- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #302.181
Sporcu sutyeni de toparlar diye düşünüyordum sen yazana kadar ne yalan söyleyeyim. Doğru düzgün bir toparlayıcı sutyen alayım bari o zaman. Şimdilerde de işe falan gittiğimde onu takayım etki eder belki.
Ben sanırım 1 gün mayalamıstım yanlış hatırlamıyorsam. Gene de ekşi geldi. Aslında eksiyi de severim ama süt ürünlerinde sevmiyorum. Ekşi yoğurt, ayran kesinlikle yiyemiyor/içemiyorum.
Inan ki seni listeye almayı çok istiyorum. Ama güzel bir yüzde için 66.1'den aşağıda olman gerek :) geçen hafta öyle bildirmissin çünkü. Sabit bile gelsen yüzde 0 oluyor, takım ortalamasını kötü etkiliyorneyse yarınki bildirime bir bakalım biz ona göre karar verelim :)
Sen kendi tartını baz al :)
Hemen dikkat etmeye başla :) baya almışsın. Neredeyse takıma geldiğin kiloya dönmüşsün
Orkidecim o halde haftaya izne ayırıyorum seni. Takım kurallarına şu ara ekstra dikkat ediyoruz. Katılım olmayınca motivasyon da olmuyor. Sen yine cumaları bildirim yapmaya devam edebilirsin.
Kardelencim bir kase çorba ile akşamı nasıl yaptın yahu
yaa ben pide dedim kendimde öyleymiş gibi yedim ama dukan krebi yaptim üstune kıyma baharatlar ve 1 dilim cheddarMenü gayet iyi, paylaşımlarin devamını bekliyoruz.
Cok iyi yaa, ben normal pideyi ilk gecen sene denemistim hamur işi zahmetli. Yulaf kepeğinden pide hamuru yapacak zaman ve enerjiye hayran kaldım.
bulgur ye asmii ya pirince laf ettim ben bulgur ve börülce acayip süt yaparSabah
Önce ayilmak icin aci kahve
1 kase musli yogurt
1 kase mercimek corbasi
Ara kahve
Öğle
1 kase corba
Ara
Muz
Akşam
Etli sebze yemegi
1 buçuk kaşık bulgur ( yavas yavas azaltiyorum)
Bitki çayı
Kefir
Spor yok
Su 2 buçuk litre
su için tebrikler...:)Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 limon
Öğle: 200 gram yoğurt, 100 gram brokoli, 75 gram tavuk
Ara: 1 elma, 2 yk fistik ezmesi
Aksam: 1 kepçe ezogelin çorbası, 6 top tavuk köfte, avouadoiu cevizli salata
Su:>2 litre
Spor: yok
@kardelelen321 senin gibi az kahvaltı deneyeyim dedim, tüm gün açtım, enerjim düştü, akşamı zor ettim. Sen alıştırdın vücudu herhalde bir şekilde.
Çok güzel canım tebrikler :)Selamlar hayırlı sabahlar
Kilo bildirim
Geçen hafta 76.5
Bu hafta 74.8
Fark -1.7
Yüzde %2.22
morordek
Evet tabi ki telli çok rahatsız ediyor, ona dikkat ederimemzirirken telli kullanmamak lazım onuda dikkate al olurmu:)
kefir mayalarken süt oda sıcaklıgında olmalı yoksa eksi oluyor yazın benim mayalar hep bozulur mesela
kilo icin detoks suyu bile yaptım olmadı haftaya gireriz kaptanım senin koydugun hedefe inmeye calısıyorum o yeter bana :)
Tebrikler Pirayecim çok iyi gitmişSelamlar hayırlı sabahlar
Kilo bildirim
Geçen hafta 76.5
Bu hafta 74.8
Fark -1.7
Yüzde %2.22
morordek
Nurumcan seni de çok tebrik ederimHayirli ve bol eksili sabahlar hanımlar
Kilomu bildireyim
Geçen cuma: 99.2
Bu cuma: 97.6
Fark: -1.6
Canım tebrik ederim senin eksinde çok güzel yüzden nasıl :)Hayirli ve bol eksili sabahlar hanımlar
Kilomu bildireyim
Teşekkürler liste demişken ben haftayanı giriyorum :)Evet tabi ki telli çok rahatsız ediyor, ona dikkat ederim
Hedef kaç koymuştum unuttum. Haftaya çok koyayım ki listeye girmek için daha çok uğraş
Tebrikler Pirayecim çok iyi gitmiş
Nurumcan seni de çok tebrik ederim
Listeye alıyorum seni.
MaşaAllah çorabınıda düş 100 gr havlu çorap oGünaydın güüünaayyddıııın :)
Değişik bir gece oldu, tartıya olumsuz yansır diye korktum. Neyse onu başka bir postta anlatırım. Sabah uyanır uyanmaz bebeği emzirmeye gittim ama içmedi pek. sonra tartının pili bitmişneyseki evde yedek varmış. gelelim sonuca:
Cuma: 54.0
Pztesi: 54.7
Bugun: 53.5
54.0/53.5/0.5/%0.93
Eki Görüntüle 2228470
Tey tey tey teşekkürler kaptanicemEvet tabi ki telli çok rahatsız ediyor, ona dikkat ederim
Hedef kaç koymuştum unuttum. Haftaya çok koyayım ki listeye girmek için daha çok uğraş
Tebrikler Pirayecim çok iyi gitmiş
Nurumcan seni de çok tebrik ederim
Listeye alıyorum seni.
Merhaba kızlar canım çok sıkkın k bakmayın geçe kaldım bildirim yapmada.
Sabah
1 kupa elmalı ödem cayi
2 yumurta dan omlet
3 dilim ekmek
4 zeytin
1 dilim hindi füme
1 cay kaşığı fıstık ezmesi
Maydonoz
Taze soğan
1 dilim peynir
Biberiye çayı
Ara öğün
Cennet hurması 1 tane
12.00-14.00-16.00-18.00-20.00 ayran detoksu 1 er kase.
Saat 18.00 gibi bir hurma 5 badem 3 fındık çiğ olarak çok aç hissettim kendimi
3 litre sumorordek
Spor yapabilir miyim bilmiyorum
Selamlar hayırlı sabahlar
Kilo bildirim
Geçen hafta 76.5
Bu hafta 74.8
Fark -1.7
Yüzde %2.22
morordek
Harikasın, zaten menülerin diyetisyenden demekki yeterli yiyorsunHayirli ve bol eksili sabahlar hanımlar
Kilomu bildireyim
Oo kaptanım 500gr artıdasınHadi ben de bildirim yapayım.
59.3 çıktım.
Korumayı halen basarabiliyorum gibi :)
Tesekkur ederim canim Ben yüzde hesaplamayi bilmiyorum ama dur bakim yapmaya çalışayım :))Canım tebrik ederim senin eksinde çok güzel yüzden nasıl :)
Canım memleketim de hortum olmuş ortalık çok fena ciftcilerimizin durumu çok harap yaralılarımız ölülerimiz var bide bizim yakınımızin arabasını hortum savurmus dereye onlar içindeyken anne çıkmış ama kız kayıp 20 yaşında daha caniminici bulunamadı öyle üzgünüm ki öyle etkilendim ki anlatamam. Allahım ailesine kavustursun sağ salim inşallah.Hayırdır güzelim, önemli birşey yoktur umarım. hernedense gecsin gitsin.
Süpersin, düzenli hareket şart ben de yapabilsem ne güzel olur.
Harikasın, zaten menülerin diyetisyenden demekki yeterli yiyorsun
Oo kaptanım 500gr artıdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?