Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Müsliyle çorba ilginç bir öğün olmuş:)
Senin bebeğin de hiç uyumasa sabaha kadar göğsünü yara edercesine emse sende ne bulsan yersin :)) ya eşim hasta ona çorba yaptim sabah... çorba yapmadan önce yataktan kalkıp direk yogurt musli yedim sonra eşim uyaninca çorba içtik:))

Acemilik ilk zamanlar bebeği hep kucağımda uyutuyordum. Günde 1 öğün yiyordum galiba, bayağı kilo verdim.

O halde kalkıp bi de çorba yapman 10 numara hareket olmuş eşine. Bizde bu durumlarda çözüm tarhana.

Ben hepsini denedim valla kucak ayak yatak ama en çok ayakta uyumayi seviyor ayağımda uyutursam gündüz 2 saat uyur.. eşim tarhana sevmiyor ya oğlum da sevmedi bi daha yapmadım sen nasil yapiyorsun aslinda iyi ki hatirlattin tekrar deneyeyim belki sever..

Aaa bu konu benim gündemimde şu anda. Nasıl bir yöntem kıllandınız, ne kadar sürdü? Sakıncası yoksa detaylı anlatabilir misiniz?
farber yöntemiydi sanırım adı, çok ağladı kızım maalesef ilk 3 gün baş ucunda bekliyorsun temas konuşma serbest kucağa alma yok, snraki 3 gün aynı odadasın ama biraz uzaklaşıyorsun-konuşma yok, sonraki 3 gün kapının önünde oturuyorsun yine seni görebileceği bir yerde, 10.gün iyi geceler dileyip çıkıyorsun odadan, ağlasa da almak yok. çok zor bir dönemdi benim için, çok gel-git yaşadım kızıma zararı olur mu diye. sınra düşündüm ki birçok şeye ağlayacak mesela her ağladığı şeyi yapacak mıyım diye, hala ara ara tereddütlerim oluyor ama iyi ki vermişi diyorum bir yandan, işlerim çok yoğun kızımın uyku düzeni olmasaydı halim nasıl olurdu bilmem, şimdi bile çok zorlanıyorum. hastalık diş dönemlerinde yine bozuluyor düzen veya bir yere gittiğimizde ama genel olrak iyiyiz çok şükür.

Evet canim toparlasin diye.. evet ya merak ediyordum bende o donemde baya kişi denemişti sanki sen hangi yontemi uyguladin bende bi deneyeyim dedim oglum çok üzüldu kustu falan yapamadim..
forumdan bir arkadaş yardımcı oldu sağolsun o ilk oğluna da vermişti, ilk iki hafta çok zorlandım ama ne yalan söyleyeyim kızım çok ağladı, sırf ağlaması boşa gitmesin diye devam ettim hatta, ama şimdi iyi ki vermişim diyorum, uyku düzeni belli en azından

benim bünyem de ishale çok yatkın hiç denemeyeyim o zaman :)

Evet canım dukan denememden sonra böyle oldum bende. 1 yumurta uzun süre tok tutuyor beni.

Ya cok iyi yapmissin benim oğlum aglayinca hemen tıkanıyor birazda ondan yapamadim bir kere denedim dediğim gibi tıkanınca hemen kustu yapmadim artik

Sabah ki limonu anlamadim.. kahvaltı cok az ama en azından öğle yemissin yoksa cok zor olurdu.. birde 2 yemek kaşığı fıstık ezmesi cok değilmi ayrica o kaçamak sayılmıyor mu serbest mi.. onun dışında iyi..

Sporcu sutyeni de toparlar diye düşünüyordum sen yazana kadar ne yalan söyleyeyim. Doğru düzgün bir toparlayıcı sutyen alayım bari o zaman. Şimdilerde de işe falan gittiğimde onu takayım etki eder belki.
birde evde mayalayınca 2 gün degilde 1 gün mayalarsan ayrandan daha lezzetli oluyor kefir
Ben sanırım 1 gün mayalamıstım yanlış hatırlamıyorsam. Gene de ekşi geldi. Aslında eksiyi de severim ama süt ürünlerinde sevmiyorum. Ekşi yoğurt, ayran kesinlikle yiyemiyor/içemiyorum.
evettt benim de 66.2 bu sabah insallah listeye girebilirim yarın morordek :)
Inan ki seni listeye almayı çok istiyorum. Ama güzel bir yüzde için 66.1'den aşağıda olman gerek :) geçen hafta öyle bildirmissin çünkü. Sabit bile gelsen yüzde 0 oluyor, takım ortalamasını kötü etkiliyor neyse yarınki bildirime bir bakalım biz ona göre karar verelim :)
valla kendi tartım 67 küsür dü sabah yine
Sen kendi tartını baz al :)
Hemen dikkat etmeye başla :) baya almışsın. Neredeyse takıma geldiğin kiloya dönmüşsün
Cumalari bildirim yapabilirim canim
Onun harici giremiyorum
Orkidecim o halde haftaya izne ayırıyorum seni. Takım kurallarına şu ara ekstra dikkat ediyoruz. Katılım olmayınca motivasyon da olmuyor. Sen yine cumaları bildirim yapmaya devam edebilirsin.
Bugünkü menüm morordek
Sabah
  • 1 kase mercimek çorbası
  • 1 dilim köy ekmeği
Ara
  • 1 elma
  • 1 kase yoğurt
Akşam
  • Fırında tavuk
  • Salata
  • Ayran
2, 5 lt su
200 ip atlama
1 saat yürüyüş ayvacicegi
Kardelencim bir kase çorba ile akşamı nasıl yaptın yahu

Kahvaltı yazıyorum ama geç yapıyorum canım. Öğle öğünü gibi oldu. 11 de yedim onları. Sonra kızımı uyuttum yürüyüş yaptım. Yoğurt elma filan atıştırdım. 6da akşam yemeği. Akşama kadar yeterli geldi yediklerim

Bugün yulaf kepegiyle başlayıp onunla bitirmiş sin benim yarından itibaren ev curcuna fena misafirim var diyeti birakmam ama spor yine yapamiycam..
benim diyetin zorunlulugu gunde 2 yk yulaf kepegi yemek. ekmek krep yada pankek yapıp yemeklerde ekmek niyetine yiyorum :)
Allah kolaylık versin valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…