcı sutyen alayım bari o zaman. Şimdilerde de işe falan gittiğimde onu takayım etki eder belki.tesekkür ederim canımda cekmişti farklı da oldu:)
bisküvi bende yemek istemiyorum da zor durumlar için evde bulunduruyorum ekmekten iyidir diye:)
emzirirken içi süt dolu oluyor kesince içi bosalıyor ve öyle kalıyor bilgisizce hareket edersen benim gibi. cok yogun calıstıgım dönemdi ve saglık problemlerinden dolayı hormon tahlili ve ilaclı mr icin 20 aylıkken bıraktırmak zorunda kaldım kafa bunlarda oldugu için sütyen işini pek arastıramadım ne dedilerse onu yaptım o dönem için önceden hazırlık yapın derim
Ben sanırım 1 gün mayalamıstım yanlış hatırlamıyorsam. Gene de ekşi geldi. Aslında eksiyi de severim ama süt ürünlerinde sevmiyorum. Ekşi yoğurt, ayran kesinlikle yiyemiyor/içemiyorum.birde evde mayalayınca 2 gün degilde 1 gün mayalarsan ayrandan daha lezzetli oluyor kefir
Inan ki seni listeye almayı çok istiyorum. Ama güzel bir yüzde için 66.1'den aşağıda olman gerek :) geçen hafta öyle bildirmissin çünkü. Sabit bile gelsen yüzde 0 oluyor, takım ortalamasını kötü etkiliyorevettt benim de 66.2 bu sabah insallah listeye girebilirim yarınmorordek :)
Sen kendi tartını baz al :)valla kendi tartım 67 küsür dü sabah yine
Hemen dikkat etmeye başla :) baya almışsın. Neredeyse takıma geldiğin kiloya dönmüşsünMerhaba Kızlar az önce eczanede tartıldım 60,1çıktım( 55,3tüm en son ama tabi tok tartıldım sabah aç olunca azıcık daha düşer herhalde, yine de 6lı rakamları görmek psikolojik olarak kötü hissettirdi kendimi, bugün eşim pil alacak tartıya sabah yine bildirim yaparım :)
Orkidecim o halde haftaya izne ayırıyorum seni. Takım kurallarına şu ara ekstra dikkat ediyoruz. Katılım olmayınca motivasyon da olmuyor. Sen yine cumaları bildirim yapmaya devam edebilirsin.Cumalari bildirim yapabilirim canim
Onun harici giremiyorum
Kardelencim bir kase çorba ile akşamı nasıl yaptın yahuBugünkü menümmorordek
Sabah
Ara
- 1 kase mercimek çorbası
- 1 dilim köy ekmeği
Akşam
- 1 elma
- 1 kase yoğurt
2, 5 lt su
- Fırında tavuk
- Salata
- Ayran
200 ip atlama
1 saat yürüyüşayvacicegi
Kahvaltı yazıyorum ama geç yapıyorum canım. Öğle öğünü gibi oldu. 11 de yedim onları. Sonra kızımı uyuttum yürüyüş yaptım. Yoğurt elma filan atıştırdım. 6da akşam yemeği. Akşama kadar yeterli geldi yediklerimSporcu sutyeni de toparlar diye düşünüyordum sen yazana kadar ne yalan söyleyeyim. Doğru düzgün bir toparlayıcı sutyen alayım bari o zaman. Şimdilerde de işe falan gittiğimde onu takayım etki eder belki.
Ben sanırım 1 gün mayalamıstım yanlış hatırlamıyorsam. Gene de ekşi geldi. Aslında eksiyi de severim ama süt ürünlerinde sevmiyorum. Ekşi yoğurt, ayran kesinlikle yiyemiyor/içemiyorum.
Inan ki seni listeye almayı çok istiyorum. Ama güzel bir yüzde için 66.1'den aşağıda olman gerek :) geçen hafta öyle bildirmissin çünkü. Sabit bile gelsen yüzde 0 oluyor, takım ortalamasını kötü etkiliyorneyse yarınki bildirime bir bakalım biz ona göre karar verelim :)
Sen kendi tartını baz al :)
Hemen dikkat etmeye başla :) baya almışsın. Neredeyse takıma geldiğin kiloya dönmüşsün
Orkidecim o halde izne ayırıyorum seni. Takım kurallarına şu ara ekstra dikkat ediyoruz. Katılım olmayınca motivasyon da olmuyor. Sen yine cumaları bildirim yapmaya devam edebilirsin.
Kardelencim bir kase çorba ile akşamı nasıl yaptın yahu
benim diyetin zorunlulugu gunde 2 yk yulaf kepegi yemek. ekmek krep yada pankek yapıp yemeklerde ekmek niyetine yiyorum :)Bugün yulaf kepegiyle başlayıp onunla bitirmiş sin benim yarından itibaren ev curcuna fena misafirim var diyeti birakmam ama spor yine yapamiycam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?